sâmbătă, 28 septembrie 2024

PACE !!! MÂNA PĂCII A IESIT CA DIN SOARE !

 


                                                 Dragii mei,  

          Un Soare alb si stralucitor foarte,m-a trezit, si astfel ,am in fata ochilor inchisi, un Cer senin si stralucitor inspre Apus, un CER cu un Soare alb si si orbitor de stralucitor.


Din aceast Soare alb, iese spre Cerul ca de noapte, o Mana adevarata, o Mana ca din carne si oase. 
.
Mana isi face loc printre norii Cerului ca de noapte, si asa stralucind de lumina alba a Soarelui din care iesise, se intinde a impacare.
Chiar daca nu vedeam inca si cealalta mana care sa se uneasca cu aceasta care dorea pacea,linistea si impacarea, vedeam cum Cerul noptii spre care se intindea mana luminoasa,incepe a straluci, incepe a se lumina si astfel, nimic parca nu-l mai intuneca.
Prieteni dragi, asa cum am mai spus, Putin a pierdut Razboiul cu Ucraina si este foarte posibil ca sa-i puna capat, nu ca asa vrea el, ci cei din preajma sa.Fireste ca va suporata toate consecintele acestui razboi in care au murit oameni nevinovati, in care orase intregi au fost sterse de pe fata pamantului.
Categoric PUTIN si tiranii din jurul sau isi vor primi pe vesnicie pedeapsa divina, adica,in iadul cel mai dedesubt. Pentru ca, ce au facut ei impreuna cu PATRIARHUL Kirill al Kremlinului,este de neiertat.
Nu poti sa te numesti Slujitor al DOMNULUI, in timp ce versi sange nevinovat.Acesta nu slujeste DOMNULUI, ci Legiunii intregi de draci! Un om al Lui DUMNENZEU ,cauta sa aduca PACEA si nicidecum nu se aliaza cu Tartorul! 
Iata ce spunea acest sef al legiunii de draci:
  • „Nu vrem să luptăm cu nimeni, Rusia nu a atacat niciodată pe nimeni. Este uimitor că o țară mare și puternică nu a atacat pe nimeni, ci și-a apărat doar granițele”, a declarat Kirill, citat de agenția RIA Novosti a statului rus.
Sa ne rugam dragilor, ca sa vina si sa revina Pacea peste lumea intreaga, si sa ne putem bucura de viata si de toti cei dragi noua.
Sa multumim Domnului si Maicii Domnului pentru fiecare clipa traita din viata noastra.Viata ne este un DAR dumnezeiesc si trebuie sa fim recunoscatori DUHULUI CELUI PREA SFANT si Prea Sfintei Nascatoarei de Dumnezeu ,pentru acest DAR divin.
Cu dragoste,Maria.

21 de comentarii:

  1. Din pacate pina acolo va mai dura macelul si al Rusiei si al Israelului-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  2. Domnul Iisus Hristos i-a spus clar părintelui Arsenie Boca să nu se roage pt pace,ci să se roage ca oamenii să își schimbe purtarile păcătoase în bine dacă vor să mai vadă pacea!Și tot Domnul Iisus Hristos i-a spus parintelui să nu ÎL picteze în icoane,ci în inimile oamenilor!Pregatiti-va cu credință,nădejde și iubire de martiraj,foamete mondiala,colaps economic,plandemie,inundații catastrofale,uragane,erupții vulcanice,al 3 lea Război Mondial și multe alte dezastre,trăim venirea antiHristului și semnul fiarei,pregatiti-va sufletește și trupește pt a nu primi semnul fiarei și pt persecuție,prigoană și martiraj,este Finalul Apocalipsei!În maxim câțiva ani are loc A Doua Venire a Domnului Iisus Hristos și Judecata Finală și Universală a tuturor oamenilor vii și adormiți și răsplătirea veșnică și pedepsirea veșnică a fiecăruia dintre noi în funcție de faptele noastre în Rai vesnic și în Iad veșnic!

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu judecați că sa nu fiți judecați.

    RăspundețiȘtergere
  4. Jurnalisti occidentali de front retinuti in regiunea Kursk printre care si un roman retinuti dupa ofensiva rusa si vor fi judecati .

    Propaganda ruso-chineza se lauda cu aviatia Rusiei care neutralizeaza aeroporturile si avioanele F16 primite de Ukraina , si ameninta tarile estice ca Romania si Polonia care i-i cazeaza si pregatesc pe ukrainieni-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  5. Doamne ajuta Măicuța Domnului doamna Maria,sa se facă pace sa fie liniște,
    Doamne ajuta 🙏🙏
    O zi frumoasă și binecuvântată va doresc 🤭🥰🙏

    RăspundețiȘtergere
  6. Cât te costa să fii prost. Din istorie stim ca operele unui pictor in viata au o valoare insignifianta si ca doar dupa moartea acestuia valoarea operelor ii creste. Cu aluzie la naivii care au facut prin orient din uciderea unui lider un martir cu o mai mare putere decat atunci cand era in viata.

    RăspundețiȘtergere
  7. Nu Șovăi sub Șocurile Lumii
    De Melanie. 8 Septembrie, 2024
    Mesajul #149 de la Sfânta Fecioară Maria
    În ziua Nașterii Domnului, Sfânta Fecioară Maria îi apare clarvăzătoarei Melanie în timpul orei de rugăciune a grupului. Maria radiază o putere iubitoare și, în același timp, inspiratoare de respect.

    Maria începe să-i arate clarvăzătoarei imagini ale unui zgârie-nori și ale unui avion de pasageri. Imaginile cu un avion pe cer se repetă și, dintr-o dată, se simte o zguduitură spirituală puternică, un fel de tremur.

    Când un membru al grupului de rugăciune începe să se roage în aramaică, Maria își arată afecțiunea și aprobarea. În timpul rugăciunii în aramaică, Maria începe să răspândească un fel de câmp de pace în jurul ei. Ea explică faptul că oamenii nu ar trebui să subestimeze valoarea rugăciunii.

    „Rugăciunile întăresc iubirea și pacea în lume, iar această contribuție este foarte apreciată și are o mare importanță. Fiecare rugăciune rostită din inimă are un efect și este folosită pentru bine”.

    Ea continuă: „Nu vă clătinați sub șocurile lumii. Mai degrabă, întăriți-vă încrederea atunci când vă rugați pentru pace. Toți cei care se roagă pentru pace. Apoi imaginați-vă că eu construiesc o protecție pe care o așez în jurul lumii ca un zid de lumină și iubire. Fiecare rugăciune construiește o mică piatră în zidul protector de iubire pe care îl construiesc acolo unde este nevoie. Rugăciunile voastre fac posibile vindecarea și protecția. Eu trimit porumbelul păcii pentru voi și aduc vindecare rănilor, întărire în îndoială, orientare în haos, speranță în frică și credință acolo unde Dumnezeu a fost pierdut. Așa că nu disperați atunci când lumea voastră pare să se prăbușească și să se scufunde în haos. Ea trebuie să devină nouă și, pentru ca acest lucru să fie posibil, răul trebuie eradicat. Dar mai întâi trebuie să devină vizibilă”.

    Maria îi oferă clarvăzătoarei o comparație. Șobolanii, de exemplu, devin vizibili și se arată pentru a părăsi o navă care se scufundă.

    „Așadar, rămâneți în deplină încredere în Dumnezeu, copiii mei, și nu vă temeți. Totul este în mâinile lui Dumnezeu. Încredeți-vă în mâna iubitoare și grijulie a Tatălui, care nu se rătăcește niciodată și care aranjează întotdeauna totul spre binele vostru, chiar dacă vi se pare că din când în când vi se pare diferit. Tatăl îți îndreaptă viața conform voinței Sale, așa că încrede-te în El într-o predare totală.

    Încrederea ta va fi răsplătită pentru că harurile curg către cei credincioși. Credința mută munții. Bucurați-vă de multiplele binecuvântări pe care Domnul vi le pregătește. Pentru că voi, copiii Lui, veți vedea împărăția cerurilor. Așadar, nu disperați, pentru că victoria Fiului meu iubit este aproape. Așteptați cu nerăbdare întoarcerea Lui, voi care sunteți copiii Lui. Bucurați-vă și veseliți-vă, pentru că timpul LUI este aproape.

    Fiul meu, Domnul, vă va aduce bucurie. Și astfel, mergeți în pace.

    În numele Tatălui și al Fiului și al Sfântului Duh. Amin.

    Pacea Domnului să fie mereu cu voi.”

    RăspundețiȘtergere
  8. Nu e tocmai asa. Ucraina a fost parte din Rusia dintotdeauna si pe teritoriul ei cel putin 1/3 sunt Rusi 100%. America a dat o lovitura de stat in Ucraina(celebrul Maidan - 2014) si a realizat apoi ca nu o poate baga in Nato cu atatia Rusi, probabil 10 milioane...
    Astfel ca a inceput sa ii bombardeze pe acesti Rusi timp de ani zile, obligand intr-un final Rusia sa intervina si sa 'invadeze' Ucraina...
    In Lugansk sunt cel putin 85% Rusi... In Donetsk sunt 80%.
    Ucraina si-a bombardat propriile teritorii ca sa scape de acesti Rusi...
    Asa a inceput invazia Rusiei...
    Adevarul e la mijloc, nu putem acuza doar Rusia. Iar Rusia nu a pierdut, daca voia cucerea deja toata Ucraina insa a adoptat aceasta strategie a inainterii exasperant de lente care sa falimenteze Ucraina si Occidentul deoarece foarte multi bani sunt investiti aici de Vest si sunt furati de cei care conduc Ucraina...

