miercuri, 26 septembrie 2018

URSII VOR COBORÂ DIN MUNTI , SI VOR ATACA OAMENII !


                                             24 Septembrie 2018,ora 7,10 !

                                            Dragii mei,

În aceasta dimineata,treaza fiind, vad stand in pat cu ochii inchisi,vad o priveliste frumoasa precum o Statiune.
Erau multe casute de vacanta,Biserici, mici stradute asfaltate si multi oameni,localnici sau turisti.
Pe aceste stradute inguste si printre casute si magazine au inceput a se plimba URSII cu puii după ei. 

                    Imagini pentru URSI.

Ursii cautau prin gunoaie,dar fugeau si după oameni.
Oamenii alergau si ţipau ingroziti.

                     Imagini pentru URSI.

Prieteni dragi, din păcate ,vom auzi cum din ce in ce mai des,Ursii vor coborâ din munti si vor ataca oamenii.
Totul se petrecea inspre Nord,Nord -Vest !
Daca Autoritatile nu vor lua masuri la momentul potrivit, putem auzi de  multe victime ranite sau chiar ucise de Ursi.
Sa nadajduim ca nu va fi asa,iar URSII vor sta in barlogul lor.
                                Cu dragoste,Maria.

 P.S.
Dumnez GĂT !!! ESCROCII NU AU LIMITE ! NU CUMPARATI AMULETE SAU CARTI CU RITUALURI , TRIMISE DE ESCROCI IN NUMELE MEU !

                  Prieteni dragi,
La SALA DALLES -ANTICARIAT ,am lasat cateva CARTI din toate cele 3 volume.
35 lei ROMANIA VIITORUL al DOILEA IERUSALIM :
Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
15 lei VIATA EXTRATERESTRA :

Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
28 Lei primul volum din 2016 :

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhORNPR9VUJa35Mkf099iXuU5RD8tR5MV0BtRUxWwxRMewh0Sv-XInbhjYQ5SZcTLLSI5VgK0vHPvRj3S31uRRSjM6cKqKUV04wQVkfBVY0EFAV_icOBJwbQxAhOZmrhSX93TS6TcIlr_CC/w530-h374-p/14111967_650437155116702_1428354742_n.jpg.

DONATORII sunt rugati sa sune  la 0747226236 si vor primi toate CARTILE absolut GRATUIT !
Cititorii si doritorii pot suna tot la cest numar pentru a ne da toate datele,ca sa le trimitem CARTILE dorite prin posta sau fan curier.

Si totusi ,daca nu ati reusit sa ajungeti la LANSAREA din 11 - 12 august,puteti merge ca sa va procurati CARTILE dorite de la ANTICARIAT.
Deasemenea,ma puteti suna la 0747226236,pentru COMANDA CARTI,sau imi puteti scrie in privat pe Facebook : Maria Ghiorghiu.ro ,si pe maill : mariatecuci61@yahoo.com.
Va multumesc din inima !
Cu dragoste,cu iubire si cu aleasa recunostinta pentru voi toti cititorii Blogului DUMNEZEU EXISTA -MARTURII ,dar si pentru toti Prietenii de pe FACEBOOK si nu numai.
Iata dragilor si site/ul pe care puteti comanda Cartile:
https://adevarulduhuluisfant.ro.
Dati clik pe - dreptunghiul in care scrie Comenzi.
Iata:




                  
              


                      

34 de comentarii:

  1. E perioada cand trebuie sa se alimenteze bine sa.si faca rezerve ot.perioada de hibernare.
    Ca s.au inmultit si le.a scapat de sub control a celor ce nu stiu sa sa guverneze ,e altceva.

    RăspundețiȘtergere
  2. Sint si ei flaminzi si multi iar omul le-a taiat padurile cu a caror fructe de ghinda se hraneau.De aici pina la conflicte e un singur pas-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Le-a defrisat padurile, sa-si construiasca ei viloaie...bine le fac oamenilor ca ii mai sperie putin...cei de la ocolul silvic trebuie sa le puna sare si mancare vietatilor padurii..omul in lacomia lui si in goana lui dupa bani, le-au distrus habitatul lor natural lasat de DUMNEZEU...

