miercuri, 11 martie 2020

O APĂ ALBASTRA ,DEASUPRA CARUIA RAMANE DOAR SEMNUL MINUS ( - ) !

                                                    10 Martie 2020,ora 9,07 !

                                   Dragii mei,

În aceasta dimineata,in timp ce ma rugam la Bunul Dumnezeu si la Maicuta Domnului ,vad in stanga mea inspre Apus,vad o Apă mare si albastra sub un Cer de noapte.

              Imagini pentru OCEAN IMAGINI.

De pe mal,vad cum se intind 2 maini deasupra apei albastre.
Aici ,deasupra apei ,vad trei semne din lumina alba si stralucitoare; aproape ca pluteau la suprafata apei.
Aceste semne erau asa:

                         +    x      -     .
Deci, in stanga noastra deasupra apei albastre era semnul  + ,la doar circa 5 cm se afla un patratel din lumina alba pe aceeasi linie,si la alti 5 cm era semnul  - .
Mijlocul ,era marcat cu un patratel alb,dar eu l-am inlocuit cu un x.
Cele doua maini dragilor, se apropiau de semnul + .Mâna dreapta ia de deasupra apei semnul +,il pune in palma stanga,iar o forta nevazuta sufla peste semnul + care se clatina in zborul său,după care,isi ia zborul spre Nord.
Deasupra apei,ramanand patratelul de lumina alba ,iar la dreapta patratelului la doar 5 cm ,a mai ramas pe loc si semnul -.
Dragii mei,oare ce sa insemne toate acestea?
Sa aiba oare legatura cu INVERSAREA POLILOR?
Dragii mei, sa nu ne indoim niciodata de cele scrise aici de mine,dar graite de Duhul Cel Prea Sfant.Toate se vor implini la timpul hotarat de Bunul Dumnezeu.
Sa multumim Domnului si Maicii  Domnului pentru toate cate avem in viata noastra ,in inima si-n sufletul nostru.
Sa ne intarim in Credinta fratilor, si sa nunuitam ca sa fim buni si milostivi.
                                     Cu dragoste,Maria.

17 comentarii:

  1. CCR, LOVITURĂ FĂRĂ PRECEDENT PENTRU IOHANNIS. MOTIVAREA DECIZIEI PRIN CARE E OBLIGAT SĂ DESEMNEZE PREMIERUL MAJORITĂȚII
    10.03.2020 - 18:59



    Curtea Constituțională a României (CCR) a publicat, marți, motivarea deciziei prin care constată conflictul juridic de natură constituțională între președinte și Parlament și îl obligă pe Klaus Iohannis să desemneze un premier capabil să coaguleze o majoritate.
    În motivare, Curtea combate, extrem de bine argumentat (fiecare argument fiind susținut prin prevederi ale Constituției) toate acțiunile lui Klaus Iohannis și ale PNL, care au provocat actuala criză politică doar din dorința de a genera alegeri anticipate. În analiza situației politice, judecătorii constituționali au luat în calcul inclusiv declarațiile publice ale președintelui, pe care le-au analizat și le-au coroborat cu acțiunile acestuia, arătând cum Iohannis a încălcat nu doar Legea fundamentală, ci și rolul conferit de aceasta președintelui României.


    Mai mult, Curtea face referire și la consultarea partidelor politice, pentru desemnarea premierului, care, potrivit Constituției ar trebui să fie una reală, bazată pe dialog, și nu o simulare a unor consultări, așa cum a fost cea la care am asistat încă de la desemnarea lui Ludovic Orban ca premier, pentru a doua oară, după ce a pierdut primul mandat în urma unei moțiuni de cenzură. “Consultarea partidelor politice de către Președintele României, în vederea desemnării candidatului la funcția de prim-ministru, nu este un act formal, ci trebuie să fie realizată în mod sincer și responsabil, astfel încât față de persoana desemnată de Președinte în urma consultării să se formeze convingerea că va reuși să obțină susținerea majorității parlamentarilor, așadar, votul de încredere pentru noul Guvern”, arată CCR.
    “(…)desemnarea candidatului la funcția de prim-ministru trebuie să aibă la bază convingerea Președintelui României că persoana desemnată va putea să coaguleze o majoritate parlamentară în vedere învestiturii Guvernului”, mai explică judecătorii constituționali.



    Potrivit acestora, “art.89 din Constituție nu exclude posibilitatea ca Președintele să formuleze mai multe solicitări de învestitură (textul constituțional referindu-se la ”cel puțin două”), dacă apreciază că în acest mod se va rezolva blocajul instituțional”.

    Acțiunile lui Iohannis încalcă, însă, Constituția, concluzia CCR fiind aceea că “Desemnarea apare astfel ca un act de voință unilateral, expresie a voinței exclusive a Președintelui României, care se poziționează astfel în afara logicii raporturilor constituționale de separație și echilibru al puterilor în stat și a efectelor pe care această logică le atașează actului desemnării candidatului la funcția de prim-ministru”.

