joi, 24 octombrie 2019

ISRAEL ! COTROPIREA ISRAELULUI ?


                                               24 Octombrie 2019,ora 6,26 !

                                        Dragii mei,

În aceasta dimineata,ma trezeste un glas care spune ceva tare ingrijorator.
Glasul spunea asa:
            "Chiar daca va cotropi Israelul,Guvernul tău...."
Clipă în care ,vad pe cineva care si-a dorit mult sa se instaleze Guvernul său si a reusit, il vad cum sta cu spatele la tot si la toate,imbracat intr-un palton negru si cu caciula neagra de blana pe cap, privind spre Est.
Dragii mei,daca Israelul va fi sau nu cotropit, sau de cine va fi cotropit si ce legatura are cu "Guvernul meu ",eu nu stiu a va spune.
Dar ceva va fi si nu va fi deloc bine.
Veti vedea de ce spun toate acestea, in articolul urmator.
Sa ne rugam dragilor , sa ne rugam pentru Pacea din Romania sfanta,sa ne rugam pentru Pacea Lumii intregi.
                            Cu dragoste,Maria.
P.S.





Israelul se pregătește de RĂZBOI cu Iranul





israel iran israel.
Serviciile de securitate israeliene au intensificat măsurile de apărare de teamă că Iranul ar putea lansa atacuri cu rachete asupra Israelului ca reacţie la bombardamente atribuite armatei israeliene efectuate în Siria şi Irak.
Israelul se concentrează pe contracararea rachetelor de croazieră de altitudine mică şi a dronelor de atac, afirmă surse citate de postul de radio al armatei israeliene şi de cotidianul Ynetnews.

P.S.
                                 Prieteni dragi,

Pentru EDITAREA celorlalte doua volume ale ADEVARULUI DUHULUI SFANT, am nevoie de ajutorul vostru financiar.

Stiu ca mai este timp pana la vara viitoare,dar va rog din 

suflet, ca impreuna sa incepem a pune caramida cu 

caramida la zidirea Cuvantului LUI DUMNEZEU !

Va multumesc din toata inima pentru ajutorul vostru la 

cele 3 volume scoase, si ma rog din tot sufletul pentru

 voi toti si pentru cei dragi voua,ca sa va binecuvinteze

BUNUL DUMNEZEU si MAICUTA DOMNULUI DARUL vostru cât de mic 
si sa vi-l înmulteasca. 

Sanatate sa va daruiasca si mantuire sufletului !


Contul pentru strainătate:

Cod Bic Raiffeisen Bank : RZBRROBU 

Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 1504 

7307

Contul pentru România:


 Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 

1504 7307


Mare Rasplata veti avea in CERURI de la BUNUL

 DUMNEZEU si de la MAICUTA DOMNULUI pentru faptul 

că, ma ajutati ca sa scriu si sa scot CARTILE cu 

ADEVARUL DUHULUI SFANT !

         Imagini pentru duhul sfant imagini

Asa cum stiti deja,toti Donatorii vor primi 

gratuit toate CARTILE ,toate volumele.

DUMNEZEU si MAICUTA DOMNULUI sa va 

apere cu mila si cu dragostea Sa, si sa va

 inmulteasca DARUL vostru pentru zidirea

 CUVANTULUI LUI IISUS HRISTOS ! AMIN!


Dragilor,

 Am redus pretul CARTILOR, pentru ca 

fiecare dintre voi sa poata cumpara orice 

volum doreste,iar eu sa pot strange 

banutii pentru urmatoarele doua volume 

pe care urmeaza ca sa le editez.


Iata linkul cu site-ul pe care puteti comanda CARTILE 

ADEVARULUI DUHULUI SFANT:


Adevarul Duhului Sfant Vol 1- 20 lei,Adevarul Duhului Sfant vol 2 - 20 lei,si Adevarul Duhului Sfant /Viata Extraterestra vol 3 -10 lei.


