miercuri, 5 octombrie 2022

DREPTATEA ??? DREPTATEA ESTE DUMNEZEU !



                                           Dragii mei,

Astazi dimineata,m-a trezit un glas care spune un MARE si UNIC ADEVAR.
Glasul intreba asa:

                    DREPTATEA ?
                    Cauta Dreptatea?
                     Dreptatea ,îi DUMNEZEU !
                    Dumnezeu Exista,aceasta este DREPTATEA !"      


                                 Imagini pentru SFANTA TREIME.

Asa este fratilor ! DREPTATEA este numai la DUMNEZEU PREA BUNUL ! DREPTATEA nu o vom gasi niciodata la oameni,deorece,oamenii sunt supusi pacatului,dar DUMNEZEU ,este Bun,dar este si Drept.
De doriti sau cautati DREPTATEA fratilor, ingenuncheati in faţa Sfintelor Icoane si rugati pe DUMNEZEU ca sa vi se faca DREPTATE. 
Numai cu Voia si cu ajutorul LUI DUMNEZEU si-al MAICII DOMNULUI ,ne vom bucura de DREPTATEA cea adevarata.

                           Imagini pentru TALERUL LUI DUMNEZEU.

Dragii mei, sa nu ne judecam noi Aproapele, sa nu nedreptatim pe nimeni,ci dimpotriva,sa ajutam pe cei in durere si-n necaz.
INSUSI IISUS HRISTOS ne graieste asa:

Ev. Ioan 5, 24-30.


Zis-a Domnul către iudeii care veniseră atunci
 la Dânsul: adevărat,
 adevărat vă spun vouă, ca cine ascultă 
cuvintele Mele şi crede în 
Cel ce M-a trimis pe Mine are viaţă veşnică 
şi la judecată nu va veni, 
ci s-a mutat din moarte la viaţă. Adevărat, 
adevărat vă spun vouă,
 că vine ceasul şi acum este, când morţii
 vor auzi glasul Fiului lui 
Dumnezeu şi care vor auzi vor învia. 
Căci precum Tatăl are viaţă în
 Sine însuşi, aşa I-a dat şi Fiului să aibă viaţă
 în Sine însuşi; şi I-a dat
 Lui putere să facă judecată pentru că este 
Fiul Omului. 
Nu vă miraţi de aceasta, căci vine ceasul
 când toţi cei din morminte
 vor auzi glasul Lui; şi vor ieşi cei care au
 făcut cele bune,
 spre învierea vieţii, iar cei care au făcut cele 
rele, spre învierea 
osândei. Nu pot Eu să fac de la Mine nimic; 
precum aud, judec; 
dar judecata Mea este dreaptă, pentru că 
nu caut voia Mea, ci voia 
Tatălui Meu, care M-a trimis.




