sâmbătă, 6 iulie 2024

IISUS HRISTOS STRIGA CATRE POPORUL ROMÂN : SCULATI-VA SI URMATI-MĂ !


                                                      Dragii mei, 

In aceasta dimineata, m-a trezit un glas care spunea asa:

                                               "Sa strigam la România!

                                Sculati-va!"

Moment in care, vad un lan de grâu copt, lan in care, boabele de grâu erau foarte rare.

O forta nevazuta aseza pe fiecare fir de grau copt, precum picaturile de ploaie, doar cate 1-2 -3 boabe de grau auriu, restul boabelor lipseau de pe firul de grâu copt.


In lanul de greu copt, pe spicele de grau DUMNEZEU aseza doar cate 1 pana la 3 boabe de grâu auriu ca de soare.Restul spicelor nu aveau boabe de grâu, pareau seci.


In mijlocul lanului de grâu, cu boabe de grâu cazute din Cer pe anumite spice de grâu, Il vad pe Mantuitorul nostru bland si Bun si Prea Iubit, care era imbracat in vesminte albe ca de lumina si care ,ridica Mainile Sale sfinte si striga cu putere, striga de rasuna si Cerul si Pamantul, era ca o Porunca daca vreti:

                       "Popor român, sculati-vă si urmati-mă! 

                        Urmati-ma ,popor român!

                       Sculati-vă si mă urmati!"

Dupa care, glasul a disparut la fel si Mantuitorul cu lanul de grau ales .

Dragii mei, sa ne sculam, sa ne trezim din amorteala care ne-a cuprins sufletul si trupul si sa-I urmam Lui Hristos Domnul si Dumnezeul nostru al tuturor,Mantuitorul Lumii intregi.Noi suntem Poporul ales, care-L vom primi pe MANTUITORUL Lumii, in a Doua Sa Venire pe Pamant. 

Noi vom fi al Doilea Nou Ierusalim,unde Imparatul Ceresc va face Judecata Cea Dreapta, atat a celor vii, cat si a celor morti cu trupul si pe care -i va invia oriunde s-ar afla pe acest pamant.

Sa lasam gandurile si planurile noastre desarte, si sa -L strigam pe IISUS HRISTOS cu inima si cu sufletul, sa-L chemam sa vina cat mai repede in Noul Sau Ierusalim , si sa-I spunem ca ne-am sculat din amorteala ce ne-a cuprins ,si-I vom urma Lui precum Ucenicii si Apostolii Sai acum 2000 de ani in urma.

Niciodata dragilor , sa nu deznadajduim, sa nu ne pierdem Credinta in Prea Sfanta Treime si-n Maicuta Domnului ,si sa fim pe deplin convinsi de faptul ca, niciodata nu suntem singuri.In fiecare clipa din viata noastra, Dumnezeu si Maicuta Domnului sunt cu noi si intru noi.

Sa cerem doar ajutorul, fie si-n gandul nostru, si vom fi ajutati ca sa iesim din orice necaz.Sa ne iubim Aproapele ca pe noi insine si sa nu urâm pe nimeni, sa nu purtam ranchiună nimanui.

                                                 Cu dragoste, Maria.

10 comentarii:

  1. Schimbarile climatice date de incalzirea globala produc scaderea pina la disparitie a productiei la unele culturi
    Prima cultura oprita in Romania a fost meiul care a disparut din nordul Moldovei din cauza caldurii,
    se pare ca au urmat decamdata reducerea productiei de cartof si la griu
    Din punctul asta de vedere clima urca odata cu ecuatorul si cu schimbarea axei polilor si trebue masuri serioase de irigatii in sudul Moldovei si Baragan unde trebue urgent finalizat canalul Siret-Baragan oprit de 35 de ani la Marasesti-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  2. da -DUMNEZEU le asculta rugile celor credinciosi, drepti si fara rautati

    RăspundețiȘtergere
  3. Trei incendii de vegetatie in 10 zile pe linga linia de tren Bucuresti -Constanta , azi au oprit trenuri la Ciulnita-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  4. Turist go home -turisti mergeti acasa protest al catalanilor la Barcelona
    Limba catalana cea mai apropiata de limba romana are o poezie cintata cu o fraza intreaga identica si in limba romana
    Urmasi ai getilor rebotezati goti de romani dupa ocuparea Romei la sfirsitul secolului 4 cind au mers cu cucerirea si dincolo de Franta raminind bogati in zona catalana cu nume mndri cu renume de duci Dacicus
    Iar acum al doilea sau al treilea val dupa Traian acum doua milenii-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La sfirsitul anului va intra in functie si Acordul dintre Romania si Spania pentru acordarea dublei cetateni spaniole a romanilor care muncesc si au resedinta in Spania inclusiv in Catalonia unde sint plecati multi romani cu copii si profesori ei studiaza in trei limbi materne catalana, spaniola si romana plus limbi de circulatie internationala engleza si franceza
      .
      De notat ca pasaportul cu cetatenie a statului spaniol va acorda romanilor de acolo dreptul de calatorie fara viza in cele mai multe state din lume mai mult decit orice cetatenie a oricarui stat inclusiv fata de cea a Sua

      Interesant copii romani nascuti acolo vorbesc catalana mai bine decit limba romana iar atunci cind se enerveaza vorbesc direct in catalana cu parintii si se simt mai bine acolo decit la bunici in Romania considerindu-se deja spanioli sau catalani si nu au nici o intentie de a se mai repatria in Romania -craciun.

      Ștergere
  5. Domnul nostru Isus,prin acest îndemn,ne îndeamnă să avem o viață morala. Să nu facem rău,să nu păcălim,să nu omoram și aici intra avortul indiferent de ce spun unii și alții,e crimă fraților,etc. Nu spune nici un Sfânt de răscoală. E vorba de conduita

    RăspundețiȘtergere
  6. Doamne ajuta Măicuța Domnului 🙏
    Doamne Slavă Ție Doamne Slavă Ție 🙏

    RăspundețiȘtergere
  7. multi dormim in papuci- oare e greu sa gandim la viata de dincolo!

    RăspundețiȘtergere
  8. in decembrie vor fi alegeri de sef de stat sa vedem atunci?!- ne trezim sau luam atitudine

    RăspundețiȘtergere