miercuri, 9 octombrie 2019

IISUS HRISTOS IN LUNA DE PE CER !


        Noapte de 30 Septembrie -1 Octombrie                                          2019,ora 3,17 !

                          Dragii mei, 

În aceasta noapte, desi eram la spital ,după doar cateva ore de la operatie, ma trezeste o lumina alba si stralucitoare,si astfel, am in faţa ochilor inchisi,un Cer de noapte albastra si o Luna mare si alba.

                  Imagini pentru LUNA DE PE CER IMAGINI.
Brusc, in Luna de pe Cer a apărut ceva de culoarea unei stanci,a unui bolovan urias.Luna insăsi era ca un bolovan rotund.
Peste acest bolovan rotund care era in Luna de pe Cer, Il vad pe IISUS HRISTOS trist si imbracat in negru.
Peste imaginea cu Iisus din Luna ca un bolovan, apare un M mare si negru.
Şi iata dragilor, cum Luna de pe Cer si-a schimbat imaginea de trei ori consecutiv,sau mai bine spus,toate imaginile s-au suprapus lasand ca ultima imagine, un M mare si negru.
Ce inseamna toate acestea dragii mei ? Cu siguranta vom afla cu totii, la momentul oranduit de Mantuitorul Hristos.
Sa ne rugam Domnului si Maicii Domnului ,ca sa nu -si intoarca Faţa Sa de la noi păcatosii,si sa ne ierte pentru toate cate am gresit cu voie sau fara voie.
                               Cu dragoste,Maria.
P.S.
Prieteni dragi,

Pentru EDITAREA celorlalte doua volume ale 

ADEVARULUI DUHULUI SFANT, am nevoie de 

ajutorul vostru financiar.

Stiu ca mai este timp pana la vara viitoare,dar va rog din 

suflet, ca impreuna sa incepem a pune caramida cu 

caramida la zidirea Cuvantului LUI DUMNEZEU !

Va multumesc din toata inima pentru ajutorul vostru la 

cele 3 volume scoase, si ma rog din tot sufletul pentru

 voi toti si pentru cei dragi voua,ca sa va binecuvinteze

BUNUL DUMNEZEU si MAICUTA DOMNULUI DARUL vostru cât de mic 
si sa vi-l înmulteasca. 

Sanatate sa va daruiasca si mantuire sufletului !


Contul pentru strainătate:

Cod Bic Raiffeisen Bank : RZBRROBU 

Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 1504 

7307

Contul pentru România:


 Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 

1504 7307


Mare Rasplata veti avea in CERURI de la BUNUL

 DUMNEZEU si de la MAICUTA DOMNULUI pentru faptul 

că, ma ajutati ca sa scriu si sa scot CARTILE cu 

ADEVARUL DUHULUI SFANT !

         Imagini pentru duhul sfant imagini

Asa cum stiti deja,toti Donatorii vor primi 

gratuit toate CARTILE ,toate volumele.

DUMNEZEU si MAICUTA DOMNULUI sa va 

apere cu mila si cu dragostea Sa, si sa va

 inmulteasca DARUL vostru pentru zidirea

 CUVANTULUI LUI IISUS HRISTOS ! AMIN!


Dragilor,

 Am redus pretul CARTILOR, pentru ca 

fiecare dintre voi sa poata cumpara orice 

volum doreste,iar eu sa pot strange 


banutii pentru urmatoarele doua volume ,


pe care urmeaza ca sa le editez.

Iata dragilor noile preturi:

25 lei ROMANIA VIITORUL al DOILEA IERUSALIM :
Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
10 lei VIATA EXTRATERESTRA :

Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
20 Lei primul volum din 2016 :
.Imagini pentru romania al doilea ierusalim carte maria ghiorghiuImagini pentru romania al doilea ierusalim carte maria ghiorghiu
La SALA DALLES -ANTICARIAT ,am lasat cateva CARTI din toate cele 3 volume.
DONATORII sunt rugati sa sune  la 0747226236 si vor primi toate CARTILE absolut GRATUIT !
Cititorii si doritorii pot suna tot la cest numar pentru a ne da toate datele,ca sa le trimitem CARTILE dorite prin posta sau fan curier.
Si totusi ,daca nu ati reusit sa ajungeti la LANSAREA din 11 - 12 august,puteti merge ca sa va procurati CARTILE dorite de la ANTICARIAT.
Deasemenea,ma puteti suna la 0747226236,pentru COMANDA CARTI,sau imi puteti scrie in privat pe Facebook : Maria Ghiorghiu.ro ,si pe maill : mariatecuci61@yahoo.com.
Va multumesc din inima !
Cu dragoste,cu iubire si cu aleasa recunostinta pentru voi toti cititorii Blogului DUMNEZEU EXISTA -MARTURII ,dar si pentru toti Prietenii de pe FACEBOOK si nu numai.
Iata dragilor si site/ul pe care puteti comanda Cartile,dar si linkul in care gasiti Contul bancar pentru DONATII ,pentru editarea urmatoarelor 2 volume la care m-am si apucat de scris :

Contul pentru strainătate:

Cod Bic Raiffeisen Bank : RZBRROBU 

Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 1504 

7307

sau prin WESTERN UNION :

Maria Ghiorghiu -România , unde vă va da

 un numar mai 
mare, si mi-l puteti scrie in privat pe facebook, sau pe maill


 mariatecuci61@yahoo.com. 

Contul pentru România:

 Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 

1504 7307
                  

                                                    Cu dragoste,Maria.





















19 comentarii:

  1. Nu este prima data când vi se arata Iisus Hristos și M ,ultima oară ați văzut de sânge si acum negru ,ce înseamnă aveți idee ?

    RăspundețiȘtergere
  2. Cred ca M mare si negru vine de la ceva urat si anume Moarte sau luna Martie ( poate va fi ceva razboi)....

    RăspundețiȘtergere
  3. E Armaghedon si ne sunt ucisi copiii de noii Irozi adaptati timpurilor moderne.Si sunt rapiti in vazul lumii, in timp ce plăvanii ce ar fi trebuit sa ne apere pazesc hotii.
    Iar imaginea Lui Iisus nu are ce cauta in lună. E spirit solar, cristic, iubire pură. Intre lumea entitatilor ramase fidele Lui Dumnezeu si planul oamenilor care este iad,paradis fiscal,este foarte multa mizerie informationala produsa de gandurile, vorbele si faptele oamenilor. Mesajele ceresti vin distorsionat si sunt preluate de fiecare dintre noi dupa religia sau calea spirituala aleasa. Un egoist ca Remer ra, de exemplu, celebru un timp prin Romania Iisusilor mincinosi, pentru ca a ales o cale fals spirituala specifica egoistilor, va primi mesaje de la entitati intermediare, aflate intre lumea intunericului si planul Luminii. Va pricepe ca trebuie sa fim egoisti si ca nu avem nimic de facut decat sa mancam cat mai mult, sa ne bucuram cat mai mult, sa ne distram. Isi va învăța si fraierii atrasi in grupul lui de meditatie sa faca la fel. Si...iata rezultatele: avem un popor ce sforaie in plina lupta pentru copii, femei pentru prostitutie, resurse. Pentru ca sunt multi ca Remer ra si toti isi învață ucenicii sa fie egoisti.Falsii profeti au determinat romanii sa fie cu Anticrist, invatandu-i la lene si egoism, placeri. Anticrist este cel ce ia. Crist, opusul lui, este cel ce da. De aceea crestinismul este religia iubirii, compasiunii, milei. S-a umplut Romania de discipoli ai lui Buddha care propovaduiesc legile karmei intr-o tara in care oamenii au decis sa mearga dupa Iisus ca sa iasa din karma, sa se Mantuie, sa nu mai permita repetarea istoriei. Oriunde l-ai fi vizualuzat tu pe Iisus, ca in luna sau in soare, fii sigura ca entitatile toate ramase langa Dumnezeu sufera pentru suferinta copiilor...Romanii au tradat in mod foarte laș! Asa ca il merita pe Anticrist, prin orice om ar lucra intunecatul si blestematul in Romania. Si lucreaza prin foarte multi. Prin mult mai multi decat Dumnezeu. Asa ca...balanta este inclinata in favoarea Răului.

    RăspundețiȘtergere
  4. http://noul-univers-christalin.blogspot.com/2014/06/tolec-distrugerea-unei-nave-reptiliene.html

    Tanaath vorbeşte despre unele operaţiuni din spaţiul cosmic care au implicat forţe speciale, compuse din peste 250 de membri ai Legiunii de Argint, şi câteva nave cosmice ale Federaţiei Galactice (a nu se confunda cu Federaţia Galactică a Luminii care îşi are originea în sistemul Sirius), care au atacat şi distrus o URIAŞĂ NAVĂ REPTILIANĂ, de forma unui CUB.

    Această navă funcţiona ca un complex automat, care transmitea în mod continuu frecvenţe negative de manipulare informaţională a anumitor "canale" (destinatari) care se află pe Pământ.

    De asemenea, avea rolul de NAVĂ-ÎNCHISOARE, unde erau capturate mai mult de 5.000 de suflete umane şi care erau torturate pentru a le folosi forţa vitală. Aceste suflete umane au fost acum eliberate de acolo şi se află pe navele-spital (biosfere) ale Consiliului Andromeda, unde primesc îngrijirile necesare pentru a se vindeca....

    RăspundețiȘtergere
  5. http://noul-univers-christalin.blogspot.com/2016/04/maryan-filmele-documentare-de-la_13.html

    Iată şi o scurtă prezentare a acestui film, pe care o puteţi regăsi cu anumite completări şi în articolul corespunzător de pe blog, din toamna anului 2014 :

    Documentarul prezintă elementele unui teribil conflict armat ce a avut loc în spaţiul cosmic în luna februarie 2014 și lămureşte totodată implicaţiile lui extraordinare, legate de anumite bucle temporale create de reptilieni şi modul în care acestea au influenţat omenirea.

    Totodată, filmul oferă o explicaţie clară a felului în care se transformă în prezent Frecvenţele de Vibraţie ce sunt specifice Planetei noastre.

    RăspundețiȘtergere
  6. http://noul-univers-christalin.blogspot.com/2019/10/zlota-swiadomosc-wojna-bogov-batalia.html#more

    În data de 29 August 2019 a avut loc o MARE BĂTĂLIE dusă între Forțele Extra-terestre întunecate și Forțele Luminii.

    Bătălia a fost dusă în mod direct pentru Pământ.

    Bătălia, în care au luptat 250 de milioane de Forțe pozitive ale Luminii, dintre care 100.000 de oameni, a fost dusă împotriva a 1,5 miliarde de reprezentanți ai extra-tereștrilor negativi şi a durat 4 ore.

    Acești extra-tereștri negativi provin din trei civilizații : ANUNNAKI, VAMPIRII de rang înalt și PHENOL-OIZII....

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am o intrebare: de ce vorbiti voi, cei ce pareti a sti ce se intampla in tot universul mereu numai despre ce fac fortele Luminii, pe cine au mai învins si pe cine au mai salvat? Niciodata despre proiectiile bataliilor din Cer, pe pamant? Par exemple, in Romania. Unde forta vitala a copiilor este absorbita de violatori. Si forta vitala a femeilor este absorbita tot de jigodiile ce nu stiu sa-si produca singure Lumina si o fura de la cei ce au? Si forta vitala a barbatilor curati este absorbita in grupurile new age. De catre femei-ispite. Șerpoaice reci la inimi si nepasatoare la suferinta.
      Stiti cat rau ati făcut in tara asta postand " cronici" ale bataliilor din Cer? In primul rand, ati determinat jigodiile intunericului sa construiasca sisteme ce tin copii in captivitate, crezand nebunii ca il pot santaja pe Dumnezeu. Si evreii au crezut ca Dumnezeu poate fi santajat. Nu le-a iesit planul si Dumnezeu i-a parasit cand le-a fost mai greu. In al doilea rand, graba de a inhata cat mai multe suflete nevinovate s-a intensificat. Cum de niciunii dintre cei ce ne prezinta cronici ale bataliilor in Cer nu vedeti ce se intampla pe pamant?! Si nici nu faceti nimic ca sa schimbati?! Va spun eu: sunteti posedati de " ceilalti" Sunteti intre lumi. Caldicei. Aveti implanturi. Sunteti marionete. Intunecatii va determina sa postati cu nemiluita pe internet informatie. Cat mai multa informatie. Asa incat nimeni sa nu mai aiba acces individual la mesajele venite de Sus si toata lumea sa fie prinsa in mrejele retelei de pe net. Daca v-ati fi abtinut sa postati minciuni optimiste, poate ca romanii ar fi priceput si singuri ca trebuie sa treaca la treaba in planul fizic. Asa, in numar urias, s-au culcat pe urechea ca vin salvatori din Cer. Care nu pot veni pentru ca ati construit voi o retea amagitoare pe net. Lasati copiii sa plece acolo unde sunt iubiti! Luati ghearele de pe copii! Se pot crea si sisteme informationale care actioneaza diferentiat, in functie de Lumina fiecaruia dintre noi. Cei ce ati trădat copiii, prefăcîndu-va a nu vedea ca exista si sufera in toata lumea,ar trebui sa stiti ca ulciorul nu merge la apa de prea multe ori. Vine o Clipă de care se tem tradatorii...si indiferenti...si egoistii.

