luni, 24 iunie 2019

SORINA ! MESAJ PENTRU SORINA , FETITA SMULSA CU BRUTALITATE ,DIN SÂNUL FAMILIEI CARE A CRESCUT-O !

VIDEO – Imagini noi cu Sorina. Fetița de opt ani, filmată în timp ce se joacă alături de mama adoptivă.
                                      24 Iunie 2019,ora 5,21 dimineata !

                                   Dragii mei,

În aceasta dimineata,m-a trezit un glas care, spunea ceva îmbucurator despre fetita luata cu forţa din sânul familiei care a crescut-o.
Iar ceea ce auzeam,vedeam si scris in aer cu litere albe si stralucitoare pe un fond albastru.
Citez:
                 "Sorina !
            MESAJ pentru SORINA :
Iar glasul spune asa Sorinei:
           Sorina ! Oriunde te vei afla în lume,află că ai Mamă vrednică...."
Si glasul se opreste,iar scrisul dispare.
Dragii mei,sa ne rugam pentru Sorina, sa ne rugam ca sa fie sanatoasa si sa aiba parte de o viata frumoasa, alaturi de toti cei dragi pe care îi iubeste.
Cu siguranta Sorina nu-si va uita niciodata Părintii care au crescut-o de mica, iar AUTORITATILE române ,cu siguranta vor face lumina si dreptate in acest caz atât de cutremurator.
SORINA este vegheata si ocrotita de Sus,este ocrotita de MAICA DOMNULUI care este Mama noastra a tuturor.
PREA SFANTA TREIME si MAICA DOMNULUI vor veghea asupra Sorinei,iar micuta va creste mare,frumoasa si sanatoasa, si nimic rău nu i se va mai putea intampla.
Dar iata povestea trista din ultimele 3 zile,a micutei Sorina:

Acum 3 zile - O fetiţă de 10 ani a fost luată cu mascaţii din camera ei, la Baia de Aramă, ... acolo unde mai mulţi poliţişti au intrat cu forţa în casa unor localnici, ... Sorina, fetiţa după care au venit poliţiştii, a fost înfiată de o familie din ... S-au iubit în văzul tuturor și au fost filmaţi! Atenţie, imagini interzise minorilor! Video ...
Acum 2 zile - Sorina, o fetiță de 8 ani din Baia de Aramă, judeţul Mehedinţi, a fost luată ... acolo, nu să intervină în forță”, au declarat responsabili ai IPJ Mehedinți. ... Vedeţi aici un video în care se poate vedea cum autorităţile încearcă ...

Fetiţă de 8 ani din Mehedinți luată cu poliţiştii de lângă asistentul maternal. Reacția autorităților


Ultimul update: Vineri 21 Iunie 2019 22:21
Data publicarii: Vineri 21 Iunie 2019 19:30
Senatorul USR Vlad Alexandrescu cere Autorităţii Naţionale de Protecţia Copilului şi Avocatului Copilului să facă anchetă în cazul adopţiei fetiţei de 8 ani din localitatea Baia de Aramă, judeţul Mehedinţi, luată de poliţişti de la asistentul maternal care a crescut-o de la un an. Fetiţa de 8 ani a fost abandonată de familia biologică, iar asistentul maternal a vrut să o adopte, fiindu-i respinsă cererea. În schimb, a fost încuviinţată o adopţie internaţională.”Am fost sesizat cu privire la cazul fetiţei de 8 ani din Baia de Aramă, care a fost luată de autorităţi pentru a fi trimisă în SUA. Fetiţa a fost abandonată de familia biologică şi crescută de o familie de asistenţi maternali, timp 7 ani. Aceştia şi şi-au exprimat dorinţa de a o adopta, însă DGASPC a încuviinţat adopţia către un cuplu de români din Statele Unite în locul asistenţilor maternali care o crescuseră. Comunitatea locuitorilor s-a mobilizat în favoarea rămânerii copilului în familia de asistenţi maternali care îl are în îngrijire. Vedeţi aici un video în care se poate vedea cum autorităţile încearcă s-o ia pe fetiţă, împotriva voinţei ei, de lângă oamenii care au crescut-o pentru a o încredinţa familiei de adopţie”, a scris, vineri, pe Facebook, senatorul Vlad alexandrescu.
Fetiţă de 8 ani din Mehedinți luată de poliţişti de lângă asistentul maternal.

