marți, 16 august 2016

MULTIME DE POPOR ! O LUMINĂ ALBĂ ORBITOARE ȘI SFÂNTA CRUCE VIE ! SFÂNTA CRUCE DIN OAMENI FACUTA !


                                                                      15 August 2016,ora 11,10 !

                                                 Dragii mei,

Eram la Sfanta Biserică la aceasta oră.
Desi cântam in strana alaturi de DASCAL,văd dragilor in spatele meu o asezare joasa înspre Est, pe care coborâse o Lumina alba ,orbitor de stralucitoare.
În aceasta Lumina alba, se afla multime de popor, multime asezată exact sub forma SFINTEI CRUCI,pe care a fost rastignit Mântuitorul nostru IISUS HRISTOS.
                .
 .
Deci ,toti oamenii cu mic cu mare,formau o imensa CRUCE si nimeni nu iesea din cadru. In jurul CRUCII, formata din oameni vii in carne si oase, era doar Lumina alba,oriunde am fi privit cu ochii.
Deasupra capetelor oamenilor,exact pe mijlocul SFINTEI CRUCI,cam unde statea pieptul DOMNULUI cand era rastignit, au apărut două mâini mari, două mâini bărbătesti.
Aceste două mâini tineau deasupra capetelor oamenilor, chiar pe mijlocul CRUCII formata din trupurile lor, tineau o sfoara groasa,ce avea un nod mare. 
Mâinile dezleaga cu mare grija nodul, si lasa sfoara groasa sa cada in voia ei, peste multimea de popor.
Dragii mei, eu nu stiu ce insemnatate are aceasta traire,nu stiu cum s-o talmacesc,daca voi stiti dragilor,astept cu mare drag si Comentariile voastre.
                                             Cu dragsote,Maria. 

20 de comentarii:

  1. Se pare ca e un lat din sfoara care se pregateste pentru multime,sint planuri ascunse care vor face victime printre crestini.

    RăspundețiȘtergere
  2. Nici eu nu stiu ce poate sa insemne dar suna asa frumos...

    RăspundețiȘtergere
  3. poate se increstineaza.....turciiii....
    dupa ce se. scindeaza...!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  4. Daca trebuie sa mă sacrific eu pentru sănatatea oamenilor ,o voi face ( cu toate ca o sa mor de durere,dar poate Dumnezeu va face sa nu simt)!! Camelia dumneavoastră!!

    RăspundețiȘtergere
  5. Previziunea face referire strict la crestinii care se inchina la cruce.sfoara totdeauna este impletita si poate reprezenta religiile crestine.cele doua maini pot fi mainile lui Cristos care vor elibera crestinii de sub dominatia religiilor aratandu-le calea catre revelatia divina.

    RăspundețiȘtergere
  6. Oamenii care formeaza crucea alba de lumina sunt sfintii parinti care se roaga Domnului nostru Iisus Hristos pentru iertarea pacatelor noastre, a lumii. Mainile sunt Mainile Domnului si sfoara este ata vietii noastre. Nodul reprezinta pacatele lumii. Domnul Iisus Hristos S-a rastignit pe cruce spre iertarea pacatelor noastre si cu Mainile Sale Sfinte ce izvorasc din Inima Lui, din iubirea si dragostea Lui nemarginita pentru oameni, pentru care S-a jertfit, ne iarta si ne dezleaga de nodul/ pacatele noastre.
    Domnul sa va binecuvanteze si sa va lumineze mintea, inima, sufletul si calea, caci El este Calea, Lumina, Adevarul si Viata si toata puterea, marirea, slava, cinstea si inchinarea numai Sfintei Treimi trebuie sa I-o inaltam! Amin.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Extraordinara interpretare draga Anonim16 august 2016, 15:52. Mi-au lipsit comentariile tale...
      Semnat: un alt "anonim" care a avut onoarea sa te cunoasca personal.

      Ștergere
    2. Drag anonim 17:2o daca l-ai cunoscut personal pe an.15:52 spune-ne si noua doar atat,este preot?toate comet.lui sunt pline de intelepcune,iubire etc.,multumesc!