CELE PATRU LEGI DUPA CARE VA JUDECA HRISTOS LUMEA

Am zis cateva cuvinte despre moarte. Acum voi zice cateva cuvinte si despre constiinta, ca cine isi pazeste constiinta sa curata, negresit moartea il gaseste fericit si pregatit. Constiinta este judecatorul cel drept pe care l-a pus Dumnezeu inlauntrul nostru.
Constiinta nu poate fi reflexia materiei in veacul veacului. Ea este glasul lui Dumnezeu in om si ea pururea il mustra, cand greseste : " Omule, de ce ai facut asta ?"
Aceasta lege a firii o au si chinezii, o au si crestinii, o au si budistii si brahmanii si mahomedanii. Este legea cea dintai pe care a pus-o Dumnezeu in inima omului de la creatie, dupa care s-a condus lumea pana la Legea cea scrisa. M-a intrebat un avocat necredincios :
- Parinte, eu nu ma impac cu judecata de apoi !
- Dar de ce nu te impaci, frate ? Cum asa ?
- Cum, parinte, o sa ma judece Hristos, daca eu as fi chinez sau de alt neam, care n-am auzit niciodata de Hristos ? Ei de acolo nu au auzit de Hristos. Oare Dumnezeu pedepseste cu nedreptate ? El este drept. Cum o sa ma judece si o sa ma pedepseasca, daca eu nici nu am auzit de Evanghelia lui Hristos ?
- Stai oleaca ! Dumneata stii sa invartesti actele acolo, sa faci procese verbale sau ce faci dumneata. Scriptura insa nu o cunosti. Esti un rationalist, desfaci firul in 40 si te prapadesti cu totul, umbland dupa capul tau.
Patru legi sunt dupa care Dumnezeu va judeca tot pamantul. Nu una, ci patru. Si nimeni nu poate scapa de urgia si dreptatea lui Dumnezeu, fie chinez, fie brahman, fie budist, fie crestin, fie mahomedan, fie evreu, pentru ca Dumnezeu este drept, cum zice Apostolul : Dumnezeu este drept si tot omul mincinos.
Dumnezeu, deoarece este drept, a pus legile acestea, ca pe toti sa-i judece dupa dreptate. Auzi ? Patru legi.
Legea cea dintai este legea firii sau legea constiintei. Prin aceasta lege a mustrat Dumnezeu pe Cain, cand a omorat pe fratele sau Abel. Ca auzi ce spune Scriptura : " Atat era mustrat de constiinta ca a cazut in deznadejde si a strigat asa : Mai mare este greseala mea, decat a mi se ierta mie ".
A cazut in deznadejde, ca a ucis pe fratele sau Abel, pastorul; ca Dumnezeu i-a primit aceluia jertfa si el l-a zavistuit si, iesind la camp, l-a omorat.
Legea constiintei ii spunea : " Ce-ai facut ? Ai omorat pe fratele tau !" Aude pe Dumnezeu :
- Cain, unde-i fratele tau ?
Dar el, in loc sa zica : " Doamne, am gresit ", a zis :
- Dar ce, eu am a pazi pe fratele meu ?
Si i-a zis Dumnezeu :
- Glasul sangelui fratelui tau striga catre Mine din pamant. Pentru ca ai facut aceasta cu toate pedepsele te voi pedepsi pe tine si cine te va omori pe tine de saptezeci de ori cate sapte se va pedepsi ...
Si a trait Cain peste o mie de ani, cum scrie in Hronograful lui Chedrin, si nimeni nu-l omora, ca se temea de pedeapsa care era pusa de Dumnezeu asupra lui. Care au fost cele sapte pedepse ale lui cain, pentru ca a ucis pe fratele sau, Abel ?
Mai intai a fost deznadejdea, apoi tremurarea, apoi plansul, ca plangea gemand pe pamant, apoi frica, caci fugea dintr-un loc in altul, de teama ca-l vede Dumnezeu; apoi blestemarea pamantului sa nus-i dea roadele sale si celelalte, cum scrie in Sfanta Scriptura la Facere, capitolul IV.
Orice om de pe pamant, cand face rau, este mustrat de constiinta sa, care ii spune : " De ce ai facut rau ?" Aceasta este legea cea dintai data de Dumnezeu omului, numita si legea constiintei sau legea firii.
A doua lege care sta in fata noastra vesnic, cum arata Sfantul Grigorie de Nissa si care, ca o trambita din inaltul cerului rasuna pururea si ne arata pe Dumnezeu, este legea zidirii.
Cine a facut cerul, pamantul si toate cate sunt ? Luna, ierburile, florile, pestii, marile, raurile, pietrele, copacii, muntii, toate vietuitoarele de pe uscat, din apa si din aer. Cine le-a facut, fratilor ? Cine a facut ceasul u niversului care merge cu atata precizie si uimire, incat nimeni nu-l poate imita ? Nimeni altul decat Bunul Dumnezeu ! Centrul de indrumare al acestei lumi este Ziditorul ei, Dumnezeu, Care a pus randuiala in toate.
Aceasta lege a zidirilor este ceea ce spune proorocul David : Cerurile spun slava lui Dumnezeu si facerea mainilor Lui o vesteste taria. Cum ? Prin asezarea lor sferica si prin imensa lor departare; prin spatiul interstelar, care are miliarde de ani calatoria luminii, prin miscarea astrilor ceresti, a sistemului solar si a planetelor cu atata masura si precizie, incat uimeste mintea celor mai mari astronomi din lume.
Ce-a zis Isac Newton, marele fizician englez, care treizeci de ani a fost ateu si la urma cand a descoperit " Legea atractiei universale " si a vazut ca fiecare planeta o atrage pe cea mai mica si nu o lasa sa se departeze, nici sa se sfarame sau sa mearga in neregula in lumea astrelor ceresti. A pus aparatele pe masa si a zis :
Mare esti, Doamne, si minunate sunt lucrurile Tale si nici un cuvant nu este de ajuns spre lauda minunilor Tale !
Vezi ? El, afland stiinta din afara, a venit la frica de Dumnezeu, cunoscand minunile ce;e mari din lumea astrelor. Ce-a zis Kepler, Isac Newton si ceilalti, de care nu imi ajunge vremea sa-i amintesc, cand s-au convertit, vazand ei zidirea lui Dumnezeu ca nu-i singura, ca are un centru de indrumare si o precizie, care uimeste toata mintea ?
Din secretele naturii inca nu s-a scos nici unu la miliard. Ca intelepciunea lui Dumnezeu n-are margini si nici nu va avea in veacul veacului, pentru ca nemarginita este intelepciunea Creatorului.
Deci, a doua lege care ne sta tuturor in fata este Legea zidirilor sau a creatiei. Ca prin contemplatia naturala in duh, noi ne suim de la ratiunile lucrurilor, la Ziditorul lor.
Daca vezi corabia, trebuie sa te gandesti ca a fost un mester care a facut-o; daca vezi o haina buna pe un om, trebuie sa stii ca bun a fost si croitorul. Daca vezi un palat, o cladire arhitectonica frumoasa, sa stii ca a fost un arhitect destept. Daca vezi un ceas, negresit este un ceasornicar priceput care l-a facut.
Deci, toate acestea ne arata ca este un Facator si, daca este, trebuie sa ne temem si sa ascultam de El, ca sa nu ne pedepseasca dupa dreptate.
A treia lege este Legea scrisa, data de Dumnezeu lui Moise pe Muntele Sinai, adica cele zece porunci si tot Vechiul Testament, dupa care va fi judecat poporul ales, adica evreii.
A patra si ultima lege este Legea Darului, Legea Desavarsirii, Legea dragostei lui Iisus Hristos, adica Sfanta Evanghelie. Dupa aceasta lege dumnezeiasca vor fi judecati toti crestinii, botezati in numele Preasfintei Treimi.
Cea dintai a fost legea firii, care ramane generala pentru toate popoarele pana la sfarsitul lumii. Cea de-a doua, legea zidirilor, este la fel cu cea dintai. Dupa cea dintai si a doua lege se vor judeca toate popoarele lumii, afara de crestini si de evrei. Dupa Legea scrisa, adica dupa Vechiul Testament se vor judeca evreii. Iar dupa Legea Darului si dupa Evanghelie vom fi judecati noi crestinii, fiindca legea noastra este mai desavarsita decat toate celelalte legi. Iar daca o calcam, mai mare pacat avem si mai mare munca vom avea decat ei, care n-au cunoscut Evanghelia.
Asadar, ne-a pus Dumnezeu asemenea avocat. Sa nu ne inselam, fratilor, si sa zicem ca Dumnezeu nu stie ce face fiecare. Nici nu vei putea sa spui ca nu ai pacat, pentru ca n-ai stiut, ca ai fost chinez sau turc sau ateu.
Pagan daca ai fost, dar constiinta ai avut si dupa acea lege te va judeca. Zidirea ai vazut-o. Nu ti-ai pus niciodata intrebarea cine a facut cerul, soarele, pamantul si toate, ca dupa aceea sa te gandesti si sa te temi de Dumnezeu, care a facut toate ? Amin.

