luni, 1 iulie 2024

VIATA ! DUMNEZEU ESTE CEL CARE DA VIATA !!! DUMNEZEU ESTE CREATIA SI CREATORUL !



Dragii mei, 

In aceasta dimineata in zori, m-a trezit un glas puternic,un glas divin care striga asa:
"Exista o singura Creatie,care da Viata!
Aceasta Creatie, este Insusi Dumnezeu !"
Dragilor, daca se mai indoieste cineva de faptul ca,DUMNEZEU este Creatorul,Dumnezeu este Creatia si Viata, iata ca acum ,am adus (daca mai era nevoie)inca o Dovada vie,precum ca, DUMNEZEU este CREATIA si CREATORUL ,DUMNEZEU este VIATA!
Sa nu ne indoim niciodata de acest Mare Adevar Divin,nici macar in gandul nostru.
Viata dragilor, este un DAR divin ! Am venit pe Lume si in Lume,cu un anume scop divin.Depinde numai de noi daca acest scop,acest țel divin va fi atins.
Depinde de felul in care vom sti ca sa ne cheltuim viata, pe care am primit-o in DAR.
Pentru ca,Viata se micsoreaza cu fiecare zi,cu fiecare ora si cu fiecare secunda pe care o traim, inca din clipa in care ne-am nascut.Nimic nu se mai intoarce,ci doar cheltuim zilele si noptile, orele si secundele vietii noastre.Asa precum cheltuim banii din portofel pe diferite cumparaturi necesare sau nu, tot la fel ne cheltuim si viata noastra. Minunat ar fi ,ca sa ne cheltuim Viata noastra implinind Poruncile dumnezeiesti,iubindu-ne Aproapele,facand fapte bune si nu in ultimul rand,sa mergem la SFANTA BISERICA unde este mantuirea fiecaruia dintre noi.Daca cheltuind banii din portofel ,acestia se termina la un moment dat si ramanem cu ceva obiecte ce am cumparat cu ei si care sunt desertaciune, cheltuind Viata noastra intru PORUNCILE DOMNULUI,vom ramane cu VIATA cea vesnica veselindu-ne de-a dreapta Mantuitorului si sub Aripile ocrotitoare ale MAICII DOMNULUI.
Deci, sa alegem dragilor ca sa ne cheltuim Viata ce am primit-o in DAR de la CREATIE,de la DUMNEZEU ,sa alegem ca s-o si cheltuim dupa cum Ii este bineplacut Lui Dumnezeu,dupa Voia Sa si nu dupa Voia noastra care de multe ori, este gresita.
Cu dragoste,Maria.

5 comentarii:

  1. Azi la ora 19 mare meci de fotbal la Munchen Romania Olanda

    Vrema aduce furtuni si ploi care ofera surprize mai ales in vestul tarii pentru cei ce calatoresc cu trenul pe distanta mare din Maranures spre Cluj si Sibiu pe linga lucrari dar si turbulente inclusiv la avioane -craciun.

    RăspundețiȘtergere
  2. Azi romanii praznuesc pe Stefan cel Mare supranumit Regele Daciei cu cetati de la mare pina in Pocutia si de pe Nipru la Herson unde are pietrele cetatii cu un hrisov pina in sud la cetatea Lerici aproape spre Crimeea iar in vest in Transilvania cetati la Ciceu si Cetatea de Balta pe Tirnava Mica cetati distruse intentionat de secui cum fac acum cu Iohannis si cu statuile romanesti

    Pe Tirnava Mica Stefan avea 100 de sate iar pe Somes costruia biserici ca cea de la Vadul construita inaintea celei metropolitane din Iasi.
    .
    In Baragan a stapinit pina dincoace de Rosia Monteoru iar nepoata sa Ana fiica lui Petru Rares zisa Doamna Chiajna pictata la Alba Iulia singura domnitoare in Tara Romaneasca care a condus oastea in lupta si a construit ca si Stefan si aici biserici ca cea de la Chiajna cu zid de peste 1,5 metri de linga linia ferata din comuna Chiajna din marginea Bucurestiului

    pentru care doamna Maria are si un mesaj din lumea spirituala de a o reconstrui in manastire-craciun

    RăspundețiȘtergere
  3. Stefan cel Mare a mai avut o fiica Ileana care plecata la Moscova casatorita cu un Tar a murit in final cu fiul ei inchisi de alt pretendent la domnie

    Nepoata doamna Chiajna a ajuns in final in exil in Siria cu fiica ei casatorita cu un otomanbei-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  4. Metsovo in greaca- sau in limba aromana Arminciu orasel statiune de 6000 locuitiri care find vlahi cam toti inteleg si virbesc romaneste ,fiind vlahi in nord vestul Greciei intre muntii Pindului si in drumul spre Meteora si Albania sau Adriatica
    ,o statiune de iarna dar si de vara cu locuinte pitoresti in cascada pe pante de munte unde nu e nevoie sa stii alta limba decit cea romana-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  5. Extremistii Castei Evreiesti la putere in Romania de o jumatate de secol si care au distrus-o ,
    spun acum ca nu pot aduce la guvernare Extremisi -aduca Suveranistii si Patriotii ca Sosoaca, Calin Georgescu si George Simion etc
    De gargara in limbaj de lemn evreiesc din Carpatii Romaniei despaduriti de ei de la Sighetul Marmatiei pina la Orsova si Bucovina, peste tot astia cu limba Idis dorita de ciriputorul Iohannis peste tot plaiul romanilor-craciun.

    RăspundețiȘtergere