vineri, 30 iunie 2017

PESTI ÎN PERICOL DE MOARTE ! EXTRATERESTRII INTERVIN PENTRU SALVAREA LOR !

xx
                                       30  Iunie 2017,ora 6,11 dimineata !

                                             Dragii mei,

Astazi dimineata, m-au trezit mai multe glasuri care vorbeau foarte speriate intre ele.
Eu încă nu intelegeam ce spun,dar vedeam dincolo de plafonul camerei mele,vedeam o Mare de Pesti vii,sau putea fi si un Ocean cu Pesti vii.

Image result for ocean cu pestiImage result for ocean cu pestiRelated image..Related image

Închipuiti-va dragilor, ca priviti in Oceanul cu PESTI vii ca intr-o oglinda ,si-i vedeti cât sunt de multi si foarte activi la momentul cand mi s-au arătat.
Brusc, aud glas care spune asa :

             "Un Extraterestru  si o Mare de Pesti !"

În aceasta clipă dragilor, vad un Extraterestru alb lucios, un EXTRATERESTRU cu tot cu trup.
EXTRATERESTRUL era tot alb lucios,îmbracat ca într-o salopetă alba lucioasa de un alb stralucitor ,dar netransparent.
EXTRATERESTRUL coboara cu viteza gandului in mijlocul Pestilor vii, în milocul apei limpede la prima vedere, si-l vad cum tine in maini o Lumina alba si stralucitoare,rupta ca din Soare.
Precum îi stralucea trupul său, de o suta de ori mai tare îi stralucea Lumina alba si rotundă din mainile sale.
EXTRATERESTRUL roteste in apa acea Lumina alba,acel glob de lumina, si vad cum globul de lumina tot se incarca ,tot se incarca din apă, si ia forma unui nor alb turtit, unui nor alb stralucitor.
Ceea ce adunase din apă EXTRATERESTRUL devenise mult prea mare si mai greu de mânuit.
Atunci,în ajutorul lui mai vine un alt EXTRATERESTRU ,intra in mijlocul Pestilor si prinde de acel nor alb stralucitor si plat,si-l tot roteste usor, precum se rotesc oalele de lut in mainile olarului.

Image result for extraterestri..Image result for ozn

Acum, erau doi EXTRATERESTRI care tineau de acel nor alb lucios si stralucitor ca un Soare,Nor care se marise din pricina otravii din Apă,si care ,adunase tot ceea ce  otravea pestii in apă.
OZN -ul EXTRATERESTRILOR se afla mai sus, mai la distanta deasupra OCEANULUI (MĂRII )  cu PESTI,care ar fi murit daca ei Prietenii nostri nu ar fi intervenit cu unica lor inteligenta si putere.
                           Related image..

Dragii mei,orice s-ar spune,EXTRATERESTRII  exista si sunt PRIETENII nostri; vor salvarea Planetei Pămant si a Omenirii.
Din păcate,Oamenii nu vor sa recunoasca existenta lor si rolul lor in salvarea vietii de pe Pămant.
Dar va veni ziua cand EXTRATERESTRII se vor arăta pentru prima oara,Poporului român ! 
Oamenii vor fi faţă în faţă cu EXTRATERESTRII. Iar acei oameni,vor fi români din România DUHULUI SFANT.
Iata:


EXTRATERESTRII SE VOR ARĂTA ROMÂNILOR - Dumnezeu există ...

mariaghiorghiu.blogspot.com/.../extraterestrii-se-vor-arata-romanil...

Translate this page
Nov 10, 2016 - EXTRATERESTRII SE VOR ARĂTA ROMÂNILOR ! ROMÂNIA SE VA ÎNTÂLNI CU EXTRATERESTRII ! c 4 Noiembrie 2016,ora 6,26 dimineața ...
You've visited this page 4 times. Last visit: 5/12/17




Dumnezeu există - Mărturii.: EXTRATERESTRII , FAŢĂ ÎN FAŢĂ CU ...

mariaghiorghiu.blogspot.com/.../extraterestrii-fata-in-f...

