marți, 5 decembrie 2023

AȚI FOST CUMINȚEI ? VINE MOS NICOLAE!

                                                  6 Decembrie2023 !

                         


                          .
                           
                             
                                                                   Dragii mei, 

Iată-ne ajunsi si in Ajunul Marii si Sfintei Sarbatori a Sfantului Mare Ierarh Nicolae !
Sa multumim Domnului si Maicutei Domnului,dar si Sfantului Ierarh Nicolae,ca ne-a daruit viata ,sanatate, iubire si Credinta si anul acesta 2023 si in fiecare clipa din viata noastra.
Si eu va multumesc dragilor, va multumesc pentru ajutorul vostru divin,ajutor care a ajuns la Mos Nicolae.
Sa fiti sanatosi, voiosi si fericiti impreuna cu toti cei dragi si scumpi inimii voastre, sa nu va pierdeti niciodata Credinta si Nadejdea in Bunul Dumnezeu si-n Maicuta Domnului.
Dragii mei, sunt foarte fericita alaturi de voi, căci,impreună am reusit sa-L ajutam pe Mos Nicolae ca sa pregateasca mai mult de 70 de pachetele pentru tot atâția copii si nu numai.
Impreună ,împărțim bucurii,stergem lacrimi de pe obrajii celor necajiți si-i intarim sufleteste,dandu-le speranță si nadejde,daruindu-le bucurii.
Sunteti minunati dragilor si fiti bucurosi că si-n acest an, Mos Nicolae va intra in cel putin 70 de case ,unde, va umple ghetutele cu Darurile divine ce au fost adunate numai cu ajutorul vostru de suflet.
Sa nu uitam nici de Mos Craciun,ci sa-L ajutam ca sa-si umple si El sacul pentru multi copii, parinti,bunici si adulti,deoarece, toti am fost cuminti si ascultatori.
Bunul Dumnezeu si Maicuta Domnului sa va ocroteasca dragilor, si sa va daruiasca multa sanatate,numai bucurii si impliniri sufletesti ,iar Darul vostru de suflet RAI se face in inimile copiilor si nu numai.
                                                  Cu dragoste,Maria.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu