duminică, 2 martie 2014

GALILEEA !!! GALILEEA !!! GALILEEA !!!

                                 9 Aprilie 2004, ora 17,30 !

Eram la birou şi se întâmpla ca să fiu singură ,în acel moment! Aşa vrea DUMNEZEU, când voieşte să-mi arate câte ceva.
Brusc aud GLAS, care strigă tare aşa :

               "Galileea !  Galileea !  Galileea !

Clipă în care am în faţa ochilor închişi, UN CER de noapte albastră , şi în mijlocul CERULUI  de noapte, cam unde este Soarele de-amiază pe timp de vară ca si poziţie, văd  DOI  NORI mari , ca nişte SCOICI  uriaşe !
Aceşti NORI (ca niste  scoici mari de formă ovală,) mari cât UN NOR mare, sunt întoarse cu faţa în jos înspre Pământ.Erau două astfel de MARI " SCOICI" ,întoarse cu partea desfăcută înspre Pământ, stăteau în mijlocul CERULUI, pe BOLTA CEREASCĂ, ca si două trepte.
Erau la capete uşor suprapuse.
SCOICILE (cei doi NORI uriaşi ) ,aveau culoarea verde închis, pe Cerul de noapte, şi pe acesti  NORI ,au început să răsară STELE  mici aurii, STELE  multe,precum nisipul Mării.
NORII  uriaşi de un verde închis, chiar aveau forma unei SCOICI  uriaşe, întoarsa cu partea desfăcută înspre Pământ, au început a străluci enorm de mult, când pe suprafaţa lor,care era lipită de BOLTA CEREASCĂ, au început sa răsară puzderie  de STELUŢE mici aurii, stralucitoare foarte, precum nisipul Mării, aşa de multe au apărut.
Aud din nou Glas,care strigă iar :

           ''GALILEEA !  GALILEEA ! GALILEEA !"

Cerul de noapte nu mai avea stele, nici LUNĂ, iar pe CER, vedeam
numai  acesti doi NORI imensi, sub forma de SCOICI uriaşe, pe care au început a răsări STELE mici, ca firul de nisip  , aurii rupte ca din Soare.
Dragii mei, eu nu stiu ce inseamnă toate acestea, dar din Dragoste pentru voi toţi, le-am făcut cunoscute după VOIA  DOMNULUI !
                              Şi tot cu dragoste,Maria.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu