sâmbătă, 8 martie 2014

NEBUNIE ??? MINCIUNĂ ??? O FĂRÂMIŢĂ DIN SOARELE LUI DUMNEZEU !

                                        7 Martie 2014 ,ora 23,30 !

                                            Dragii mei, 

În timp ce scriam aici pe Blog, acum, cu doar 5 minute în urmă, mă gândeam la reacţiile majorităţii PREOŢILOR ,după ce am apărut în filmuleţul de pe ACASA TV, pe 17 februarie 2014 !
Am fost catalogată drept nebună, mi s-a spus în faţă de slujitorii  DOMNULUI de la care mă aşteptam mai puţin, şi îndrumată către PSIHIATRU ...urgent, pentru a mi se da nişte pastiluţe ca să nu mai văd asemenea "grozăvii ",în concepţia  acestor SLUJITORI  AI  DOMNULUI ! 
Fireste ,după cum vedeţi nu i-am băgat în seamă !!!
Dar în astă noapte, când căutam prin caietele mele de suflet, să văd ce as putea sa mai scriu aici pe Blog, şi citind din trăirile anilor din urmă, am găsit atât de multe TAINE  FRUMOASE, şi cu lacrimi în ochi si cu durere in suflet, imi ziceam în sinea mea :
"Cum pot majoritatea Preoţilor, să mă trimită la nebuni, în loc sa-şi plece privirea lor, si sa-si deshidă urechile lor, sa vada şi să audă ce am de spus ?
De ce atâta orgoliu şi atâta mândrie???
De ce nimeni, dintre slujitorii Bisericii, nu m-au contactat după apariţia Filmului pe ACASA TV, ca sa-şi exprime curiozitatea măcar, să vadă ce DOVEZI aduc în acest sens?
Ştiţi cum au procedat? Şi-au telefonat unii altora..,şi-au dat cu părerea unii altora, şi mi-au pus pecetea : NEBUNĂ !!!
Şi în această noapte, când scriam aici, mă gândeam şi mă rugam la DUMNEZEU să-i ierte pe ai SĂI  SLUJITORI, care m-au judecat greşit, din mândrie, din orgoliu, din neştiinţă....etc .
Şi iată cum BUNUL  DUMNEZEU ,mi-a răspuns la frământările  sufletului meu.
Văd cu ochii deschişi, în timp ce scriam la calculator, cum zboară prin aer, de la stânga mea,de pe deasupra capului meu, O  FĂRÂMIŢĂ, ruptă ca din Soare,cât un bob mare de orez, şi care pluteste în aer, din stânga mea, pe deasupra mesei la care scriu, si se opreşte deasupra monitorului, la circa 3 cm deasupra lui.
Stralucea, precum O FĂRÂMIŢĂ din Aur,lăsată în razele Soarelui puternic.
Aud Glas din Cerul Sfânt, care spune tare aşa :
                             
                         " BINE !  DACĂ  ERA  MINCIUNĂ ,
           DE  UNDE  ATÂTA  DRAGOSTE  SUFLETEASCĂ"?  
                            DE  UNDE  ?!

Şi aud cum din Cerul Sfânt, coboară  COR  de ÎNGERI, care cântau dumnezeiesc de minunat aşa :

               "TOATĂ  SUFLAREA , SĂ  LAUDE  PE  DOMNUL !
                  LĂUDAŢI  PE  EL , ÎNTRU  CEI  DE  SUS "!

Dragii mei, să aducem cu toţii cuvinte de SLAVĂ şi de LAUDĂ ,BUNULUI  DUMNEZEU şi MAICII  DOMNULUI, precum şi tuturor SFINŢILOR  SĂI ! 
Iar eu vă promit că, voi fi aici zi şi noapte, şi vă voi aduce CUVÂNTUL  LUI  DUMNEZEU, aşa cum îmi este descoperit mie păcătoasa şi nevrednica de mine, chiar de ÎNSUŞI  BUNUL  DUMNEZEU !
Şi iarăşi vă promit că, vă voi răspunde tuturor ,la mesajele pe care mi le trimiteţi, în limita timpului  disponibil,.Dar, vă voi răspunde la toţi cu mult drag si cu toată dragostea sufletească.

                             Cu dragoste şi preţuire, Maria.

                                                                     

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu