joi, 5 martie 2020

HOTII !!! DOAMNEI MARIA HANDIC ,I S-AU FURAT SI PUŢINELE LEMNE PE CARE LE MAI AVEA !

                                         Prieteni dragi, 
Am primit un telefon ieri 4 martie 2020, de la dna MARIA HANDIC care cu lacrimi in ochi si-n glas ,imi spunea ca i s-au furat in noaptea de 3 spre 4 martie,puţinele lemne pe care le mai avea doar pentru cateva zile.
A anuntat POLITIA au venit la dansa acasa, dar nu au facut nimic,asa cum spune doamna.Au venit ,au vazut si ia hotul care venise cu caruta noaptea,de unde nu-i.Daca nu are mai multe detalii,nu au cum s-o ajute.
Doamna MARIA HANDIC plangea la telefon si m-a rugat sa fac public necazul ei.Lemnele pe care le mai avea doar pentru cateva zile, erau intr-o magazie in curtea casei.Hotii au bagat caruta in curte si asa au furat tot!
Si totusi a apărat-o Bunul Dumnezeu si Maicuta Domnului pe dna Handic,pentru ca nu a auzit niciun zgomot in curte si nu a iesit afara .Daca iesea si-i surpindea pe hoti,probabil ca acolo ramanea.
Din păcate,doamna MARIA HANDIC sta in frig alaturi de baiatul ei grav bolnav,in timp ce hotii care nu vor fi prinsi niciodata,deoarece ,nimeni nu-i va deranja cu cautarile,si se vor incalzi la lemnele furate de la o doamna in varsta de 80 de ani.Asa este la noi in Romania,se fura orice si oricat, dar nu sunt prinsi niciodata.
Sa incercam dragii mei, s-o ajutam pe dna HANDIC sa-si poata procura alte lemne,macar sa iese din luna MARTIE.(dna locuieste in zona de munte si e frig)
Iata povestea trista a dnei MARIA HANDIC pentru cei care nu o cunoaste:
                                           

                                                         Dragii mei,

M-a sunat in aceasta seara dna Maria Handic , si cu lacrimi in ochi m-a rugat ca sa public cateva randuri de suflet,prin care ne roaga din toata inima ca s-o ajutam fiecare cat putem si cum putem, ca sa-si poata cumpara cateva lemne de foc.
Stim cu totii dragii mei,faptul ca dna Maria Handic are baiatul de 46 de ani bolnav grav, si trebuie ingrijit ca un bebelus ,deoarece,nu vorbeste,nu mananca singur, ....e cumplit.
Prieteni dragi , va rog si eu din suflet haideti sa ne unim cu totii si s-o ajutam pe aceasta doamna vaduva si cu fiul ei grav bolnav si incurabil,s-o ajutam sa-si cumpere cateva lemne de foc.
Dumnezeu si Maicuta Domnului sa va binecuvinteze masa si casa si pe toti cei dragi voua,si sa va inmulteasca DARUL vostru pentru dna Maria Handic.
Iata de ce sufera baiatul dnei Handic:
OIigofrenie 1' 2 cu alolie motorie, Epilepsie si multe alte complicatii, si care fiu ,nu se poate hrani singur,nu se poate imbraca singur,etc etc.
Iata dragilor si contul dnei Handic :
CONT DONATII pentru ROMANIA :

RAIFFEISEN BANK : RO72RZBR0000060011810593 !


Iar telefonul doamnei este:
Telefon : 0725646379
Adresa de facebook :


Maria Handic

                                         Va multumesc din suflet dragilor si va rog din toata inima sa dam o mana de ajutor pentru ca aceste doua suflete sa aiba minimul de caldura in casa.
                 Cu iubire si cu recunostinta,Maria Ghiorghiu.

P..S.
Sau poate cineva are lemne mai multe si ar putea sa o ajute si pe dna Handic.
Sunati-o va rog frumos:
Telefon : 0725646379

47 de comentarii:

  1. Doamna asta parca e nascuta sa atraga spre ea toate problemele. Ar trebui sa-si studieze puțin neamul, pentru ca e posibil ca cineva din neamul ei sa fi incalcat grav legile Lui Dumnezeu!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Lasati-o in pace,are destule necazuri.

