duminică, 9 octombrie 2022

IUBIREA ESTE TRUPUL SI HRANIREA LUI IISUS HRISTOS !


                             Imagini pentru IISUS RASTIGNIT.

                                   Dragii mei,

În aceasta noapte,in timp ce scriam aici pe Blog,aud un glas care spunea ceva minunat de frumos.
Glasul spunea asa:
                  "Trupul si hranirea Lui Iisus Hristos,este Iubirea !"
Dragii mei,sa ne fie si noua aceasta IUBIRE Divina,hrana zilelor noastre ,in fiecare clipa a vietii noastre.
Sa fim buni si milostivi,sa daruim iubire Aproapelui nostru,sa fim tari in Credinta dragilor, sa -nvatam ca sa stergem o lacrima celui sarac si bolnav,celui in varsta si celui tanar.
Sa  nu ne lasam infranti de necazurile si suferintele pe care le traim in zilele noastre.Ci sa ne punem toata nadejdea si toata speranta in ajutorul Lui Dumnezeu si al Maicii Domnului,si ne vom putea duce Crucea cu credinta,cu iubire si cu dragoste divina.
                                Cu dragoste,Maria.

6 comentarii:

  1. Problemele sistemice ale Romaniei cu deficit urias ,Exodul tinerilor si o populatie imbatrinita si imbatate cu Vorbe cu pierderi greu chiar imposibil de recuperat mai ales cu Tradatorii la Putere-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  2. Un patriot sef de stat ar fi dus in vizitele sale oameni de afaceri pentru a face contacte economice si contracte,cea ce nu a facut Alogenul Iohannis niciodata pe care nu-l duce capul pentru ca e egoist si comod care nu depaseste mentalitatea lui de mic profesor de marxism de Agnita-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  3. Cit despre legea Educatiei pe care o moseste de peste doua decenii de pe vremea cind era Pus inspector scolar de Conventie,nu poate fi altceva decit o continuare a atiunii alogenilor evrei in frunte cu Iohannis de demolare a statuilor marilor romani inceputa Simbolic cu Marea statuie din piatra a Marelui Gheorghe Lazar din Piata Mare a Sibiului pentru -a face mare pe-un pitic -vorba poetului national Mihai Eminescu,mic la stat dar mare la sfat cu prietenul sau Creanga Autor modest de Abecedar al elevilor romani din anul 1887-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  4. iubirea e totala DUMNEZEEASCA ,pe cand dragostea e e legata de omenire

    RăspundețiȘtergere
  5. Marea Neagră va fi cuprinsă de flăcări…

    „Evreii americani vor dori să ocupe lumea. Americanii se vor lupta, în primul rând, cu ruşii. Aceştia din urmă vor să cotropească România. Ungurii vor şi ei Ardealul. Va fi greu, dar, cu credinţă şi încredere în Dumnezeu, vom ieşi la capăt”, ne-a mărturisit Georgeta Florea.

    Ne-a mai spus că Marea Neagră va fi cuprinsă de flăcări, că acolo vor exploda containere imense ce conţin reziduri radioactive. Clarvăzătoarea din Drajna de Sus îi roagă pe românii plecaţi la muncă în străinătate să se întoarcă acasă până când nu va fi prea târziu.

    „Vor muri acolo, departe, nu vor putea să mai vină în ţară când se va porni «buba cea mare».Trebuie să devină credincioşi adevăraţi şi să întoarcă acasă”, afirmă Georgeta Florea.

    Bătrâna clarvăzătoare ne mai spune că trăim vremuri în care diavolul lucrează intens, încercând să atragă de partea lui cât mai multe suflete. Exemple în lume sunt destule. Atentate, crime oribile, părinţi care îşi ucid copiii, fii care îşi omoară părinţii.

    RăspundețiȘtergere
  6. pamantul e planeta de sacrificiu- cate planete sunt in GALAXIA nostra si cate or mai fi in alte universuri ?!- asadar,sunt si alti vazatori in DUH care primesc avertizari pt lumea noastra-unii nestiuti

    RăspundețiȘtergere