vineri, 11 februarie 2022

TSUNAMI ??? INUNDATII DEZASTRUOASE ! APELE S-AU RIDICAT CAT MUNTELE !

                          8 Februarie 2022,ora 5,50 !


                                 Dragii mei, 


In aceasta dimineata,ma trezeste o lumina alba si stralucitoare foarte,lumina ce-mi arata inspre Apus, o apa mare si fara de margini.

Brusc,aceasta apa mare se umfla,se ridica de cativa metri si arata ca un munte de apa.
.

Apa ,parea ca se ridicase cu tot cu pamant. 
In urmatoarea clipa, vedeam strazi inalte pline de verdeata, pomi cu frunze pe marginea strazilor, iar apa a inceput sa curga in cascade de pe aceste strazi,ca urmare a muntelui de apa ce s-a ridicat din apa fara de margini.
Prieteni dragi, daca Doamne fereste va fi un Tsunami sau o alta cauza a Inundatiilor dezastruoase ,eu nu stiu a va spune.
Ceea ce stiu dragilor, este faptul ca,avem nevoie de mai multa Rugaciune,de mai multa iubire si Credinta.
Semnele sunt in fiecare zi dragilor, trebuie doar sa le luam in seama si sa ne rugam mai mult,ca sa fim ocrotiti si paziti de toate necazurile si de toate dezastrele.
Cu dragoste,Maria.

10 comentarii:

  1. Poate va izbucni vreun vulcan ,subacvatic doamna Maria.
    Ferească Dumnezeu și Maica Domnului pe toată lumea.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La asta mă gândeam și eu, cam greu să se ridice apa așa fără un cutremur mare, un vulcan subacvatic sau că tot am intrat în era războiului,rachetă sau o bombă atomică.

      Ștergere
  2. Numai Dumnezeu stie ce v a fi ! Sa ne intoarcem la credinta si sa ne rugam Bunului Dumnezeu sa ne ierte ! Doamne ajuta !

    RăspundețiȘtergere
  3. A erupt din nou Vulcanul Etna din Sicilia, cam des în ultimii ani-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca citești din urmă vei afla ca a prezis unul pe aici cu exactitate_

      Ștergere
  4. ce sa mai spunem de CAMPI FLEGREI vulcanul subacvatic din apropierea ETNEI -se spune ca daca aceasta vale cu multi vulcani va erupe jumatate din Europa va fi afectata-posibil si scenariul cu tsunami- sa dea DOMNUL SI MAICA SA LINISTE

    RăspundețiȘtergere
  5. pot fi miscari ale scoartei terestre cu alunecari de teren sau cauzate de inversarea polilor (asta ar explica "rasturnarea" apelor oceanelor peste uscat) informatii mai multe aici: https://tristar77.blogspot.com/2022/02/si-noi-ca-sfantul-gheorghe.html

    RăspundețiȘtergere
  6. http://incomod-media.ro/ziar/viziune-razboiul-crestin-cernelea-va-cuprinde-tot-pamantul-si-va-dura-27-de-ani/

    RăspundețiȘtergere
  7. Seceta în România în sudul Carpaților dar și în Transilvania de Sud au făcut ca în barajele de pe Valea Oltului apa sa fie cu 1,5 metri sub limita obijnuia.
    Seceta din Spania a redus apa din baraje la doar 15 procente ducind la ieșirea la vedere a satelor alta data întrate sub lacurile de acumulare-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  8. https://m.digi24.ro/stiri/externe/un-val-anormal-inalt-cat-o-cladire-de-patru-etaje-cel-mai-mare-inregistrat-pana-acum-s-a-produs-in-oceanul-pacific-1836625

    RăspundețiȘtergere