      Ștergere
    2. Am fost la preot,a tinut slujba si in casa si la biserica,a sfintit casa! Pana si baiatul simte energia rea! Imi arata sa plecam ! Maria H

      Ștergere
    3. 08.27 Vrei sa spui ca Dumnezeu e razbunator,dar o faci voalat,spui ca s-au incalcat niste legi. Chiar daca ar fi asa,de ce sa sufere urmasii,pentru ce au facut altii,daca fiecare om e un nou suflet,creat de Dumnezeu si care nu se reincarneza,decit dupa judecata de apoi,care nu se stie daca va fi sau nu. Daca omenirea intra pe drumul cel bun si nu se autodistruge,nu va fi nici o judecata,nimeni dintre cei morti nu va vedea un nou cer

      Ștergere
  2. Poate trebuie sa faceti o schimbare de baza , d-na Handic . Vindeti casa si luati-va o garsoniera care sa va ofere siguranta si un mic confort . Aveti o varsta, multe probleme de sanatate si ale dvs. si ale baiatului . Poate va mai raman si ceva bani care sa va asigure un trai mai bun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Doamne ajuta! Am spus ca,as pleca de aici si in patru labe,numai sa nu aud de satul asta! Maria H

      Ștergere
    2. Doamna,Nu satul este de vina pentru situația dumneavoastra,peste tot există oameni buni si oameni rai.Asta este crucea care trebuie să o duceți cu autorul bunului Dumnezeu

      Ștergere
  3. Păi asta este tara in care trăim Fura toti de la mic la mare

    RăspundețiȘtergere
  4. Pușlamale este plină țara de ele. Dacă au ajuns să fure lemnele din curtea altuia nu va mai dura mult și o să te trezești dimineața că ți-a dispărut gardul și poarta.
    ȘTIRE ȘOC poșta română anunță că refuză să mai livreze pensii și alocații suspecților de infecție cu coronavirus. Nimic nou mai ieri erau alungați unii de prin magazine doar că erau veniți din Italia. Aici s-a ajuns Interzis câinilor și negrilor. Mă gândesc cu groază unde se va ajunge dacă se vor înmulți cazurile de covid19 va fi de ajuns să te indice unu în autobuz că ești infectat cu Covid19 ca să te tăbare tot autobuzul să te ia de nădragi și să te arunce din mers.

    RăspundețiȘtergere
  5. Cu ce o ajuta studierea neamului acum?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa cum a ajutat-o Dumnezeu,de n-a auzit cind o furau hotij

      Ștergere
    2. Studierea neamului te ajuta spiritual. E foarte bine sa stii ce fel de stramosi ai. Macar te dezici oarecum de ei si te impaci sufleteste cu Dumnezeu. Parintii mananca agurida si copiilor li se strapezesc dintii...Cel mai rau platesc urmasii celor ce au practicat magia neagra. Orice incalcare a legilor se plateste. Credeti ca urmasii politicienilor nostri nu platesc? Copiii lor sunt foarte mulți lipsiți de caracter, se drogheaza si incalca si mai rau legile divine. Treptat, urmasii lor vor degenera, asa cum degenereaza acum occidentul ce are mult sange nevinovat pe maini.
      Poate ca dna Maria H e curata ca lacrima si reprezinta un suflet care va intra in realitate pentru ca voi, cei din acest grup, sa va Mantuiti, sa ramaneti buni la suflet. Doar Dumnezeu stie in ce situatie suntem fiecare dintre noi...
      Dar...nu pot sa nu ma intreb: de ce mergeti incolonati la vot, daca politicienii va tradeaza?!
      Dumnezeu iarta orice, in Final. Dar prostia nu poate fi iertata, pentru ca prostia inseamna alegere...Si Dumnezeu nu va incalca liberul arbitru daca iubiti hoții mascati sub nume de politicieni.

      Ștergere
    3. Magazia nu e asa aproape de casa! Eu dorm cu calmant si nu am auzit! Chiar daca auzeam ,nu aveam curaj sa ies afara! Maria H8

      Ștergere
    4. Dna Maria, si ce daca traiti printre catolici? Eu nu cunosc catolici, dar tot crestini sunt si ei si presupun ca nu va vor converti fortat la catolicism! Daca o sa va separati mereu pe secte si sectisoare o sa fiti foarte slabi...Mai treceti si voi peste Ego-urile sectante, ca trufia e de la demoni..

