miercuri, 5 octombrie 2022

PLÂNGAND VINE IISUS HRISTOS ! VENIREA LUI IISUS ESTE APROAPE !



                                          Dragii mei,

Tot în aceasta noapte si tot in timp ce scriam aici pe Blog,aud glas care spune ceva minunat de frumos si vindecator pentru suflet.
Minunat de frumos este ca,IISUS HRISTOS  vine din nou pe Pămant,si va veni in ROMANIA NOULUI IERUSALIM.
Dar extrem de dureros este faptul că,Mantuitorul nostru drag si scump,vine plangand de durere.
Il vedeam pe IISUS HRISTOS in vesmant alb si cu pelerina albastra, cu părul ondulat si castaniu, cu ochii in lacrimi si cu chipul crispat de durere sufleteasca.
                       Imagini pentru IISUS PLANGE.

Dragii mei,cu lacrimi fierbinti pe obraji scriu acest articol.
Nu pot sa nu plang cand am vazut durerea pe Chipul MANTUITORULUI HRISTOS,ca atunci cand a fost rastignit pe Cruce,batjocorit ,batut si scuipat.

          Imagini pentru IISUS.

Deci , in timp ce scriam aici pe Blog,aud glas care spune asa:

       "Venirea Lui Iisus Hristos este aproape !
         IISUS HRISTOS va veni !
Iar eu continuam sa scriu la articolul anterior ca sa-l termin,cand aud din nou:

            Plângand vine IISUS HRISTOS !
          IISUS  HRISTOS vine plângand!"

Si-L vad pe MANTUITORUL nostru Prea Scump si Prea Sfant langa mine,in stanga mea sub un Cer senin de ziua,este imbracat cu vesmant alb si cu pelerina albastra deasupra, sta in genunchi si priveste catre inaltul Cerului plangand de durere sufleteasca.
Mana Sa dreapta era dusa la ochiul drept,pe obrazul drept.
Din ochii albastri stralucitori precum oglinda, curgeau rauri de lacrimi;erau rosii de plans .
Asadar dragilor,iata inca o confirmare (daca mai era nevoie )ca,VENIREA LUI IISUS este aproape .
IISUS plange pentru noi oamenii,deoarece,vom trece prin clipe grele, vom suferi mult pana EL va veni.
Va incepe separerea grâului de neghina! Adica,trierea oamenilor credinciosi ,de cei necredinciosi ; trierea oamenilor care au facut fapte bune,de cei care au facut numai rău Aproapelui Său.
Nu mai aruncati cu piatra fratilor ! Nu mai batjocoriti NUMELE DOMNULUI si CUVANTUL SĂU pe care, eu Îl scriu si cu bucurie ,dar si cu lacrimi de durere sufleteasca,vazand câta rautate si câtă ură au unii semeni de-ai nostri.
Nu mai fiţi invidiosi,suspiciosi,atunci cand, cititi acest Blog si nu numai. As putea si eu foarte bine sa stau sa vizionez un film,sau sa dorm noptile, dar nu vreau si nici nu o pot face.
PORUNCA DIVINA am, ca sa scriu toate cate mi s-arata si mi se graieste, pentru ca voi sa le cunoasteti si sa alegeti BINELE de RĂU.
În timp ce voi dormiti,va odihniti linistiti,eu stau si scriu fie in caietul de sub perna, fie aici pe Blog.
Am promis,am jurat DOMNULUI si MAICII DOMNULUI ca voi face orice-mi va cere. Si o fac cu toata dragostea si din toata inima mea. 
In RUGACIUNEA mea,IL rog,IL implor pe IISUS HRISTOS ca sa faca din mine Unealta Mainilor SALE,iar pe MAICA DOMNULUI O rog ,ca sa-mi ingaduie sa-I sarut urma picioarelor Sale,deoarece ,nu ma consider vrednica sa-I ating sfintele-I picioare.
Va rog,luati NUMELE DOMNULUI si-al PREA CURATEI FECIOARE MARIA in serios ,si ca fiind de nepretuit !
Incetati cu ura, cu jignirile si injuraturile, cu răutatea inimii si-a sufletului.
Faceti pace cu toata lumea, intoarceti-va cat mai este timp la HRISTOS DOMNUL si la PREA CURATA FECIOARA MARIA,Cărora Li se cuvine toata cinstea ,slava si inchinarea,Amin!
                                     Cu dragoste,Maria.

18 comentarii:

  1. Putin nebunul va face azi o declaratie ce nu poate fi decit despre razboi pentru ca ataca Kievul cu drone camicaze in disperares de a opri contraofensiva ucrainiana in zona de nord Dombas-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. PUTIN NEBUNUL ARE IN SPATE O MARE NATIUNE CARE A_L SUSTINE SI CARE VREA SA TRAIASCA LIBERA.DE KWJ SI REGIMUL LUI,TACI MALC,DE UR SULA LA FEL,DE ZENILUL BIDEN,IARASI,DE DROGATUL IELENSKI,IDEM.MACAR TACI,CA NU STII PE CE LUME TRAIESTI.