                                  20 Lei                  20 Lei

                  Adevarul Duhului Sfant Vol 1  .Adevarul Duhului Sfant Vol 2


                                                     Viata Extraterestra.
                                                                       10 Lei.
La SALA DALLES -ANTICARIAT ,am lasat cateva CARTI din toate cele 3 volume.
DONATORII sunt rugati sa sune  la 0747226236 si vor primi toate CARTILE absolut GRATUIT !
Cititorii si doritorii pot suna tot la cest numar pentru a ne da toate datele,ca sa le trimitem CARTILE dorite prin posta sau fan curier.
Si totusi ,daca nu ati reusit sa ajungeti la LANSAREA din 11 - 12 august,puteti merge ca sa va procurati CARTILE dorite de la ANTICARIAT.
Deasemenea,ma puteti suna la 0747226236,pentru COMANDA CARTI,sau imi puteti scrie in privat pe Facebook : Maria Ghiorghiu.ro ,si pe maill : mariatecuci61@yahoo.com.
Va multumesc din inima !
Cu dragoste,cu iubire si cu aleasa recunostinta pentru voi toti cititorii Blogului DUMNEZEU EXISTA -MARTURII ,dar si pentru toti Prietenii de pe FACEBOOK si nu numai.
         

33 de comentarii:

  1. Iohannis are cea mai proasta relatie cu 'evreii' care nu-l vor ierta pentru faza cu Dancila si ambasada ce se voia mutata la Ierusalim, chiar daca va avea 'guvernul lui' el va fi un esec din cauza ca evreii stapinesc nu numai bancile dar si economia atit in SUA cit si in UE,am putea spune aproape peste tot inclusiv in Germania-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Aia cu ambasada a fost o prostie marca Dancila.

      Ștergere
    2. Adica, ce sa alegem dintre doi tradatori? Unul se inchina la vechiul steag Austro-Ungar, visand la renasterea imperiului fragmentat prin eliberarea noastra din jug, Dăncilă se inchina la steagul evreiesc, visand la cai verzi pe pereti. Evreii sunt oameni si ei...Au putere pentru ca au bani. Dar nici evreii si nici ceilalti nu sunt Dumnezeu. Nu ne pot ajuta sa Inviem din moartea ce a pus stapanire pe sufletele oamenilor.

      Ștergere
    3. 21:54....Guvernul sau ....nu va rămâne!

      Ștergere
    4. Craciun iti recomand sa-l ciesti pe ben fulford, apare saptamanal noutatile din lumea care este in schimbare...

      Ștergere
  2. Da,urmează războiul descris în cap 38 și 39 din Ezekiel.Războiul lui Gog și Magog.Priviţi poziţionarea taberelor și evoluţia din zonă.Toate duc într'acolo spre împlinirea profeţiilor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Profetiile s-au implinit de mult timp. Tu cauti nou in vechi? Universul nu este bătut in cuie, iar războaiele evolueaza. Acum, este mai mult razboi informational si PSI.
      Inclusiv tu te inchini acum la steagul lui Anticrist. Pentru ca stai pitulat si nu faci nimic, asteptand posmagi muieți de alții. Cei ce au primit Botezul in inimi sunt la treaba. Muncesc pentru refacerea matricei energetice distruse de valul de omizi new age. Ajutam copii, donam bani pentru copiii furati de catre hotii politicieni la care va inchinati si pentru care va certati. Bărbati in fuste ascunsi in modul cel mai laș in spatele cuvintelor pe internet! De curajosi ca voi care va prefaceti ca descifrati Scripturile nu ducem lipsa. E plina Romania si lumea de ei.
      Va doare-n cot ca mor copii in razboaiele vitejilor de voi! Va doare-n cot ca in Romania sunt umiliti copii si trimise femei la prostitutie! Atata timp cat va doare-n cot si nu in inima, nu sunteti crestini. Sunteti păgani ce nu au primit Botezul. Războiul Ego-urilor masculine culca la pamant copii si femei fara aparare in timpuri grele. Somnul mintilor voastre naste monstrii razboaielor! Sforaiti pe internet complet inutili intr-o tara distrusa! De ce nu sforai tu in patul tau de acasa?

      Ștergere
    2. Doamne ca multa dreptate ai!!!

      Ștergere
    3. 08:47, Aurelia tu esti anonimul !!!

      Ștergere
    4. 23:05, ea este. Ai o perceptie si un simt "finesco"...

      Numai bine!

      Ștergere
  3. IRANUL abia asteapta invazia in ISRAEL-am mai scris despre asta-nu se suporta de mult timp in urma

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Evident ca nu se suporta! Evreii joaca mereu murdar. Sunt șahisti renumiti, dar cred ca persanii sunt inventatorii jocului de sah. Daca nu ar fi inventatori de jocuri murdare in culise, nu ar fi fost necesar islamul, singura forță capabila sa stopeze amestecul evreilor in tot.
      Sunt pacifist...Pacat ca mor copii zdrobiti de nesimtirea unora care vor sa controleze finantele si politica cu orice pret. Chiar cu pretul distrugerii pamantului.

      Ștergere
  4. Profetia trebuie indeplinita cand economia nu mai merge (razboi adica), si economia din ce motive nu mai merge? Si dupa razboi, va merge economia? Exista vreun "castigator"?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Evident! In spatele cortinei este un numar infim de bancheri. Bataliile le duc prostii imbătați cu discursuri patriotice si chiar discursuri din Scripturi, Coran, Tora.

      Ștergere
  5. 25 oct 09:39-sunt de acord cu d-stra-dar si musulmanii sunt aprigi si in numele religiei lor fac nedreptati si omoara!problema se pune pe resurse naturale, religie si faptul ca Israelul sustine masoneria-si nu cea constructiva-ei sunt mari comercianti si cum bine stiti implicati in multe lucruri subterane-va doresc pace in suflet si in lume-ANONIM 5

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Musulmanii sunt la fel de manipulati ca si crestinii. De fapt, in mare parte este vb despre mușchi de cocoși si Ego-uri. Adevarata lupta o dai in interiorul tau, cu propriul suflet. Cand reprezentantii tuturor religiilor vor intelege ca schimbarea vine din interior spre exterior, nu vor mai fi necesare razboaiele. Doar ca asa ceva nu cred ca este posibil😂. E utopie. Sau ar fi Paradis?

      Ștergere
    2. Nu am masoni in familie. Nu am nici gărgăuni elitisti sau de ales. Sa-i duca in spate, cu pacate si tradari cu tot cine-i tine-n brate pe masoni!😁

      Ștergere
  6. Al.treilea război mondial începe curând.

    RăspundețiȘtergere
  7. Mă copii,de câte ori o fostt falimentară economia usa ,jap,ne-am trezit cu un război pe cap da finanţat tot de evrei. Acuma,ce mare lucru? Vin iranienii peste ei și evreii vin la noi că de-aia au căpătat cetăţenie cu grămada și au construite cartiere întregi pentru ei. Să mai amitim că parlamentul și senatul . Romăniei îi populat de evrei? Îi un pleonasm. Dragillor. De ce caută spaţiul românesc atât de mult? Pentru că vor să ne ştirbeasă unitatea noastră indestructibilă cu. Domnuţul. Iisus. Fiul. Lui. Hristos. Fiul. Luî. Dumnezeu. Pa,pa,vă iubesc.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 😂 da. Un fel de rocadă. Numai de-ar fi invatat si evreii ca bumerangul se intoarce. Oricata Cabalah ar cunoaste si oricate tehnici de manipulare ar stapani, bani si mijloace media, tot nu poti cumpara si manipula toti oamenii de pe pamant. Atunci ar fi Răul absolut si...Nu stiu ce se intampla cand e Rău absolut. Ne autodistrugem? Ne distruge Dumnezeu?

      Ștergere
  8. Uitaţi-vă dragilor cu atenţie sporită că numele multor aleși ai noştri nu sunt românești. Mă copii,sângele apă nț să face,mă iubiţilor!.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ai dreptate, dar ei sunt doar stalpii in jurul carora s-a țesut distrugerea Romaniei.
      Restul? Romani lacomi si tradatori.

      Ștergere
  9. Mă copii,voi trăbuie să înţălegeţi,dragii mei,că cine nu are legătură strămoșească.ancestrală ori cum va fi ea numită,nu va dori binele românilor! Pentru că,iubiţilor,cuvăntul dor nu există în nice un grai de pe pământ încoace de la. Moșu. Adam, în primu rând doru de . Rai,mă copii,doru de pământu unde ai fost zămislit,dorul de fraţiori și surioare în numele marelui mire. Iisus. Hristos. Păi noi ce facem acuma,murim la mal? Mă,să răbdăm,da pănă cănd? Vă iubesc pe toţi că m-aţi răbdat.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bre, pai inseamna ca foarte putuni aveti legaturi stramosesti!! Va cam doare in cot de Romania. Va doare mintea de idei, dar inimile sunt inchise. Ma uit pe tot internetul...Vorbarie pe "Lupul dacic", vorbarie subțire si elevata pe blogul dlui Coja, vorbarie pe site-urile ortodoxe, vorbarie in grupurile new age. Vorba lunga saracia romanului! De cand va vaicariti pe net ca strainii va ocupa tara ati fi plantat o pădure intreaga, ati fi construit case de copii sau aziluri pentru batranii parasiti de copiii lor

      Ștergere
  10. 'Ma copii' ai dreptate.BRAVO .
    Ai sintetizat bine ar trebui facuta o lista cu cei care ne conduc si originile lor de 'corcituri' si inceputa chiar din 1989 dar si cu pagubele care le-au produs ei Romaniei.
    Dar si a celor care au acaparat Economia si mai ales Mas Media prin care ii manipuleaza si deceptioneaza pe romani,inclusiv cu sondajele electorale.
    Aproape toti alogeni Straini'dupa vorba dupa port'cum spunea un mare poet,asasinat de straini si'corcituri'..
    .

    RăspundețiȘtergere
  11. 'Ma copii' ai dreptate.BRAVO .
    Ai sintetizat bine ar trebui facuta o lista cu cei care ne conduc si originile lor de 'corcituri' si inceputa chiar din 1989 dar si cu pagubele care le-au produs ei Romaniei.
    Dar si a celor care au acaparat Economia si mai ales Mas Media prin care ii manipuleaza si deceptioneaza pe romani,inclusiv cu sondajele electorale.
    Aproape toti alogeni Straini'dupa vorba dupa port'cum spunea un mare poet,asasinat de straini si'corcituri'..
    .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Păi, daca este vorba despre separare in granite, de ce sunt romani prin America, toata Europa si chiar prin tarile arabe, India, Japonia...etc?
      Voi ce ati vrea? Sa nu ne mai amestecam deloc cu altii? Te pomenesti ca sunteti voi Dumnezeu si ati luat decizia despartirii oamenilor pe culori si rase? Numai ca Dumnezeu nu dupa culori si rase ne alege, ci dupa fapte.

      Ștergere
  12. Intr-o profetie se zicea ca arabii vor cuceri Ierusalimul si vor profana locurile sfinte. Nu stiu daca in filmul Inger rus. Vor veni si timpurile acestea daca ingaduie Dumnezeu.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa este. Daca va ingadui Dumnezeu. Si daca se va intampla inseamna ca a ingaduit Dumnezeu? Dumnezeu nu ne incalca liberul arbitru. Cand evreii au inceput sa se extinda si dincolo de granitele in care trebuiau sa-si faca o tara, nu era logic ca ii vor deranja pe vecini? Ia sa vedem cum ar fi dacă ungurii ar incepe sa se extinda si in zona ta. Construind pe orizontala, ca sa ocupe cat mai mult spatiu. Si ar baga mereu zazanie intre tine si fratii tai. Ca sa dezbine si sa puna paie pe focul religios.Te-ar calca pe coada sau i-ai primi cu paine si sare? Le-ai da ca ofranda sotia si chiar copiii?
      Musulmanii au si ei o moscheie acolo. Ce sa pangareasca? Locul care si lor le apartine? Ca sa nu mai vb despre cum pangaresc romanii prin injuraturi tot ce avem noi mai sfant: Dumnezeu, mama, sfintii, mortii. Nu vei auzi niciodata un musulman credincios injurand de mama sau Dumnezeu, Iisus. Iar evreii isi protejeaza femeile si copiii. De ce nu invatati lucrurile bune de la cei de alte religii? Ati fi mai intelepti...
      De ce nu va vedeti bubele voastre? Pace intre evrei si musulmani nu veti face voi. Voi vedeti-va de spurcaciunile care le ies romanilor din gura zilnic. Romanii isi pangaresc propria tara si il asteapta pe Iisus ca sa-i premieze. Pentru cumintenie probabil..
      Multe profetii sunt minciuni. Ca sa creeze panica si ura

      Ștergere
  13. Lupta electorala dintre Trump si Biden ce releva reteaua lui Soros ,a adus o ancheta jurnalistica americana in Romania pentru afacerile protejate de Joe Biden prin Puiu Popoviciu si fostul amasador SUA acum presedinte in Romania la Fondul Proprietatea ce a adus afacerile de milioane ale romanilor pe mina strainilor-craciun

    RăspundețiȘtergere
  14. Important discurs a lui Trump inceput acum in direct ora la ora 15 ora 9 in SUA-craciun

    RăspundețiȘtergere
  15. S-ar parea ca era vorba in discursul lui Trump de omorirea unui important lider ISIS omorit intr-o operatiune americana in Siria care spun ei liderul ISIS s-ar fi aruncat in aer si ar fi murit cu 3 din cei 11 copii ai sai-craciun

    RăspundețiȘtergere
  16. pt 27 oct 07:35-TU ESTI ROMAN?!-pai pune umarul la ce afirmi-daca te scarbesc blogurile retragete intr-o vagauna la rugaciune-mai, mai ce creatie esti!

    RăspundețiȘtergere