      Ștergere
    5. 07:23, tu nu ai priceput despre ce e vorba in cazul doamnei Handic. Unde locuieste dansa, sunt de o alta etine care e inchisa, adica sunt doar ei pentru ei, iar doamna Handic este singura (mai bine alegea sa se stabileasca in alta parte a Romaniei). Tu nu ai vazut ce au facut cu cei doi muncitori din Sri Lanka de s-a cutremurat o tara intreaga si o intreaga Europa? Asa fac cu toti care nu sunt de etnia lor. Se ajuta doar ei intre ei, in marea lor majoritate. Nu ai ce le cere ajutor ca nu ti-l dau pur si simplu, pentru ca nu au chef.

      Ștergere
    6. Anonim 7m23Nu se oune problema de religie ci de etnie! Maria H

      Ștergere
  6. Dragi romani, incepand de astazi,

    Emisiunea Romania Ascunsa va fi difuzata incepand cu ora 19:00‼‼‼‼
    In seara aceasta RUPEM TOT cu:

    1. Coruptia din Politia Campulung: INREGISTRARI, MARTURII, DATE CONCRETE despre mai multi politisti care au transformat Campulung Muscel in ACVARIU
    2. Prezentarea interlopilor si legaturile lor cu politia si parchetul local
    3. Cum a incercat MATASARU sa impiedice PROTESTUL de la CAMPULUNG - PROBE
    4. Cine sunt de fapt agentii Rusiei in Romania si cum actioneaza. Imclusiv fata de pozitia mea corecta in solicitarea unui punct de vedere Guvernului SUA in cazul Alexandrei
    5. Cum functioneaza ca "unsa" relatia RUSIEI cu Germania, Italia, Franta, Ungaria, SUA, etc...DATE CONCRETE!
    6. De ce sunt impotriva legii privind vaccinarea obligatorie
    7. Actualizare informatii despre Alexandra si Luiza: LEGATURA DINTRE CAMPULUNG si Cazul Caracal: ce legatura este intre interlopii din Campulung si Caracal in perioada rapirii Alexandrei
    8. Migrantii si pericolul urias al ciocnirii ISLAMO-CRESTINE in Europa .

    https://www.facebook.com/presedintecnmr/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ar trebui reinfiintat institutul Cantacuzino...Poate ca vaccinurile produse acum sunt contrafacute. Ca toate prostiile importate. Importam pana si becuri contrafăcute care au pe ele un nume de marca. Medicamentele sunt cu doua taisuri si...stiti si voi cum ne mai otravesc...
      Dar stiti foarte bine cat de usor sunt de corupt romanii...Nicio otrava nu si-ar gasi drum prin Romania daca statul român nu ar fi coruptibil.
      Fara vaccinuri deloc, nu stiu cum ar fi...Ati avea curajul de a nu vaccina un copil antipoliomielită? Intrebati un adult din generatia care a ramas cu sechele pe viata daca nu ar vrea ca vaccinul sa fi fost descoperit inainte de boala lui..Sau ganditi-va la oamenii care mureau in chinuri cand erau muscati de animale turbate.
      Stiinta este tot de la Dumnezeu...Ne intoarcem in Epoca Primitiva doar pentru ca romanii nu au curajul de a face curatenie in sistemul corupt?
      Ganditi-va ca nici parintilor ce-si vaccineaza copiii nu le convine sa-si trimita copiii in grupuri in care ceilalti nu sunt vaccinati. Ce vom face? Ii vom trimite la scoli separate? Vom desparti copiii pentru ca parintii au opinii diferite?
      Asa ca...solutia este tot in reinfiintarea institutului Cantacuzino si pus biciul pe coruptii nostri. Daca mai avem barbati curajosi prin Romania...Patrioti autentici, ca DNA este slugă!
      Cred ca va dati seama ca apa a ajuns la gatul poporului roman! Nu va treziti, o sa plangeti amarnic dupa timpurile in care nazistii inca nu ne controlau total!
      Cand spun nazist nu ma refer numai la Iohannis si guvernul lui. Ma refer la toti politicienii care nu si-au facut datoria fata de popor atunci cand au avut puterea in maini.