Imagini dramatice! Fetiță din Mehedinți luată cu forța de lângă asistenții maternali, pentru a fi dată familiei din SUA care a adoptat-o (VIDEO)
Imagini dramatice! Fetiță din MehedinÈ›i luată cu forÈ›a de lângă asistenÈ›ii maternali, pentru a fi dată familiei din SUA care a adoptat-o (VIDEO)Acesta solicită Autorităţii Naţionale de Protecţie a Copilului şi Avocatului Copilului să declanşeze de urgenţă o anchetă în acest caz.”Cred că sunt mai multe circumstanţe care fac necesară această anchetă, dusă de autorităţi din exteriorul judeţului. ANPDCA şi Avocatul Copilului au dreptul să intervină pe căi oficiale în acest caz şi le cer să ia toate măsurile necesare pentru protejarea interesului superior al copilului”, a mai scris Vlad Alexandrescu.

27 de comentarii:

  1. Acest caz este un caz de RAPIRE cu sprijinul institutiilor statului. Mafie in toata regula in Ro si nu de acum si nu doar in cazul Sorinei, ci de 30 de ani si toata justitia este o mafie. Nici NU CRED CA A EXISTAT VREODATA IN RO PROCES CORECT ( in orice domeniu am vorbi). Se vede dupa ce criterii se judeca in Ro NICIDECUM IN BAZA LEGII. UITATI CE INSTITUTII AVEM UITATI CE INSTITUTII SUSTIN CEI DIN AFARA ROMANIEI, INSTITUTII SPECIALIZATE IN TRAFIC DE CARNE VIE. Pt ce platim procurorii,judecatorii,sristii,mascatii( ce nebunie cu mascatii astia,la orice porcarie mascati,in nici o tara din lume nu vin mascati,doar la cazuri grele de teroristi )
    In Ro bugetul SRI este de 500 milioane euro, in Franta bugetul serviciilor este de 300 mil,in Germania 350 mil euro,in Polonia( tara care are de 2 ori populatia Ro) bugetul e de 120 mil euro !!!! Ro are 60 de sristi la 100.000 locuitori in timp ce restul tarilor europene nu au mai mult de 12 agenti la 100.000locuitori, pana si America are 12 agenti la 100.000 locuitori. AMERICA!!! comparam noi SUA CU RO ???

    Acest caz al Sorinei vine să înlăture orice urmă de dubiu că „justiția” a fost tot timpul implicată în adopțiile internaționale de copii, judecători și procurori corupți fiind mână în mână cu traficanții de copii, care s-au îmbogățit din traficul internațional de carne vie. 
    http://www.justitiarul.ro/abuzurile-statului-de-drept-in-adoptiile-internationale-halucinantele-imbarligaturi-din-justitia-independent-iata-de-ce-vor-trompetele-sri-de-la-usr-si-propaganda/


    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim 09:07 te aşi fi crezut de bună credinţa dacă ai fi spus si de câte ori avem mai multi parlamentari la suta de locuitori .Numărul cel mai mare de parlamentari faţa de oricare altă țarä !!!! Nu mai spun de nr. de secretarii de stat (f.multi tăietori de frunză la câini ,pe salarii imense)!!! Asta ai ,,UITAT" să spui !!! PARLAMENTARII NU AR TREBUII SA DEPASEASCĂ 300 !!!!

      Ștergere
    2. 21:16, vorbim de Sorina aici si de carentele sistemului gaunos si putred care au condus la aceasta anomalie in care un copil de 8 anisori este smuls de la cei care l-au crescut si tarat precum un obiect. Vorbim de o justitie corputa, nedreapta, stramba ce trebuie obligatoriu reasezata in adevar, dreptate, corectitudine.

      Ștergere
    3. Coruptia din justitie, ilegalitatile din justitie SUNT CELE MAI MARI. NU EXISTA JUSTITIE CORECTA IN RO IN NICI UN CAZ. Toate dosarele sunt judecate la başcalie de catre niste iresponsabili carora nu li se intampla nimic daca gresesc, numai pe ŞPĂGI SI relatii. Asta NU E JUSTITIE. E CEL MAI PERICULOS LUCRU PT O TARA.

      https://lupuldacicblogg.wordpress.com/2019/06/25/mirel-palada-despre-voturile-fictive-si-cum-sunt-folositi-politicienii-de-carton-sistemul-a-invins/

      Ștergere
    4. Tribunalele din RO = case de business. Rusine!

      Ștergere
  2. Rusine natiei romanesti ca are in fruntea Ro un fost negociator de copii. Rusine !!! Suntem o rusine nici nu e de mirare ca am ajuns ce am ajuns, o tara in care mafia este superinradacinata in cele mai inalte institutii , justitia se face doar pe ŞPĂGI SI INTERESE PERSONALE ALE PROCURORILOR si nicidecum conform legii.

    RăspundețiȘtergere
  3. Dacă au apărut și mesaje pentru Sorina cred că stăm bine.... foarte bine.

