marți, 5 decembrie 2023

EPIDEMIA DE RUJEOLA ,S-A ADEVERIT DIN NEFERICIRE !

                                                                   Dragii mei,

Scriam in urma cu circa 3 saptamani,mai precis pe 17 noiembrie 2023, un articol in care scriam despre bolile copilariei si despre vaccinurile pe care parintii ar trebui sa fie de acord pentru copiii lor,ca sa le faca.

Iata, din nefericire, astazi 6 decembrie 2023, Ministerul Sanatatii a declarat Epidemie de Rujeola la nivel National.

Dragilor, înainte ca sa recititi articolul din 17 noiembrie 2023, as dori ca sa va rog,daca va iubiti indeajuns Pruncii,atunci,mergeti si-i vaccinati impotriva Bolilor copilariei.

Noi toti care suntem acum Parinti si Bunici,am fost vaccinati la randul nostru, si iata-ne ca traim si ne bucuram de cei dragi.

Iata articolul meu din 17 noiembrie 2023 :


.

17 Noiembrie 2023, ora 1,19 !

Dragii mei, 

In aceasta noapte, in timp ce scriam aici pe Blog, vad ca dincolo de monitor, vad un chip de copilas care avea fețișoara plina de bubițe,de pete inchise la culoare.
Dragii mei, din nefericire,vom auzi de multi copilasi care vor suferi de bolile copilariei,boli contagioase.
Dar, stim cu totii prin ce -am trecut si noi cand eram mici.
Vaccinurile copilariei noastre, chiar erau erau foarte eficace.
Si astazi avem vaccinuri foarte bune pentru bolile copilariei,numai ca, avem si parinti care refuza caategoric (din pacate)vaccinurile forte necesare in primii ani ai copilariei.
Sa nadajduim ca, in timp, parintii copilasilor vor deveni mai responsabili si vor vaccina copilasii contra bolilor copilariei,boli care pot fi foarte grave in lipsa vaccinurilor.
Cu dragoste, Maria.

P.S.

acum 1 oră — În acest moment, se înregistrează aproape 2.000 de cazuri la nivel național, în 29 de județe. De asemenea, Ministerul Sănătății va derula o ...

Ministerul Sănătății a declarat epidemie de rujeolă la nivel național

Având în vedere creșterea îngrijorătoare a cazurilor de rujeolă, precum și numărul mare de spitalizări în secțiile de pediatrie și boli infecțioase al copiilor infectați, Ministerul Sănătății a declarat epidemie de rujeolă la nivel național, pentru a face posibilă vaccinarea copiilor cu vârsta cuprinsă între 9 și 11 luni, precum și recuperarea celor nevaccinați sau cu schema de vaccinare incompletă.

În acest moment, se înregistrează aproape 2.000 de cazuri la nivel național, în 29 de județe.

De asemenea, Ministerul Sănătății va derula o campanie de informare a părinților, împreună cu medicii de familie, pentru o mai bună aderență la programul de vaccinare.

Rujeola este o boală infecțioasă, care se transmite cu ușurință mai ales la copiii nevaccinați, iar, uneori, evoluția este gravă și pot apărea complicații.

Menționăm că acoperirea vaccinală cu prima doză, la nivel național, este de 78%, iar cu doza a doua, de 62% dintre copiii eligibili, situându-se pe un trend descrescător de mai mult de 10 ani.

Recenta adoptare a Strategiei Naționale de Vaccinare are în vedere tocmai eliminarea acestor riscuri pentru sănătatea publică, produse de bolile prevenibile prin vaccinare.


17 comentarii:

  1. Ministerul sanatati a luat in aceasta noapte masura vaccinarii copiilor intre 9 si 11 luni din cauza
    Epidemiei declarate
    si care da multe complicatii-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  2. O doctorita tinara din Galati gasita omorita de proxenetii va fi readusa moarta in tara , un tinar arestat pentru tilharie gasit cu lantisorul in Franta anchetat-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  3. Postul Negru pentru slabire doar cu apa prin infometare anuntat de
    medic ca pericol pentru sanatate si mai ales da dereglarea hormonilor creerului mai ales Serotonina ,melatonina si Dopamina dind anxietate si stati psihice rele ca Insomnia
    E bun postul intermitent 12 0re pe zi Care e mai domol la cei fara probleme de sanatate prelungeste viata si poate vindeca cancerul in state incipienta cu consultarea medicului -craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Complect greșit. Postul de 12 ore nu există. Sunt multe persoane care s-au vindecat de boli incurabile cu acest post. Internetul e plin de persoane ceea ce au ținut post cu apă timp de mai multe zile, fiecare după putința lui. Înainte de post trebuie să faci pregătire. Prima oară trebuie să ștergi pâinea din memoria ta și asta durează cel puți o lună.

      Ștergere
  4. boala a copilariei care poate fi ingrijita pentru a nu crea alte neplaceri-febra mare duce la convulsii,pneumonii etc. - mai dificila este varicela mai ales pentru gravide si complicatii la nivelul pielii-dar cum vaccinurile sunt suspectate ,parintilor le e teama

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu va vaccinați copiii cu serurile ucigașe ale lui antiHrist,veți fi vinovați de sângele lor și de pierzarea sufletelor lor in iad la judecată!Plu faptul ca trebuie crescuti în frica și iubirea de Domnul Iisus Hristos pt a se mântui!E o profeție a sfinților părinți despre copii și părinți ca la înfricoșata judecată se vor blestema și acuza unii pe alții ca din cauza lor nu s-au putut mântui,părinții ii vor acuza și blestema pe copiii pt ca au sacrificat timp,sentimente și banii pt ei,copiii parasindu-i la bătrânețe pe părinți,iar copiii ii vor acuza și blestema pe părinți că nu i-au crescut în frica și iubirea de Domnul Iisus Hristos,oferindu-le moarte și pierzare veșnică prin tot confortul plăcerilor lumești și demonice lasandu-i sa chefuiasca,desfraneze,bea,fumeze,drogheze,etc!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Aveți dreptate,cat mai puține vaxx Sore DELOC!

      Ștergere
  6. Așa este doamna Maria 🙏
    Chiar vb.cu băiatul și îi spuneam de mesajul dv.
    Toate se adeveresc mai devreme sau mai târziu ❤️
    Va pup și vă îmbrățișez cu mult drag doamna Maria 🙏🙏🌹🥰

    RăspundețiȘtergere
  7. se spune ca vaccinul ROR PRODUCE AUTISM

    RăspundețiȘtergere
  8. Alegeți în cunoștință de cauză. Personal, am făcut oreion, pojar, rubeolă și varicelă în copilărie și am dobândit imunitate ca mulți alți copii.
    Îmi amintesc mai degrabă că nu aveam voie afară la joacă decât că am suferit din cauza bolii (mama a luat oreionul îngrijindu-mă și a avut mult mai mult de tras, ca adult).
    Verificați printre copiii cunoscuților câți s-au vaccinat împotriva varicelei (și de câte ori) și totuși au făcut boala ulterior.

    RăspundețiȘtergere
  9. Medicina clasică promovează această metodă de prevenție iar glasurile autorizate spun acest lucru, dar există cercetări și medici în lume care, cu argumente clinice, epidemiologice arată că vaccinarea este o eroare medicală. Cea mai bună "prevenție" este a promova ceea ce Creatorul a lăsat firesc în natură, Cel care a făcut trupul uman templul Său, l-a făcut o capodoperă care nu are nevoie de adăugări de substanțe artificiale, create de om pentru a face o imunitate puternică. Apa curată, aerul curat, hrana naturală, fără conservanți, lumina, mișcarea în aer curat, călirea corpului, viața creștină, toate concură la firescul existenței umane. Dacă gândim dogmatic, omul a fost creat ultimul în linia Creației, presupunând existența în el a toată creația precedentă lui, fără a fi evoluționism. Aceasta presupune că omul poartă în el Creația ca ceva propriu lui, așadar, microorganismele din natură au rolul de a stimula în mod firesc imunitatea omului, revenirea contactului cu ele în cursul vieții lui, făcând o "vaccinare" naturală, de întărire a memoriei imune. Așa gândesc eu ca medic, dincolo de alte teorii ale medicinei clasice, după ce am citit și alte argumente firești, raționale, dar și teologice.
    Louis de Brouwer a scris cartea "Vaccinarea, eroarea medicală a secolului". De aici m-am inspirat însă este doar unul din medicii care au această părere. Experiența și observația mea privind îmbolnăvirile la copii, arată că virusurile vaccinale dezvoltă forme de boală modificată, cu efecte secundare neobișnuite și din ceea ce am citit, provoacă boli cronice autoimune precum scleroza în plăci. Așadar, această epidemie de rujeolă este posibil să fie chiar provocată de atacuri biologice cu virusuri vaccinale (create în laborator). Este o presupunere personală pt că eu cred că virusurile naturale, create de Dumnezeu, nu pot face rău ființei umane, doar dacă au suferit modificări artificiale, când nu mai determină reactii imune corecte din partea corpului uman. Cu sinceritate și responsabilitate vă spun acestea, dacă cineva are bunăvoința să citească. O zi frumoasă alături de Sfântul Ierarh Nicolae vă doresc!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Felicitări!
      Ați studiat și Nouă Madicina Germana?

      Ștergere
    2. Nu am citit, decât că am câteva noțiuni privind medicina integrativă, în care unii medici germani sunt bine pregătiți. Am expus niște principii doar. Medicina clasică are multe eșecuri terapeutice privind bolile cronice degenerative, considerându-le "idiopatice" adică având cauză necunoscută, în timp ce medicina integrativa are soluții salutare, minunate.

      Ștergere
  10. Razboiul Ascuns

    Biologic este o prima parte a razboiului cald in conditiile in care legile internationale impun restricti in formele vechi de razboi chimic si nuclear.

    Eu cred ca nu intimplator Covidul a aparut la intrunirea sportivilor invalizi militari de la Wuhan/China.

    Putin declara de curind ca vrea toata Ucraina cu toate resursele ei situatie in care urmeaza la rind R Moldova

    La fel cred ca
    -Nu intimplator fabricile Romaniei au fost taiate la fier vechi
    -, Institutul de virusologie Cantacuzino din. Bucuresti desfintat
    -iar Ungaria face provocari prin Ardeal si cumpara ferme si monumente istorice
    -
    iar Casta evreiasca de la Conducerea Romaniei demoleaza statui romanesti
    -construeste ilegal ca moscheia de la Sighetul Marmatiei
    - iar in
    Ucraina cumpara ca si la noi paminturi arabile.

    -Cum a procedat si in Palestina unde in 1947 erau 50 de mii de evrei si 5 miloane de palestinieni proprietati de pamint si tara iar acum palestinienii sint paria in fosta lor tara

    -ca si Romanii deportati din Basarabia si Bucovina de Nord si in locul lor Rusia a adus evrei vorbitori de limba rusa

    -Iar un mason bolnav de cancer spunea in 1992 ca fiind pe moarte poate sa nu i-i mai fie frica de juramintul depus si spunea Adevarul ca

    Romanii din Romania deranjaza ca sint prea multi in tara frumoada pe care ei ar vrea-o pentru relocarea evreilor mai spre nor ca in sud vine seceta si Incalzirea Globala

    Asa ca sa nu ne miram de aparitia Plandemiilor cu boli rare.
    -craciun.

    RăspundețiȘtergere
  11. Epidemia de Rujeola e
    A doua dupa 7 ani si dupa desfintatea institutului de vaccinuri romanesti Cantacuzino de la Bucuresti, si da o mortalitate de 2-3 la suta deci Mare

    si se suprapune peste neincrederea romanilor exprimata prin rata mare de Refuz in vaccinurile straine dupa esecul vaccinului asazis antiCovid si pentru care nu raspunde nimeni nici firma producatosre, nici Ue nici statul Roman-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  12. Sa nu uitamca Romaia a mai pierdut un Razboi

    Razboiul cu Drogurile

    pe linga cel cu Romania Educata cu invatamintul unde si acolo sintem pe ultimul loc in Ue dupa testul Pisa ca sa nu mai vorbim de cel Economic care a dat cea mai mare migratie din tarile Ue-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  13. Ministerul Invatamintului prin minciuna ministrei Deca pusa de evreul Iohanis prezinta doar cenzurat si partial deci
    Falsificarea Adevarului cu ascunderea unor cifre prin testul Pisa european despre situatia invatamintului-craciun.

    RăspundețiȘtergere