      Ștergere
    2. 10.14 esti un creier conectat deja la intelingenta artificiala. Pai parintii care isi vaccineaza copiii, DE CE II VACCINEAZA??? NU AR TREBUI SA FIE CARE CUMVA PROTEJATI ? Dupa parerea voastra vaccinul protejeaza, deci copiii nevaccinati nu ar treb sa fie un pericol de boala pt cei vaccinati! Numere de indentificare ce sunteti! Luati-va microcipurile si duceti-va pe luna! Faceti matanii la I.A. in loc sa credeti in Dumnezeu!

      Ștergere
    3. Esti microcipat tu! Vrei sa traiesti in pestera? Fă-o! Dumnezeu Creatorul la care eu ma rog este pretutindeni. Dar impotriva bancilor si caselor de amanet din toata lumea de ce nu ati protestat, creiere pretins nemicrocipate? Impotriva masoneriei care tine oamenii in captivitatea unui sistem demonic de ce nu ai protestat? Dar impotriva preotilor corupti care se prefac ca nu vad cati pedofili au chiar in propriile parohii si chiar printre preoti?!
      Va ajunse diktatura nazista la fundul barcii si acum tremurati de frica? Pai, stapanii le fac ce vor cobailor...De ce nu ati fost total cu Dumnezeu, protestand impotriva celor ce fac jocurile lui anticrist prin lume? Ati vrut sa vedeti din ce parte bate vantul ca sa știți încotro sa fugiti? Iată, acum bate din toate partile. In vortex!

      Ștergere
    4. Mai 07.06 hai sa iti spun ce nu stii si scrii ca sa te afli in treaba: nu am card bancar, de sanatate, imi ridic banii in mana si imi scot acea adeverinta care atesta ca platesc contributiile la sist medical. ( oricum nu prea imi treb ca la dr nu prea am ce cauta, am ceva boli cronice, netransmisibile si nevindecabile asa ca traiesc cu ele fara medicamente).
      Gura mica si joc de glezne, accepta ca vaccinarea nu e nimic bun, si da ma voi duce primitiv in munti daca va trebui ca sa scap de nebuni ca voi provaccinare, promicrocipare.

      Ștergere
  7. cine stie ce casa are Maria Handac?-o casa s-o vinzi in ziua de azi dureaza mult timp-ea fiind bolnava si cu baiatul la fel-eu o intreb-chiar nu are vreo ruda in putere sa o ajute sau sa ceara ajutorul primariei! sau biserica-e greu cand esti bolnav si in varsta si cu alte greutati pe cap-DOMNUL SI MAICA DOMNULUI S-O AJUTE

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 18:47, cand casa e la tara nu e atat de simplu sa gasesti cumparatori. Pe doamna Maria nu are cine sa o ajute dintre rude, se cazneste singura si isi sprijina fiul bolnav asa cum poate la varsta dansei. Acolo nici primaria nu ajuta, iar biserica ortodoxa nu-i atat de intarita financiar, pentru ca cei mai multi de acolo au alta religie, fiind de alta etnie.

      Ștergere
    2. Il am pe bunul Dumnezeu si pe Maicuta Sfanta! Alt ajutor nu am!Maria H

      Ștergere
    3. Zilele trecute,s-a fisurat o teava de apa,nu am gasit un instalator! Am recurs la ajutorul primariei si mi-au spus ca nu cunosc nici un numar de telefon! Eu doua nopti nu am inchis un ochi,galeata se umplea la1/2de ora si trebuia sa o golesc! Primaria e numai cu numele! Maria H

      Ștergere
    4. Anonim 18.47 casa pe dinafara arata destul de rau! Trebuie gletuit! Inauntu arata binisor ptr cei care,nu au pretentii de vila.Am doua camere mari25mp o camera ,cealalta 18mp bucatarie f.mare,baie,hol si o camara cat o camera si podul.Cat a trait sotul meu,pana sa se inbolnaveasca,am pus parchet,am tras apa si canalizare.Conducta de gaz e langa poarta dar,costa mult sa-l instalez si e de durata!Gradina are 2500mp,arata groaznic,nu am gasit pe nimeni timp de doi ani nuci macar sa coseasca iarba.Am apelat la primarie sa trimita contra cost,macar la cosit si mi-au spus ca nu au oameni! Asa te poti ajuta cu cei de aici! Maria H

      Ștergere
  8. Daca oamenii ar avea cipul de care se vorbeste,s-ar fi putut afla cine a intrat in curte. La fel,daca cei care trebuie sa stea in carantina pentru gripa ar avea bratara( ca pina la cip mai e de progresat),nu s-ar mai plimba peste tot. A venit gripa,e momentul pentru cipuri