Translate this page
Oct 27, 2015 - Zori de 27 Octombrie 2015, ora 4,10 ! ... Dar de ce vin eipe Planeta noastra ? ... Extraterestrii vin oare ,ca să distrugă Pământul ? .... Asa cum esti obisnuit cu toate creaturile de pe acest pamant asa te vei obisnui si cu ei, cu ...


P.S.

 Dragii mei,


În toamna voi lansa CARTEA -ADEVARUL DUHULUI SFANT volumul 2 : ROMANIA VIITORUL AL DOILEA IERUSALIM.
Trebuie ca sa aveti aceasta CARTE dragilor, deoarece, vă va fi leagan de căpătâi in orice clipă a vietii voastre, şi vă va arăta ADEVARUL adevarat a tot ceea ce inseamna DUMNEZEU si MAICA DOMNULUI ,a tot ceea ce inseamna sa fii crestin .
CARTEA va fi pe intelesul tuturor,fara idei si expresii stiintifice.
Este scrisa de mine cu inima si cu sufletul, cu IUBIRE si cu DRAGOSTE INFINITA fata de DUMNEZEU si fata de MAICA DOMNULUI, precum si faţă de APROAPELE nostru.
Al treilea volum se va intitula: EXTRATERESTRII  EXISTĂ, care va fi lansat in acelasi timp cu ROMANIA VIITORUL al DOILEA IERUSALIM. 
Si aici veti gasi DOVEZI zdrobitoare de EXISTENTA a EXTRATERESTRILOR.
Prieteni dragi si iubitori de DUMNEZEU ,cine doreste ca sa doneze pentru CARTEA si CARTILE LUI DUMNEZEU, (nu le consider ale mele,deoarece toate le scriu sub indrumarea DUHULUI SFANT),o poate face astfel:

Contul pentru strainătate:

Cod Bic Raiffeisen Bank : RZBRROBU 

Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 1504 7307

sau prin WESTERN UNION :
Maria Ghiorghiu -România , unde vă va da un numar mai mare, si mi-l puteti scrie in privat pe fb, sau pe maill. 

Contul pentru România:


 Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 1504 7307


                             Cu dragoste si pretuire ,Maria.


60 de comentarii:

  1. Cam doua ar fii cauzele in pericol de moarte pentru pesti;poluarea inclusiv cu materiale plastice de care cea mai afectata cred ca e Marea Neagra find interioara si mica,iar a doua cauza ar putea fii lipsa de oxigen cauzata mai ales de canicula verii si care e tot mai mare pe marile interioare unde circulatia mai slaba si fara vint intens si maree reduc oxigenarea in mod periculos pentru animalele toate subacvatice-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. craciun apreciez comentariile tale, esti extrem de destept, poti sa ne zici si noua cum reusesti ? eu nu pot sa dau din mine asa limpede ca tine

      Ștergere
    2. au scos energia apei

      Ștergere
  2. Cam doua ar fii cauzele in pericol de moarte pentru pesti;poluarea inclusiv cu materiale plastice de care cea mai afectata cred ca e Marea Neagra find interioara si mica,iar a doua cauza ar putea fii lipsa de oxigen cauzata mai ales de canicula verii si care e tot mai mare pe marile interioare unde circulatia mai slaba si fara vint intens si maree reduc oxigenarea in mod periculos pentru animalele toate subacvatice-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dar de reziduurile nucleare (din butoaie) aruncate in oceane ce ziceti?

