miercuri, 3 aprilie 2019

UN AJUTOR, PENTRU O MAMA VADUVA CU UN COPIL !


                                                  Dragii mei,

Va scriu cu multa dragoste sufleteasca aceste randuri in care,vreau sa va rog ca sa ajutam o mama vaduva cu un copil la scoala, mama care lucreaza cu ziua pe unde poate si cum poate.
Aceasta mama tanara as putea spune,i-a murit sotul de o boala de inima, si a ramas cu un copil care avea pe atunci cativa anisori,acum este in clasa a 6 a.
Pe mama o cheama Doina, si sta doar intr-o singura incapere cu tot cu baiat.
Are o camaruta mica si foarte modesta, si doreste sa mai ridice inca o camera langa cea pe care o are,ca sa aiba si baiatul camera lui,avand in vedere ca este destul de marisor de-acum.
Are nevoie si de un pat mai mare,ca sa inacapa amandoi sa doarma,pana va putea sa-si ridice inca o camera.
Bucatarie nu are Doinita ! Acolo ,in acea camaruta gateste,spala si se spala ,si doarme.
Baie nu are.Toaleta este in fundul curtii.
Mama este foarte harnica si gospodina,dar nu poti sa ridici inca o camera cu cei cativa lei pe care îi castigi zilnic.
Mama are nevoie de materiale de constructii ,pentru a ridica acea camera pentru baiat.
Iar baiatul, isi doreste tare mult un LAPTOP care l-ar ajuta tare mult la scoala.
               Imagini pentru iisus rastignitImagini pentru maica domnului
Suntem in SFANTUL POST al PATIMIRILOR MANTUITORULUI nostru IISUS HRISTOS,haideti sa ajutam aceasta mama vaduva cu un copil, ca sa poata sa-si mai ridice 4 pereti,pe langa ceilalti 4 care sunt din chirpici de  pămant facuti.
Sa ajutam cum putem si cu ce putem aceasta mama, care acum 4 ani,venind acasa de la munca cu ziua,si-a gasit sotul cazut mort in prag, cu bratul de lemne langa el, si cu fasolea care fierbea pe  plita din camera.
Nu i-a fost usor si nici nu-i este usor nici acum.
Dorinta ei ,este ca sa aiba baiatul camera lui,si sa nu mai doarma in acelasi pat cu dansa.
Iata telefonul Doinitei :
                    0722993003.
Doinita nu are cont in banca,cine vrea si poate ca sa o ajute,sa o sune la numarul de telefon de mai sus,adica:   0722993003.
Prieteni dragi, ma rog pentru fiecare dintre voi,ca sa aveti parte de sanatate,de bucurii si impliniri sufletesti si nu in ultimul rand,de mantuirea sufletului.
Va multumesc din inima pentru DARUL vostru pe care il veti face DOINITEI si pentru toate cate ati mai facut si veti mai face.
Nu uitati ca: DUMNEZEU si MAICUTA DOMNULUI vă va intoarce DARUL vostru ,inzecit si insutit chiar,prin bucurii si sanatate atat pentru voi, cat si pentru cei dragi voua.
                          Cu iubire si cu recunostinta,Maria.
P.S.
Astayi am fost cu Doinita la BANCA RAIFFEISEN si si/a deschis un cont,pentru ca voi dragii mei,care puteti si vreti sa-i dati o mana de ajutor,sa aveti unde sa-i puneti un banut.
Iata:
        COD IBAN :
             RO07 RZBR 0000 0600 2088 2621
                          Doinita Luca !
Va multumesc eu dragilor,in numele Doinitei.
DUMNEZEU si MAICUTA DOMNULUI sa va binecuvinteze si sa va ocroteasca cu mila si cu dragostea Sa!

20 de comentarii:

  1. Daca o cunoasteti personal pe doamna Doinita, as dori sa o ajut cu o suma modesta de bani, dar va rog sa ii spuneti sa isi deschida un cont, sau daca doriti, sa mergeti cu ea sa deschida un cont sau chiar sa ajunga banii la ea printr-un cont al dumneavoastra.
    Daca mai exista si alta metoda, va rog sa imi spuneti. DOAMNE AJUTA!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Christian, voi merge maine cu Doinita,ca sa -si deschida un CONT si-l voi publica aici.
      DUMNEZEU sa te binecuvinteze cu mila si cu dragostea Sa !

      Ștergere

    2. Christian3 aprilie 2019, 22:06
      Iata si contul Christian ,pentru DOINITA LUCA : RAIFFEISEN BANK COD IBAN :
      RO07 RZBR 0000 0600 2088 2621
      Doinita Luca !

      DUMNEZEU si MAICUTA DOMNULUI sa va binecuvinteze DARUL si sa va ocroteasca !Mii de multumiri din inima !

      Ștergere
  2. sunt atatea fabrici care ar putea sa faca bine nevoiasilor-ma uit si vad la tv la incendii de cheresteasi fabrici de tot felul-privatii au posibilitati lunar sa faca binele-sa-i ajute DUMNEZEU d-nei DOINA si copilului

    RăspundețiȘtergere
  3. Astept contul d na Maria, cu drag si din putin.....cu siguranta vor fi mai multi cu dare de mina, chiar si cu materiale de constructii....felicia.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. CONTUL pentru DOINITA LUCA : RAIFFEISEN BANK COD IBAN :
      RO07 RZBR 0000 0600 2088 2621
      Ma rog la Bunul Dumnezeu si la Maicuta Domnului,ca sa va binecuvinteze DARUL si sa vi-l inmulteasca prin bucurii si impliniri sufletesti.
      Din toata inima,mii de multumiri !
      Va imbratisez cu drag Prieteni.

      Ștergere
  4. Sa nu mai faca cont la banca Transilvania,mi-a luat comision aproape 20 la suta din suma donata pentru Maria H.

    RăspundețiȘtergere
  5. Iohanis ,prost consiliat, sau de feliul lui ,a anuntat intrebarile pentru referendum,,la guvernul Ciolos nu a mai avut obiectii la avalansa de ordonante iar acum vrea oprelisti neconstitutionale pentru ordonante.
    E disperat pentru inca un mandat si inca un rind de case.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu au nicio valoare intrebarile sale ! CONSTITUTIA ROMANIEI este cea care trebuie respectata.
      Poate sa vorbeasca zi si noapte si sa spuna ca ,nu este legitim ca sa dea GUVERNUL OUG. Nu are dreptate! Nu cunoaste CONSTITUTIA ROMANIEI ! Daca ar cunoaste-o, nu ar vorbi asemenea lucruri fara de nicio valoare. Este disperat pentru a obtine un al doilea MANDAT ! Dar nu-l va mai obtine !!! Eu merg la vot pentru EUROPARLARMENTARE,dar la REFERENDUMUL dlui IOHANNIS nu voi merge! nu voi vota deloc,in niciun fel !

      Ștergere
    2. 14:27, tu ai impresia ca ai dreptate cu ce spui? Esti paralela cu viata, cu tot. Tu nici nu stii pece lume traiesti.

      Ștergere
    3. 16:33, dar tu ai impresia ca esti corect sa tot iti jignesti semenii?

      Ștergere
  6. Despre politaiul Politic Lazar de la inchisoarea AIUD...Nimic,Nimic???

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 14.25 despre cretinul care a scris mesajul, nimic, nimic?

      Ștergere
  7. Anonim 14:22 ai uitat sa numeri vilele lui Dragnea din Romania si Brazilia ,averea Bombonicăi (fosta sotie a lui Dragnea ) Irinuca (actuala iubita a lui Dragnea), fratele Irinucăi ( datorită lui Dragnea) fata si băiatul lui Dragnea ( putrezi de bogaţi) ....Doamne şi câte ar mai fi de zis !!! Am uitat dna Maria ,,trebuie sa nu judecăm pe nimeni IN AFARA DE IOHANIS " !!! Intradevăr Iohanis nu e un presedinte ,,batăios" dar nici cei care ni i băgati dvs pe gât( Ponta si Dragnea) Am votat răul mai mic ! Intradevăr nu mă obliga nimeni să intru pe blogul dvs dar nici nu pot să vă răspund când faceti asemenea afirmatii (Maria Gheorghiu 14:27 ) Tineri si nu numai au plecat din tara pt.că aici nu aveau nici o sansa datorită unor manipulări ordinare . Banii românilor au intrat in buzanerele unor nemernici : Voiculescu , Dragnea (bani europeni pt.intreg judetul Teleorman )Basescu, Truică ...si sunt asa de multi ca nu are rost sa îi inşir (APSOLUT DIN TOATE PARTIDELE ) Păcat de poporul român ! Incă sper că o să fim ajutați ,inclusiv de părintele Arsenie Boca !!! Am fost singura tară ,in 1990 FĂRĂ DATORII EXTERNE (cu sume mari de incasat) si acum SUNTEM DATORI VÂNDUTI !!! Bani care nu îi va plăti Voiculescu (cu antenele lui) ,Iliescu, Nastase ,Blaga,sau mao stiu eu cine....VOR PLATII COPII SI NEPOTII NOSTRII !!! Din aceasta cauza imi este f.scârbă de TOȚI MANIPULATORII ORDINARI !!!