    RăspundețiȘtergere
  9. Fratilor, dăruiți atunci cand aveti, nu va zgarciti! Pentru ca atunci cand daruiesti tie iti daruiesti. Iti construiesti locul in lumea Lui Dumnezeu. Asta e lumea lui anticrist, hoțul de suflete si mincinosul!
    De ce Iisus a refuzat oferta lui Satana? Pentru ca a stiut ca in acest plan in care oamenii au cazut in intuneric bogatia nu este reala. Este doar ceva trecator. Bogăția e in Cer.
    Nu am bani multi si incerc sa nu-mi ingrop talantul. Cand intalnesc pe cineva care are nevoie il ajut. Doamna din linkul pe care o sa-l postez mai jos ajuta multi oameni. Am trimis niste bani mai demult pt fundatia ei. Si o sa o mai fac atunci cand o sa pot.
    Dna Maria H, scrieti-i un mail. Stiu ca are un blog unde e si adresa de mail. Eu i-am scris dintr-un sentiment de admiratie pentru ca Oamenii sunt rari. Politicienii nu sunt oameni decat pana invata ca mierea din stup e dulce. Si isi iau pentru ei mai mult decat li se cuvine, saracindu-ne pe noi.
    Si mi-a raspuns, ingerasul pazitor al oamenilor aflati in suferinta...Poate ca nu intamplator o cheama tot Maria, nume predestinat.
    Asa ca incercati, dna Maria H, sa bateti si la usa aceea...Nu se stie niciodata prin cine Dumnezeu ne ajuta.
    Nu așteptați sa apara problemele ca sa va ganditi la Dumnezeu. Deschideti-va din timp un " cont" de fapte bune in Cer. Conturi in banca au toti banditii. Dar nu au in Cer. Satana i-a ispitit si ei au cazut la examenul la care Iisus a trecut. Daca ziceti ca Iisus va este Model, atunci asa sa fie! Nu se poate si cu dracu si cu Dumnezeu in acelasi timp!
    https://elitaromaniei.ro/maria-holtzhauser-omul-care-s-a-reinventat-din-propria-cenusa-si-daruieste-altora-speranta-si-sanse/?amp

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim 7.25 va rig sa ma credeti,contul la care va refeeiti,e deschis mai de multicel! Oricum va multumesc! Maria H

      Ștergere
  10. Of doamna Maria. H este plin pamantul de rautati.
    Rusine sa le fie celor care au putut face acest lucru.
    Doamna Maria ce pot sa va spun este sa va întărească BUNUL Dumnezeu și Maica Domnului sa treceți peste toate cu răbdare și credința.
    Cu mult drag si multa sanatate

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. D-na.Masinca,din pacatte nici cu sanatatea nu stau asa cum ar trebui! Ii multumesc BUNULUI DUMNEZEUin fiecare dimineata ,ca mi-a dat sansa ca pot sta pe picioarwle mele!Cu respect Maria H

      Ștergere
  11. Doamna Maria este un caz social si ar trebui sa ceara ajutorul autorităților ca de asta sunt aleși.Cate Marii nu mai sunt in tara asta cate au asemenea nevoi

    RăspundețiȘtergere
  12. Cine a tocat justitia ca face prea multe abuzuri?Asa ne trebuie să ne fure si sa ne dea in cap nemernicii ca nu mai au frică de nimic

    RăspundețiȘtergere
  13. Ce va mai place sa publicati doar ce va convine...

    RăspundețiȘtergere
  14. Aveti mare dreptate! Biserica ortodoxa e ticmai la Bretcu! Eu nu pot ajunge acoli,sant doua mijloace de transport la ore nepitrivite! Biserica e sus pe deal!Aici toti sant romano catlici! Ascult Sfanta slujba duminica pe tv.si ma rog! E altceva cand,poti participa fizic la slujba si sa fi miruit! Cu mult respect Maria H

