miercuri, 31 august 2016

VINE IARNA PESTE IARBA VERDE , SI PESTE POMII CU ROADE !

                                                   30 August 2016,ora 23,14 !

                                             Dragii  mei ,

În timp ce scriam aici pe Blog, vad in spatele meu inspre SUD -EST , o zonă mai deluroasa ,sau chiar muntoasa, in care iarna a venit.

Image result for iarnaImage result for iarna.

Tot ce era verde, iarba ,flori, pomi incarcati de fructe ce inca erau necoapte bine,struguri necopti,tot si toate ,erau imbracate intr-o haina alba imaculata, o haina pufoasa ce stralucea sub verdele cald ,din bătaia razelor soarelui.
Dragii mei, vom auzi cât de curând ,precum că iarna s-a asternut în anumite zone mai răcoroase.
Noi sa ne bucuram incă,de toamna frumoasă si bogată ,dar foarte scumpă pe tarabele din piață. 
                                                  Cu dragoste,Maria. 

12 comentarii:

  1. cu durere,Dumnezeu,lasa peste normalul acestei lumi ca puterea si intelepciunea la El se arata.Cum te-ai rupt omule de Tatal ce te-a facut,crescut si aparat....

    RăspundețiȘtergere
  2. Parintele Calistrat

    https://www.youtube.com/watch?v=xrgNAC-ZNe4

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E fenomenal parintele . Daca ar fi toti asa, ar fi bisericile pline .

      Ștergere
  3. sa adeverit profetia cu avionul :http://www.digi24.ro/video/regional/digi24-oradea/emotii-pe-aeroportul-din-baia-mare-un-avion-cu-probleme-a-fost-asteptat-de-pompieri-si-ambulante-288881

    RăspundețiȘtergere
  4. Vreme foarte nebadaioasa , așa a fost toată vara si vad că surprizele nu se opresc aici ...kiwi

    RăspundețiȘtergere
  5. In Octombrie ninge in estul Europei, conform unui site specializat din UK.

    RăspundețiȘtergere
  6. Planeta este in ascensiune, si nu mai accepta negativitatea produsa de omenire,asa ca ne da inapoi tot ceea ce creem.
    Daca cineva crede ca Dumnezeu ne apara de aceste fenomene se inseala,deoarece si planeta este o fiinta vie care are dreptul la iubirea Divina.Foarte mult timp planeta a acumulat si transformat energiile negative create de oameni incercand sa-i protejeze,dar acum ne confruntam direct cu ceea ce emitem.NU Dumnezeu este responsabil de aceste fenomene,EL este doar observator.
    Daca am fi constienti de gandurile noastre nu ar mai exista boli,saracie,razboaie si fenomene extreme ale vremii.Asta-i lumea pe care am creat-o! Vreti, nu vreti sa credeti, acesta-i adevarul dur pentru mintile noastre.

    Nu stiu cati oameni sunt constienti de transformarile planetare si umane care au loc!
    Intr-adevar, acesta-i sfarsitul acestei lumi traite inconstient de catre oameni.Finalul civilizatiei adormite si zorii unei lumi trezite.
    Nu cred ca este cineva care sa nu fi observat cat de tare este accelerat timpul!Asta arata cat de mult a crescut frecventa de vibratie a planetei.La fel si a noastra.
    Fiti prezenti in prezentul vostru si veti ascensiona odata cu planeta,altfel......
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Toate aceste fenomene sânt artificiale de la tornade până la cutremure cum spunea gen.Emil Străinu în cartea lui Extratereștrii pregătesc invazia.

      Ștergere
  7. E posibil sa ningă sus la munte,dar totusi e prea de vreme chiar si pentru oamenii locului,care sînt obișnuiti.Nici natura nu mai ține cu noi in ultimul timp,am avut numai temperaturi extreme cu șocuri termice deosebit de mari,care ne vor afecta pe viitor.DS

    RăspundețiȘtergere
  8. O sa fie cutremur en romania in septembrie pe 24o26 intrebat ora 9 si10 am visat si am vazut scris pe foaie mía rata parntele arsene in timp ce vorbeasca cu mine

    RăspundețiȘtergere
  9. NICI NU A TRECUT PREA MULT...SI S A ADEVERIT !

    RăspundețiȘtergere