      Ștergere
  3. Era oceanul poluat?Oare de ce erau pestii in pericol?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. scurgerile de substante toxice,radioactive de la Fukushima-japonia inca creaza mari probleme atat pe pamant cat si in apele oceanului Pacific

      Ștergere
  4. Iata dragii mei,dacă tot am trecut la categoria peşti,vă prezint în poza de la avatar cum DUMNEZEU PÃMÂNTUL a proiectat la suprafată un peste pe teritoriile Somaliei,Keniei si Etiopiei.deci aceste 3 țări =formą de relief un peşte.pe parcursul aventurilor noastre pe blog ,vă voi prezenta mai multe zone cu formă de relief ca şi peşte.chiar in aceste zile Dumnezeu Pământul a creat o insula in Atlantic cu forma unui mamifer acvatic (balena albastră).imi venea sa râd ,cica are forma de semilună.

    RăspundețiȘtergere
  5. Poate au adunat mercurul,acesta otraveste pestii.Am citit intr-o carte in care arhanghelul Mihail spunea ca delfinii sunt ingerii apelor ,ei purifica apele cu sunetele pe care le emit,dar mercurul ii va otravi si pe ei.VA PUP DOAMNA MARIA.

    RăspundețiȘtergere
  6. Va veni ziua cand va suna Trambita 5 si lumea va fi inselata de acesti asa zisi demoni care iau forme de extraterestri!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ei, 19:08, posibil sa fie (si) asa!

      Sunt, intradevar, unele "forte", care actioneaza (si) prin oameni "(si) prin nevazut si vazut", atat pe pamant, cat si prin alte "spatii"...asa se spune.

      Ștergere
    2. An. 19:08, Asa e maica. In vremea mea nu se vorbea de extraterestri cum spuneti voi. Noi stim de satana si de Dumnezeu. Mai stim de cele 10 porunci. Bunica mea care a trait 120 de ani s-a nascut oarba. Vedea tot ce se intampla si ce se va intampla. Ne descria pe fiecare din varful capului pana in varful degetelor de la picioare. Vedea cu ce eram imbracati incaltati etc. Of, cate probleme am avut din cauza darului ei. Toata lumea zicea ca se preface ca e oarba. Cand a venit comisia la poarta noastra a fost circ. Bunica statea pe prispa casei ... I-au examinat ochii .. s-au convins ca e oarba din punct de vedere medical. DAR! Cand bunica le-a spus cum arata, cu ce au venit ... au crezut ca este o gluma. Au inceput sa urle ca de ce isi bate joc de ei. Din acel moment bunica a tacut si i-a lasat sa vorbeasca doua ore fara intrerupere. Inainte de a iesi pe poarta nervosi bunica le-a spus: doua persoane din acest grup nu vor ajunge acasa. Au plecat razand. Dar dupa scurt timp s-au intors, deoarece un camion i-a lovit ... nu departe de casa noastra...si ... doua persoane au decedat... Ambulanta i-a luat din curtea noastra.
      Au trecut ceva ani de la aceasta intamplare... Intr-o zi medicul din comisia respectiva a venit din nou la poarta noastra... Jumatate de ora nu a scos niciun cuvant. Atunci bunica i-a spus de ce a venit.. La final i-a spus: vei scapa de boala care te macina. Asteapta 3 ani. Te astept dupa ce te vei pune pe picioare. Si au trecut 4 ani... si a venit la poarta noastra. Drept rasplata a donat bisercii o suma consistenta pentru refacerea picturilor.
      Si trecutau anii... Tot ce ne-a spus despre viitor s-a adeverit. Multi lupi in blana de oaie, multi sarlatani in haine de vazatori cu duhul. Toate raspunsurile la framantarile noastre le gasim intr-un singur loc: casa lui Dumnezeu !

      Ștergere
    3. Frumoasa poveste,eu o cred și ai dreptate.

      Ștergere
    4. 16.21 Doamna, mai povestiti-ne , foarte frumos spuneti . Cati oameni minunati au fost si sunt in tara asta si noi habar nu avem . Linistiti, tacuti, anonimi , in smerenia lor cauta sa ne deschida ochii .

      Ștergere
    5. Foarte frumos. Erau multi oameni înțelepti înainte.

