joi, 23 ianuarie 2020

VIRUSUL MORTAL DIN CHINA, VA TRECE MULTE GRANITE !

                                                      Dragii mei,
Scriam in urma cu 2 ani si jumatate,un articol cu titlul de mai jos:
UN NOU VIRUS MORTAL , VA DECIMA LUMEA ! 

Din păcate si cu durere in suflet va spun ca, aceasta nenorocire tocmai a inceput in China,a ajuns si in SUA,iar la nivel global este Alerta mare din pricina acestui virus mortal.
Sa ne rugam Domnului si Maicii Domnului ca sa ne ocroteasca si sa lumineze mintea medicilor ,pentru a gasi un medicament care sa omoare acest Virus.
Iata dragilor:


Acum 2 ore - Cercetătorii au desluşit misterul virusului ucigaş din China! De la ce animal provine! Nimeni nu se aştepta. Autor: Elena Marinescu 23 ianuarie ...

Acum 22 de ore - Wuhan, oraşul din China cu aproape nouă milioane de locuitori, unde a apărut virusul ucigaş, a fost închis. Transportul public, feroviar şi aerian ...
Iata si articolul meu mai pe larg,dar nu inainte de a va ruga ,ca sa credeti cu toata fiinta voastra in toate cate eu scriu aici de la Duhul Cel Prea Sfant,deoarece,toate se vor implini asa precum mi-au fost descoperite de Bunul Dumnezeu si de Maicuta Domnului.

Iata:
                                   Noapte de 13 -14 Iunie 2017,ora 1,16!

                                       Dragii mei, 

În aceasta noapte,în timp ce scriam aici pe Blog, aud un glas care spune ceva cumplit.

Glasul spunea asa:

                     " Un nou VIRUS  mortal !
                        Un nou VIRUS  mortal ,va decima                                               lumea !"
Din păcate dragii mei, acesta este cruntul ADEVĂR.
Urmeaza ca sa ne confruntam cu un nou VIRUS, iar de aceasta data ,unul mortal; un VIRUS care va ucide oamenii în masă. 
Unde anume va începe acest "macel" eu nu stiu. 
Dar sa ne rugam Bunului Dumnezeu si Maicutei Domnului ca sa ne apere pe noi si copilasii nostri, precum si pe toti oamenii de pe Pămant,care sunt si suntem FIII LUI DUMNEZEU.
                               Cu dragoste,Maria.

Ce este coronavirus, virusul ucigaș din China, care se răspândește acum în toată lumea. Trei orașe, închise până acum și 25 de morți – UPDATE

DANIEL SCRIPCARU  
ÎNSTIRI DE ULTIMA ORA
23/01/2020, 15:13


Ce este coronavirus, virusul ucigaș din China, care se răspândește acum în toată lumea. Trei orașe, închise până acum și 25 de morți  – UPDATE
Ce este coronavirus, virusul ucigaș apărut în China și care sunt primele simptome. Sursa foto: asiaone.com
Cu toții ne întrebăm ce este coronavirus, virusul ucigaș apărut în China într-o piață din orașul Wuhan, și care sunt primele simptome. Autoritățile din China, Japonia, Coreea de Sud, Taiwan și Statele Unite ale Americii sunt în alertă maximă, după ce virusul care a ucis deja 6 persoane a ajuns pe teritoriul lor.
UPDATE, 23 ianuarie, ora 15.20. Încă două orașe din China au fost închise din cauza virusului. Este vorba despre Huanggang (populație 7 milioane de locuitori) și Ezhou (peste 1 milion de locuitori). Nici aici nu circulă trenuri sau autobuze, iar nimeni nu poate ieși sau intra din oraș. Numărul deceselor a ajuns la 25.

UPDATE, ora 22.50: Wuhan, oraşul de 11 milioane de locuitori din China în care a apărut virusul, a fost închis de autorităţile chineze. Asta înseamnă că traficul feroviar şi aerian nu mai funcţionează, iar transportul public a fost suspendar. Practic, nimeni nu mai are voie să intre sau să iasă din acel loc.

Ce este coronavirus, virusul ucigaș apărut în China și care sunt primele simptome

Ultima țară afectată este SUA, unde un bărbat în vârstă de 30 de ani a fost depistchinaat cu virusul respectiv, după ce a vizitat orașul chinezesc Wuhan. 100 de cazuri de îmbolnăviri în aceste țări au fost depistate numai în ultimele două zile, iar în prezent numărul oficial al purtătorilor de virus depășește 300 de cazuri, dar autoritățile spun că acesta ar putea fi mult mai mare!
Printre cei care au contractat virusul se numără și 15 cadre medicale din China, unul fiind deja în stare gravă. Boala care se transmite de la om la om este o infecție pentru care nu există medicament. Medicii tratează doar simptomele apărute. Acestea pot fi confundate foarte ușor însă cu cele apărute la o răceală ușoară.

