sâmbătă, 28 septembrie 2024

IISUS HRISTOS STA CU NOI LA MASA ,DACA IL CHEMAM !


                                                            

"Cel ce pastreaza numai pentru sine DARUL care de la Dumnezeu vine,nu stie sa Îi fie recunoscator Prea Sfantului nostru Binefacator,adica, Prea Sfantului Duh !" 

                            

                                             Dragii mei, 

În aceasta dimineata,m-a trezit un glas care spune asa:

            "Căci asa se afla Domnul,spre a mări Slava si Inchinaciunea Lui!"

Iar un alt glas exclama:

                 Dumnezeule !

Clipă în care, am in faţa ochilor inchisi,pe Mantuitorul nostru drag si scump, pe Domnul si Dumnezeul nostru IISUS HRISTOS.
Mantuitorul era pe Pămant si statea pe un Tron inalt, imbracat fiind, intr-un vesmant rosu si cu mantie albastra.
                         Imagini pentru iisus pe tron.
Chipul Blandului Păstor stralucea mai tare decat Soarele.
Iisus statea pe scaunul de Judecata si era pregatit ca sa judece Lumea intreaga,si pe cei vii si pe cei morti.
Brusc, aud un glas de femeie care striga:
                  "Haideti la masa!
Dar un alt glas o dojeneste ,si-i spune asa:
                    Dar n-au slujit la masa !
Iar in aceasta clipa, vad o pajiste verde si o masa intinsa cu de toate.
In jurul mesei imbelsugate, vad circa 3 -4 copilasi care aud glasul mamei si se aseaza la masa.
Copilasii impreuna cu mama lor au strans palmele ca la Rugaciune, si se inchinau in faţa mesei cu bucate.După ce au termninat Rugaciunea,cu totii au facut corect semnul Sfintei Cruci,după care,s-au asezat la masa.
Dar in clipa urmatoare ,aud un glas care rasuna din Cer si care spunea asa:
                Şi cu Lumina Mantiei Lui ...!"
Acum ,urmeaza Minunea cea mare fratilor!
Il vedeam pe Mantuitorul Hristos in carne si oase,care,statea asezat jos pe pamant, ca pe o piatra.
In mod nevazut de cei care se asezasera la masa,IISUS HRISTOS se ridica si merge langa cei care mancau.Cu Mâna Sa dreapta a binecuvantat merindele de pe masa,dar si pe cei care mancau din ele, apoi,vad cum Îsi ridica Mantia Sa albastra ca de catifea, si acopera cu Mantia Sa toate merindele de pe masa, trece Mantia Sa peste toate merindele,fara ca ,cei care mancau deja,sa vada ceva.
După ce si-a retras Mantia, Iisus S-a asezat la masa pe un scaun care a aparut de nicaieri si mânca din toate cate erau pe masa.
Nimeni,absolut nimeni,nu vedea pe Mantuitorul care statea la masa lor. Insa, datorita Rugaciunii lor, Iisus a binecuvantat masa si pe cei care gustau din tot ce era pe masa, si a ramas acolo pana cand, toti cei care mancau se ridicau unul cate unul,facand din nou semnul Sfintei Cruci ,si astfel,multumind Lui Dumnezeu pentru masa bogata de care s-au bucurat.
Dragii mei, sa facem si noi intocmai,atunci cand pregatim masa ca sa mancam ,sa ne rugam si sa-L chemam si pe MANTUITORUL la masa ,ca sa binecuvinteze masa si pe toti cei care sunt in jurul mesei,ca apoi, sa ramana cu noi la masa.
Si nu in ultimul rand dragilor, sa multumim Domnului si Maicii Domnului pentru toate cate ne-a daruit si ne daruieste in fiecare clipa a vietii noastre.
Credinta noastra in Bunul Dumnezeu si-n Maicuta Domnului sa ne fie fierbinte si plina de dragoste si de iubire infinita.
                               Cu dragoste,Maria.

4 comentarii:

  1. Bunicul ne lua cu dumnealui pe hotar la strâns mure,măceșe,porumbele,ciuperci de tot felul și însetați fiind dam de cate un izvor.Facea cruce în apă de trei ori și apoi beam și eu și surioara mea.La fel și pe mâncare.

    RăspundețiȘtergere
  2. Pregătiți-vă
    Mesaj de la Sfântul Mihail către Luz de Maria
    21 Septembrie, 2024. Original postat de: RevelacionesMarianas.com
    Iubiți copii ai Regelui și Domnului nostru Iisus Hristos.

    Vin la voi prin Voință Divină.

    Omenirea se prăbușește în mijlocul luptelor, al intereselor meschine. Vă confruntați cu un război care nu va avea loc ca în trecut, dar în acest moment de actualitate tehnologică, veți primi efectele științei folosite greșit.

    ȘI VOI, COPII... VOI... UNDE VĂ ESTE INIMA?

    ÎN MONOTONIE, ÎN ACEST MOMENT ÎN CARE PLANETA ESTE ÎN PERICOL?

    UNDE VĂ SUNT GÂNDURILE, LA MATERIAL, SAU LA SFÂNTA TRINITATE ȘI LA REGINA ȘI MAMA NOASTRĂ?

    Copii ai Regelui și Domnului Nostru Iisus Hristos, fiți severi cu voi înșivă, fiți creaturi umane în căutarea binelui; trăiți în adorație, prosternați-vă în fața Sfintei Treimi și lăsați ca această prosternare să devină acțiune prin faptele și acțiunile voastre de fiecare clipă, cu singurul interes de a aduce binele fraților și surorilor voastre.

    Prosternarea din respect sau implorare, față de Dumnezeul Unic și Treimic, nu este de o clipă; prelungiți acest act într-o adorație continuă; înviorați credința, ea nu trebuie să fie adormită, sau obosită, sau slăbită, ci credința trebuie să rămână dătătoare de lumină, fiind responsabilitatea fiecărei făpturi umane să posede cel mai bun ulei pentru ca credința să nu slăbească.

    Copii ai Regelui și Domnului Nostru Iisus Hristos, acest moment este crucial pentru omenire. Soldații diavolului înaintează ca nisipul în deșert, împietrind inimile, subminându-i pe necredincioși, astfel încât faptele lor sunt contrare Legii lui Dumnezeu, contrare Sacramentelor, contrare Fericirii, contrare a tot ceea ce dictează prima poruncă a Legii lui Dumnezeu. În acest moment, binele este cenzurat ca fiind rău, iar răul este aplaudat și evidențiat ca și cum răul este lucrul corect de făcut în acest moment.

    Copii ai Regelui și Domnului Nostru Iisus Hristos, trebuie să fiți perseverenți, să faceți pași de viață veșnică, FIECARE COPIL AL LUI DUMNEZEU ESTE CHEMAT SĂ ÎȘI SALVEZE SUFLETUL (cf. Mt. 16:26-28), iar această chemare este pentru fiecare dintre voi.

    Regele și Domnul Nostru Iisus Hristos se bucură în fața Poporului Său pe care îl formați și, în același timp, Patimile Sale dureroase sunt prezente constant în fața atâtor copii care neagă Divinitatea Sa (Cf. Evr. 1:5-6; Ioan 1:14). Ei arată doctrina Sa ca fiind invalidă și Îl batjocoresc așa cum au făcut-o în trecut.

    Întuneric copii, întuneric, întuneric care este împrăștiat pe pământ pentru a-i prinde în capcană pe cei care sunt căldicei. „Cunosc faptele voastre, că nu sunteți nici reci, nici fierbinți. Aș vrea să fiți una sau alta! Așa că, pentru că sunteți călduți - nici calzi, nici reci - sunt pe cale să vă scuip din gura mea” (Apoc. 3:15-16).

    Ei trăiesc în mijlocul durității omului însuși, al vanității celor care dețin puterea pe pământ, în toate aspectele vieții.

    Tobele războiului încetează să sune în fața războiului (1) care avansează și a răului care prelungește suferința copiilor lui Dumnezeu; ele încetează să sune și acum sunt înlocuite de vuietul impactului armelor de luptă, de rachetele pe care le dețin unele țări și de proiectele de exterminare a unei părți a populației lumii.

    Întuneric copii, întuneric nu numai din cauza marii pene de curent (2), sau din cauza întunericului răului, ci ÎNTUNERICUL DIN SUFLETELE CARE ÎL OFENDĂ PE REGELE ȘI DOMNUL NOSTRU IISUS HRISTOS, CARE ÎL CRITICĂ ȘI ÎL UMILESC, ÎNTUNERICUL DIN SUFLETELE CARE O JIGNESC PE PREASFÂNTA FECIOARĂ MARIA, MAMA REGELUI ȘI DOMNULUI NOSTRU IISUS HRISTOS, EA ESTE REGINA CERULUI ȘI A PĂMÂNTULUI.

    Întunericul încăpățânării umane, al orbirii umane, al erorii umane.

    Copii ai Regelui și Domnului Nostru Iisus Hristos, nu vă temeți; aveți încredere în protecția Divină pentru copiii Săi, țineți cont de aceasta! Pregătiți-vă și lăsați restul în Mâinile Divine. Nu vă gândiți că nu trebuie să vă pregătiți, chiar dacă aveți garanția protecției Divine, trebuie să vă pregătiți întotdeauna.
    (1/2)

    RăspundețiȘtergere
  3. (2/2)
    Pregătiți-vă spiritual, respectați poruncile, fiți milostivi, respectați Mandatele Divine și ascultați Cuvântul Regelui și Domnului Nostru Iisus Hristos, întrupat în Sfintele Scripturi, pe care nu îl puteți schimba.

    Rugați-vă copii ai Regelui și Domnului Nostru Iisus Hristos, rugați-vă pentru voi înșivă, ca să vă păstrați credința fermă.
    Rugați-vă copii ai Regelui și Domnului Nostru Iisus Hristos, rugați-vă pentru revoltele politice și sociale din Spania, Franța, Anglia, Regatul Unit și Germania, conflictele se nasc din interiorul lor, invazia este în interiorul acestor țări (3).
    Rugați-vă copii ai Regelui și Domnului Nostru Iisus Hristos, rugați-vă și luați măsuri pentru a vă menține în siguranță pe măsură ce războiul avansează.
    Rugați-vă, copii ai Regelui Nostru și ai Domnului Iisus Hristos, rugați-vă, ca să fiți Creștini mai buni.

    Copii ai Regelui și Domnului Nostru Iisus Hristos, fiți sinceri, credincioși Sfintei Treimi și Reginei și Mamei Noastre, prin Mâna Reginei și Mamei Noastre veți merge fără să fiți confuzi.

    Atenție copii, atenție, nu adormiți! Pământul se zguduie. Creșteți spiritual; închinați-vă Unicului Dumnezeu Treimic.

    Noi stăm în fața voastră pentru a vă proteja; fiți demni de protecția noastră.

    Mergeți fără să uitați că vă veți examina conștiința, mergeți fiind mai buni în fiecare clipă.

    Rugați-vă unii pentru alții. Ajutați-vă unii pe alții.

    Vă binecuvântez copii ai Sfintei Treimi și ai Reginei și Mamei Noastre.

    Sfântul Arhanghel Mihail și Oștile Mele Cerești
    SALUTARE IMACULATĂ MARIA, CONCEPUTĂ FĂRĂ DE PĂCAT
    SALUTARE IMACULATĂ MARIA, CONCEPUTĂ FĂRĂ DE PĂCAT
    SALUTARE IMACULATĂ MARIA, CONCEPUTĂ FĂRĂ DE PĂCAT

    (1) Despre cel de-al treilea război mondial, citiți...
    (2) Despre marea pană de curent, citiți...
    (3) Despre Europa, citiți...

    COMENTARIUL LUI LUZ DE MARIA
    Frați și surori,
    Atenți la Cuvântul Sfântului Arhanghel Mihail, să fim adoratori perpetui ai Sfintei Treimi și iubitori ai Maicii noastre Preasfinte.

    Să fim mai fraterni, să ne pregătim pentru ceea ce vine și pe care omul însuși l-a creat. Marea pană de curent apare în mijlocul unei umanități distrate.

    Frați și surori, să fim credincioși Domnului Nostru Iisus Hristos și iubitori ai Maicii noastre Preasfinte. Amin.
    (împărtășiți cu întreaga lume Cuvântul Lui Dumnezeu)

    RăspundețiȘtergere
  4. da DOMNUL vine la noi in rugaciune SF DUH al TATALUI este permanent cu EL- manca putin nefiind numai om ci si energie imensa

    RăspundețiȘtergere