      Ștergere
    6. Intr-o zi de vara secetoasa, pe la orele pranzului se auzea glasul unui caldarar. "Oale, ibrice, tigai...". Bunica mea cu suflet mare pentru OAMENI m-a trimis repde sa il chem. L-a intrebat daca vrea un pahar de apa rece si ce vinde. Caldararul a insirat tot ce avea in dotare.Avea palmele batatorite. Bunica dupa un schimb de vorbe a cumparat un ibric de alama. Si acum il am. Dupa ce a plecat , bunica mi-a spus: ommul asta isi castiga greu painea. Umbla de dimineata pana seara, incarcat cu toate oalele, pentru un banut de paine. O paine greu obtinuta.Sunt zile cand nu vinde nimic. In acea zi el si familia lui nu va manca paine. Simteam tristetea ei.
      Insa din acea zi, daca se intampla sa treaca pe strada noastra, bunica avea pregatit pentru caldarar o punga cu paine si alte bucate. De fiecare data il servea cu un pahar mare de apa rece. Caldararul il bea pe nerasuflate. Se vedea ca-i potolea setea naprasnica acel pahar de apa pe arsita verii.
      Trecutau anii si caldararul s-a imbolnavit. Unul din copii a urmat traditia. Umbla incarcat cu oale, tigai, ibrice.. lucrate de mainile lui. Cand trecea pe strada noastra suna la noi la poarta . Trecea sa o salute pe bunica mea si sa ii transmita salutari din partea tatalui lui, care era la pat. Bunica de fiecare data ii trimitea cate ceva pentru sufletul lui. Intr-o zi a intrat la noi in curte . Era trist . Tatal lui decedase. Ii aduse bunicii mele un obiect facut chiar de tatal decedat. Pe obiect era gravat un singur cuvant: multumesc. O gravura de o schioapa. Am vazut ca bunica mea si-a inabusit oftatul. Inima ei era trista. A trimis o coroana la inmormantare.
      A fost una din lectii despre viata data de bunica mea. Toti suntem oameni indiferent de rasa. Prin venele tuturor curge sange.

      Ștergere
    7. 19,57 Sunt frumoase si linistitoare povestirile dvs. v-as sugera , când veti avea timp si liniste sa incercati sa cuprindeti intr-un volum toate aceste amintiri .

      Ștergere
  7. Femeie nu pot sa cred vezi din ce in ce mai clar . bravo asa este in curand vor suna trambitele primilor7 ingeri...extratereștrii sunt îngerii care se ocupă cu asta...si pentru ca stiu de la Dumnezeu sa stii ca trăiesc inca 4 miliarde de oameni pe alte planete sunt inca 4-5 planete locuibile si da Isus se afla pe aceea planetă cu oameni ca si noi lachip.toti sunt la fel am văzut chipul Lui Dumnezeu si stiu ca nu pot arată cum i descrii tu...dar se arată asa e adevărat si mie mi s a arătat prima dată in 2007 asa.dar acum cunosc chipul Lui si intr adevar suntem făcuți dupa chipul si asemănare Lui doar ca El nu este carne este un fel de foc...trupul Lui este de foc si de asemanare rosului soarelui la răsărit. ..imbracat in haine care stralucesc pline de lumina exact de alb rozaliu. ..

    RăspundețiȘtergere
  8. Cele 2 lumi care se intrepatrund ati vazut : pestele , simbolul credintei si omuletii , partea nestiuta si necunoscuta a lumii noastre .
    Oare aceiasi omuleti vad si ce este in Siria ?
    De ce acolo si in alte locuri de pe pamant nu intervin ?
    Mor copii si oameni nevinovati sub bombe , arde planeta , sunt cataclisme , ei ce rol au ?
    Cineva tot aici pe site spunea ca ei asteapta decimarea populatiei , nu sunt interesati sa salveze ceea ce au gasit aici , ci vin ca sa asimileze sentimentele si emotiile oamenilor pe care ei nu le mai au .
    Evolutia pe care se spune ca o au, a exclus apriori sufletul , partea umana , vibrationala.
    Sunteti printre singurele persoane care scrieti bine despre ei , d-na Maria , toti in rest relateaza intalniri socante cu ei , despre ei . Hipnoza, paralizie, experimente, rapiri , imseminari fortate . Si in lumea lor este aceeasi mafie ca la noi , grupuri , gasti care mai de care . Marea lor ocupatie este depistarea prin galaxie a primitivilor ca noi .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De ce nu intervin extraterestri tai maria in Siria? Mor copiii pe capete nevinovati. Ei salveaza pestii. Poate le place pescuitul sportiv.
      As vrea sa ne povestesti despre rapirea ta de catre fratii tai extraterestri.