    RăspundețiȘtergere
  4. Buna ziua,
    Nu stiu cum sa zic sa nu gresesc. OK procurorul a gresit insa sa fim sinceri fetita aceasta nu are viitor in Romania. Vin dintr-o familie de 6 copii si singura cu pielea mata din familie. Toata viata nu am auzit cat in gluma cat in serios "tiganca de la Iasi" desi nu sunt, insa saraca fata va fi discriminata teribil.
    In strainatate nimeni nu se uita la culoarea pielii si asta te ajuta enorm sa evoluezi pe toate planurile

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Absolut de acord cu dvs!

      Exista insa cateva mici detalii care pot schimba radical situatia. Un stat slab si corupt care nu isi apara cetatenii din interiorul granitelor credeti ca poate apara copii din afara lui?! Problema e ca acesti copii pot fi victime ale traficului de organe, prostitutiei.

      E ciudat ca familia romaneasca din US a ales o copila roma.
      In plus desi o iubesc si vor sa o adopte nu au venit dupa ea in tara.

      Ștergere
    2. Ai impresia că negrii din America nu sunt discriminați ?!:) Michael Jackson câte operații a făcut ca să fie alb...

      Un părinte care își dă acordul ca copilul să fie târât de un procuror acela nu mai e părinte...e un străin fără sentimente...

      Ștergere
    3. Ma intreb, dintre atatia copii care NU sunt in plasament maternal, de ce au ales-o fix pe aceasta fetita? De ea avea deja cineva grija, dar alti copilasi nu au cui sa spuna masa si tata; Sorina in schimb, avea. Am aflat din media ca aceasta fetita ar avea o grupa rara de sange. Interesant!

      @11:05, sa sti ca fericirea nu sta in perspectivele materiale; daca cineva cauta fericirea in materie, este pierdut, pentru ca nu o va gasi niciodata.
      Sorina este o fiica a Romaniei. Nicaieri nu-i mai bine decat in tara in care te-ai nascut, pentru ca aici inseamna acasa; sunt multe legaturi nebanuite ale nativului cu acest pamant romanesc. Nu ne nastem la intamplare, care pe unde- este o certitudine.

      Ștergere
    4. Respect punctul dumneavoastra de vedere insa stiti foarte bine cat de mult sunt discriminati tiganii la noi.

      Nu am vorbit de partea materiala cat studii profesional... Aici la Paris de exemplu sunt foarte multi care au terminat chiar la Sorbonne insa nimeni nu ar avea curajul sa te atinga la origin asa cum e specific romanilor...

      Ștergere
    5. 23:44, profesionaL inseamna tot materie, pentru ca are legatura cu sistemul lumii aceasta latura. Ce conteaza cel mai mult este ca fetita sa fie bine sufleteste. Or acest bine sufletesc este doar daca revine in sanul familiei in care a crescut si unde este cu adevarat iubita. Degeaba face studii daca ea are o trauma ce o va urmari toata viata, caci din aceasta cauza va fi urmarita de depresii si nu isi va gasi niciodata linistea. Ce se intampla in copilarie cu copilul este foarte important.

      Ștergere
  5. Fetița o să ajungă înapoi la Mamă pt k e " vrednică " :)

    RăspundețiȘtergere
  6. 11.05 , fii te rog mai explicita ,ce inseamna ,,nu are viitor in Romania"? Cu astfel de conceptii cum ne putem astepta sa fim tratati cu respect de alte popoare? Ce nu poti face in Romania daca iti doresti cu adevarat? Si apoi pentru copii de etnie roma sunt locuri subventionate la facultati, prioritati la angajare. Dar Sorina e doar un copil acum si are nevoie de afectiune in primul rand. Familia din SUA e situata material bine, dar prin felul in care s-a comportat numai dovada de afectiune nu a dat. Cati bogati apeleaza la diferite surogate (droguri, alcol)pentruca le lipseste cea ce nu poti cumpara cu bani-dragostea. Intradevar piramida lui Maslov are la baza trebuintele materiale dar nu putem ramane la acest stadiu. Se spune ca poti cumpara cu bani un pat dar nu si somnul. Dar cum in Romania totul e ,,dispretuit" si ma gandesc la subevaluat cand folosesc acest termen, cu regret constat ca viata unui patruped e mai importanta pentru unii decat viata unui om.

    RăspundețiȘtergere
  7. https://www.dcnews.ro/scandal-adoptie--radu-herjeu--ati-innebunit-de-tot-nu-mai-puteti-sta-5-minute-fara-sa-urlati_666529.html
    Scandal adopţie. Radu Herjeu: Ați înnebunit de tot! Nu mai puteți sta 5 minute fără să urlați?
    Radu Herjeu
    Radu Herjeu se declară revoltat de modul în care incidentul cu minora dată spre adopţie a fost întors pe toate părţile şi a fost folosit drept pretext pentru lupta dintre taberele ”ciuma roșie a corupților, antioccidentalilor, naționaliștilor”, pe de o parte și ”globaliștii susținători ai statului de drept și al abuzurilor în numele acestuia”.
    "Băi, ați înnebunit de tot! Deci, orice eveniment/incident/subiect care implică un procuror trebuie transformat în conflict visceral între ”ciuma roșie a corupților, antioccidentalilor, naționaliștilor”, pe de o parte și ”globaliștii susținători ai statului de drept și al abuzurilor în numele acestuia”, pe de cealaltă parte?

    Chiar vă încăierați pentru orice tâmpenie și începeți să bateți câmpii despre teorii mondiale sau autohtone ale conspirației? Chiar trebuie să folosiți orice incident, mai mult sau mai puțin izolat, ca pretext de scandal și discordie? Chiar nu mai puteți sta 5 minute fără să urlați unii la alții și să vă amenințați reciproc cu excomunicarea?", a scris Radu Herjeu pe pagina sa de Facebook.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De cand e radu herjeu un model pentru societate si de cand ne da el noua lectii?

      Ștergere
  8. Lectia Sorinei ne atentioneaza ca fenomenul dateaza din anii 1990 prin "grija" BARONESEI EMMA NICHOLSON responsabila de indeplinirea planului global privind preluarea resurselor umane (impreuna cu resusrsele naturale, zacaminte, gaze naturale, metale rare, pretioase etc) din Gradina Maicii Domnului prin procedura adoptiilor internationale, conditionare la aderare/integrare/colonizare cu relocarea altor populatii in teritoriu. Starea natiei vorbeste de la sine. Propaganda numeste fenomenul "teoria conspiratiei". E prigoana crestinului sub orice forme, in toata regula, la vedere, ca la Carte, vezi spetele "Camelia Smicala", "Barnevernet" etc. Pana la Sorina, tacereeeeee. S-a spart un MEGAABCES. MEGA MAFIA ADOPTIILOR INTERNATIONALE. Investigatiile, marturiile oamenilor demonstreaza savarsirea unor fapte in stare de fara de lege din partea autoritatilor romane, evidentiaza beneficiile acordate familiilor adoptive in strainatate: sume mari de bani, scutiri de impozite, etc. Am incredere in profesionalismul pr. Mihaiela Iorga! Doamne ajuta!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dar voi ce credeati? Ca Armaghedonul e o telenovelă la TV? Ca anticrist este o singura persoana, ce vine cu coarne pe cap si copite? Anticrist e un sistem. Corupt si criminal. Dar care stie sa-si puna zambet pe față si miere pe buze.
      Dar...dormiti linistiti, nu vrem sa va privam de iluzia ca Romania este Noul Ierusalim.
      Ar fi putut fi...Dar cu cine? Cu orbi, lasi si trufasi? Trufia de a te crede ales, cand in tara ta copiii plang costa foarte scump un popor!

      Ștergere
    2. 07:52, Anticrist este Sistemul lumii in care ne balacarim toti si nu intelegem sa spunem odata stop si sa iesim din el. Pana nu facem asta raul va domni in viata fiecaruia chinuindu-ne.

      Ștergere
  9. Perfect adevarat anonim 23:43, dar majoritatea celor de pe acest forum nu sunt prea documentati in nicio privinta.

    RăspundețiȘtergere
  10. Radu Herjeu care a adus in atentia publica Procesul-verbal intocmit la sectia de votare din str Gabrielei, Bruxelles: 1700/5300! sa reflecteze la modul in care am ramas fara bazin electoral, una dintre cauze, adoptiile internationale, abuzururile, agresiunile comise fata de copii, viitorul de aur al planetei. Dureros pana la Cer si mai presus de Ceruri. Sa reflectam impreuna!

    RăspundețiȘtergere
  11. DE prelevare de organe de la minori ati auzit? Nu cumva exista alte dedesubturi in toata chestia asta? Si totul pentru sume imense.

    RăspundețiȘtergere
  12. mai lasa ne cu herjeu al tau...

    RăspundețiȘtergere
  13. Sunt curioasa cine o sa-si mai aminteasca de Sorina ,cand o sa se termine tot acest circ.Mariuca , fata infiata de Luminita Anghel ,va spune ceva? Probabil aceeasi soarta o v-a avea si Sorina...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Fals, Mariuca a ajuns inapoi in Centru nu este infiata...mama fetei a avut pretenții de la Luminița...

      Ștergere