sâmbătă, 9 septembrie 2017
O STRADA LA SUD -EST, DIN CARE ŢÂSNESTE APĂ DE CIRCA 2 - 3 METRI ÎNALTIME !
9 Septembrie 2017,ora 6,17 dimineata !
Dragii mei,
Astazi dimineata treaza fiind, vad stand in pat cu ochii închisi,vad o strada înspre Sud -Est de pe marginea căreia a inceput a ţâşni Apa de circa 2 -3 metri inaltime.
Apa avea o forta foarte mare şi ţâsnea ca la fântanile arteziene ,cu un mare volum si la o mare inaltime.
Vom auzi dragilor de un astfel de incident major,dar sa speram ca nu va afecta masinile din trafic.
Forta Apei care ţâsnea din asfalt,ar putea distruge masinile care ar putea trece in acele momente prin acel loc,si -ar pune viata celor din masini in marte pericol.
Sa ne rugam la Bunul Dumnezeu si Măicuta Domnului,ca sa apere pe toti Fiii Sai, si pe noti toti deopotriva,Amin!
Cu dragoste,Maria.
O regiune la două sute de metri de Castelul Bran sub care se ascund palate underground în care au locuit odată extratereştrii.
RăspundețiȘtergerehttps://www.vice.com/ro/article/53p9j3/omul-care-locuieste-in-barba-dragonului-rupe-tacerea
Mai,dar pe omul acesta l-am vazut odata la tv.Sincer,dar are probleme psihice.
ȘtergereAlertă la Timişoara! Încă un grup de imigranţi, prinşi de poliţişti într-un tren :
RăspundețiȘtergerehttps://www.antena3.ro/actualitate/locale/alerta-la-timisoara-inca-un-grup-de-imigranti-prinsi-de-politisti-intr-un-tren-432479.html
Romanii sa isi faca provizii de hrana si apa. Ce ne asteapta este CRUNT . Declaratie Arafat acum 2 ore :
RăspundețiȘtergerehttps://aktualnews.ro/2017/09/10/romanii-sa-isi-faca-provizii-de-hrana-si-apa-ce-ne-asteapta-este-crunt/
Adevărata miză a invaziei din Afganistan? O ”mică” comoară de 3000 de miliarde de dolari!
RăspundețiȘtergereUn intelept proverb din vechime spune ca “Minciuna are picioare scurte”. O scurgere recenta de informatii privind zacamintele naturale care se ascund in subsolul afgan ne ofera o perspectiva diferita a campaniei internationale impotriva terorismului, initiata de administratia Bush dupa atacurile teroriste din 11 septembrie 2001 si concretizata in ocuparea Afganistanului.
Banuielile diversilor analisti politici internationali care invinuiau Statele Unite ale Americii ca doresc, de fapt, cotropirea si insusirea bogatiilor naturale ale Afganistanului (despre care circulau cifre imense in cercuri restranse), sunt pe cale sa fie confirmate.
Unii estimeaza ca valoarea bogatiilor subterane depaseste suma astronomica de 1 trilion de dolari. Se zice ca razboaiele si banii impart acelasi miros. Razboiul din Afganistan poarta cu sine aroma ametitoare a peste 1000 de miliarde…
Cate poate spune sau cate poate ascunde un simplu comunicat de presa? Mai ales atunci cand acesta este remis cu girul oficial al Pentagonului si preluat de marile agentii de presa ale lumii? Subiectul este extrem de sensibil si actual: razboiul impotriva terorismului, pacificarea Afganistanului, vanatoarea de talibani, distrugerea Al-Qaeda, normalizarea vietii dintr-o tara care nu a mai cunoscut pacea de peste 30 de ani si, nu in ultimul rand, goana dupa metale pretioase si gaze naturale, ambele aflate la mare pret in zilele noastre.
Acum se mai citește și: A vrut să renoveze casa, dar a încremenit când a scos pardoseala! Stătea acolo de 73 de ani!
Revenind la comunicatul in cauza, acesta a trecut aproape neobservat chiar si in presa internationala. A lasat in urma doar comentarii acide sau resemnate venite din partea analistilor specializati in politica internationala, economia mondiala si impartirea zonelor de influenta. In luna noiembrie a anului trecut, surse din interiorul Pentagonului declarau sub anonimat ca mai multe expeditii geologice americano-afgane sustineau ca rezultatele obtinute pana la acea data indica prezenta a mari depozite minerale in adancurile acestei tari din inima Asiei.
