joi, 10 februarie 2022

ALIATII NATO SI DISTRUGEREA TARII ?

                                 


"Cel ce pastreaza numai pentru sine DARUL care de la Dumnezeu vine,nu stie sa Îi fie recunoscator Prea Sfantului nostru Binefacator,adica, Prea Sfantului Duh !"  


                             .                                       

                                  9 Februarie 2022,ora 23,11 !


                                                Dragii mei,


Va spuneam de curand ,ca nu voi mai scrie despre Razboi. Dar,voi scrie numai daca nu sunt date exacte,cifre si nume de persoane. 

In aceasta seara, voi scrie acest Mesaj ce face parte din ceea ce se intampla acum in lume. Lumea da in clocot,iar noi trebuie sa mai aflam cate ceva din ceea ce urmeaza a se intampla.

Stim cu totii dragilor, faptul ca, Rusia vede cu ochi răi doar scutul american de la Deveselu.

Daca nu am fi avut acest scut, rusii nu ne-ar mai fi dat atata importanta.

Deci,auzeam un glas care spunea asa:

                         "Intende !

                     Frătieții net!

                 Aliatii NATO!

Ei fac tot posibilul, ca sa distruga tara."

Prieteni dragi, atat cat o sa pot ca sa dezvalui despre un posibil razboi,voi scrie aici. Un razboi dragilor, nu e un film la care sa privim. Un razboi inseamna suferinta,chin ,moarte,distrugere,etc,etc.

Sa ne rugam Bunului Dumnezeu si Maicutei Domnului ca sa nu ingaduie a se porni un razboi,indiferent in ce tara ar fi. 

Ce facem? Scapam de virus si vine razboiul ?

Sa ingenunchem si sa imploram pe MANTUITORUL lumii intregi, ca sa reinstaleze pacea si buna intelegere intre tari si popoare.

Sa fim buni si milostivi si sa multumim DOMNULUI si MAICII DOMNULUI, pentru fiecare gura de aer,pentru fiecare dimineata in care ne trezim si ne mai bucuram de un rasarit de soare.

                                                Cu dragoste,Maria.

38 de comentarii:

  1. Sintem o insula latina cu un drum întortocheat pe un loc drept, cam asa ne vad rusii în visul lor de ajunge la o mare calda, Mediterana, visul lui Petru cel Mare de acum 300 de ani-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  2. Rusia continua presiunea pe Ucraina prin desfășurarea navelor de război în Marea Azov și M. Neagra - craciun.

    RăspundețiȘtergere
  3. Miine șeful NATO și Iohannis vor vizita baza de la Kogălniceanu-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  4. Romania nu are nevoie de NATO si nici de trupe cu tehnica pe teritoriul tarii.Daca nu eram in aceasta organizatie Rusii nu aveau nimic cu noi.Baza de la Deveselu nu apara Romania, nu faceti jocurile americanilor inpingind tara intr-un razboi

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca nu eram in NATO acum vorbeam ruseste ,mai Ivane.Nu e prima data in istorie cand Rusia ne invadeaza teritoriul stramosesc.
      Iar incerci sa dezinformezi si sa faci rau tarii si cetatenilor sai ?!

      Ștergere
    2. Anonim 08:31 Robinet tot de la coadă de la viză scrii unde te tin yankeii ca pe un câine ? Si dacă ești in nato la ce îți foloseste ? Dacă rusia vrea ca să vorbesti rusește ai să vorbesti. Asta daca nu ai sa vorbesti muteste. Să mă anunti după prima confruntare cu Rusia dacă tot americaneste vorbesti. Până atunci gura mică și joc de glezne că de invingatori pe playstation la counter care cred că iau si bătut pe Ruși in realitate sunt sătul.

      Ștergere
    3. 19:52 Ai o abordare dusmanoasa la adresa Romaniei si a poporului sau.
      Zici ca "Dacă rusia vrea ca să vorbesti rusește ai să vorbesti" ....
      Este o amenintare mai Ivane ?! Hai du-te si bea o votka si linisteste-te ca te poti accidenta.Fi mai precaut ca te deconspiri aici pe forum .

