duminică, 4 iunie 2017

SFANTA TREIME, POATE FI VAZUTA DE NOI OAMENII !

Dragii mei, 

La 5 Iunie 2017 ,este ZIUA  PREA  SFINTEI  TREIMI !
Am readus aici toate câte am trăit eu, cu si despre SFANTA  TREIME.
Iata dragilor, cum SFANTA  TREIME veghează asupra noastra, si ne iubeste, ne cheama ca sa ne întoarcem la CREDINŢĂ cu toata inima si din tot sufletul nostru.

                            6  Martie 2015,ora 23,10 !

                                          Dragii mei, 

În această noapte în timp ce scriam aici pe Blog, închid ochii mei, ca sa ma relaxez puţin si astfel văd dragilor, ceva minunat dincolo de plafonul camerei mele.
Văd un Cer de noapte albastra violet,iar pe Cer dragii mei, văd pe Însuşi DUHUL  CEL  PREA  SFÂNT .
Văd dragii mei, vad un Soare mare alb orbitor se stralucitor;acest Soare avea toate Razele albe îndreptate în jos,precum la o floare cu petale multe si dese. 

Sub razele Duhului Celui Prea Sfânt, se afla O  Lumina roşie rotunda; un roşu precum sângele.
Iar în faţa Luminii roşii, se afla un Tron inalt pe care stătea Mântuitorul Iisus Hristos şi Dumnezeu Tatăl în vesminte aurii ,orbitor de stralucitoare.
Priveam cu mare uimire la această MARE  MINUNE, şi -mi doream ca să nu se mai termine.                              
Dar asa cum dispare fulgerul care brăzdează Cerul, tot aşa a dispărut si MINUNEA  din CERUL  LUI  DUMNEZEU.
Razele  Duhului  Celui Prea Sfânt sub formă conică, ajungeau până la mine.Dumnezeu Tatăl si Dumnezeu Fiul, aveau în spatele Lor, Lumina Roşie rotunda si foarte stralucitoare.
Am multumit PREA  SFINTEI  TREIMI pentru aceasta Mare şi uimitoare MINUNE, după care mi-am notat totul în caietul meu de suflet.
Şi iată acum dragilor, v-am împărtăşit şi vouă cu mare drag,ceea ce DUHUL  Cel Prea Sfânt a îngăduit ca eu sa vad.
Daca avem CREDINŢĂ dragii mei, fiecare dintre noi poate vedea pe Dumnezeu şi pe Maica Domnului.
Dumnezeu se descoperă celor care-L iubesc pe El,si celor care I se închină Lui şi Maicii  Domnului. 
Să nu vă îndoiţi în inima voastră de acest lucru.
Sa fim buni la inima si la suflet, s-avem Credinţă si Nadejde în  Dumnezeu, sa ne iubim Aproapele si sa-l ajutam, si astfel ,vom putea sa-L vedem pe Dumnezeu si sa implinim Voia Sa precum si cele 10 Porunci Dumnezeiesti.
Să nu ne temem nici de Cutremure si nici de Războaie, deoarece ,Mâna Lui Dumnezeu si Aripile ocrotitoare ale Maicii Domnului sunt întotdeauna asupra fiecaruia dintre noi.
                                                                

                             Noapte de 8 - 9  Martie 2015, ora 2,45 !

                                                     Dragii mei,                                          

Doar ce mă băgasem în pat si văd cu ochii închişi O LUMINĂ albă ,orbitor de stralucitoare pe Cerul senin de noapte, după care LUMINA  a coborât jos pe Pământ.
Aud glas dragilor, care cântă  dumnezeiesc de frumos aşa:

                 "Te dezbracă !
                Te dezbracă !
Iar un alt glas dragii mei, intervine si spune tot cântat :
                  Colţ înfloriiiit !
             Colţ înfloriiiit!"

Clipă în care dragii mei, văd jos pe Pământ, aşa precum stă şi în Cer, văd pe însuşi Sfânta  Treime întruchipată.   
                
Timp de câteva secunde m-am bucurat enorm de stralucirea Sfintei Treimi, după care a disparut.
Dragii mei, se apropie cu paşi repezi Veacul  cel de pe urmă!
Traim chiar, in acest Veac de pe urmă !
Dumnezeu  ne arata tot felul de semne;dar noi ca niste orbi nu le vedem, sau nu vrem sa le vedem, si ca niste surzi nu auzim.
Dar oare, suntem noi  vrednici de Mila si Dragostea Sa ?
Dacă nu ne-am învrednicit încă, de Mila Prea Sfintei Treimi , să o facem chiar din acest moment dragilor.
Să incercăm să fim mai buni, să avem milă faţă de Aproapele, sa mergem la Sfânta Biserică ca sa ne spovedim la Părintele Duhovnic, după care ,sa ne invrednicim a lua Sfânta şi Dumnezeiasca Împărtăşanie, care să ne fie nouă spre iertarea păcatelor ,si spre mântuirea sufletului nostru, AMIN !
                                                         


                                 16  August 2003 , ora 21,20 !

                               Dragii mei,

Mă întorceam de la serviciu la aceasta oră de vară.
Priveam Cerul senin si plin de Stele, care avea o stralucire tainică, dumnezeiască.
Mai avem puţin ca sa ajung acasa; fireste mergeam pe jos.
Si cum mergeam cu faţa spre Nord, văd cât ai clipi din ochi, cum în mijlocul Cerului senin si plin de Stele de toate marimile, si de o stralucire tainica, au apărut Trei Semne dumnezeiesti.
Erau dragii mei, două  COROANE  împărătesti, ce straluceau mai tare decât Soarele în mijlocul amiezii, iar la mică distanţă de ele, vad O LUMINĂ aurie de forma ovală.
Priveam cu uimire, cu ochii deschisi priveam Bolta Cereasca si vedeam două Coroane galben-aurii extrem de stralucitoare, una lânga alta, si Lumina aurie extrem de stralucitoare ,de forma  ovala , la mica distanţă de cele două Coroane Dumnezeiesti.
Asa :
                                    .                            ....

Deci ,în mijlocul Stelelor  dragii mei, stăteau Două Coroane Dumnezeiesti,  şi o felie ovala tăiata ca din Soare.
Un norisor oval, rupt ca din Soare, la mică distanţă de cele două Coroane Împărătesti, acestea straluceau orbitor de tare, pe aceeasi linie.
Am stiut în sufletul meu în acele momente, că acele două Coroane, erau ale Lui Dumnezeu TATĂL si Dumnezeu FIUL, iar Lumina ovala, la mica distanta de cele două Coroane, era Duhul Cel Prea Sfânt.
                        
                                                       
Eu am pus lângă Coroanele împărătesti , in pozele de mai sus, o lumină galben - aurie rotundă , pentru a fi tabloul complet.
Dragii mei, să credem în Sfânta Treime, în puterea Prea Sfintei Treimi si sa ne rugam din toată inima si cu tot sufletul,  Prea Sfintei Treimi si Maicii Lui Dumnezeu ca  sa fim încredintati că Rugaciunile ne sunt auzite, si ca vom primi ajutorul divin.
                                         Cu dragoste, MARIA.

13 comentarii:

  1. In noaptea de SFINTA INVIERE am fost la biserica, iar atunci cind sa chemat VENITI DE LUATI LUMINA, am luat si eu lumina , am tinut lumina cu grija sa nu se stinga, pina la terminarea SF SLUJBE DE INVIERE, dupa care m-am intors acasa cu luminarea aprinsa, de atuncea tin luminare aprinsa de la acea flacara din noaptea de PASTE, am tot timpul doua luminari pt ca daca s-ar stinge una ar ramine cealalta, as vrea ca sa o pastraz tot anul dar nustiu daca va fi posibil, cu aceasta lumina parca aceea SF NOAPTE DE INVIERE ESTE MEREU IN CASA MEA, PREASFINTA TREIME VA IUBESC VA ADOR NU NE PARASITI, PREASFIMTA MARIA VA IUBESC SI VA MULTUMESC PT TOT SI PT TOATE ,AMIN. Ika.

    RăspundețiȘtergere
  2. Londra,trei incidente teroriste in aceasta noapte, Londra sub asediu.

    RăspundețiȘtergere
  3. Anonim
    pe 04.06.2017
    Multumesc din inima si te rog scrie/mi pe fb in privat.
    Cu dragoste,Maria.

    RăspundețiȘtergere
  4. FIIND DUMNEZEU -POATE LUA ORICE FORMA VOIESTE NUUU? E CREATORUL ATUNCI CA SA-L VEZI PE DUMNEZEU IN TREIME ORI TE LAUZI, ORI AI DARUL INNATEVEDRII SI PASTREZI PT TINE SI VORBESTI LA UN GRUP RESTRANS!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dar ramane intrebarea, cat de desavarsit sa fi sa meriti acest lucru ? cand se nasc la 100 de ani doar 3 persoane, si ortodocsi la nivel mondial sunt cateva sute de milioane, dat de mandru sa te dai ca ai darul si curatia sa vezi pe Dumnezeu Tatal, si daca ar fi asa, din smerenie nu spui, nu mergi sa te mandresti la toata lumea, ai observat subtilitatea anonim 19:37?

