luni, 23 septembrie 2024

AZI SOARELE DREPTATII A RASARIT! SA NU VA LASATI ISPITITI DE CUMPLITUL DIAVOL!

                 

                                     

                                                                Dragii mei, 

Dormeam, cand deodata mă trezeşte un glas dumnezeiesc de frumos şi duios, şi astfel ,văd cu ochii închişi fiind,vad un Cer de noapte albastra ,iar în Cer,ca-ntr-un Tunel de Lumina alba si stralucitoare foarte, O vad pe Maica Domnului imbracata in vesminte rosii si catifelate, cu Pruncutul Iisus Hristos in bratele Sale.
În Lumina alba si stralucitoare din Cerul de noapte transparentă şi catifelată, văd o Gradina tare frumoasă, o Gradina plină cu flori şi pomi de tot felul.
 Iarba era de un verde neasemuit de frumos,nu exista culori asemănătoare pe Pământ ,asa precum sunt cele din Cerul Sfant.
Prin mijlocul acestei Gradini a Raiului, se plimba Maicuta Domnului cu Pruncutul Iisus in brate,inconjurati fiind, de Lumina alba si orbitor de stralucitoare.
Aud un glas care cântă dumnezeiesc de frumos aşa :

                   
"Azi Soarele Dreptatii a rasarit!
                     Si intre doua Lumini,va fi o Lumina                           lina!"      

Clipă în care ,am în faţa ochilor închişi, o foaie de hartie albă pe care era scris un Solfegiu muzical cu note muzicale adevarate, cu cifre şi versuri scrise.
În timp ce eu mă chinuiam să văd ce scrie acolo, văd cum Cerul de noapte se deschide, iar în Cer,vad o Lumina rosie,calda la prima vedere si foarte placuta,în mijlocul căreia, se afla o alta Lumina,dar una alba si stralucitoare foarte, in mijlocul careia se afla si foaia de hartie cu solfegiul muzical.
Atunci când încercam să citesc ce era scris sub notele muzicale, un glas cânta asa:

                    
"Azi Soarele Dreptatii a rasarit!
                     Si intre doua Lumini,va fi o Lumina                           lina!" 

Da , dragii mei, erau Doua Lumini în Cerul sfant, una era alba si orbitor de stralucitoare ,iar cealaltă, era roşie si foarte caldă ,foarte placuta,era aducătoare de pace şi linişte sufleteasca.
Dragii mei,cu mâna pe inimă vă spun,sa credeti cu toata fiinta voastra in Bunul Dumnezeu si-n Maicuta Domnului cu Sfintii Sai.  
Oricât aţi auzi pe alţii că se îndoiesc sau spun că, nu există Dumnezeu, voi să nu-i credeţi,deoarece, aceştia au devenit unealta diavolului şi caută să vă îndepărteze de la CREDINŢA cea adevarata.
Întotdeauna, în fiecare zi să priviţi în sufletul vostru şi să vă întrebaţi dacă aţi făcut o faptă bună în acea zi . 
Să nu treacă nicio zi dragilor, fără ca să faceţi o faptă bună. Numai aşa, veţi reuşi să vă apropiaţi tot mai mult şi mai mult, de Bunul  DUMNEZEU şi MĂICUŢA DOMNULUI cu Sfintii Sai.
                                    Cu dragoste ,Maria.

2 comentarii:

  1. da trebuie sa ne marturisim-sunt situatii cand preotul pune intrebari dar noi nu spunem ce gandim, ce vorbim si ce facem- e greu sa mentinem sub control gandurile, desi ele au legatura cu vorbele-DUMNEZEU IISUS va judeca

    RăspundețiȘtergere
  2. Adevărat doamna Maria 🙏
    Gândurile mai zboară, faptele trebui sa avem grijă,ce facem și ce zicem din gură.
    Bunul Dumnezeu și Maicuta Domnului sa fie cu noi cu toți 🙏🙏

    RăspundețiȘtergere