      Ștergere
    3. Nu, Anonim16 august 2016 15:52, nu este de profesie preot. Insa despre el pot spune cu mana pe inima doua lucruri:
      - imediat dupa ce ne-am intalnit, am avut (si am ramas) cu impresia ca-l cunosc de-o viata;
      - poti discuta cu el ore in sir fara sa te plictisesti (facturilor telefonice pot confirma), ba din contra iti induce si o doza de optimism si o stare de bine.
      Va rog sa aveti incredere in Dumnezeu, deoarece El este Iubire si tot ceea ce ni se intampla, ni se intampla cu un scop.

      Ștergere
    4. Ador sa discut cu astfel de oameni. Sunteti norocos.

      Ștergere
    5. Va multumesc din suflet pentru cuvintele frumoase si da, ma bucur ca l-am cunoscut pe cel ce spune ca ma cunoaste, un suflet minunat si inzestrat de Dumnezeu. Adevarat, nu sunt preot dar ma bucur de darurile si de dragostea pe care o are Domnul pentru mine si pe care o impartasesc cu voi caci El ne iubeste pe toti, fiindca toti suntem ai Lui. Eu sunt cel norocos sa intalnesc oameni care i-L iubesc pe Domnul nostru Iisus Hristos si El mi-ii scoate in cale ca sa ma bucur de ei. Oricine doreste sa-si descarce sufletul si pot sa-l ajut in vreun fel ma gaseste cu voia doamnei Maria aici: deladumnezeu@yahoo.com

      Voi fi mereu acolo pentru voi si cu sufletul alaturi de toti cei in nevoie.

      Domnul sa va binecuvanteze si sa va lumineze mintea, inima, sufletul si calea, caci El este Calea, Lumina, Adevarul si Viata si toata puterea, marirea, slava, cinstea si inchinarea numai Sfintei Treimi trebuie sa I-o inaltam! Amin.

      Ștergere
  7. Felicitari drag anaonim 15:52,sunt de aceiasi parere,incheierea comentariului tau i-mi mangaie sufletul,multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  8. pe mine m-a dus gandul la Aiud, http://www.fericiticeiprigoniti.net/aiud

    http://www.crestinortodox.ro/biserici-manastiri/schitul-inaltarea-sfintei-cruci-aiud-137236.html

    http://www.fericiticeiprigoniti.net/marturisitori-a

    poate EI sunt Apostolii Noului Ierusalim si motivul pentru care va veni la Noi IIsus

    RăspundețiȘtergere
  9. http://www.efemeride.ro/cleopa-jurj-duhovnicul-aradean-care-prevesteste-sfarsitul-lumii Maria ziceai ca stii data cand treci la Domnul, iata in articol scrie ca atunci va fi sfarsitul lumii...parca se leaga

    RăspundețiȘtergere
  10. Exista o cruce mare de piatra deasupra schitului la Aiud care tine alte cruci mai mici, am fost de doua ori acolo, cel mai probabil la asta se face referire, e locul plin de sfinti si sfintenie

    RăspundețiȘtergere
  11. http://wikimapia.org/67535/ro/Mausoleul-%E2%80%9ECalvarul-Aiudului%E2%80%9D

    RăspundețiȘtergere
  12. militianul general Abraham audiat astazi in dosarul Minriadelor-se stringe latul-craciun

    RăspundețiȘtergere
  13. vinovatii fara vina cer sa se faca lumina-craciun

    RăspundețiȘtergere
  14. http://independent.md/video-manifestatie-cu-zeci-de-mii-de-participanti-la-sanaa-importiva-coalitiei-condusa-de-arabia-saudita/#.V7jGp62CPIU

    RăspundețiȘtergere
  15. Aici in piata Victoriei s-a format o mare cruce de lumini exact cum ati scris in mesajul MULTIME DE POPOR ! O LUMINĂ ALBĂ ORBITOARE ȘI SFÂNTA CRUCE VIE ! SFÂNTA CRUCE DIN OAMENI FACUTA ! Este o poza cu cruce mare.

    http://www.timponline.ro/robert-sighiartau-a-protestat-in-piata-victoriei-din-bucuresti-sfidare/

    RăspundețiȘtergere