Este ascunsa, oare, in muntii afgani una dintre cele mai mari comori ale lumii?
Cu toate acestea, goana dupa bogatiile unei tari sarace (!), a inceput mult mai devreme. In luna ianuarie a anului 1984, directorul Departamentului Afgan de Geologie publica un raport conform caruia subsolul tarii dispune de o mare varietate de resurse minerale, incluzand aici: fier, crom, aur, argint, sulf, talc, magneziu, marmura si lapis lazuli.
Era doar o estimare superficiala, geologii afgani nedispunand la acea vreme de aparatura performanta cu ajutorul careia sa evalueze toate mineralele din subsol sau macar dimensiunea zacamintelor in cauza. Informatiile aduse de geologii afgani ajunsesera deja la urechile sovieticilor, care de la infiintarea lor in Afganistan, banuiau ca aceasta tara arida ascunde si alte bogatii in afara de uriasele depozite de gaze naturale, despre care Kremlinul avea cunostinta inca din anul 1957, cand geologii rusi investigau rezervele de gaze naturale din apropierea fluviului Amu Daria.
Razboi impotriva terorismului sau pentru „securizarea” bogatiilor subterane?*
15:14 Atata bogatie exista pe Tera ,incat ELITELE LUMII ar putea hrani inca o planeta. Atata tristete exista pe Tera incat Dumnezeu cred ca e foarte trist pe aceste ELITE care viseaza si viseaza numai razboi.TATAL CERESC NE RUGAM SA PAZEASCA,PROTEJEZE,OCROTEASCA TARA NOASTRA ROMANIA SI PE TOTI ROMANII.DOAMNE AJUTA
Ștergere2.
RăspundețiȘtergereGuvernul afgan din acea perioada era o marioneta sustinuta de Uniunea Sovietica: prin urmare, autoritatile de la Kabul se pregateau sa dezvolte si sa exploateze resursele minerale pe baza tehnologiei de extractie si prelucrare sovietica, alaturi de inginerii pregatiti la Moscova. Evident ca U.R.S.S-ul intentiona sa-si pastreze partea leului pentru sine.
O alta comoara indelung cautata dupa care jinduiau ochii sovieticilor, consta in rezervele de uraniu afgane, foarte apreciate in intreaga lume deoarece furnizau materia prima pentru armele nucleare a caror dezvoltare era la apogeu spre mijlocul anilor ’80.
Peste planurile sovieto-afgane s-a asternut insa praful dupa infrangerea U.R.S.S-ului de catre mujahedini, eveniment incheiat cu fuga rusinoasa a rusilor din anul 1989.
Cum sa furi un Trilion?
Pe data de 13 iunie 2010, cotidianul The New York Post titra pe prima pagina un eveniment de importanta majora pentru geo-politica mondiala.
Cu putine zile in urma, cercetatori din cadrul U.S. Geological Survey (forul suprem al geologiei si mineritului american), aparati de soldatii U.S. Army si ghidati de agentii CIA, descoperisera cea mai mare parte din potentialul subsolului afgan.
La o prima estimare a geologilor, zacamintele afgane valorau peste 1 trilion de dolari. Un trilion!
Adica un tren de 25 vagoane incarcate ochi din podea pana la acoperis cu hartii de cate o suta de dolari!
In Japoia sunt situatii de acest gen.Apa tasneste din pamant pe strazii,in parcuri,printre blocuri,dar oamenii sau obisnuit cu aceste fenomene "normale"ptr ei,ca si cutremurele
RăspundețiȘtergereAici este mana lui DOREL.
RăspundețiȘtergereSe mai intampla.Nu este ultima data !
16:33 scuze ca intreb! sunt bloda,cine e Dorel?...
ȘtergereDOREL de Romania .Il gasesti pe youtube.Toata lumea il cunoaste.!!!Este chiar video cu apa care tasneste din conducte !Este barbatul priceput la toate ...
ȘtergereO sa se umple tara ăsta de imigranții ăștia periculoși, dacă statul nu iau măsuri urgente!Au început sa vina și pe la noi,dacă prin Austria -Ungaria nu mai pot!
RăspundețiȘtergere