    Prin urmare, prin decizia sa, Curtea îl obligă pe Klaus Iohannis să desemneze un premier capabil să coaguleze o majoritate parlamentară, soluționând în acest fel criza politică și blocând drumul către anticipate: “în realizarea atribuției prevăzute de art.103 alin.(1) din Constituție, Președintele României va proceda la o nouă desemnare a candidatului pentru funcția de primministru. Această desemnare trebuie să respecte atât litera, cât și spiritul Constituției, precum și obligația de comportament constituțional loial, în sensul celor anterior arătate.“

    Decizia motivată a CCR poate fi consultată AICI.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dna Dragă, a respectat vreodată Iohannis Constituția sau deciziile CCR ului ? Nu o să o facă nici acum :(
      Părerea mea este, și din ce am citit aici pe blog , până nu vom trece toți prin mari greutăți nu vom ști ce înseamnă să ne fie BINE. Cum vom aprecia acel BINE din viața noastră dacă nu vom gusta si din cum e să ne fie GREU.
      Și apoi noi ca Țară nu am aderat niciodată la bunul altei țări, la noi de fiecare dată s a luat, am suferit și suferim și acum ... cu siguranță o să vină și acel BINE :)

      Ștergere
  2. BANDA celor Patru Minoritari care incalca ''Pas cu Pas' Constitutia Romaniei;Iohannis,Orban,Citu si Kelemen Hunor..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 02.41 daca taceai nu s-ar fi observat cat esti de redus!

      Ștergere
  3. Se pare ca faceti si politica... muriti de grija PSD-ului si a celor care-l sprijina . CCR-ul nu e decat o extensie a PSD-ului prin oameniii pe care-i are cu 2 sau 3 exceptii.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 06:52 mare "deștept" mai ești, dispari spionul de pe acest blog!

      Ștergere
    2. " CCR-ul nu e decat o extensie a PSD-ului prin oameniii pe care-i are cu 2 sau 3 exceptii."...pana nu demult intr-o formula asemănătoare slujea PDL -ul lui Basica.Vezi referendumul pt. suspendarea acestuia.Asa va fi atât timp cat numirile la CCR vor fi făcute de politicieni.

      Ștergere
    3. Doamne oare cand va scapa Romania de aceste unelte tradatoare de tara si neam:catu care in doar cateva luni imprumuta RO cu sute de miliarde, iohanis dezbinatorul poporului roman, si cei 2 minoritari care ne batjocoresc cum vor pentruca romanii sunt prosti in gandirea lor. Eu doar observ si ma rog pentru ei sa ne doreasca binele pe care si-l doresc lor, la fel si pentru parlamentari ma rog care vor sa ne vaccineze obligatoriu, sa ne omoare cu zile, sa le dea lor Dumnezeu ceia ce fac pentru acest popor greu incercat. Doamne ajuta !

      Ștergere
    4. Anonim 11 martie 2020, 10:18, rau este sa fi prost dar si mai rau este sa fi obsedat de ceva. La tine si alti hastagi programati se combina ambele.

      Ștergere
  4. Imaginea pare sa sugereze mai degraba o modificare a echilibrului termic al apei oceanice prin inlaturarea surplusului cu +Plus de caldura care ar fi posibil daca ar cadea marelui Asteroid din mesajul de alaltaieri .
    Iar daca mai adaugam mesajul cumulat cu inghetarea Atlanticului de Nord de anul trecut,posibil ca racirea sa fie data de caderea Asteroidului in emisfera Nordica prin ecranarea razelor solare timp de mai multi ani-craciun

    RăspundețiȘtergere
  5. 0,652 Nu e adevarat,in CCR sint oameni propusi din toate partidele de la putere si din opozitie inclusiv cei 2-3 propusi dintre sinecurile lui Iohannis ,ultima fosta consiliera a acestuia,cel care a facut Pres Constitutia si face referendumuri neconstitutionale in cunostiinta de cauza doar pentru aburirea electoratului..

    RăspundețiȘtergere
  6. O MASURA intr-adevar buna ar fi: Cine tuseste Repetat fara masca 1000 de lei amenda+ Carantina !

    RăspundețiȘtergere
  7. Aceste semne înseamnă:"+"este timpul când apa de baut a fost de ajuns,"×"cand. apa s-a înmulțit și pt cei ce nu aveau,"-"timpul când apa de baut se va împuțina pe pământ și"." e timpul când apa nu va mai fi.

    RăspundețiȘtergere
  8. Mes.de la Iisus:"Vor apare boli nevindecabile de doctori,singura vindecare este Îndumnezeirea voastră"!

    RăspundețiȘtergere
  9. Spovedania și împărtăsitul vă va apăra,tine-ti de biserica!

    RăspundețiȘtergere
  10. Azi sedinta de guvern cu Iohannis care-si lauda guvernul pentru modul de actiune cu coronavirusul, precum stapinul magarul,Pe cind Orban nervos i-si agita sa-si rupa pixul.
    De, probleme in 'Paradis''.
    Cam repede, la urma se numara Turma-' bobocii',pardon contagiosii
    Ma rog,care mai ramin la putere sa poata numara..

    RăspundețiȘtergere
  11. Nici un cuvintel al lui Iohannis despre Institutul Cantacuzino aflat in subordinea sa si a armatei si care trebuia de mult sa faca vacinuri,pentru lipsa carora romanii platesc cu VIATA.
    In rest palavre de care ne e plin Podul,il doare pe el in... paispe de romani si copii lor din lumea larga..

    RăspundețiȘtergere