joi, 4 august 2016

CRESTINII VOR FI PRIGONIȚI , SI SUPUSI TORTURILOR !


                                                     3 August 2016,ora 14,06 !

                                             Dragii mei, 

Astazi după amiaza,in timp ce scriam aici pe Blog, văd dragilor ceva dureros,ceva cutremurator,ceva ce va face ca și mortii sa iese din morminte.
Desi eram cu ochii pe monitor,văd deasupra capului meu, un Cer senin tare, iar pe CER, chiar deasupra mea, a apărut doar un singur nor alb dens,de forma ovală.
Norul alb dens,ca printr-o mare si uimitoare Minune, se misca pe loc, se framanta singur, după care ia CHIPUL DUMNEZEIRII.
În locul norului alb, ÎL vad pe IISUS HRISTOS,DOMNUL si MÂNTUITORUL nostru al tuturor.
IISUS HRISTOS, avea o stralucire cât o mie de Sori la un loc, chiar daca al Său Chip, era numai din alb stralucitor, negru si gri deschis. 

Image result for IISUS HRISTOS..............    ..

Un glas intreaba așa:

                      ”Transformări?

Iar un alt glas raspunde:

                 Alee Viteazului Mântuitor !”
 



Moment in care , o forță nevăzută dragii mei, rupe în două bucăți ,de jos în sus, CHIPUL LUI IISUS  HRISTOS .
Acum văd cu durere imensa in suflet, cum Chipul Mântuitorului se împrastie în toate părtile  Cerului ,precum un fum când bate vântul din toate părtile. 
Dragii mei, după cum vedem si noi in zilele noastre, musulmanii indoctrinati, vor sa distruga pe crestini,călcând chiar pe cadavre,vor sa distruga SFINTELE  BISERICI ale crestinilor. 
Acum mai mult ca oricând,trebuie sa fim răbdători si sa nu de lepădăm de HRISTOS, oricât de mult am suferi; chiar si cu viața de am plati. Mai bine sa devenim martiri pentru IISUS HRISTOS,decât sa ne lepădăm de EL, FIUL  LUI DUMNEZEU si al PREA CURATEI FECIOARE MARIA,Cărora Li se cuvine toata cinstea,slava si inchinarea,Amin. 
                                  Cu dragoste,Maria. 




                                       

28 de comentarii:

  1. in siria sute de preoti crestini au fost omoriti si distruse biserici,v-a veni si rindul europei,e 'meritul' doamnei merkel-craciun

    RăspundețiȘtergere
  2. atac cu cutitul in plina strada la londra,a murit o femeie de60 de ani si 5 raniti-craciun

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu gandesc altfel. Un aingur nor = un singur Dzeu, un Dzeu care se va imprastia peste tot, care va invalui tot pamantul, care ne va "imbraca" pe toti. Nu se poate si asa? Suna mai bine parca. Daca tot se lasa loc la interpretari, de ce sa nu o facem in sens pozitiv?

    RăspundețiȘtergere
  4. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Madus de ce ai eliminat comentariul?Ce ai scris si era important,poate,pentru noi?Cum putem sa-l mai citim?

      Ștergere
    2. Era ceva despre norii din avatarele mele....bla...bla.nimic important.importante sunt premonitiile si mesajele pe care Maria le primeste de la Sfantul Duh.

      Ștergere
    3. Multumesc Madus,e dragut din partea ta ca raspunzi!Multumesc!

      Ștergere
  5. Tie mila de un animal cum este batut dar de un om, fie copil fie batran, deja sufletul tremura, inima bate de frica iar stomacul refuza hrana. Cine credeti ca rezista?!? Suntem simpli, fara un lider sa ne conduca, cata putere sa ai, parinti, bunici ne'au parasit suntem singuri fara aparare, ca niste orfani, of Doamne ia durerea asta de la noi romani, mai da'ne un ragaz poate mai scapa cateva oi din laba lupilor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Puterea este in NOI si numai in NOI. Deschideti inima sa simtiti cata putere este acolo... ENORMA! Nu de la altii va veni salvarea, ci din noi, pentru ca Dumnezeu ne-a inzestrat cu aceasta putere. Simtiti-o....

      Ștergere
  6. Profetii despre romania a marilor duhovnici ...
    https://www.youtube.com/watch?v=3Sh3JASItIc

    RăspundețiȘtergere
  7. Romanii sint vinovati ca nu au ales singurii lideri veritabili;Coposu si regele Mihai.

