duminică, 9 octombrie 2022

UN SARPE SUB BORDUL UNEI MASINI !



.

9 Octombrie 2022,ora 16,12 !

Dragi mei,

In aceasta dupa amiaza,in timp ce scriam aici pe blog, vad de parca as mai fi avut inca un ochi la ceafa, vad inspre Sud,o masina mica oprita pe partea dreapta.
La un moment dat,apare si proprietarul masinii si se sprijina de capota masinii,gafaind de parca l-ar fi alergat cineva, sau ,de parca l-ar fi speriat ceva.
Si totusi ,ceva l-a speriat foarte tare.
Cred ca omul a vrut sa se urce la volan,dar in clipa cand a vrut sa deschida portiera,a vazut ca de sub bordul masinii iese un sarpe cenusiu,un sarpe ce era gros la trup, precum bratul unui adult.
Eu l-am vazut doar pe sofer sprijinindu-se de capota masinii si privind speriat spre parbrizul masinii sale, dupa care,mi s-a aratat sarpele mare,care iesea de sub bordul masinii.
Asadar dragii mei, sa avem grija cand ne urcam la volan,ca nu cumva in masina sa avem ascuns vreun musafir nepoftit,fie el sarpe sau orice animalut care ar putea intra pe sub masina sau chiar pe geamul masinii daca il uitam deschis.
Vom auzi cu siguranta ,despre o astfel de intamplare.
Cu dragoste,Maria.

23 de comentarii:

  1. Acesta este unul dintre lucrurile cele mai incredibile pe care l-aţi citit în ultima perioadă. „Cronicile din viitor” povestesc bizara, incredibila şi experienţa „controversată” a lui Amadeus Dienach Paul, care a trăit la începutul secolului trecut în Europa Centrală. Din cauza unei boli grave, autorul a fost în comă timp de un an, timp în care el susține că a sa conștiință a călătorit în viitor și a intrat un corp diferit, permițându-i astfel să interacționeze cu oameni din acea perioadă îndepărtată. Chiar dacă acest lucru ar putea suna extrem de bizar și mulți vor considera aceste „cronici” ca fiind un „teatru ieftin”, scrierile lui Dienach cu privire la viitorul omenirii au fost luate foarte în serios de către anumite organizații din întreaga lume.

    În 1921, Dienach, din cauza unei boli, a căzut într-o comă profundă și a rămas în această stare un an întreg la spitalul din Geneva. Când s-a trezit, a înregistrat in jurnalul său faptul că el a fost treaz, alert tot timpul, dar nu și în anul sau locul unde trupul său s-a aflat (adică 1921). În conformitate cu jurnalul de Dienach, conștiința sa a călătorit în corpul unui alt om, numit Andrew Northman, iar anul a fost 3906, adică peste vreo 2.000 ani!

    RăspundețiȘtergere
  2. Iată un rezumat concis al viitorului, conform acestei cărți – „Cronicile din viitor”:

    2000-2300: Omenirea încă se luptă cu problemele suprapopulării, cu distrugerea ecologică a mediului, cu inegalitățile economice, cu sistemul monetar greșit, cu lipsa de nutriție adecvată pentru toți oamenii și cu războaie minore locale. Oamenii trăiesc în această stare, fără să fie orientaţi către dezvoltarea spirituală.

    2204: Este colonizată complet planeta Marte, cu 20 de milioane de oameni. Dar, în anul 2265 un dezastru natural îi va omorî pe toţi. Niciodată omenirea nu va mai încerca să colonizeze Marte.

    2309: Ca rezultat al problemelor acumulate și nerezolvate, un alt dezastru mare vine pe Pământ și începe un mare război mondial. O mare parte a civilizației, așa cum o știm, nu mai există. În special, rasa neagră şi cea galbenă sunt distruse (adică asiaticii şi negrii).

    2396: Această schimbare profundă duce la stabilirea definitivă a unui Parlament global pe Pământ şi a unui singur Guvern global. Dar acest Parlament global, deși ei este ales prin vot de către oameni, el nu este al politicienilor sau oamenilor de afaceri, ci al oamenilor de știință, al inginerilor şi al tehnocraţilor. Banii, aşa cum îi ştim astăzi, nu mai există. Resursele planetare sunt redistribuite, iar acum sunt de ajuns pentru fiecare persoană. Suprapopularea, clima, hrana şi problemele ecologice sunt rezolvate. Viața este ușoară, și oamenii muncesc mai puțin în timpul vieții lor. Începe renumerotarea anilor, cu anul 2396 văzut ca anul 1 n.e. (noua eră). Cu toate acestea, Guvernul global este o formă de totalitarism, iar guvernele naționale se opun, direct sau indirect, pentru un mai multe secole. Oamenii au în continuare conștiința națională, neavând încă o conștiință planetară; numai după 2-5 secole aceasta a fost dobândită până la urmă. Deși nu mai există inegalitățile economice așa cum le știam, există încă inegalități la nivelul tehnologic și al proprietăților. Oamenii sunt slabi spirituali și lenţi. Această ciudată „Eră întunecată” durează până în anul 3400.

    3382: Un fenomen remarcabil se întâmplă în umanitate. Oamenii dobândesc brusc o nouă abilitate spirituală, pe care am putea-o numi hiper-viziune sau hiper-intuiţie. Are loc un acces direct la „marea lumină spirituală” sau la „cunoașterea directă”, cu puteri creatoare extrem de puternice și o claritate uimitoare. De asemenea, apare o mutație majoră a creierului uman.

    3400-4000: O nouă „epocă de aur” apare în umanitate, după aproape 1.000 de ani de „eră întunecată”. Acum, în guvernul global nu mai sunt oameni de ştiinţă şi tehnocraţi, ci „creatori universali”, adică personalități care combină simultan calitățile și abilitățile de filosof, artist, om de știință, mistic etc. Totul în societate este gratuit: casă, alimente, mijloace de transport etc. Nu mai există nicio proprietate privată, iar singurele inegalitățile sunt cele legate de onoare și reputație. Succesul în viaţă al oamenilor nu mai este dat de nivelul de trai, ci de dezvoltarea lor emoțională, mentală și spirituală. Oamenii lucrează doar doi ani în viața lor, între 17 şi 19 ani. Populația de pământ este mai mică cu un miliard de oameni, și există abundență de produse pentru un trai decent. Legile în societate sunt reduse la doar câteva, întrucât intenţiile negative sau criminale ale indivizilor sunt aproape inexistente.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim9 octombrie 2022, 23:51
      E făcătură vere. Nu mai citi prostiile altora că eu dacă mă pun să fac romane sf, voi face și mai adevărate și atractive. Cînd eram copil mai făceam mici povești sf. Decît să citești tîmpeniile altora, mai bine pune mîna și citește încet Testamentul Nou și cu f mare atenți Apocalipsa. Trăim ultimile vremuri. Apocalipsa a început deja, e în desfășurare. Acolo vei găsi și ce va fi după venirea lui Hristos și judecata omenirii. Citește și dacă nu găsești ce va fi după judecarea omenirii, atunci întoarcete aici și întreabă-mă și am să-ți explic.
      Pt sf-uri aveți timp cu toții să citiți dar pt biblie nu aveți timp.

      Ștergere
    2. Între 3400-4000 vreau să trăiesc...

      Ștergere
    3. Anonim10 octombrie 2022, 22:38
      Ce sunt alea, Euro pe luna? Si eu as vrea.

      Ștergere
  3. O fi productia de masini romanesti sabotata la licitatiile guvernului de alogeni prin caietul de sarcini facut intentionat pentru cumpararea de masini straine BMW
    contrar inereselor tarii neaplicate la noi ca in tarile conduse de patrioti care in tarile lor au impus ca toti sa circule cu masini produse in tarile lor cum e in Croatia sau in tari din America latina-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  4. Dan Puric- Statul roman actual nu ne reprezinta ,el este dujmanul poporului roman ca un lant de bicicleta la care pedaleaza altii,a pierdut controlul asupra energiei-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  5. Calugarul sub acoperire atacat el isusi ar putea fi supus detectorului de minciuni de catre procurori si ar putea fi acuzat de santaj ca arma in campania electorala si Tv-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  6. Propagandistul Putin vorbeste despre Lupta intre Panslavism si neocolonialismul occidental caruia le atribuie pacatele istoriei vechi pentru argumente la razboiul din Ucraina-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  7. Datele politiei spun ca Monica Macovei a intrat pe contrasens si e cu permisul ridicat dupa accidentarea fostului pompier.
    Gurile rele spun ca va fi scapata nevinovata de fostii ei protejati pe linia Stolojan,Turcanu si chiar Iohannis-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  8. Disarele Pandemiei vaccinurilor si alte materiale cumparate pleaca intr-o saptamina de la DNA spre judecata
    Americanii vorbesc si ei de politica vaccinurilor bazate pe Minciuna si jaful secolului care a contribuit la epuizarea resurselor si mortile subite prin asaziselor vaccinuri gratuite care au costat miliarde -craciun

    RăspundețiȘtergere
  9. Oricine poate spune orice despre ce va fi în anul 3000. Nimeni dintre noi nu va mai fi atunci că sa confirme sau infirme

    RăspundețiȘtergere
  10. Razbunarea lui Putin care prin noul comandant- Calaul care e ras orasele Siriei-pus sef al armatei in locul lui Soigu,a bombardat acum centrul Kievului-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. SI CINE OARE CINE FURA APROAPE TOATA PRODUCTIA DE PETROL A SIRIEI?IAR ESTI IN OFSAID.😆

      Ștergere
  11. Vulcanul Stromboli din Sicilia a erupt si trimite lava in mare.
    Un mesaj cu o imagine asemanatoare avea doamna Maria,chiar identica daca ma gindesc bine-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  12. Favorizarea infractorului
    Ponta-problema in accidentul lui Macovei -care era un instrument in multe cazuri, e ca oamenii sint prostiti cu mutatea procesului de la Parchetul Constanta la Bucuresti care conform nasei, fosta procuroare evreica Alise ,devenita avocat -intii de audierea lui Macovei trebue stabilita calitatea de acuzat sau martor a lui Macovei calitate care nu mai poate fi ulterior schimbata-
    In acelasi timp George Simion se plinge ca are dosar penal pentru un accident usor fara raniri cu intelegere amiabila fara sa i se comunice daca are carnetul suspendat sau nu-craciun

    RăspundețiȘtergere
  13. Asazisul protestatar Ceausescu cel batut in Iunie 1990 pina la paralizie—Monica Macovei trebuia lustrata pentru activitate dinainte de revolutie si la mineriada-craciun

    RăspundețiȘtergere
  14. Trei rachete trase azi de rusi spre Liov au trcut peste R.Moldova din cele 85 in total din care Zelenski spune ca a doborit jumatate plus jumatate din dronele rusesti-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  15. Sua spun ca nu exclud un Armaghedon nuclear ,in legatura cu Ucraina .
    Asta pare sa fi limitat Razbunarea lui Putin pentru atacul podului sau din Crimeea doar la un atac cu rachete conventionale-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  16. Ala Pugaciova ,cea cu melodia Arlechino Arlechino ,casatorita cu un evreu Rus a criticat din Rusia razboiul lui Putin si s-a reintors in Israel-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  17. Marian Marusceac etnic romano-ucrainian din Ucraina luat prizonier de rusi-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  18. si baba VANGA a scris despre ce se va intampla pe pamant pana la vreo 2500 ani-asadar scrierile se confrunta

    RăspundețiȘtergere