      Ștergere
  9. D-na Maria eu ii multumesc bunului D-zeu ca v-a trimis pe pamantul roman.Previziunile d-voastra sant de exceptie trebuie doar intelese.Domnul este cu noi prin intermediul d-voastra, Va multumim.

    RăspundețiȘtergere
  10. Dvs dna Maria primiti mesajele de la forțele extraterestre nu-i asa? Asa mi-a soptit cineva.
    Extraterestrii va trimite mesajele încurcate si greu descifrabile .

    RăspundețiȘtergere
  11. Anonim30 iunie 2017, 22:57
    Gresit ti/a soptit acel cineva ! Nu ai inteles nimic din toate cate scriu eu aici.
    DOAMNE AJUTA sa intelegi si tu,de unde primesc eu MESAJELE !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Se spune ca persoanele rautacioase se uratesc cu trecerea anilor.

      Ștergere
    2. Asa este se fac ca niste hade,fui

      Ștergere
  12. 21,40 totul tine de cultura generala si de informatia acumulata,iar cineva imi spunea ca observ lucrurile ascunse altora.Dar sa stii ca am mult mai multe comentarii anonime mai ales politice pentru care ma tot cert cu tovarasii iohanisti cu epoleti ,care tocmai mi-au furat comentariul pentru tine,asa ca ti l-am mai scris o data-craciun

    RăspundețiȘtergere
  13. 22,57 Viziunile- mesajele cum spui tu, sint ca o piesa de pazel pe un ocean intreg,de aceia la inceput par neclare,ele arata doar o secventa de cel mult citeva secunde din imensitatea timpului.Norocul nostru e ca o avem pe doamna Maria cu acest mare dar-craciun

    RăspundețiȘtergere
  14. 22,57 Viziunile- mesajele cum spui tu, sint ca o piesa de pazel pe un ocean intreg,de aceia la inceput par neclare,ele arata doar o secventa de cel mult citeva secunde din imensitatea timpului.Norocul nostru e ca o avem pe doamna Maria cu acest mare dar-craciun

    RăspundețiȘtergere
  15. Sunt, inca de multi ani, comunicari de la mamiferele marine. Au o anumita frecventa, este perceputa de catre unii dintre noi.Da, unele transmisii ale acestora sunt de a cere ajutor. Mesajele sunt receptionate si transmise mai departe...

    RăspundețiȘtergere
  16. Ponta spune ca Dragnea ar face tradare nationala ,vrind sa faca ultimile privatizari,Cam tot asa am gindit si scris si eu de CUMANUL.Iohanis a spus ca;nu le poti avea pe toate.Nu stiu ,s-o fii gindit la case?-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ha,ha,ha sigur la case s-a gandit!

      Ștergere
    2. Craciun, la capra vecinului te.ai uitat? Nu de alta, dar si alde dragnea, tariceanu si multi altii care nu il inghit pe PRESEDINTE au cate sapte, opt sau noua case. Pe astea nu le vazusi? Vrei sa pari corect, da' esti mojic.Tu esti singurul castigator de pe urma mintii tale paguboase.

      Ștergere
  17. https://vremuritulburi.com/2014/06/05/papa-francisc-se-inchina-la-extraterestrii-adica-la-draci/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pai el însăși e unul dintre ei !de închina și la crucea întoarsă,lup in blana de oaie.

      Ștergere
  18. Ce omportanta are daca domna Maria ne spune mesajele de la extra terestri sau de duhul sfint important este ca ne spune ce va fi ca sa utem sa ne frim bravo donaMaria spunetine in continuare si lasati lumea sa vorbeasca va pup

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 22:13,esti genul"crede si nu cerceta"?
      Uite asa s-au infiintat sectele extreme .

      Ștergere
    2. Anonim 22:13, da, sunt bine-venite toate "mesajele", oricum ar fi primite/transmise/receptionate/percepute, deoarece asa trebuie sa fie, nu cum zic unii ca "nimic nu trebuie".
      Anonim 23:39, "crede si nu cerceta" NU apartine crestinilor, ci este zicerea filosofului CELSUS(sec. al 2-lea ), care facea parte dintre prigonitorii crestinismului, citat care este folosit si astazi de catre toti care vor distrugerea bisericilor/manastirilor/ credintei crestine.
      Mantuitorul Iisus Hristos are o cu totul alta zicere: " „Cereţi şi vi se va da; CĂUTAŢI ŞI VEŢI AFLA; bateţi şi vi se va deschide, că oricine cere ia, CEL CARE CAUTĂ AFLĂ, şi celui ce bate i se va deschide.” (Matei 7:7-8)".

      Atentie la neatentie!

      Ștergere
    3. Una dintre cele mai controversate sintagme atribuite creştinismului este „crede şi nu cerceta“, însă citatul la care se face referire nu se găseşte în Biblie.
      Citatul „crede şi nu cerceta“, inclus uneori ca îndemn al Bisericii şi considerat ca făcând parte din învăţăturile creştine, a stârnit numeroase controverse de-a lungul istoriei.
      Potrivit istoricilor, citatul îi este atribuit filozofului grec Celsus, care a trăit în secolul al II-lea. În scrierile sale, susţin unii dintre cercetători, Celsus îi acuza pe creştini de manipularea unor oameni simpli şi creduli, care pot fi păcăliţi uşor. Astfel, spunea el, acestor oameni li se prezenta o religie nouă şi atractivă, cu scopul de a-i converti. Deducţia făcută de Celsius provine din versetul atribuit lui Ioan (20:29), unde Isus îi spune lui Toma: “Pentru că M-ai văzut, ai crezut. Ferice de cei ce n-au văzut, şi au crezut“.
      Sfanta Scriptura si Sfanta Traditie detin in ele insele o seama de porunci, sfaturi evanghelice si indemnuri menite sa-l determine pe om sa se apropie de Dumnezeu si sa-si sporeasca credinta prin cercetare permanenta, prin observare si cunoastere.
      Cel mai elocvent indemn legat de cercetarea Scripturilor in vederea intaririi credintei si a sporirii cunostintelor despre Dumnezeu ne este dat de Mantuitorul Iisus Hristos. “Cercetati Scripturile, ca socotiti ca in ele aveti viata vesnica. Si acelea sunt care marturisesc despre Mine” (Ioan 5, 39). A crede fara sa cercetezi poate fi considerata o ispita, o preluare a unui neadevar ca adevar, a unui viciu drept virtute, a unei inselatorii ca minune: “Cercetati duhurile, caci nu toate sunt de la Dumnezeu”.
      “Cereti si vi se va da; cautati si veti afla; bateti si vi se va deschide. Ca oricine cere ia, cel care cauta afla, si celui ce bate i se va deschide” (Matei 7, 7-8).
      Sa nu uitam, asadar, cuvintele Mantuitorului nostru Iisus Hristos care spun ca “cel ce va strica una din aceste porunci, foarte mici, si va invata asa pe oameni, foarte mic se va chema in imparatia cerurilor; iar cel ce va face si va invata, acesta mare se va chema in imparatia cerurilor” (Matei 5, 19).