      Ștergere
    2. CE O SPUS PUTIN,CA TARILE DIN JURUL HUKRAINEI SA ASI REVENDICE TERITORIILE.PENTRU ASTA AI NEBUN.OTAN DE CE O EXTINS GRANITELE IN ESTUL EUROPEI,PENTRU CA PUTIN AI NEBUN.USA DE CE O SIFONAT GAZODUCTELE SA INGENUNCHEZE UE,CA PUTIN AI NEBUN.USA PRIN HUE,DE CE NE_AU PRADAT DE TREIZECI DE ANI SI AU FACUT DIN ROMANIA COLONICA LOR,CA PUTIN AI NEBUN.MAI GANDESTE,NEA PETRE SI MACAR TACI.

      Ștergere
    3. Da Ilie si i-i lauzi pe rusi care ne-au jefuit si luat tezaurele la toate cele 13 invazii
      Haraso-craciun.

      Ștergere
  2. Contaofensiva ucrainiana si in sud in Herson iar rusii planuesc un eveniment care ca in fiecare an sa marcheze in 7 octombrie ziua lui Tarului Putin posibi o surpriza cu cel msi nou si modern submarin a lor ce la cercul artic.
    in timp de americanii cu drone supravegheaza marea Neagra iar in timp acasa fac manevre cu un nou portavion-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. MA OAMENI BUNI,RAZBOIUL NU AI ASA CUM CHIBIT LA UN JOC DE SAH,TABLE,ORI FOTBAL A L UNORA CU ALTII.NE VA AFECTA PE TERMEN LUNG,MAI ALES PE COPIII NOSTRI.HAI LA RAZBOI,PENTRU CE INTERESE STRAINE?PE USA AI DOARE IN PATINA,VCA NU AI LA EI.LA NOI,DE CE SI PENTRU CE?CA VOR MAI MARII NOII ORDINI DISTRUGEREA PLANETEI?NEUTRALITATE NU SE POATE,ORI NU SE VREA ?😆😆😆

      Ștergere
  3. Pre noi, aleluia, aleluia, aleluia 🤗🙏🙏🙏🙏🙏🙏

    RăspundețiȘtergere
  4. Multumim,Maria.Doamne ajuta.

    RăspundețiȘtergere
  5. Putin minte cum respira ,acum 8 luni spunea ca poporul ucrainian nu exista si acum spune ca respecta cultura si limba ucrainiana-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. PAI,CA CUM ZACE SI KKWJ CA RESPECTA KULTHURA SI TRADITEA MOLDOVINEASKA,HAI,HAI.😆😆😆

      Ștergere
  6. in mesajul d-nei Maria se vorbeste despre IISUS DOMNUL CARE PLANGE- nu de politica si putin-etc-da suntem creatia LUI si lumea l-a tradat-continuu sa ne rugam sa ne ierte-toti suntem vinovati acceptand minciunile mai marilor lumii - ne balacim in nehotarare

    RăspundețiȘtergere
  7. L ai vazut tu pe Putin in direct sau inregistrat sa spuna asa ceva ? eu nu cred.

    RăspundețiȘtergere
  8. Nu mai ridicati in slavi Ucraina este o tara in care americani si-au bagat coada globalisti satanisti nu-l agreez nici pe rus.

    RăspundețiȘtergere
  9. D-na Maria, cum să nu-I curgă lacrimi cu sânge când am ajuns ca in Sodoma și Gomora. Ce-i mai trist că își bat joc de bieții copilași. Profită de ei nenorociții, nu știu că vor ajunge în iad.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 17:20 - unora nu le pasa ca ajung in iad sau mai sunt unii care stiu de aici de pe pamant ca vor ajunge in iad si sunt oamenii raului. Insa ce nu stiu cei care vor ajunge in iad e ca acolo ei vor fi chinuiti de alti tartori mai rai decat ei.

      Ștergere
    2. Si in plus, in iad e scrasnirea dintilor, munci infernale, nici macar un suflet nu se poate bucura cand ajunge acolo, sunt schingiuiti, iar sufletul lor percepe acest aspect chiar daca trupul e mort.

      Ștergere
  10. Ce este acum in lume este mai rău că în Sodoma și Gomora,mult mai rău.
    Doamne ai milă de noi și ne miluiește doamne 🙏🙏

    RăspundețiȘtergere
  11. cine a fost pe vremea SODOMEI SI GOMOREI- sa stie cum a fost?! stiinta actuala spune ca locul este iradiat si in zilele noastre- DUMNEZEU STIE

    RăspundețiȘtergere