luni, 23 septembrie 2024

VA ROG,MARTURISITI-VA! VA ROG,MARTURISITI-VA!



                                                 Dragii mei, 

În clipa în care ,Bunul Dumnezeu hotărăşte să ne ia sufletul şi să ne cheme la EL, nimeni dintre cei chemaţi, nu ar trebui să plece de pe Pământ, din viaţa lumească,fara sa se fi marturisit la Parintele Duhovnic si fara sa se fi impartasit cu Prea Curat si Prea Sfant Trup si Sangele Mantuitorului Iisus Hristos.
Încă din aceasta viaţă, încă din tinereţe ,trebuie să ne obişnuim şi bine este, ca să mergem cât mai des la SFÂNTA BISERICĂ, să stăm la SFANTA şi DUMNEZEIASCA  LITURGHIE, să ne hrănim sufletul şi să ne curăţim cugetul.
Iată dragii mei, ce spunea un glas din Cerul sfant:

             "Curata si necurata este Imparatia Mortilor!
             Va rog,va rog marturisiti-va! 
            Marturisiti-va!"
               
Clipă în care, văd un Preot care priveşte fix la ceva nevazut de mine,apoi,face semnul Semnul Sfintei Cruci, şi totul dispare.
Dragii mei, când ieşim din casă si trebuie să mergem la serviciu,  la petrecere, oriunde, nu-i aşa că ne punem cele mai bune haine ?
Tot aşa este şi cu sufletul nostru . Dacă hainele le spălăm, le călcăm frumos ca să arate bine,tot aşa , trebuie să curăţim şi sufletul.
Să ne spovedim la Preot, măcar în cele 4 POSTURI de peste an, şi să ne învrednicim a primi SFÂNTA şi DUMNEZEIASCA ÎMPĂRTAŞANIE.
                                    Fraţilor !
Nu putem ca în această viaţă, să avem grijă numai de trup! 
Nu putem ca să ajungem în faţa Lui DUMNEZEU, cu sufletul negru de păcate.Trebuie să-l curăţim de păcate prin SFANTA SPOVEDANIE. 
Trebuie să scăpăm de întunericul negru, primind în sufletul nostru, LUMINA ÎNVIERII Lui HRISTOS, prin SFANTA ŞI DUMNEZEIASCA ÎMPĂRTĂŞANIE !
Dragii mei ! Nu vă îngrijiţi numai de trup ! Îngrijiţi-vă dragilor, mai întâi de suflet şi apoi de trup. Pe primul plan, să fie sufletul nostru, căci cu sufletul ne prezentăm în Fața MANTUITORULUI IISUS HRISTOS, JUDECĂTORUL nostru, iar trupul rămâne în Pământ, de unde a fost luat. 
Din acest motiv, se spune în citat că, ÎMPĂRĂŢIA MORŢILOR este curată şi necurată.
Putem merge noi pe strada, acasă, fară să ne spălăm trupul ? Fireşte că nu ! 
Tot aşa este şi cu sufletul ! Mărturisirea păcatelor la Părintele Duhovnic, unde în mod nevăzut stă IISUS  HRISTOS, ne va ajuta să ne curăţim sufletul şi să fim pregătiţi în orice moment, ca să plecăm într-o lume mai bună, acolo, unde nu este nici întristare, nici suspin.
Viaţa aceasta este scurtă, grabnic trecătoare, şi nu ştim dacă vom apuca ziua de mâine, şi-atunci ,la ce bun să fim răi unul cu celălalt? La ce bun să fim mândri, egoişti, lipsiţi de milă şi goi de fapte bune ?
Mai avem timp ca să ne îndreptăm, să fim mai buni, să mergem la SFANTA BISERICĂ şi să nu mai amânăm a ne marturisi la Parintele Duhovnic. Şi trebuie s-o facem fără ca să ne ruşinăm, şi vom primi iertarea pacatelor, şi astfel, ne vom curăţa sufletul nostru, trupul nostru, cu SFANTA şi DUMNEZEIASCA ÎMPĂRTĂŞANIE, cu PREA SCUMP şi PREA SFÂNT TRUP şi SÂNGELE DOMNULUI, care a murit pe Sfanta CRUCE pentru noi, luând asupra Sa toate păcatele omenirii.
                          Cu dragoste, Maria.

7 comentarii:

  1. Zelenski vorbeste acum la ONU in direct pe tv multumeste tarilor care ajuta-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  2. Taranusii dupa ce au votat in masă cu psd acum stau si urla ca le distruge psd oile si recoltele. Taranusilor aveti ce ati votat, psd istii nu sunt imuni la spaga de la bruxelles asa ca daca au vazut ca v-ati indragostit de ei va lucreaza la piele psd istii. Taranusilor votati in continuare psd ca peste patru ani o sa pastoriti o turma de sobolani si o sa cultivati balarii.

    RăspundețiȘtergere
  3. Peste 300 decedati in atacul Israelului in sudul Libanului , ambasadele recheama cetatenii lor-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  4. PSD a decis in unanimitate sa Nu voteze pentru legea pentru un singur om Iohannis sa candideze de senator motivind si decizia Curtii de la Venetia-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  5. America trimite pe linga Forta a cincea din zina si citeva nave din Nortfolk Sua spre Israel unde lucrurile in desfadurare se incalzesc de Razboi-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  6. Adevărat doamna Maria 🙏
    Așa este, trebuie să fim curați sufletește și trupește pentru sf.impartasanie.
    De mic copil am iubit pe Dumnezeu și Maicuta Domnului 🙏,am avut bunici și mama Dumnezeu să-i odihnească cu mare credință.
    Multe mi-a arătat Dumnezeu și Maicuta Domnului în viața mea 🥰 și multă sănătate putere,răbdare,iubire de oameni,de aproapele nostru.
    Mulțumesc Bunului Dumnezeu și Maicuta Domnului că nu m-au lăsat niciodată 🙏🙏😥

    RăspundețiȘtergere
  7. aseara am scris pe blog un mesaj despre marturisire - ce a fost gresit?

    RăspundețiȘtergere