      Ștergere
  5. Duminica la ora 16 pe B1Tv documentarul-Rusia lui Putin, Naționalism și Ortodoxie-despre visurile imperiale ale lui Putin-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  6. Pina atunci nu uitați miine vineri la 0ra 11,30 emisiunea cu doamna Maria în direct pe BZI Live tot despre război-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  7. Nu va fi nici un război in România!? Totul este creat de ocultă.
    Țara noastră este Noul Ierusalim si este protejată de Dumnezeu. GABRIS a fost primul român care a spus că România este grădină Maicii Domnului si Noul Ierusalim in secolul trecut . Apoi toți sau luat dupa el!? Pana la urma adevărul invinge întotdeauna.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Oare numele Noul Ierusalim nu va da de gandit?
      Cautam un articol despre un incendiu in localitatea mea de nastere si spre surprinderea mea s-au afisat pe prima pagina numai articole cum ca orasul este evreu si ça numele ar fi altul. Doua pagini mai incolo nu am mai gasit nimic si sunt socata. Se sterge istoria romanilor?

      Cand caut despre orasul Iasi deasemenea multe pagini scrise in limba lor insa Iasul nu a fost oras evreiesc.

      Stiu ca se cauta teritoriu de cativa ani sa se deplaseze populatia din Israel. Oare Romania este luata? Istoria ii este stearsa? Ma intreb si eu caci nu inteleg ce este cu atatea articole despre ei si "criminalii" romani

      Ștergere
    2. Se menționează incarti ca la un congres evreiesc de la New York încă din 1899 se discuta între evrei alungați fiind de toate tarile europene din Spania, Franța Germania și pina în Rusia
      Sa-și facă o tara în Moldova de unde si conflictul lor cu Antonescu urmare ca la cedarea Bucovinei ei și nu rusii au deschis focul asupra armatei romane, mărturie soldatii inmormintti în jurul bisericilor atunci cum sint cei la Arbore la granița Nou cu Bucovina de Nord.
      La votarea acum citiva ani prin telefon cel mai bun roman după Ștefan cel Mare era un evreu necunoscut cu nume asemănător de Wrandemburg votat eletronic din Israel și care stau bine la propaganda pe internet si unde se banueste ca evreul de Iliescu ar
      fi acordat în mare secret multor milioane de evrei din Israel cetățenia romana tocmai pentru ca se voia o Tara de refugiu în cazul unui război total cu arabii-Crăciun.

      Ștergere
  8. La Chisinau vinerea viitoare sedinta comuna a guvernelor României și R Moldova-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  9. Ma tem ca venirea trupelor si armamentelor NATO si Americane il intarata mai mult pe Putin, nu il sperie ..... sa nu vrea sa distruga tancurile si masinile de razboi venite in tara noastra si astfel distrug si parte din tara noastra si posibil chiar romani .... Doamne ocroteste tara si poporul nostru !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De 50 de ani romanii ii așteaptă pe americani,uite ca au venit....

      Ștergere
  10. Sa nu ne temem de RAZBOI ! Romania a fost si va fi ocrotita !!! Fiti puternici si ganditi-va doar la ce este frumos, la viitor ! RAZBOIUL sa fie ultima grija. Lasati teama de razboi deoparte ! Va fi pace si liniste ,deocamdata!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu sunt aici zi si noapte si o sa va tin la curent cu toate! Doar atat doresc ca sa va rog: NU VA TEMETI DE RAZBOI !!! Suntem POPORUL ales,suntem VIITORUL NOU IERUSALIM !

      Ștergere
    2. Temeți-vă de facturi nu de război !

      Ștergere
    3. Cam cât timp.va fi pace, 1 săptămână?