      Ștergere
    2. Omul este cel ce trebuie sa iasa din inlantuirea in care este. Omul are aceasta capacitate, din interior. Dar pentru aceasta trebuie sa stea in interior nu focusat pe exterior, sa nu mai caute salvarea din exterior. Adevarata salvare se afla in interiorul omului.

      11:16, nu mai plange atat de soarta umanitatii, pentru ca omul este raspunzator pentru faptul ca se complace sa stea in exterior, uitand cine este cu adevarat. Se lasa prada mintii si gandurilor, iar rezultatul este cel pe care il vadem la nivel planetar.

      Ștergere
    3. Sa-i lasam cu treaba lor,pe extraterestrii,ingeri,etc. si noi sa ne vedem de sufletele noastre,caci avem mult de lucru si viata pe pamant este scurta.

      Ștergere
  7. O parte din adevărul ce a fost ascuns https://romaniainviitor.wordpress.com ce în curand îl veți cunoaște cu toții

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 7527 28112019
      3 6 9
      om si vf omu
      9 luni pt om
      om nou
      un nou inceput de drum pentru om in lumini din lumini
      lex univers divin
      multumiri infinite

      Ștergere
  8. https://realitateposibila.blogspot.com/2019/10/pk-reactii-la-civilizatia-germana.

    Poate va mai destupati la minte,citind si voi!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim 09:30 poate ar trebuii să te ,,destupi " tu la minte sau.....să te tratezi!!!

      Ștergere
  9. https://lupuldacicblogg.wordpress.com/2019/10/08/scoala-de-stapani-vs-scoala-de-sclavi/

    RăspundețiȘtergere
  10. https://lupuldacicblogg.wordpress.com/2019/10/06/scoala-de-azi-educatie-sau-indobitocire/

    RăspundețiȘtergere
  11. https://burebista2012.blogspot.com/2019/10/cancerul-fost-raspandit-prin-milioane.html


    ,,Cauza creșterii monstruoase a cancerului a fost vaccinarea” – afirmă Dr. Robert Bell, în VP International Society for Cancer Research de la British Cancer Hospital. Publicul a fost păstrat în întuneric timp de zeci de ani, aproximativ zeci de milioane de vaccinuri anti-poliomielită, cu SV40 și implicațiile sale sunt pentru epidemia răspândită de cancer.

    RăspundețiȘtergere
  12. https://dincolo-de-mine-sunt-eu.blogspot.com/2019/10/peste-8-milioane-de-copii-din-sua-se.html

    Nu numai în SUA, ci și în restul lumii occidentale, în mod alarmant, în ultimii 15 ani creșterile consecvente și constante ale tulburărilor mentale în rândul copiilor, au atins acum nivele epidemice. 1 din 5 copii au fost diagnosticați ca având o problemă de sănătate mentală. Ca urmare, mai mulți copii decât oricând până acum iau medicamente psihiatrice.

    Tulburări mentale – Câteva statistici tulburătoare

    Creșterea tulburărilor mentale ar putea fi rezultatul presiunii programate de creștere a administrării medicamentelor psihiatrice care a început în și în jurul anilor 1990? După cum am menționat mai devreme, 1 din 5 copii au fost acum diagnosticați cu o problemă de sănătate mentală:

    ADHD (Tulburare de deficit de atenție și hiperactivitate) este acum mult peste 40%

    La copiii cu vârsta cuprinsă între 10 și 14 ani rata sinuciderii a crescut cu 200%

    Depresia la adolescenți – cu 37% …

    Medicamentele psihiatrice – dărâmă orice statistică, orice cifre

    RăspundețiȘtergere
  13. Asa este doamna Maria ati mai avut o viziune,
    O fi asa cum spun antivorbitorii noștri.
    Moarte,Mai Martie cine stie numai Dumnezeu.
    Sanatate doamna Maria si o zi binecuvantata

    RăspundețiȘtergere
  14. luna unul din luminarii -este bine sa nu o privim timp indelungat-reprezinta noaptea-asa ziceau si strabunii nostri-stiau ei ceva!

    RăspundețiȘtergere