      Ștergere
    2. Saracele animale!!!!
      Trăiesc într-o zonă unde nu s-a defrisat padurea , nu s-a ridicat nici o vila dar fiarele sălbatice distrug munca unor bieți pensionari .Sunt de 4nori mai multi mistreți decât ar fi normal .De ce ?
      Pentru că există oameni plătiți să facă loby pentru anu nu se aduce populația de animale sălbatice la un nivel suportabil.De asemenea statul alocă fonduri asociatilor, fundațiilor care se ocupă de protectia animalelor proportional cu numărul lor.
      Unii toacă banii nostri alti pierd si putini bani din pensie investiti în frecolta distrusă de bietele animălute care atacă în turme de 30-40 de mistreți.
      Concluzia este că porcul sau ursul sunt mai importante decât omul semenul nostru.Este o situație strigătoare la cer .
      Suntem de acord cu avortul care înseamnă uciderea unui copil nevinovat .dar apărăm fiarele sălbatice .Un mistret poate fugi se poate apăra dar un copil nenăscut nu.
      Ne mai mirăm de ce sunt atîtea nenorociri, cutremure războaie, boli .
      Treziți-vă oameni!! treziți-vă !!!

      Ștergere
    3. Pentru a scapa de mistreti, e o salvare: sapi o groapa, pui cativa tarusi ascutiti in ea si o maschezi pt. a cadea musafirii nepoftiti in ea..acest "leac" luat din povestea Capra cu trei iezi....incercati, nu pierdeti nimic.

      Ștergere
    4. Decât un dosar penal pentru braconaj!!!

      Ștergere
    5. 00:05, dar asta este o actiune criminala la care tu faci referire. Chiar asa? Chiar nu iti pasa de aceste fiinte absolut nevinovate si fara aparare nesocotind Insasi Viata?!

      Ștergere
    6. 22:05, dar cine alege sa-i avorteze... nu cumva omul??? Nu cumva aceasta societate atat de bolnava este motorul tuturor rautatilor si anomaliilor de care te miri dumneata? Nu da vina pe animale. Au si ele dreptul ca si tine pe aceasta planeta. Nu te crede mai presus, caci omul le-a invadat spatiul si a facut mult rau mediului inconjurator. Omul este cel "plantat" de cineva pe Terra, nu ele. Nu da vina pe animale, caci acestea au de suferit din cauza omului care distruge ecosistemul. Omul sa se indrepte si sa nu uite ca fara a trai in armonie cu tot ce este pe aceasta planeta va ajunge numai la dezatru si se va autodecima singurel. Caci Terra abia daca mai suporta rautatea si nebunia acestei societati care este atat de demonizata. Sa nu ne plangem, caci tot raul de pe aceasta planeta are un singur autor: omul.

      Ștergere
  3. Ce inseamna masuri impotriva ursilor? Sa-i omoare> Ar trebui sa le dea mancarea pe care o dosesc "autoritatile". Ursii sunt obligati sa isi caute de mancare special ca sa fie impuscati.

    RăspundețiȘtergere
  4. Da,o cobori si pina acum si chiar a atacat pe cineva care muncea pe cimp;dar daca daca vine iarna grea,si lunga sigur vor fii si mai fiorosi si vor ataca pe oameni si gospodariile lor!

    RăspundețiȘtergere
  5. In Busteni coboara mereu .

    RăspundețiȘtergere
  6. au coborat de mult-s-a stricat habitatul prin taierea padurilor

    RăspundețiȘtergere
  7. data viitoare nu mai taiati padurile pana la disparitie
    maramures? apuesni ?

    RăspundețiȘtergere
  8. Dna Maria nu va faceti griji de urși, si ei sunt creaturi ale Domnului, or sti ei pe cine sa muste😁, si poate mai ajung si pe la guvern!😂 Ajuta la cernere 😊.emi