      Ștergere
  11. Mulțumim doamna Maria, succes miine-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  12. Războiul care este posibil să înceapă, nu are nimic comun cu Deveselul sau cu NATO, are cu dorința noii burghezii, cea proletara, după cum spunea și Lenin, apărută datorită regimurilor comuniste din Rusia și China, de a detrona vechea burghezie, cea condusă de iudeo-masoni.
    Noi, cu celelalte state din estul și centrul Europei suntem cuprinși la mijloc.
    Politica externă a lui Putin seamănă foarte mult cu politica lui Hitler din perioada 1937-1939, când sub pretextul că vrea să unească toate popoarele germane (ariene) a ocupat: Austria, Slovacia și Cehia.
    Putin, pretexand că apară populațiile rusofone din fostele republici unionale separatiste (populații care au fost colonizare mai mult sau mai puțin forțat de regimurile tariste și bolșeviste) a intervenit armat, a ocupat prin forță o parte din teritoriul acestora și a organizat baze militare acolo, exemplu: R. Moldova, Georgia, Cecenia, Armenia.
    Putin ar vrea ca noi să nu mai avem armată și să nu mai fim în NATO, că ne apără el, cum ne-a apărat și idolul lui, Stalin (tăticul vitreg al popoarelor ocupate), care, prin regimul impus de el, a omorât opozanți politici, a strămutat familia și a impus "educația proletara" în lagăre și închisori.
    Indiferent ce cred unii, acest război mondial, dacă va porni, va duce la dispariția dorinței morbide a liderilor și a majorități unor popoare, de a domina pe altele.
    Popoarele vor fi lăsate liber să-și aleagă politica și credința pe care o doresc, pentru ca să fie judecate de Dumnezeu, iar ele să nu aibă nici o scuză față de sentința primită, atunci când va veni Hristos, a doua oară pe Pământ. Când va fi aceasta numai Dumnezeu Tatăl știe.
    Popor ales este și va fi unul singur, poporul evreu, cel în mijlocul căruia s-a întrupat Domnul Hristos, că ei nu cred în El este treaba lor.
    Noi putem să fim poporul care îl alegem de bună voie și nesiliti de nimeni, pe Domnul Hristos, ca Domn și Învățător. Trebuie doar să facem urmatoarele:
    -să slujim lui Dumnezeu nu banilor,
    -să ne facem legi după legea dată lui Moise, nu după Bruxelles sau Veneția, pentru că Hristos Domnul "nu a venit să strice legea ci s-o împlinească", deci legea lui Moise este bună (Cartea a 5-a Deuteronom),
    -să căutăm să ducem o viață cât mai aproape de învățătura sfinților părinți, pentru că numai astfel ne curățam de patimi și vom putea intra în Împărăția Tatălui Ceresc "nimic ne curat nu va intra în Împărăția Tatălui",
    -să ne slujim unii altora după puterile și priceperile noastre, cu smerenie și în demnitate, cinste și onoare.

    RăspundețiȘtergere
  13. daca dumnezeu va trimete mesaje despre razboi trebuie sa la publicati

    RăspundețiȘtergere
  14. Ar trebui lămurit ce se înțelege prin Noul Ierusalim....
    Că eu mă gândesc la cel puțin 3 variante negative pt români....!

    RăspundețiȘtergere
  15. Greva spontana la fabrica de armament Cugir pentru salariile mici-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  16. Vorbește Per oada, seful cu Ștergerea statuilor de la Alba Iulia si Sibiu și Reeducarea romanilor, în direct de la Kogălniceanu cu șeful Nato-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da sefu' la statul eșuat s-a trezit fortat de dimineata ca i-a sosit paza trimisa de stapanii lui si-a tras geaca de Top-gogoman pe el că e vorba de răzbel si a iesit să mai delireze ceva. Este usor să te dai mare razboinic tu un nimeni care nu ai tăiat o gaina la viata ta latrand verzi si uscate. Mai naspa va fi cand o sa ploua cu ghiulele atunci să vedem pe unde isi va scoate geaca de luptavisator cand va trebui sa dea socoteala pentru ca a bagat romania in război deși nu era cazul. După ce a distrus țara economic si social acum o si demoleaza ca sa se stie o treaba. S-a umplut tara de luptatori Geogogomanul altul care daca alearga dupa tramvai isi scranteste gleznutele a devenit mare luptator odata cu venirea a catorva soldati si a cinci puscoace,belea mare rusilor mai nou, Mihaela dragostea mea acum trage cu mitraliera ! Cred că este o greseala venirea unor soldati americani in romania că au inceput toți dezmembrații să se creadă progeniturile lui Rambo.