    RăspundețiȘtergere
  9. Surse neconfirmate de pe Internetul Negru spun ca asta noapte Rusia ar fi bombardat o baza NATO din Polonia.
    Asta ar si fi cauza pentru care bogatanii din occident a inceput febra cumparaturilor de buncare antiatomice la preturi mari-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  10. Chinezi spun ca Rusia a atacat cu supersonice o baza dun vestul Ucrainei si ar fi murit un pilot american si polonezi si alti occidentale care antrenau la Constantinop-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  11. https://www.cotidianul.ro/indemn-la-rugaciune-inaintea-furtunii-care-va-lovi-romania/ !!!!

    RăspundețiȘtergere
  12. Acum a inceput pe Antena 3 la Voi cu Voicu in sat despre Petrache Lupu de la Maglavid-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  13. Petrache Lupu de la Maglavit , Lupu care pazea oile
    -Tara asta o sa fie cucerita fara a trage odata cu Tunul-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  14. Presupus bolnav mintal PetracheLupu e cercetat de marele medic Marinescu si gasit sanatos
    El prevazuse ca razboiul din Rusia se va pierde si venirea noului regim.
    Ridicat de securitate sa fie dus la inchisoare masina nu porneste decit dupa rugaciunea sa , i se impune sa nu mai vorbeasca dupa intemnitate.
    Dar oamenii i-l cautau pe ascuns.
    Inainte si regele fusese la Maglavit care i-a botezat copilul al treilea Mihai.
    Nu sint scrieri cu viziunile de la Mosiul -Cum zicea el de Dumnezeu la fel descris ca profetul Daniel,si vindecarile si minunile lui . Dar el spunea rugati-va mosului pentru vindecari.
    In 2007 mutat corpul lui decedat in 1994
    Mutat in manastire desi biserica nu a pus problema canonizatii lui desi pentru el s- a costruit un locas-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  15. Primarul dupa1990 spune ca dupa 1990 Petrache nu mai vedea dar veneau la el personalitati si spunea oamenilor sa nu se mai dusmaneasca si sa mearga la biserica
    A lasat vorba sa fie dus la locul manastiri numai dupa constructie Deshumat dupa 7 ani in cimitir si adus la manastire pe un car cind in seceta de 2 luni a plouat o zi.
    Hramul manastiri la sfinta Maria mica vine multa lume inclusiv regele Mihai,. Mai re 2 nepoti care mai tradeiesc
    Dusmanii lui comunistii o cam pateau-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  16. pt VALENTIN STEFAN POPESCU- sunt ANONIM 5 -aveti mare dreptate - duhovnicul meu spunea:vor fi mari dureri pe omenire inaintea venirii LUI IISUS HRISTOS :secete, foamete , inundatii, boli, cutremure, razboi, rugativa mereu-asadar raul se dezlantuie in lume prin venirea antihristului sanatate si pace in suflet si in lume

    RăspundețiȘtergere
  17. Netanyahu -Asasinarea palestinienilor o conditie de Razboi.-
    Gura pscatosului mai spune si Adevarul cite odata.
    Dar in Razboi se folosesc pretexte mincinoase pentru colonizarea celor mai bune terenuri de colonistii colonizati cu Kazarii-falsi evrei dar bogati si cu influenta -craciun.

    RăspundețiȘtergere
  18. Varza de Buzau in pericol din cauza secetei
    Si Cetatea Alba Carolina din Alba Iulia afectata de seceta si de materiale proaste la zidurile reparate-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  19. 145 de ani de cind primul evreu lua cetatenia romana marcat de un concert al Filarmoniciidin Israella Bucuresti

    ca sa vezi si sa nu crezi cind ei spuneau ca sint aici inaintea lui Burebista
    Ca si in Palestina cananitilor unde acum conduc kazarii in numele evreilor-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  20. Dacă trebuie sa dam crezare,Rusia așa cum se spune că:
    Rusia va fi trasă într-un război precum porcul cu cârligul la pârlit.
    Chiar așa sa întâmplat și acest lucru este că au făcut grajduri de animale din sf.biserici.
    Acum își primesc pedeapsă.
    America este fiara cu două coarne care vorbește că un miel,dar acționează ca un balaur,va merge la pieire.
    Au atacat Irakul care a fost Edenul Mesopotamia.deci țara sfântă.
    Dacă ne uităm vedem ce fac in zilele noastre,vor sa fie poliția în toată lumea,acest lucru îl vor,dar Dumnezeu nu va îngădui,îi pedepsește cu armele Lui Sfinte.
    O zi frumoasă și binecuvântată va doresc 🙏
    Sunt multe de spus,sa avem credință și răbdare oameni buni 🙏🙏

    RăspundețiȘtergere