sâmbătă, 6 iulie 2024

ROMANIA SI CREDINTA CRESTIN ORTODOXA ! CINE VREA SA DISTRUGA ORTODOXIA DIN ROMANIA?


                                      Dragii mei,

In aceasta dimineata in zori, ma trezeste un glas tare nervos,un glas infricosator care striga asa:

                 "Sa schimbam totul in Romania !

              Sa schimbam regulile Religiei,sa schimbam oranduirea Religiei!"

.
Dupa care,glasul se opreste la fel de poruncitor precum a inceput.

.
Prieteni dragi, sa mergem la Sfanta Biserica,atat cat mai este timp inca. Vor veni vremuri in care ne vor interzice sa ne mai rugam asa cum am facut-o pana acum in Sfanta Biserica.
.
Sa nu ne indepartam de Dumnezeu si de Maicuta Domnului,nici daca am muri pentru Hristos.Sa nu abandonam Sfanta Biserica dragilor!
.
Sa ne facem timp, ca macar in Sfanta Duminica sa mergem la Sfanta Biserica si sa traim Sfanta si dumnezeiasca Liturghie,sa ne spovedim la Parintele Duhovnic,dupa care,sa ne invrednicim a primi Sfanta si Dumnezeiasca Impartasanie cu prea scump Trup si Sangele Domnului nostru Iisus Hristos,Caruia i se cuvine toata cinstea,slava si inchinarea !Amin?
Cu dragoste,Maria.

8 comentarii:

  1. Cine vrea o noua tara , evreii care vor si schimbarea istoriei-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si Ciolacul Malacu cel ce se lauda cu functia lui la o firma evreiasca filmat cind dadea o stringere de mina cu o doamna cu salutul specific masonic
      Se mai spune si ca refuza candidatura la presedintie in favoarea evreului Geoana cel ce a avut functia la Nato fara a avea propunerea Romaniei-craciun.

      Ștergere
    2. De ce evreii, daca sunt atat de inteligenti, de capabili, nu isi construiesc in propria lor tara - in Israel - tot ceea ce doresc?!?!??? La ei in tara pot sa isi faca totul asa cum isi doresc, sa aplice acolo legile lor, obiceiurile, tot! In rest, nu au de ce sa se bage. Nici românii nu merg la ei in tara, in Israel sau vreo alta tara, sa se impuna cum vor!!!

      Ștergere
    3. Ar fi muulte motive, principalul ca in Israel se lupta cu rudele lor arabii palestinieni bastinasi acolo in Palestina.
      Al doilea motiv este pentru asta au negoie de o tara de rezerva mai ales pentru kazarii din Ukraina
      Si altele ar fi ca Romania e frumoasa si o pot manevra cum vor ca romanii sint naivi iar evreii speculanti si ar mai fi pozitia linga Ukraina-craciun.

      Ștergere
  2. Scimbare in Iran dupa ce un doctor cardio Masoud reformator cistiga presedentia si doreste relarii deschise cu Sua si occidentul , tocmai in saptamina cind Putin se lauda cu alianta blocului cu Iranul
    Ukrania loveste si ia in centrele energetice de productie de petrol ale Rusiei-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  3. religiile sunt infiintate de oameni- dar LEGILE VIN DE LA DUMNEZEU- totusi biblia e cartea de capatai a crestinilor , care prin cuvintele sfintilor APOSTOLI traim in biserica viata si faptele lor

    RăspundețiȘtergere
  4. Vrajmasii doresc distrugerea credinței, a valorilor strămoșești, a neamului românesc.

    RăspundețiȘtergere
  5. care religie este incercata de DUMNEZEU? raspuns ORTODOXIA -mult s-a dat , mult se cere-sfinti care au facut minuni si neluati in seama de preotime

    RăspundețiȘtergere