vineri, 12 iulie 2024

M -AM ÎNTALNIT CU MAICA DOMNULUI ,SPUNE UN COPIL !


                                Dragii mei,

Tot in aceasta dimineata,treaza fiind,aud glas de copil care spunea asa:

                      "Maica Domnului !
                 M-am intalnit cu Maica Domnului !"


Clipă în care,vad un baiat cam la 8 -9 anisori ca varsta,il vad pe o strada inspre Rasarit.
Baiatul avea ghiozdanul in mâna dreapta,iar peste ghiozdanul de culoare inchisa ,baietelul mai tine un bobocel de trandafir rosu.
In mâna sa stanga,tine un telefon la care vorbeste cu cineva,posibil,mama,tata,etc etc.
Baiatul spune la telefon,cu o bucurie imensa asa:
              
          "M-am intalnit cu Maica Domnului !"
După care,totul dispare.
Dragii mei, sa ne rugam si noi la Maica Domnului, sa ne rugam cu inima si cu sufletul ca sa ne intalnim si noi cu Maica Domnului.
Sa ne intalnim si sa-I spunem durerea noastra, grijile noastre, sa-I aratam obrajii nostri arsi de atatea lacrimi si suferinte.
Sa ne rugam la MAICA DOMNULUI fratilor, care duce Rugaciunile noastre la Fiul Său si Maintuitorul nostru Iisus Hristos ,Caruia I se cuvine toata cinstea ,slava si inchinarea,Amin!
                              Cu dragoste,Maria.

5 comentarii:

  1. Mă gândesc la toți elevii României,cat de slabi sunt la învățătură,eu zic că lipsa credinței a făcut să scadă elevii la învățătură ,multi au fost și la ore in particular dar în zadar,note foarte mici la examene.Eu pe toți elevii care doresc schimbare de la divinitate să scrie in fiecare zi rugăciunea Tatăl Nostru de 99 de ori ,pe zi vor vedea ajutorul divin,iar cei mici să-l scrie de 9 ori pe zi,cei din clasa întâi .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cate zile de 99 de ori

      Ștergere
    2. Cate zile de 99 de iri?

      Ștergere
    3. 7 Evanghelii,7 zile,poate divinitatea să vă ajute și din prima zi,daca rugăciunea este din suflet,și te rogi pentru o problema,divinitatea ne ajută pe toți care ne rugăm.Cine crede in minuni să se roage la divinitate,și tot ajutorul de sus este dat nouă pe pământ.
      Doamne ajuta- ne.

      Ștergere
  2. f frumos era si inaltator sa fi intalnit pe strada un copil care sa va spuna ca a intalnit-o pe MAICA DOMNULUI ca acum 2000 ani!

    RăspundețiȘtergere