    RăspundețiȘtergere
  8. Pentru Europarlamentare va recomand ca ardelean sa votati candidatul independent, moldoveanul Simion de la Focsani,singurul din candidati care a facut ceva pentru REUNIFICARE
    .A scris prin toata tara vestitul slogan''Basarabia este Romania'' si a sustinut PAS cu Pas in toata tara mitingul Centenarului Unirii pentru care la Chisinau a fost si imbrincit de Politai si i s-a interzis de pro-rusi intrarea in Republica Moldova timp de 5 ani.
    Miting pentru pe care l-am sprijinit si noi ardelenii.-craciun

    RăspundețiȘtergere
  9. O vorba ardeleneasca spune;''Fie sasu cit de prost,sa fie inalt sa ajunga la slanina''

    RăspundețiȘtergere
  10. Bunul Dumnezeu si Maicuta Domnului s-a aiba mila de acea mamica si de copilas.
    Doamna Maria o sa ajutam cu cat o sa putem.
    Cu mult drag este rau ca nu este mai aproape de noi.
    Aici avem oameni nevoiasi si strange parintele si duce.

    RăspundețiȘtergere
  11. Orice tara cu bogatii subterane , este o sursa de exploatare : Siria pentru petrol, Iran, Irak, Libia , Afganistan pentru opium, Venezuela are cele mai mari rezerve de hidrocarburi de pe planetă, având în vedere depozitele de nisipuri bituminoase în ulei în râul Orinoco.
    În total, țara ar putea ajunge la cifra de 513 de miliarde de barili de petrol extras, de două ori mai mult ca în Arabia Saudită, potrivit unui studiu efectuat de Serviciul de prospectare geologică al Statelor Unite (USGS). Rezervele de țiței din afara râului Orinoco au atins în anul 2005 o magnitudine de 80.582 milioane de barili.
    Resursele naturale regenerabile din Venezuela sunt reprezentate de păduri și pești.
    La fel de importantă este și apa râurilor care e utilizată pentru generarea de energie electrică și de resurse biotice, mărindu-se numărul terenurilor agricole.
    Printre resurse neregenerabile sunt cele de petrol, gaze naturale, fier, bauxită, cărbuni, aur, diamante, și altele.

    În Venezuela există rezerve imense de gaze naturale. S-au mai găsit niște rezerve în regiunea de nord-est a țării. Atât pe continent cât și în larg, sunt mai mult de 4.1 miliarde de m³ de gaze naturale, datorită cărora Venezuela se află pe locul nouă în lume.
    În Venezuela există peste 150 de clase de minerale. Cele mai importante sunt mineralele de fier, bauxita, aur, diamant, fosfat, cupru, nichel, plumb, zinc, sare, gips și calcar. În Guayana Venezueleană există rezerve mari de fier și bauxită, precum și depozitele de diamante și aur.
    Rezervele de aur și diamante din Venezuela reprezintă aproximativ 10% din rezervele mondiale cunoscute.

    RăspundețiȘtergere
  12. Cândva una dintre cele mai bogate şi mai sigure din America Latină, acum Venezuela stă cel mai prost din lume în privinţa creşterii economice, la fel şi la inflaţie, şi are a noua cea mai mare rată a şomajului. Are a doua cea mai mare rată a criminalităţii din lume, mortalitatea infantilă în spitalele publice care a crescut de 100 de ori în ultimii patru ani, o parte din angajatii statului lucrează doar câte doua zile pe săptămâna, pentru ca nu exista bani pentru salarii, iar şcolile funcţioneaza după un orar redus.
    În plus, moneda ţării, bolivarul venezuelean, a pierdut 99% din valoare.

    Statele eşuate sunt adesea caracterizate de eroziunea autorităţii de stat, regimuri autoritare incapabile să satisfacă nevoile populaţiei, corupţie răspândită în sistemul administraţiei centrale, represiune asupra oponenţilor politici, încălcare gravă a drepturilor omului, un sistem social în colaps, sărăcie extremă care afectează marea majoritate a cetăţenilor, criminalitate ridicată.
    Faptul că guvernul are tot mai puţini bani la dispoziţie pentru importul de bunuri este doar o parte a problemei, pentru că şi alţi factori au agravat lipsurile.

