luni, 29 august 2016

ATAC CIBERNETIC !!!

                                                       

                                        29 August 2016,ora 15,23 !

                                             Dragii mei, 

În aceasta după amiază, in timp ce mă odihneam putin, aud un glas foarte speriat care, repeta încontinu asa:

                       ”Atac cibernetic!
                 Atac cibernetic !”

Iar glasul tot continua sa strige, fara a se mai opri.
Dragii mei, stim cu totii ce inseamna acest lucru de s-ar adeveri. 
Eu am misiunea de a scrie, iar cei ce au urechi de auzit ,sa auda, si cei care au ochi de vazut ,sa vadă.  
                                Cu dragoste,Maria. 

P.S.
 CIBERNÉTICĂ (‹ fr. {i}) s. f. Știință care are ca obiect studiul matematic al legăturilor, comenzilor și controlul în sistemele tehnice și organismele vii, din punct de vedere al analogiilor formale (nu și din acela al constituției și al funcționării lor). Are numeroase și variate aplicații în toate domeniile tehnicii, în economie, biologie, medicină etc. În anul 1938, în lucrarea „Psihologia consonantistă”, savantul român Șt. Odobleja face prima expunere amplă a unor principii cibernetice, înainte cu zece ani de apariția lucrării „Cibernetica” a lui N. Wiener. V. sistem cibernetic.C. economică = ramură a c. care se ocupă cu aplicarea ideilor și metodelor c. la sistemele economice; privește economia, precum și verigile structurale și funcționale ale acesteia, ca în sisteme în care se desfășoară procese de reglare și de comandă realizate prin circulația și transformarea informației.

14 comentarii:

  1. poate fi o faza premergatoare a unui razboi , care in etapa actuala poate aduce daune foarte mari cu costuri minime pentru atacator-craciun

    RăspundețiȘtergere
  2. Comenta cineva ca Germania si Cehia de asta au sfatuit oamenii sa-si faca provizii. In urma unui atac cibernetic totul va fi blocat. Noroc ca exista multi oameni destepti care sunt capabili sa ia masuri.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce masuri se pot lua?Multumrsc.

      Ștergere
    2. Unde esti Otilia,ne este dor de comentariile tale?

      Ștergere
  3. Acum a picat reteaua digi

    RăspundețiȘtergere
  4. Gabriel esti bine , ce faci , nu ai mai postat nimic .

    RăspundețiȘtergere
  5. Un nou cutremur politic se anunţă în Europa. „Toate moscheile vor fi închise iar Coranul va fi interzis”

    ceastă măsură ar putea genera un scandal fără precedent în istoria modernă a Europei. Partidul Libertăţii din Olanda, formaţiune de extremă dreapta condusă de Geert Wilders şi aflată pe primul loc în sondaje, promite închiderea tuturor moscheilor din ţară şi interzicerea Coranului.

    „Toate moscheile şi şcolile islamice vor fi închise, Coranul va fi interzis”, se arată în manifestul partidului olandez, care dă liniile directoare pentru programul electoral al formaţiunii, înainte de alegerile parlamentare din martie 2017, potrivit france24.com.

    Partidul Libertăţii (PVV) susţine că va stopa „islamizarea” ţării cu o serie de măsuri care includ inchiderea graniţelor, închiderea centrelor care găzduiesc refugiaţi, interzicerea migranţilor din ţările islamice şi interzicerea hainelor cu specific islamic.

    Mai mult, pe businessmagazin.ro.



    RăspundețiȘtergere
  6. Asta da stire pe cind si la noi un asemenea partid? Sa scoata hotii aia de la conducere,sa cearna sita bine si sa ramina doar cei ce se mai gindesc si la binele tarii.Si daca ar fi un atac cibernetic nu v-om rezista? Oare nu stie romancuta sa se descurce ca familia ei sa nu sufere foamea? Plus ca noi romanii suntem caliti in nu avea o viata decenta,au avut grija asta guvernantii nostrii.Dragii mei la noi nu exista industrie asa deosebita ca in occident impactul o sa fie putin mai redus.Si vorba aia din strabuni DA DOAMNE MINTEA ROMINULUI CEA DE PE URMA! Stiti ce inseamna asta,ne-om descurca noi ca pe vremea sec nousprezece mai greu e cu tineretul ce fac ei fara tableta? Iar pt noi ca nu mai putem citi mesajele primite de Maria.

    RăspundețiȘtergere
  7. In sfarsit o masura buna....!!!! Cineva i-a atitudine.

    RăspundețiȘtergere
  8. pazea astia de la servar ca vine poate peste voi-craciun

    RăspundețiȘtergere
  9. Nu cred ca se poate face mai nimic, totul este programat bagat in calculatorul central de catre acei care conduc aceasta lume, civilizatie. S ar parea dupa toate care se intimpla in lume pe pamint ca se pregateste sfirsitul acestei civilizatii, a acestei lumi. Cred ca se stiu f. multe lucruri si realitati pe care noi muritorii de rind nu le stim nu le percepem sau NU NE SINT DATE de mai marii lumii,astfel nu se explica construirea si finalizarea unor adaposturi asa zise antiatomice in fond pregatite pt. sustinerea vietii in caz de orce calamitate mondiala sau partiala care pot adapostii pina la 50000 mii oameni exemplu americanii si rusii care tocmai l au finalizat.Citi stiu ca Elvetia are adaposturi antiatomice pt. toata populatia tarii,inafara de venetici.Asa zisa baza de seminte dincolo de cercul polar pe o insula parca norvegiana, cine ne poate spune exact ce este acolo, sa fie numai seminte si de ce se tem proprietarii ei de este asa secreta si sofisticata. Intrebare, cine va mai folosii aceste seminte si peste cit timp, ca in cazul unui conflict atomic generalizat solul va putea fi folosit dupa f.f. mult timp sau dupa orce cataclism chiar neprogramat, In cartea f.buna Programul Terra autorul spune din ce se stie ca o civilizatie nu rezista mai mult de 10000-12000 ani, oare citi ani sa fie de la asa zisul potop a lui Noe, un moment de reflexie.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Adevarat,cartea lui Toni Victor Moldovan "Programul Terra"e o decodare de exceptie a Bibliei,ctiti-o daca puteti,eu am citit-o mai demult si nu ma mai mir de nimic din toate cate se intampla in ziua de astazi,chiar nu-mi e teama de nimic,ce trebuie sa fie se va intampla!!!

      Ștergere
  10. http://www.realitatea.net/atac-informatic-la-primaria-sectorului-1-activitatea-institutiei-este-paralizata_1981632.html

    RăspundețiȘtergere