      Ștergere
  17. Multumesc mult doamna Maria
    Sa nu fie război,chiar dacă nu am văzut decât în filme,am văzut oameni mutilați de război
    Erau aduși tot din Ucraina, când ma gandesc nici acum nu pot scoate acele imagini di fata ochilor,
    Sa ne apere Dumnezeu și Maica Domnului pe toți
    O zi binecuvântată tuturor BUNUL Dumnezeu și Maica Domnului să fie cu noi cu toți.
    Doamne Ajuta.

    RăspundețiȘtergere
  18. Dragi romani noi nu avem treaba cu războiul. PNoi trebuie sa luptam pentru pace. Dacă totuși va fi un război. Noi trebuie sa fim neutri. Sa nu ne băgăm pentru nici unu. Noi vrem pace. Nu razboi

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 19:15 de la ingrijorarea cu privire la o posibila invazie a Ucrainei s-a ajuns la ne batem dar pe teritoriul Romaniei. Romania va fi distrusa din dorinta Americii de a jefui Rusia. Si pentru Rusia si pentru America este convenabil ca zona Ucraina , Rep. Moldova, Romania, Bulgaria si Marea Neagra sa fie urmatorul teren de confruntare. Să vedem găgănăii care aplaudă acum că vin Americanii si pornesc un razboi cum le va fi cand isi vor scoate copii facuti terci dintre daramaturi!? Să vedem dacă mai vor razboi ? Schema este urmatoarea, Rusia va intra in Ucraina si va astepta riposta.( Americanii vor face orice pentru a provoca un război in Ucraina.) Dupa asta Americanii vor atrage nato in razboi incalcand toate conventiile nato, atacand Rusia. Rusia incoltita va recurge la arme nucleare. Dupa razboi Americanii se vor retrage acasă la ei unde este liniste,lasand zone parjolite nuclear printre care si România. Tari la care pot renunta cum sunt Romania si Bulgaria, tari de lumea a treia care pot fi transformate in zone parjolite. Vezi exemplu Siria. În România sunt mulți tâmpiți care cred că pe Americani îi doare de siguranta unei țări ca Romania un soi de neolitic târziu. În realitate pe Americani îi intereseaza piata gazelor. Aceiași tampiti cred că Americanii au dărâmat blocul estic comunist ca să dea libertate si democratie. În realitate interesul Americii a fost doar deschiderea unor noi piete. America isi urmareste doar interesele economice iar la o adică asa cum au abandonat Afganistanul așa abandonează pe oricine. Doar prostii cred că nu pot dormi americanii de grija României.

      Ștergere
    2. Anonim 19-15min,
      Multumim.
      Ce mult mi-ati placut cu sinceritatea dv si sa va auda Bunul Dumnezeu ...NOI VREM PACE , NU RAZBOI.
      Amin!(asa sa fie)

      Ștergere
  19. Casa Alba avertizează cetățenii sai sa părăsească Ucraina în 48 de ore ca altfel ar putea sa ramina blocați acolo.
    Deci atacul lui Putin e iminent cu bombardamente masive și sigur iar avioanele de pasageri nu or mai putea circula-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  20. ce a fost in IERUSALIM-din ISRAEL-revolta si proorocia DOMNULUI CA IERUSALIMUL VA FI DARAMAT -asa a fost la 70 ani dupa ce a plecat DOMNUL la cer-pai Noul Ierusalim nu va fi purificat de DUHUL SFANT fara jertfe umane- plata pacatelor neamului neasumate- oare din lasitate?!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Era acum citeva luni un mesaj în care se spunea ca tara are nevoie de un sacrificiu, jerfa cum spui tu-Crăciun.

      Ștergere
  21. Ultima estimare da ca miercurea viitoare ca data a începerii ocupării Ucrainei de Dictatorul Putin care încearcă sa dea vina pe occident în timp ce NATO spune cava aducesi francezi în România iar americanii oprind conductele de bani rusești afectează și Ue-crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  22. rusii au avut acord cu chinezii care stau in spatele conflictului-in plus satelitii rusi f puternici vor bruia telefoanele mobile si internetul-strategie de ani in urma a rusilor !!!

    RăspundețiȘtergere