42 de comentarii:

  1. Cand aproapele se comporta ca un diavol cu noi ce e de facut? Da, sa cerem dreptate divina. Si va veni. Exemplu: militienii din Cta refuza sa se apuce de dosarele penale, sa o audieze pe chimista de la Romm contr_l. Nici pe ea, nici pe fii-sa. Tin dosarele din februarie. Nici nu vor sa raspunda la telefon sau sa poata fi gasiti la sectie. Firma stat in stat. Intr-un dosar penal din Buc. nu a fost audiata tp de 4 ani pana s-au prescris faptele. Militianul e acum urmarit penal. Ei nu-i pasa. O sa-i dea un post la o firma imp. pe care a controlat-o. Asta-i mizeria pe care justitia o acopera. Dreptatea? D-na Procuror gen a Rom le cerea parchetarilor sa ramana dupa program sa rezolve dosarele. D-na, glumiti? Ei le tin ani de zile in sertare (la politistii cu care lucreaza) si nu raspund pt asta. Ne intrebam de ce se va destrama UE? O stiu si copiii: coruptia generalizata. E de noaptea mintii sa nu se puna termen pt rezolvarea unui dosar. Ei iau salarii degeaba. Ca sa apere faptuitorii/ infractorii. Nu sa faca dreptate. Cele de mai sus, stiau ca nu se depusese certificatul de deces al unei rude la o banca, dar s-au dus sa scoata banii defunctei dupa deces, cand au vrut ele. Au mintit 7 ani in procese. Unde e dreptatea? Poate dupa marea revolutie care va veni caci, doamne cata nevoie e de ea! Schimbarea din temelii a actualei clase politice si luat totul de la zero. Doar asa poate vom mai exista ca tara.