    RăspundețiȘtergere
  9. Doamna Maria sunt destui si foarte multi ursi dar am observat ca mai degraba condamna un om decat sa omoare un urs care a facut victime a ranit multi oameni au ramas mutilati si mai rau nu a luat nimeni nici o masura.
    Mas bucura sa se duca peste ei in Parlament poate asa ar vefea ce se intampla.
    Sunt copii in zonele fe munte si nu numai unde parcurg drumul prin padure si au de mers mult si pot fi atacati.
    Ma trezesc de multe ori si ma gandesc cu groaza la nepotii mei care merg dimineata 5-6km pina la scoala si nu mai pot sa dorm cu gandul la ei.
    Am trait clipe unde au venit ursii in sat si au mancat intr-o saptamana 7 porci pe care ia luat din cotete si nimeni nu a avut curajul sa intervina nu ai cum.
    S-a facut plangeri peste plingeri si intr-un tirziu abia au venit si autoritatile.
    Ma uitam doamna Maria ca nu numai ursii vin vin si porcii mistreti nu mai vorbim bietii oameni fac de paza la locurile cu culturi agricole.
    Sa stiti ca s-a facut multa ghinda in padure dar coboara si strica recoltele oamenilor.
    Cu drag doamna Maria si sper din tot sufletul ca cineva s-a va auda s'a ia masuri sunt multi foarte multi si multi oameni atacati de ei.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce vrei dna Ion Masinca??????
      Sa-i impuste????? Oamenii sunt cei Vinovati de tot acest dezechilibru din natura...ei si numai ei..in goana lor dupa averi au omis in calcule si animalele salbatice nevinovate care raman fara ,,casa,, lor naturala si evident fara hrana atat de necesara traiului lor ....bietele animale raman toate in grija Domnului....

      Ștergere
    2. Noi am invadat mediul lor si l-am stricat. Am taiat paduri ca sa imbogatim strainii.
      Candva, demult, in alte vremuri, stiu ca erau padurari. Adevarati padurari. Acestia se ingrijeau, printre altele, ca aceste animale si altele care au lacas padurea sa aiba hrana. Stiu ca erau locuri speciale in habitatul lor in care erau lasate fructe si alte, ca hrana pentru ele. Daca s-ar intampla astfel si in prezent, cu siguranta ursii sau mistretii nu ar mai cobori in zonele locuite.
      Sa le omoram nu este o solutie si nici nu se cade, pentru ca si ele sunt fiinte si au dreptul la viata ca si noi. Sa nu savarsim pacate, caci orice gand sau fapta rea are o plata, iar vremea scadentei este dureroasa.

      Ștergere
  10. 🐾🕊🤧😭😢☹🐻🙉🙈🙊👎lăsați animalele în pace vin in orașe că în brașov le dau oamenii de mâncare turiștii că le e milă de ei că au pui mici sânt suflete și ele.le-ati distrus pădurile și habitatul lor. Bine vă face acuma că Vin că musafiri in ograda voastră. Dar pe voi să vă mănânce nu pe animalele voastre .oameni răi și fără suflet.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu ai vrea sa mergeti in mijlocul lor si sa le mangâi pe capsor?
      Cum poti vorbi astfel ?
      Trebuie ca sa punem mai presus de toate vietatile pamnatului ,fiinta umana.
      Nimeni nu spune ca sa fie omorate! Dar trebuie luate masuri pentru ca acestea sa nu mai puna in pericol viata oamenilor! Ca s-au distrus PĂDURILE? Da,si astazi se distrug din plin! Trebuie facut ceva, ca nu cumva sa ne trezim ca ne omoara copiii din faţa blocului,din curte sau de pe strada ! ANIMALELE salbatice, sunt fiare violente care, nu trebuie sa locuiasca in acelasi loc cu oamenii.Ce.-ai spune ca sa iesi in curte si sa dai nas in nas cu un urs sau cu un lup? Crezi ca te-ar lauda ca le tii apărarea? Categoric te vor ataca!

      Ștergere
  11. Bravii nostri conducatori au distrus tot,inclusiv habitatul animalelor!De ce sa-au taiat padurile? Maria H

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 23.04 la putere este PSD-ALDE-UDMR, de ce nu opresc jaful??? Nu pe ei i-ati ridicat in slavi?

      Ștergere
    2. 23:46, iti scapa sa iei in calcul anumite aspecte foarte importante. Daca nu ar fi fost incheiate deja contracte de pe vremea altor guvernari, cu siguranta erau opriti. Insa daca aceste contracte au fost semnate sub alte guvernari si ele sunt active inca de atunci, este destul de greu de reziliat asa ceva, pentru ca sigur acestea au clauze de reziliere scumpe... adica te obliga sa le platesti daune. Aici este toata mizeria, de aceea nu acuza pe cei de acum cata vreme sub alte guvernari s-au intamplat numai mizerii.

