joi, 7 februarie 2013

VA MAI TRIMIT , UN ULTIM MESAJ !!! (nu eu, personal, ci ,UN GLAS din CERUL SFANT ).

7 februarie 2013, ora 5,45 dim. ,dormeam si brusc, aud GLAS DIN CER, care spune foarte, foarte,hotarat: " 
                              "CACI ,IATA ! VA MAI TRIMIT , UN ULTIM MESAJ : ROMANIA, SE PLEACA , IN DEALUL DRUMULUI "! (clipa in care vad cu ochii inchisi, o campie verde, al carui drum, urca spre UN VARF DE MUNTE, mai mic, nu prea inalt, care era si el, cu iarba verde).                                                

                               7 Februarie 2013, ora 2 noaptea!

        Ma trezeste UN GLAS, care spune cu mirare :"  HEZBOLLAH "! CRED CA, E O NOUA HEZBOLLAH ! (clipa in care ,am in fata ochilor inchisi, O INCAPERE mare, unde are loc O MARE FESTIVITATE, a ceva. Erau foarte multi oameni, imbracati la 4 ace, care stateau la mese si discutau. Brusc, vad O TANARA, cam la 23 de ani, inalta, subtire, cu fata prelunga, bruneta usor, cu parul negru ondulat, pana pe spate, cu o rochie de seara, bleumaren, foarte decoltata si lunga, pana in pamant. Tanara, nu era insotita de nimeni. Intai, imi este aratata cu spatele, si vad ca in jurul taliei, pe sub roachia de seara, parca avea, cartofi bagati in rochie; apoi, o vad din fata, si  ,are tot numai damburi, in jurul taliei, sub rochie, iar pe umarul drept, (ca si model la rochia de seara, avea 2 bretele negre, ca din piele). Tanara ,priveste imprejur la multimea de oameni, care se afla acolo, se bucura in sinea ei, si se aseaza, la o masa, printre oamenii multi, care erau asezati la masa. Si asta a fost tot. Dragii mei, din pacate, vom auzi, cat de curand, sau mai tarziu, de UN ATENTAT SINUCIGAS, care ,va face multe victime, printre oameni. Caci, se va intampla, intr-un loc public, unde se vor afla, multi oameni cu functii inalte, multi oameni de seama. ! Luati aminte si nu va indoiti. Dupa cum vedeti, nu scriu, numai din anii din urma, ci si acum in prezent ! Cu dragoste, MARIA

3 comentarii:

  1. si ai mai trimis inca 1000 de atunci

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Alexandru, nu era din partea mea, acest ULTIM MESAJ !
      Ci UN GLAS, din CERUL SFANT, a spus, acest MESAJ, care priveşte, în mod direct, ŢARA noastră, ROMÂNIA. Citeşte te rog, mai cu atenţie şi vei vedea că, nu de la mine, va fi un ultim mesaj, ci din CERUL SFÂNT.
      De la mine, scrise doar de mine, vor mai curge MESAJELE, atâta timp cât voi trăi, şi va fi şi VOIA LUI DUMNEZEU, ca să-mi îngăduie a le auzi în continuare şi a le vedea.
      Deci, vei vedea mii şi mii de articole, scrise de mine aici, dar care, nu sunt de la mine, ci de la DUHUL SFÂNT.
      Cu dragoste, Maria

      Ștergere
    2. Scuze ! Te-am botezat, te cheamă RARES! Citeşte cu atenţie, si nu vei mai fi, atat de înverşunat.

      Ștergere