      Ștergere
    4. 9:18, departe de mine religiile lumii cu care se indoctrineaza si manipuleaza in masa.Biblia este departe de adevar ,adevarul nu poate fi aflat decat prin tine .Tu esti templul lui Dumnezeu adevarat ,toate viziunile sau revelatiile sunt inselatorii .Biblia a fost scrisa si interpretata de oameni care puteau fi influientati de tot felul de duhuri ,in sinea voastra simtiti schimbarea ce are loc ,simtiti ca adevarul pe care-l cunoasteti nu este ADEVARUL .Cautati informatii si cunoastere in locul gresit ,incercati sa va cunoasteti sa simtiti cu inima si adevarul nu va intarzia sa apara deoarece este mai aproape decat credeti .Nu va mai lasati inselati .

      Ștergere
    5. Anonim 2 iulie 2017, 09:18, ma bucur sa te ''revad''. Mi-ai lipsit!
      Credinta oarba, a crede cu orice pret si in orice doar sa credem intr-o forta deasupra noastra nu este o atitudine umana salvatoare.Prima metoda de spalare a creierelor unor credinciosi este afirmatia ''crede si nu cerceta''.
      Ei cred că lui Dumnezeu ii place sa vada omul suferind. Ei cred ca Dumnezeu nu este dragoste ci ca El vrea supunere perfecta de la om si nimic altceva. Sunt oameni care incearca sa se ”puna bine” cu tot felul de forte, convinsi fiind ca este Dumnezeu.
      Daca noi credem ca Dumnezeu este o Forta autoritara cu omul si cu toate acestea continuam sa il iubim doar fiindca El este mai puternic decat noi atunci credinta noastra este fara valoare. Dar daca avem convingerea ca Dumnezeu este drept, iubitor si generos, si intelegator cu omul atunci merita sa credem in El. Numai in acest caz vom ajunge sa respectam cu adevarat invataturile lui Iisus.

      Nimic fara Dumnezeu!

      Ștergere
    6. Formula „Crede şi nu cerceta“ o ştie orice om cât de cât catehizat, nu aparţine doctrinei creştine, ci propagandei antireligioase, încă din perioada iluministă .

      Ștergere
    7. 15:44,propaganda?
      Daca privesti la rece lucrurile vei ajunge la concluzia urmatoare:
      Oamenii cred dar nu cerceteaza tocmai acesta este motivul manipularii .Este suficient sa spui ca vorbesti cu Dumnezeu,faci cateva trucuri bagi alerta pt.stiri calde sau te legi de lucruri care se petrec pe terre iti deschizi un cont bancar si scri ce iti dicteaza vocile :) .In scurt timp o sa ai adepti oameni cre cauta dar nu stiu ce.

      Ștergere
    8. 15:15, daca as putea te-as imbratisa! Cu mare bucurie pentru randurile scrise. Atat de argumentat si logic! Trebuie sa fii tare incapatanat in gandire sa nu accepti cele mentionate de tine. Trezirea la realitate produce soc .

      Multumesc, an. 15:25!

      Ștergere
    9. Ma bucur, Anonim 10:08, te salut si io! 10:18, da!

      Ștergere
  19. S-a adeverit. http://m.mediafax.ro/social/o-tona-si-jumatate-de-pesti-morti-din-cauza-caniculei-intr-o-balta-din-sannicolau-mare-pompierii-au-intervenit-9-ore-pentru-reoxigenarea-apei-16545550

    RăspundețiȘtergere
  20. d-na MARIA spuneti ca DUHUL SFANT VA VORBESTE--DAR D-STRA VORBTI DE GLASURI CARE VA VORBESC SI DIFERITE-sustineti cu tarie ca acestea sunt glasuri de la DUHUL SFANT--SI VORBITI MAI PUTIN DE CEL AL MAICII DOMNULUI-NU MA INDOIESC DE ADEVERIRI DAR NU DATI EXPLICATII CLARE-sunteti avertizata ce sa spuneti si ce nu ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bravo, anonim 01:17! Sesizarea ta merita atentie.