Care sunt primele semne ale infecției cu coronavirus

Coronavirusul este un virus asemănător cu virusul gripal sau cu cel al imunodeficienţei umane, HIV, prezent la numeroase specii de animale şi care se poate transmite cu uşurinţă şi între specii. De aceea, coronavirusul poate infecta şi omul cu forme care pot deveni mortale.
Specialiştii vorbesc că, la început, coronavirusul poate fi confundat foarte uşor cu gripa pentru că principalele simptome sunt asemănătoare unei gripei sau răcelii şi apar la 2-4 zile de la infectare.
Primele simptome sunt:
  • strănut,
  • oboseală,
  • tuse,
  • rinoree,
  • febră,
  • durere în gât,
  • accentuarea simptomelor astmului
În forme grave coronovirusul poate duce pana la simptome precum:
  • insuficienţă pulmonară,
  • insuficienţă renală,
  • insuficiență cardiacă
  • insuficiență hepatică,
  • diaree şi frisoane.
Epidemia din acest an intervine cu puţin timp înainte de festivităţile de Noul An chinezesc, perioadă în timpul căreia sute de milioane de persoane călătoresc pentru a-şi vizita familia, iar virusul amenință să se răspândească astfel puternic.
Ministerul Afacerilor Externe informează cetăţenii români care se află, tranzitează sau intenţionează să călătorească în Republica Populară Chineză că, în provincia Hubei, localitatea Wuhan, există un focar de pneumonie virală (coronavirus) şi recomandă, temporar, evitarea deplasărilor în zonă.
Cetăţenii români pot solicita asistenţă consulară la numerele de telefon ale Ambasadei României la Beijing: +861065323616, Consulatului General al României în Regiunea Administrativă Specială Hong Kong: +85225233813, +85225233817 şi Consulatului General al României la Shanghai: +862162701146, apelurile fiind redirecţionate către Centrul de Contact şi Suport al Cetăţenilor Români din Străinătate (CCSCRS) şi preluate de către operatorii Call Center în regim de permanenţă.
De asemenea, cetăţenii români care se confruntă cu o situaţie dificilă, specială, cu un caracter de urgenţă, au la dispoziţie telefoanele de permanenţă ale misiunii diplomatice a României în R.P. Chineză +8618611737488, Consulatului General al României la Shanghai: +8613701949075 şi Consulatului General al României în R.A.S. Hong Kong a Republicii Populare Chineze: +85296137370.
Organizaţia Mondială a Sănătății (OMS) se reuneşte miercuri pentru a stabili dacă este oportun să declare o „urgenţă de sănătate publică la nivel mondial”.


5 comentarii:

  1. Romania se confrunta cu foarte multe cazuri de virusuri decimatoare,HIV, hepatice.. doar ca nu se spune nr.exact. Ca si cazurile de cancere, leucemii. De ce ne-am speria de inca unul? Ultima farama de energie mi-o consum blestemandu-i pe dusmani. Candva s-o lega de ei ceea ce merita.

    RăspundețiȘtergere
  2. Sfințenia ta, ai grija cu blestemele. Acestea sunt ca bumerangul. Sunteti siguri ca nu ati pus niciodata mana ca sa construiti răul generalizat? Nu ati tacut ca peștii cand crestinii jefuiau Africa? Nu v-ati prefacut ca nu vedeti copiii abuzati, in Romania, dar si peste tot in lume? Blestemul ajunge la bariera de timp si spatiu care este elastica si, ca o prastie, trimite piatra inapoi in capul emisarului. Boala ne este data si spre purificare si ințelepțire. Nu tot ce e boala este produs in laboratoarele illuminati. Stiati ca paradisul nu este pe pamant. Aici e scoala. Si lupta. Si invingerea Ego-ului care te face sa te crezi mai presus decat altii. Iar asta cu mai presus si mai prejos este treaba Lui Dumnezeu. Nu a noastra. Mintea omeneasca e limitata si cantareste dupa capacitatea fiecaruia dintre noi de a intelege. De aceea apar razboaiele religioase.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca o persoana nu si-a invins ego-ul (demonul interior, parazitul) pana la moarte, a ramas in captivitate.
      Mantuirea inseamna iesirea din robia ego-ului.

      Ștergere
  3. Sa ne apere Dumnezeu și Maica Domnului de tot raul.

    RăspundețiȘtergere