    RăspundețiȘtergere
  2. cine crede in dreptatea justitiei?! dar DUMNEZEU cand va veni cu dreptatea Lui va fi prea tarziu pt unii

    RăspundețiȘtergere
  3. Tanti Marie, nu mai învăța lumea ca să se roage la icoane. Cu ochii lui matale ai văzut că ce se va întînpla cu icoanele/picturile de pe pereții bisericilor ortodoxe. Însuși matale cu mîna lui matale ai scris pe blog treaba asta. Îți mai aduci aminte ? că zburai deasupra oamenilor și le ziceai : nu v-am spus eu că toate picturile vor fi șterse ? dar oamenii nu te vor auzi. Poate vrei să mai pui articolul ăla încăodată. Numai la ortodoxi sunt icoane. Nici la Catolici nu au așa ceva cu toate că ei cred f mult în maica Domnului. Ai să înțelegi în viitorul apropiat treaba asta și are să-ți pară rău că îi învățai și pe alții. Nu există credință în icoană ci direct în Domnul fără icoană.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. CICERONE6 octombrie 2022, 01:10 In primul rand,eu nu sunt Tanti Marie!!! Eu sunt Maria sau dna Maria,cum vrei sa-mi spui.Apoi,eu niciodata,absolut niciodata nu am scris despre Sfintele Icoane ca vor fi sterse! E doar in mintea ta! Sfintele Icoane, reprezinta intreaga DIVINITATE Cereasca! Tu daca vrei sa privesti la stele ca sa te inchini,e treaba ta.Noi Crestinii Ortodocsi avem SFINTELE ICOANE cu Chipul real pictat .Cand ne rugam si privim la o anume Sfanta Icoana,vedem Chipul la care ne rugam si astfel ,cunoastem cu arata Sfantul din Sfanta Icoana,Sfant care chiar ne va ajuta ,daca ii vom cere ajutorul.Cum il cunosti tu pe DOMNUL si pe MAICA DOM NULUI daca nu-i vezi Chipul? Asadar,nu mai scrie ca eu as fi scris si sustinut asemenea aberatii, nebunii de-a dreptul.SFINTELE ICOANE ne sunt date de DUMNEZEU si de MAICUTA DOMNULUI .Numai ortodocsii au Sfinte Icoane,deoarece, CREDINTA cea adevarata este CREDINTA Crestin Ortodoxa, in care SFINTELE ICOANE ne sunt de mare ajutor in fiecare clipa.

      Ștergere
    2. Păi tanti Marie, hai să-ți zic ceva. Părinți m-au educat cînd eram mic ca la oamenii mai învîrstă decît mine să le zic tanti și nene. Deoarece ești mai în vîrstă decît mine cu vre-o 10-12 ani, se cuvine să te respect cu tanti. La școală se zicea tovarăș/tovarășă. Cînd m-am făcut mult mai mare am învățat cum să-i respect pe cei care fac plată grasă pt lucrarea mea depusă. Le spuneam doamnă sau domn pînă le luam banii și plecam și după aceia : dă-i mă în puii mei ca le-am luat banii. Dar bine-n țeles că îmi faceam meseria cu plăcere. La noi doamnă nu există și domn e unul singur. Cei care au pretenții la treaba asta le iau fața pe calapod de țărani cocliți. Toată țărănimea bășită vrea să i se spună domn și doamnă. Păi pt treaba asta trebuie să ai educația de familie de elită. Eu o am dar mi se cam fîlfîie de așa ceva. M-am scîrbit de educație, parcă aș fi într-o celulă închis.