      Ștergere
  12. 23.46 'Opozantu'vostru' Iohanis a cerut si obtinut modificarea legii padurilor in favoarea austriecilor de la Sebes cu care chefueste la Cisnadioara ,linga Sibiu.Stie el pentru ce.

    RăspundețiȘtergere
  13. Craciun,10:48, tu traiesti in ungaria?
    Nu te dezici de ipocrizie.

    RăspundețiȘtergere
  14. 16,45 Daca tot aduci vorba de IPOCRIZIE sa vedeti cum ne duc sasii vostru de nas.
    1 Au sustinut ca sasii sint germani si santajau sibienii si acum romanii ca daca nu e votat i-si vor retrage fabricile' germane'
    Realitate
    a]ca sint veniti din zona Luxemburg unde limba lor de bastina e Luxemburgheza,de aceia germania ii vede prost.Mai bine decit ei sint vazuti romanii in Germania
    B\Sasi condusi de Iohanis sau declarat urmai ai organizatiei naziste Grupul Etnic German pentru proprietat intrate legal in patrimoniul istoric al statului roman care din aceste doua cauze le-au primit ilegal,iar Primaria Sibiu condusa de Iohanis nu a facut recurs prevazut de lege pentru patrimoniul sau public legal in proprietatea sibienilor.
    c]Minciuna sasilor ca isi retrag fabricile daca nu sint votati spusa la IPA Sibiu e FALSA pentru ca majoritatea fabricilor din Germania si Romania sint ale evreilor ,nu ale germanilor.Evrei care acum amenintat Germania ca isi retrag fabricile majoritare din Germania pe motiv ca nu sint lasati sa-si faca si sa candideze politic de Merkel la alegerile din Germania.
    Putem continua pina la ultimile litere din alfabet,dar va recomand pe internet in ziarul Tribuna Sibiului din data de astazi cu cele 10 puncte=Intrebari la care Iohanis este somat sa RASPUNDA.
    Atunci cine sint IPOCRITI????????????????????

    RăspundețiȘtergere
  15. 16,45 Daca tot aduci vorba de IPOCRIZIE sa vedeti cum ne duc sasii vostru de nas.
    1 Au sustinut ca sasii sint germani si santajau sibienii si acum romanii ca daca nu e votat i-si vor retrage fabricile' germane'
    Realitate
    a]ca sint veniti din zona Luxemburg unde limba lor de bastina e Luxemburgheza,de aceia germania ii vede prost.Mai bine decit ei sint vazuti romanii in Germania
    B\Sasi condusi de Iohanis sau declarat urmai ai organizatiei naziste Grupul Etnic German pentru proprietat intrate legal in patrimoniul istoric al statului roman care din aceste doua cauze le-au primit ilegal,iar Primaria Sibiu condusa de Iohanis nu a facut recurs prevazut de lege pentru patrimoniul sau public legal in proprietatea sibienilor.
    c]Minciuna sasilor ca isi retrag fabricile daca nu sint votati spusa la IPA Sibiu e FALSA pentru ca majoritatea fabricilor din Germania si Romania sint ale evreilor ,nu ale germanilor.Evrei care acum amenintat Germania ca isi retrag fabricile majoritare din Germania pe motiv ca nu sint lasati sa-si faca si sa candideze politic de Merkel la alegerile din Germania.
    Putem continua pina la ultimile litere din alfabet,dar va recomand pe internet in ziarul Tribuna Sibiului din data de astazi cu cele 10 puncte=Intrebari la care Iohanis este somat sa RASPUNDA.
    Atunci cine sint IPOCRITI????????????????????

    RăspundețiȘtergere
  16. Dar ce aveți cu urșii dna maria ? Ce mă tot luați cu ființa umană că oamenii se pot apăra și singuri da? Vorbeam de boii ăștia care le ucid în masă da? Și mie nu mi-e frică de animale ptr că le iubesc si am stat față în față cu un lup singuratic într-o zi și nu ma atacat era la o cabană din munți dar e altă poveste. 💋👄🐾

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Urat vocabular ai !
      Daca nu ti-i frica de animale salbatice,atunci ,fă un bine si le aduna ca sa nu fie impuscate cum spui tu.
      Nu putem trai in aceeasi curte cu animalele salbatice! Ce e greu de inteles?