      Ștergere
    2. Interesante observatiile Anonimilor 01:17 si 18:31!

      Ștergere
  21. O tonă şi jumătate de peşti morţi, din cauza caniculei, într-o baltă din judeţul Timiş. Pompierii au intervenit timp de nouă ore pentru reoxigenarea apei
    http://romanialibera.ro/actualitate/eveniment/o-tona-si-jumatate-de-pesti-morti--din-cauza-caniculei--intr-o-balta-din-judetul-timis--pompierii-au-intervenit-timp-de-noua-ore-pentru-reoxigenarea-apei-457269

    RăspundețiȘtergere
  22. Oameni buni nu va lasati inselati de asa zisi extraterestrii buni..!!nu exista..!!Ei sunt niste demoni si atat.De ce credeti ca se fac experimente pe noi..??De ce ei, umbla la structura Adn-ului..??Pentru a forma o alta specia hibrid..Asta isi doresc..!!Mie personal mi se pare grav...Nu cred ca au intentii bune..Noi sa credem in D-zeu si Iisus si ceea ce ni se transmite din biblie..!!In vremuriile de apocalipsa sa nu avem incredere in ce vine din univers..!!Sa avem speranta numai in D-zeu..!!Fara suparare D-na Maria dar cred ca au alte ganduri..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri

    1. Anonim2 iulie 2017, 11:14 intra pe acest site si vedea cine sunt adevarati dusmani,cei care au facut experimente genetice,etc pe oameni.Sunt mai exact 3 rase,Draco reptilienii,Hidra reptilienii,Orion grays,ei au fost indepartati de alianta benefica.fenomenulozn.wordpress.com aceste este site-ul meu.

      Ștergere
  23. pt 02 iulie 18.31--sa stiti ca i-am mai pus itrebarea d-nei Maria--nu mi-a raspuns---este ocupata cu scrierea cartilor-asadar slaba speranta sa primim raspuns--dealtfel sunt multe contradictii in viziunile ei-chiar de s-au adeverit -cred ca prima contradictie este cea legata de extraterestri-intalnirea cu ei s-a finalizat cu ce i-au dat sa bea--nu cred ca DUMNEZEU face experiente asa urate cu oamenii !?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. D-zeu este Iubire si Pace!!Atat!!Ceea ce se intampla acum este consecinta faptelor noastre..!!Noi distrugem prin rautate si vanitate tot..Demonii ,reptilieni exact cum a zis si anonim 11.14 sunt foarte inselatori asa ca nu m-ar mira daca si D-na Maria ar fii parte unui experiment genetic..Ca fiecare dintre noi ducem o lupta intre bine si rau..asa si cu viziuniile D-nei Maria care unele sunt din partea lui D-zeu(intr-adevar s-a adeverit cu Colectiv)aici e vorba de spiritualitate.. Dar restul manipulari demonice venite din partea lui Satana..Noua Ordine Mondiala asta isi doreste..!!Instaurarea raului si indepartarea de credinta..!!Sa nu acceptam nici un card cip implantat sau buletine electronice..!!Daca acceptam vom fii controlati si folositi de acesti zisi extraterestrii buni..!!

      Ștergere
  24. 18 31 As da eu o explicatie,doamna Maria detecteaza emotiile intense ale tuturor persoanelor din evenimente care cresc emotiile Dar curios ca toate glasurile sint in limba romana,deci are si un intermediar acolo sus,ca doar are si viziuni pur religioase,dar si separate cu alte fiinte extraterestre.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 15:54, ma bucur de continutul mesajului tau. In sfarsit ! Mai exista speranta. Avem nevoie de voi pentru a deschide "ochii" celor care nu doresc sa treaca dincolo de linia trasata cu creta.

      Ștergere
  25. Interesant. Bine de stiut! Felicitari pentru ca aveti curajul sa publicati aceste articole

    RăspundețiȘtergere