    Primul pas a făcut prin programele sociale pentru săraci ale guvernului socialist a lui Hugo Chávez, preşedinte din 1998 până în 2013, când benzina costa doar 2 cenţi şi nu se plătea chirie pentru închirierea caselor.
    În 2003, Chávez a introdus controlul preţurilor la unele alimente de bază – zahăr, cafea, orez, făină şi ulei de porumb.

    Ideea era de a le face mai accesibile populaţiei sărace, dar producătorii s-au plâns că din cauza noilor reglementări pierd bani şi unii din ei au refuzat furnizarea acestor alimente magazinelor de stat, unde preţurile de vânzare erau controlate, iar alţii chiar au renunţat să le mai producă.
    Rezultatul, ţara a devenit şi mai dependentă de importuri.

    Pusă în dificultate de căderea prețului la petrol — resursă care îi furnizează 96% din valută — și sancționată de agențiile de rating, Venezuela este constrânsă să-și restructureze datoria externă, estimată de unii experți la 150 miliarde de dolari, în timp ce populația suferă de pe urma unei grave penurii de alimente și medicamente, în lipsa banilor pentru importuri.

    RăspundețiȘtergere
  13. Iniţial populist cu discurs îndreptat împotriva corupţiei din Venezuela, Chavez şi-a schimbat atitudinea dând vina pentru toate relele pe bogaţii din ţară şi pe prietenii lor americani, după o lovitură de stat îndreptată împotriva lui din 2002. A declanşat ceea ce el numea „Revoluţia Bolivariană” (socialistă), bazându-se,ca şi predecesorii lui capitalişti,pe rezervele de petrol ale ţării pentru a o finanţa. Profitând de creşterea preţului ţiţeiului, a investit în construcţia de locuinţe şi în îmbunătăţirea asistenţei medicale, câştigând simpatia clasei sărace.

    O altă măsură a fost impunerea de preţuri fixe pentru alimente, iar când acest lucru le-a transformat într-o afacere neproductivă pentru companiile venezuelene, a recurs la importuri plătite cu banii din petrol. Susţinerea populară care l-a menţinut la putere i-a permis să treacă apoi la naţionalizarea a sute de companii. Când moneda naţională, bolivarul, a început să-şi piardă din valoare, a impus restricţii de cumpărare de valută şi a introdus un curs fix faţă de dolar.

    Aceste măsuri au dus însă la criza din prezent. Bolivarul şi-a continuat prăbuşirea, căci, neputând cumpăra legal dolari, oamenii de afaceri au recurs la piaţa neagră, unde cursul este acum de peste 1.000 de bolivari la un dolar, faţă de cel oficial de 10 la 1, iar scăderea preţului petrolului a lăsat ţara fără valuta necesară importului de produse care să fie vândute la preţuri fixe, de unde şi penuria de alimente şi alte bunuri.

    La sfârşitul anilor 90, preşedintele socialist Hugo Chavez a iniţiat măsuri radicale anti-sărăcie bazate pe exportul de petrol - şi de aceea încă este adulat. Numai că preţul petrolul a scăzut şi situaţia geopolitică s-a schimbat. Succesorul şi discipolul lui Chavez, Nicolas Maduro, a mers şi mai mult pe calea populismului şi a continuat ideea creării unui nou pol de putere - cu state ca Iranul, Belarus şi Cuba - niciuna ţări prietene Americii.

    Şi ca în atâtea situaţii, de multe ori răspunsul ni-l dă harta. Venezuela este din ce în se mai izolată geopolitic. Cuba era un aliat excelent, dar deschiderea faţă de America a însemnat răcirea relaţiei cu Caracasul. Columbia era un partener important, inclusiv ideologic - dar implicările Caracasului în negocieri cu gherilele FARC şi intervenţiile peste graniţă ale Venezuelei au complicat lucrurile. În rest, aliaţi americani cu care Caracasul nu are relaţii bune, precum Brazilia și Ecuador. Iar America a fost mereu acuzată că subminează activ regimul de la Caracas - şi este în continuare portretizată drept cauza tuturor relelor.

    E adevărat că şi are o lungă istorie de amestecuri în treburile interne ale statelor latino-americane - Cuba, Honduras, Chile, cum ar fi acuzaţiile că ar susţinut puciul din 2002 împotriva lui Hugo Chavez. Puterea de la Caracas spune că, sub influenţa Americii, elitele de dreapta şi marii patroni din Venezuela sabotează economia şi cresc deliberat preţurile la importuri.

    RăspundețiȘtergere