    RăspundețiȘtergere
  15. Ma ofer eu sa ii trimit la domiciliu pe cel de la Asistenta Sociala. Scriu eu la instititiile care se ocupa de astfel de cazuri. Intrebarea este: tot ceea ce spune doamna MH este real? In caz contract, daca in urma verificarilor se constata altceva, nu prea este in regula.
    Va rog sa imi comunicati daca sunteti de acord si daca Maria Ghiorghiu garanteaza ca cele spuse sunt reale. Vreau aceste garantii deoarece, daca vin cei de la asistenta sociala si lucrurile nu se confirma, pot exista repercursiuni legale.
    Astept sa imi raspundeti!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim6 martie 2020, 19:05
      Sunati/o pe dna MARIA HANDIC si vă va da toate INFORMATIILE de care aveti nevoie! Frumos din partea dvs ca vreti s-o ajutati!Dumnezeu sa va rasplateasca si MAICUTA DOMNULUI sa va ocroteasca!

      Ștergere
    2. 19.05, scrie si bine vei fi scris; abandoneaza-ti indoielile,scrie fara verificari sau asteptari,asta sa fie cererea ta si atunci imi unesc si eu rugaciunea cu a ta si voia noastra facese-va.
      Nu lucra in timpul liber ca te obosesti.

      Ștergere
    3. 22:28 Nu este vorba despre indoielile mele si nici n-am timpul necesar sa fac verificari absurde si lipsite de sens. Falsul in declaratii/inscrisuri este pedepsit de legea penala si nu vreau sa ii fac alte probleme doamnei!

      Ștergere
    4. 00.27, Fals in declaratii la 80 de ani ? Fi mai atent ca ratezi
      ,,shaolinu'' ce trece pe langa tine.Sem.Fi.

      Ștergere
    5. Omule, tatal meu este foarte bolnav si a fost incadrat, in decembrie 2019, intr-un grad de handicap. Nu ai idee cate documente iti trebuiesc si cate hartii/ancheta sociala, etc, trebuie sa semnezi ca apartinator. Voi credeti ca vorbesc din carti? Ia, hai gata! Binele cu forta nu se poate! Sariti si atacati aiurea! Ia spalati-va pe cap, fiecare cu problemele voastre! Trace shaolinu'pe langa mine si alte prostii...
      Hai, faceti voi cu shaolinii vostri, pe timpul vostru si cunoatintele voastre!
      Asa se lasa oamenii pagubasi cand vor sa ajute!!!

      Ștergere
    6. Anonim 0.27 va asigur ca tot ce i-am spus d-nei Maria,este adevarat! Puteti verifica cand doriti!Maria H

      Ștergere
    7. De cand m-am mutat aici(8-9ani)nu a venit nimeni de la asistenta sociala! D-na.care se ocupa de asistenta sociala in cadrul primariei,e sotia primarului!(fostul ptr.ca l-au schimbat pe primar)!Am inteles ca la primarie sant numai rude!Asta nu m-ar interesa daca,si-ar face treaba! Maria H

      Ștergere
    8. Anonim19.05 cu asistenta sociala nu facetti nimic!Nu aveti idee ce se intampla pe la inspectoratele astea! Eu sant trecuta de mai bine de 30 de ani! Sa nu credeti ca,am stat sa rezolve altcineva problemele mele! Am ajuns si la prefectul judetului! Veniti personal la mine si va vetu convinge cu acte! Nu-i cunoasteti pe secui,sant razbunatori!Dumneavostra plecati si eu ramin cu dusmanii! Eu nu am forta sa ma lupt cu morile de vant!A mai fost persoana la mine(citeste blogul Mriei) si s-a lamurit! De atunci a mai venit de cateva ori cu de toate! Sta in Bacau!

      Ștergere
  16. Pe mine m-a luat 6 ani ca sa vind o garsoniera la oras,pina ce am luat pe ea,cit merita real,lentru ca agentiile traiesc de pe umerii oamenilor;am dat-o fara ei!!Apoi ce sa mai zici la tara!,E plina tara cu hoti si tilhari,au fost eliberati cu legea compensatorie,nu au frica de nimic,sint slabe legile,asta a facut PSD!!

    RăspundețiȘtergere
  17. Le-am spus si celor de la politie ca,oamenii cinstiti stau dupa gratii si hotii sant liberi! Maria H

    RăspundețiȘtergere
  18. 16.09 ai o deformatie profesionala oribila, sari ca ars la saolinu, dar nu zici pas ca nu poate fi vorba de fals in declaratii la varsta doamnei !
    Esti abject!

    RăspundețiȘtergere