      Ștergere
    3. Am uitat săți zic. Poate într-o zi am să găsesc articolul. Îmi aduc aminte f bine cînd ai scris că ai văzut pereții bisericilor răzuiți și oamenii erau afară și matale zburai deasupra lor. Nuți aduci aminte ?

      Ștergere
    4. CICERONE7 octombrie 2022, 03:39 Poate am scris ceva de genul acesta,cu Biserici goale si fara sfinte Icoane.dar asta nu inseamna ca sunt de acord si sustin lipsa sfintelor Icoane din Sfanta Biserica. Daca exista un astfel de articol, acesta ne duce cu gandul la faptul ca, intr-o anume zi de Dumnezeu stiuta ,se poate intampla ca unele persoane sa atace sfanta Biserica si sa o distruga,sa-i lase peretii goi. Dar in niciun caz, eu nu am fost si nici nu sunt de acord ca Sfintele Icoane sa fie distruse sau lipsa din Sfanta Biserica.S-a mai intampla ca BISERICILE CRESTIN ORTODOXE sa fie atacate,sa fie distruse.Deci, despre asta e vorba, si nicidecum ca as sustine vreodata lipsa sfintelor Icoane din Sfanta Biserica.Eu dorm cu o mica Iconita cu Maica Domnului si Pruncul,stransa tare la pieptul meu.Cine nu crede ca Sfintele Icoane au puteri divine si ca e nevoie de ele in casa noastra,inseamna ca, nu crede indeajuns de tare in Prea Sfanta Treime si-n Maica Domnului .A ignora sa a nu te inchina la Sfintele Icoane,inseamna ca nu vrei sa te inchini Chipului Lui Dumnezeu si Maicii Domnului cu Sfintii Sai,nu vrei sa cunosti cu adevarat Chipul Divinitatii si te inchini in vazduh,fara sa stii cui te inchini.

      Ștergere
    5. Cicerone tu confunzi mesajele cu stiri din viitor cu peretii razuiti si le confunzi cu parerile doamnei Maria.
      nu prea ai finete nici in observatie si nici obrazul fin
      .te cam asemeni cu Iohannis-craciun.

      Ștergere
    6. Cicerone, 01.10, catolicii au statuete in loc de icoane.
      Icoanele sunt sfinte, in ele sunt reprezentati sfintii, in icoane este reprezentata Divinitatea. Respectand sfintele icoane demonstram ca suntem adevarati crestini si daca urmam calea dreapta si facem fapte bune atunci ajungem in Rai.
      Altfel, chiar daca faci fapte bune, dar nu ai credinta sau invers - credinta fara fapte bune, totul este egal cu zero.
      Deci trebuie sa respectam icoanele!
      Exista atatea icoane facatoare de minuni reale, nu este vreo facatura, vreo pacaleala!
      Mesajul d-nei Maria poate fi interpretat si sa i se fi transmis ceva cu talc, nu trebuie luat ad-literam si interpretat dupa mintea fiecaruia, numai Dumnezeu stie si in timp, daca doreste, ne si dezvaluie ceea ce transmite cuiva!

      Ștergere
    7. Știu că nu vei susține ceva înpotriva icoanelor. Chiar din contră, am curaj să fac pariu cu matale că dacă însuși Hristos ar veni și ți-ar zice : nu te mai închina la icoane că nu sunt ale mele, matale ai fugi repede în colțul de rai și prima oară ai cade în genunchi înaintea icoanei cu maica domnului și ai întrebao: ăsta e fiul tău cu adevărat ? de ce se comportă așa, este ?

      Ștergere
    8. CICERONE7 octombrie 2022, 22:04 Nu stiam ca esti si mare prezicator! Vorbesti prostii ca sa nu adormi si ca sa te bagi in seama!~ Stai in Credinta ta,si lasa-ne pe noi,nu-ti mai da cu parerea! SFINTELE ICOANE sunt vii pentru noi Crestinii Ortodocsi! Noi nu ne inchinam in aer,in vazduh, noi ne inchinam la Sfintele Icoane lasate de MAICA DOMNULUI si de MANTUITORUL nostru IISUS HRISTOS! Credinta fara Sfinte Icoane,nu este cea adevarata! CREDINTA CRESTIN ORTODOXA este cea adevarata! Asadar,nu te mai obosi sa -mi mai dai sfaturi si sa proorocesti aiurea. Spui numai bazaconii!

      Ștergere
    9. Cicero e, iar te-ai apucat de băut?! Catolicii au icoane!!!!

      Ștergere
  4. Viata asta de multe ori e o jungla,Dreptatea e greu de atins ,chiar si Adevarul omului e relativ la fiecare influentat-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  5. Cutremul puternic de 5,4 in Iran cu 500 raniti si 1000 de case distruse.
    Deci putem spune ca asta era desi surprize ar putea face si Putin cu submarinul sau atomic-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  6. Ungaria din nou de partea Rusiei care i-a sprobat intirzierea platii gazului,ea spune ca la intilnirea consiliului Ue de la Praga din 6-7 octombrie se va opune prin dreptul ei de veto oricaror sanctiuni noi prntru Rusia-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  7. Bobby Paunescu -Diaspora principalul investitor ,ei si cu economia privata tin Romania in picioare-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  8. Nou mediu Owerlian al viitorului Ue prin care se controleaza totul si toata lumea.
    Ue introduce un portofel digital prin care controleaza tot inclusiv contoare digitale la energie prin care se poate controla si opri la nevoie consumul de energie al populatie chiar daca Romania are resurse romanii pot fi obligati la export fortat de energie prin limitarea celei consumate din casele oamenilor fie prin pret exorbitant fie cantitativ prin aceste contoare digitale -inteligente care in final vor fi impuse si platite tot de romani dar in dauna Independentei lor Energetice si nu Numsi-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  9. Chem treils
    O spun Americanii
    Tehnologia o sa puna conducatorilor metode de Razboi si control Meteorologic prin direle imprastiate Intentionat in aer unite in timp care nu mai dispar si care impiedica radiatiil solare
    prin Aluminiu introduse intentionat in motoarelor in direle Avioanelor prezentate si explicate Mincinos -Fals ca dire de condens care a trebui sa dispara imediat stiut ca Aluminiu provoaca si boli Cerebrale ca Alzeimeier deci afecteaza Grav populatia-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  10. O Lume Nebuna ,Nebuna
    Planta otravitoare in parc din Sibiu care autoritatile spun ca e periculoasa doar daca e mincata de copii si ca nu vor sa o distruga ca e protejata de lege. Cam asa e si cu direle albe de pe cer care impiedica la copii asimilarea vitaminei D dar in timp dau si bola cerebrala la toata populatia prin Aluminiul inspirat.
    Si cam la fel e cu somniferul Sedativ PC la care firmele fostilor securisti fac reclama pe Tv si il vind fara reteta prin Farmaciile lor desi are in compozitie extras de BELADONA o specie otravitoare de MATRAGUNA mortala pentru oamenii in special batrini care le iau si cite 2-3 bucati pentru ca nu pot dormii dar care astfel provoaca Somnul cel de Veci adica Moartea-sigura—craciun.

    RăspundețiȘtergere
  11. Zelenski despre Rusia lui Putin -A luat calea Germaniei naziste a lui Hitler-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  12. Si in Rusia unii se compara succesili militare ale lui Putin cu cele ale lui Stalin din 1941 cind acesta se lauda vinzind gogosi in timp ce de retragea in fata nemtilor-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  13. In Belgorod -Rusia la granita cu Ucraina rezervistii lui Putin nemultumiti de conditii
    iar la Budapesta elevii si profesori lui Orban protestesteaza nemultumiti in invatamint
    La noi nici un protest ,totul pare perfect -craciun.

    RăspundețiȘtergere
  14. Pina si americani nemultumiti s-au omorit la Las Vegas ,taman in Paradis-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  15. Guvernantii romani se lauda cu cresterea Pibului din inflatie,iar la Amanet afacerile cresc din bunurile romanilor saraciti tot de inflatie-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  16. Chirurgii au gasit solutia iau 10-14 mii salariu lunar fara sa faca operatii,refuzind sa opereze in timp ce bolnavii sint plimati cam in toata tara fara sa rezolve problemele ortopedice ce necesita operatii-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  17. repet ce am scris- dreptatea nu este a justitiei omenesti-DOMNUL TOT NE ASTEAPTA- cine sa auda?!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Atunci la ce mai soliciti ajutor? Vrei doar sa te auzi vaicarindu-te?
      Nu mai scrie daca tot ai raspuns la orice! Mediteaza la desertaciunea lumii si starea de pacat in care se afla!
      Pentru ca n-o sa vina nimeni sa te invete cum sa privesti realitatea. Singur/a iti faci concluziile tale de care nimeni oricum nu are timp fiind in graba vanarii placerilor.
      Cand ai sa inveti sa privesti egal ca ai sau ca nu ai, ca placerea ca si durerea sunt doar perceptii, atunci poate ai sa realizezi ca ai facut un pas in calea intelepciunii.
      Poate aveai nevoie sa vezi desertaciunea lumii ca sa gasesti bucuria interioara. Mai bine mai tarziu decat niciodata! - spusa din folclorul romanesc

      Ștergere
  18. Si in universitatile de la Teheran protestele continua dupa uciderea de autoritati a doua tinere care au refuzat sa-si adcunda fata-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  19. Ziarele pozeaza principesa Anna care isi ducea singura bagajele in avionul la comun , in timp ce Ticalosul neam Prost Iohannis circula cu avion privat si Purtatori de Palton pe banii amaritilor de romani-craciun

    RăspundețiȘtergere
  20. FMI averizeaza guvernele sa nu accelereze inflatia prin cresterea taxelor.
    Exact ce tocmai a anuntat Romania pentru anul viitor.
    Faptul va duce la cresterea dobinzilor si reducerea consumului a cifrei de afaceri a firmelor sii a investitiilor deci a activitatilor economice cum svertiza si fostul ministru zmircea Cosea-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  21. Ofiterul din servicii Crin acoperit drept calugar care face deliciul telespectatorilor pe Antena 3 si Romania Tv ca a dezvaluit urgiile Homo-sexuale din interiorul bisericii de pe litoral in camera pregatita de el cu sonorizare si mii de poze si filmari video care sint inclusi si ministrii din guvern mentionind numele Grindeanu si unul parlamentar Psd Din Dimbovita ajuns in scandalul media si refuza sa/si dea Demisia iar altul din opozitie care scoate mereu lumea in strada dar nenominalizindu-l decit indirect. Ca cel casatorit cu nunta cu mii de romani de curind ca marele patriot care au si votat inchiderea minelor si care inainte a contribuit cu alti plate Ong-uri ai lui Soros la Salvati Rosia Montans de fapt blocarea minei e vorba de Simion
    Teodosie episcopul de Constanta a Promis ca-l va da in judecata dupa ce ofiterul spune ca a dat informatiile si unei consiliere de la Cotroceni-dar jurnalistii in delir au intrebat daca nu era si Iohannis pe acolo-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma gindesc si Intreb
      Cine sint mai periculosi politicienii cu pacatele lor ca Simion dar cu viziune nationala sau agentii sub acoperire care apara regimul Castei Evreiesti Tradatoare a Romaniei ca Hellbig ,Iohannis ,Ciuca etc care considera Romania ca o Prada????-craciun.

      Ștergere
    2. Nu le mai faceti audienta tuturor oligofrenilor impostori care se dadeau calugari si nu aveau nici o treaba cu ortodoxia!

      Ștergere
  22. Hong Kongul ofera bilete de avion gratuite de 250 dolari pentru a intensifica turismul scazut de pandemie.
    Astia nu s-au gindit ca ai nostri la dublarea taxelor si inflatiei-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  23. pt cicerone-fara majuscula-esti atat de lipsit de educatie si folosesti cuvinte oribile la adreasa oricui ca eu in locul d-nei Maria as bloca mesajul-tanti este apelativ pt rude nu pentru straini-du-te pe alte bloguri ca nu ai nimic de spus pt crestini -esti eretic

    RăspundețiȘtergere
  24. Așa este doamna Maria,dreptatea este numai la Dumnezeu și Maicuta Domnului.
    Aici la noi murim cu dreptatea în mâna.nu se face dreptate de cat la Dumnezeu,acolo este dreptatea la Dumnezeu 🙏🙏

    RăspundețiȘtergere
  25. pt an 07 oct 02:38-padure fara uscaturi nu exista- n-am la ce medita decat la CREATOR- EL este salvarea ca demult termina lumea- nu te juca cu focul si cu justitia lumeasca ,pt ca cea lumeasca distruge persoanele fizic si psihic-n-ai cunoscut preoti cu haruri mari? eu da si am avut revelatii pe loc- si ff multe

    RăspundețiȘtergere
  26. Parlamentul pregateste o lege care interzice celor cu deviatii sexuale sa mai candideze-craciun.

    RăspundețiȘtergere