      Ștergere
  17. 22,16 Lupul nu ataca omul decit in haita cind e foate flamind,Ursul e constient ca el e' cel mai mare si MAI tare din parcare'si ataca OMUL la cel mai mic capriciu.
    Daca nu crezi stai o noapte linga un toberon in cort, pe un drum de mare circulatie auto ce trece prin preajma muntilor si mai discutam a doua zi .
    Dar sint convins ca a doua zi nu vei mai fi VIU ca sa putem sa stam de VORBA?
    AVIZ amatorilor de campare turistica-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Oamenii sunt atacati pentru ca ei transmit ceva la nivel subtil...iar animalele simt asta. Simt omul ca pericol pentru ele. Daca omul ar fi unul bun si sfant, animalele ar fi prietenele omului. Nu l-ar ataca deloc. Avem ca exemplu pe Sfantul Serafim din Sarov. Interesant este ca animalele nu i-au facut rau dar oamenii i-au facut rau Sfantului Serafim. De aici vedem starea de decadere a omului. Omul face rau, nu pentru ca este in pericol, ci pentru ca asa alege si asa vrea. Este o mare diferenta.

      " Animalele sălbatice din pădure - urşi, iepuri, lupi, vulpi şi altele - veneau la coliba sfântului. Maica stareţă a Mănăstirii Diveevo, Matrona Plescheeva, a văzut cum sfântul a hrănit un urs chiar din mâna lui. "Faţa marelui părinte era minunat de luminoasă şi veselă având o strălucire îngerească," povestea ea. În timp ce trăia în mica lui colibă din pustie, sfântul a avut mult de suferit din cauza unor tâlhari care l-au atacat. Deşi era puternic din punct de vedere fizic şi avea un topor în mână în acel moment, sfântul nu a opus rezistenţă. Când l-au ameninţat şi i-au cerut banii, sfântul a lăsat jos toporul, şi-a încrucişat mâinile pe piept şi s-a lăsat în mâinile lor. Aceştia l-au lovit bestial cu coada toporului în cap până i-a pornit sângele pe nas şi urechi, după care l-au lovit cu o buturugă şi l-au călcat în picioare şi l-au târât pe jos lăsându-l inconştient. Când au considerat că a murit, l-au lăsat în pace. Unicul lucru de valoare pe care l-au găsit în colibă a fost icoana Maicii Domnului cea Îndurerată (Umilenie) în faţa căreia se ruga mereu Sf. Serafim. După un timp, când tâlharii au fost prinşi, sfântul a depus mărturie în favoarea lor, deşi în urma loviturilor primite sfântul a rămas cocoşat toată viaţa."

      Sursa:
      https://ro.orthodoxwiki.org/Serafim_din_Sarov

      Ștergere
  18. Urât vocabular am eu ? Hmm. Păi mie imi faceți observație dc că am luat apărarea animalelor? Dar ăia care vă fac cu ou și cu oțet în comentarii ăia cum sânt? Baieti buni nu? Păi vă zic ceva că între un om și un câine aleg un câine .asta așa ca fapt divers. Cine nu iubește animalele nu iubește nici copiii sau florile sânt oameni răi. Eu simt omul rău doar stând de vorbă cu el față în față. După 2 sau 3 replici îi simt toată pervesitatea și invidia ura tot ce are rău in el. Nu am treabă cu oamenii EU iubesc animalele copiii mici si am milă de bătrâni și oameni neajutorați le dau mereu mâncare la bătrâni și un leu acolo că știu că sânt amarati .cu dumnezeu înainte. Nimic fără dumnezeu. Dumnezeu e mare.daca v-am supărat îmi cer mii de scuze. O zi frumoasă dna maria. 🥀💋👄

    RăspundețiȘtergere
  19. 07,04 Daca si oamenii mai sint salbatici,ce pretentie sa mai avem de la unele animale,care se descurca si ele cum pot fara padurile luate de unii' oameni'

    RăspundețiȘtergere
  20. https://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/doi-soti-din-mures-au-fost-atacati-de-urs-in-gospodarie-vecinii-au-auzit-tipete-si-i-au-ajutat.html

    RăspundețiȘtergere