    RăspundețiȘtergere
  8. Si cind te gandesti ca astia vor sa faca o moschee mare in Bucuresti...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Doar e tara tuturor batailor de joc,la noi se depoziteaza si deseuri toxice din alte tari,pe spinarea noastra se inbogatesc banci straine ,se fac experimente cu medicamente si multe altele.Cu stima Maria H

      Ștergere
  9. http://www.antena3.ro/externe/taifun-nida-china-victime-pagube-371228.html


    RăspundețiȘtergere
  10. Ma scuzati ca va intreb asa, dar toate mesajele pe care le primiti dumneavoastra mi se par un pic stranii si fiecare mesaj are cate un semn de rau si din curiozitate as vrea sa va intreb daca aveti vreo banuiala sau stiti de la cine sau ce primiti aceste mesaje ? si cum va simtiti in momentul in care le primiti si vi se arata sau spune aceste premonitii sa le zic asa. Credeti ca este ceva divin ? Mie mi se par un pic cam dure si fiecare mesaj primit este de rau si de ce nu se intampla ceva bine in asta. Si pe langa asta in aceste mesaje se distruge creatia Lui Dumnezeu ceea ce partea impotrivita Lui doreste distrugerea noastra.

    RăspundețiȘtergere
  11. Urmaresc zilnic postarile d nei Maria Ghiorghiu, am ajuns la concluzia ca mare parte se adeveresc , intrebarea care mi o pun eu si poate si altii, vin oare aceste viziuni din partea din partea divinitatii,prea sint in 99% din cazuri re rau augur, sa nu uitam ca d na Maria a declarat ca a avut intilniri cu extraterestrii??? dar cercetari actuale declara ca ar fii posibil ca una dintre aceste rase cu care am luat legatura, se hranesc energetic cu spaimele noastre ale oamenilor de aici frica permanenta pe care o avem de cutremur,razboi sau alte nenorociri ,or dna Maria numai de astea prevesteste, asta este o parere luatio ca atare.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim5 august 2016, 10:02
      Te asigur că toate sunt de la DUHUL CEL PREA SFÂNT! Chiar si vestile cu EXTRATERESTRI, despre care voi scrie azi ceva uimitor.
      Va multumesc din suflet tuturor pentru iubirea voastra sincera pentru mine, si va asigur că ,si eu va iubesc si va pretuiesc ,mai mult decât propria-mi viață.
      Multumesc FELICIA,multunesc SORIN T.si MADUS,va multumesc tuturor si promit ca nu o sa va dezamagesc. In curand voi publica copertile Cartii ADEVARUL DUHULUI SFANT, pentru ca sa le vedeti si sa va convingeti ca, in SEPTEMBRIE voi lansa CARTEA la BUCURESTI. Toti donatorii,vor primi CARTEA GRATIS,oriunde s-ar afla in lumea asta mare. Fireste si cu un autograf insotit de Cuvinte pentru suflet.Cu dragoste si cu pretuire,Maria.

      Ștergere
    2. Maria,nu mai folosi cuvantul "PREA". DUHUL E SFANT;FECIOARA MARIA E CURATA;e gresit sa spui ca Duhul e prea Sfant si Fecioara Maria prea curata,e umila mea parere,luati-o ca atare si nu va enervati voi ceilalti si nu dati cu bolovanul ca doare,dar judecati DREPT.La Dumnezeu nimic nu e "PREA"

      Ștergere
    3. Va iubesc cu sufletul D-na. Maria! Cu toata dragostea Maria H

      Ștergere
  12. Accesati site-ul "Aliatii Umanitatii" si daca aveti timpul,capacitatea intelectuala si rabdarea necesare sa cititi comunicarile lor veti vedea cu totul altfel lucrurile.Inclusiv partea aceasta atat de "nebuloasa" privind "comunicarile" si "viziunile"........Nu de alta dar,dictonul "numai prostovanii au certitudini" sa stiti ca este 100% adevarat si real!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Deci astia din Mai Marea Comunitate vor sa puna mana pe Tatal Creatorul Terra.nici gand.mama ce razbel o sa mai iasa.

      Ștergere
    2. Atata ai inteles tu?Mai citeste odata ,dar cu atentie,poate reusesti sa pricepi ce spun ei acolo caci,judecand dupa afirmatia ta, se vede ca n-ai priceput nimic.Succes.

      Ștergere
    3. Am citit doar 3-4 paragrafe.

      Ștergere
  13. interesant13,16,dar sti cum se zice;pomul se cunoaste dupa roade-craciun

    RăspundețiȘtergere
  14. Uffff ca nu am putut sa ma abtin.si iata chipul lui cristos pe cerul argesului.

    RăspundețiȘtergere
  15. Un tânăr din Belgia cere uciderea tuturor creștinilor: "Allah, omoară-i pe toţi"
    http://www.b1.ro/stiri/externe/belgia-un-tanar-indeamna-la-asasinarea-tuturor-crestinilor-158190.html

    RăspundețiȘtergere
  16. Este proorocia dumneavoastra ..se cere uciderea tuturor crestinilor.

    RăspundețiȘtergere