      Ștergere
  5. Să țină ascuns ar comite un păcat. Credința nu se tine ascunsă sau in cazul doamnei cum de fapt ne întărește sa credem cu tărie că Dumnezeu există și sa ne rugam cât putem de mult si cu incredere ca Dumnezeu ne aude si există!!!

    Eu cred de viziunile pe care le are doamna Maria si spun asta pentru ca mi s-a întâmplat și mie exact asa cu ochii închiși sa vad un suflet de dincolo,cum de fapt acel suflet a venit la mine și l-am văzut cu ochii închiși dar nu dormeam.

    INCREDIBIL DAR ADEVĂRAT!!

    Acum citind aici sunt si mai tare convinsă că a fost adevarat ceea ce mi sa întâmplat!

    Putere lui DUMNEZEU este cu adevarat MARE!!!!!

    Domnul sa va binecuvânteze.Amin

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dar sa te mandresti nu e pacat? din ce cauza a cazut lucifer? pacatul favorit a lui satana e madria :P
      draga anonima in viata nu te inseala doar privirea, esti necoapta cu luptele astea spirituale, esti neincercata, cred ca iti lipseste si cultura religioasa prin care sa inveti din greselile altora, iti recomand Patericul si apoi mai vorbim de visuri, viziuni, inselari.

      Ștergere
    2. Ma indoiesc ca noi oameni ca muritori avem caderea si curatia sa vedem SFANTA TREIME, si heruvimi si serafimi isi ocopera ochii cu varful aripilor ca nupot vedea maretia si gratia Creatorului Nostru.

      Ștergere
    3. Am mai spus(nu numai acum si aci) ca Dumnezeu slavit in Sfanta Treime nu poate fi comparat cu nimeni si cu nimic din ceea ce a plasmuit mintea si firea omeneasca si, ca atare, nu poate fi clasificat, catalogat si "inregimentat" in complexul acesta uluitor al gandirii si trairilor umane stravechi si actuale. EL S-a revelat pe Sine, atat cat putem cuprinde cu mintea si inima, cu scopul precis al mantuirii omului si al intregii fapturi. Sa ne reamintim , pentru a putea avea seninatatea si intelepciunea
      intelegerii faptului ca vechimea si nobletea oamenilor care au fost inaintasii nostri pe aceste binecuvantate meleaguri, pe aceste "taramuri nemuritoare", "Mosii si Babele" noastre ne-au lasat "MOSIA" , caruia-i spuneau "Glia Strabuna". Ei ne-au si "MOSIT", adica ne-au nascut a doua oara, incorporandu-ne in ei insisi, iar noi si pe ei incorporandu-i in HRISTOS.
      Asa cum frumos zice duhovnicul meu : " Un popor e atat de vechi cat poate dovedi mai ales prin mitologia sa, nu doar prin istoria sa. Noi am inceput a gandi la Hamangia, a scrie la Tartaria si a ne ruga si inchina "Pe-un picior de plai/ Pe-o Gura de Rai"... " La vre-o manastire/ Falnica zidire", dintotdeauna si pentru totdeauna- AICI !"

      La buna vedere (intr-o zicere d-aci, mai din nord, de pi la noi, de la taranoaiasan)!

      Ștergere
  6. corect 5 iunie 14.09--sunt putini cei CU DARURI cum spuneam EL este creaorul si are puterea de a da si lua--asadar nici puterile ceresti nu-si permit vederea SF TREIMI

    RăspundețiȘtergere
  7. Cu siguranță daca ai fi fost dumneata încercat/ă nu ai mai fi avut acum nici măcar vlagă să judeci..!!

    Eu cred că viziunile sunt un dar, iar ca să imi permit acum sa imi dau cu parerea de o persoană pe care nici macar nu o cunosc si cu atat mai mult sa nu stiu nimic de viata ei, nu-i stilul meu.

    Să-L lăsăm pe Dumnezeu sa judece si sa ne judece după cum suntem sau după cum am fost creați.

    Inima fiecăruia cu adevarat si prin ce a trecut sau nu, doar Bunul Dumnezeu stie si cunoaste.

    Lumină și Binecuvântare.

    RăspundețiȘtergere
  8. exact asta am spus sa-l lasam pe DUMNEZEU sa ia hotarari iar cei cu dar de la EL am zis ca sunt alesi--

    RăspundețiȘtergere
  9. Da cu siguranță că poate fi văzută.iat-o în poza de la avatar.Bineînțeles deasupra Mioveniului.cadou de la Dumnezeu Pământul.ce frumos a aşezat el norii sã filtreze lumina.🌍🗣💭

    RăspundețiȘtergere