joi, 4 iulie 2024

STEMA ROMANIEI,ERA PE BURTICA DUHULUI SFANT !


                            Imagini pentru duhul sfant imagini

Este noapte si ma rog cu multa dragoste la SFANTUL MARE MUCENIC PANTELIMON, OCROTITORUL MEDICILOR SI VINDECATORUL BOLNAVILOR. 
 Brusc, am in fata ochilor inchisi un Porumbel alb si pufos cu aripile-i larg deschise sub CERUL de noapte.
PORUMBELUL  avea pe burtica Sa, asa cum statea pe CERUL de noapte, avea STEMA ROMANIEI,Stemă care se rotea de la stanga la dreapta, pe albul stralucitor al PORUMBELULUI, al DUHULUI SFANT. 
                   


Asa cum deja stim cu totii dragilor, ROMANIA este considerata ca fiind TARA in care  MANTUITORUL va veni pentru a doua oara pe Pămant. Adica, in al Doilea Său Nou IERUSALIM. 
Sa nu va-ndoiti de acest lucru minunat,de aceasta Mare Minune niciodata !
 IISUS HRISTOS va veni în Romania Duhului Sfant,ca sa ne judece dupa faptele noastre ! 
In alta zi dragii mei, un alt glas spune ceva ce noi am mai auzit .
Citez :
"CHINURILE sunt facute si pentru copii, necazurile ce va sa 
vină ...(si glasul dispare). 
De multe ori, zicem asa : uite sufera copiii pentru pacatele parintilor. Da asa este ! 
Dumnezeu voieste asa, pentru ca PARINTII sa vada suferinta copilului său, si sa nu se mai creada că ei sunt Parinti atotputernici ,si ca pot face ce vor si cand vor, caci nu este asa.
Sa tina minte ca, Sus in Ceruri avem un Stapan,avem un Creator cu numele de DUMNEZEU Cel ATOTPUTERNIC si ATOATETIITOR si ATOATEFACATOR ,Căruia trebuie sa ne inchinam si sa-I aducem multumire pentru toate. 
Daca nu facem asa, DUMNEZEU da chinuri si peste copiii nostri, pentru ca noi sa ne amintim că EL este DUMNEZEU si ca exista in Ceruri ,alaturi de MAICA PREA CURATA FECIOARA MARIA. 
Asadar,nu trebuie sa asteptam sa ni se intample o nenorocire,pentru ca sa ne -amintim ca avem un TATA CERESC, Căruia Îi putem spune toate bucuriile si necazurile noastre, dar trebuie sa-I cerem si iertare pentru gresalele noastre.
                                        Cu dragoste, Maria

8 comentarii:

  1. daca s-ar arata sf DUH asa cum e in cer-crestinii ar inlemni-! s-a aratat porumbel la botezul DOMNULUI pentru puritatea lui si i vazul tuturor sa poata privi si cei de fata- EL ESTE DUH NEMATERIAL

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Corect👍👍👍

      Ștergere
    2. Ce răi pot fi anumiti "oameni" care nu sufera porumbeii - simbolul Duhului Sfânt. Acestia nu respecta si nu Îl doresc in viata lor pe Dumnezeu Tatăl, Fiul (Iisus Hristos) si Duhul Sfânt. Dar isi vor primi ei rasplata... dupa fapta si rasplata, cum e si zicala.

      Ștergere
    3. Anumiti "oameni" nu sufera porumbeii - simbolul Duhului Sfânt. Acestia nu se pot numi crestini, vor arde in focul gheenei pentru atrocitatile pe care le fac.

      Ștergere
  2. Germania spune ca vrea reintroducerea serviciului militar obligatoriu dar si un serviciu voluntar pentru femei
    .
    Putin vorbeste de actuala ordine mondiala
    -facuta de Sua si satelitii sai-
    si de o noua grupare asiatica care ar include
    - si India , Pakistanul si Iranul-
    si unde ar avea locul ei si Hun-garia dupa constructia trenului si liniei ferate chinezesti care ar merge spre Belgrad pina in portul grecesc cumparat de China
    In timp ce Ukraina vrea spre occident pe care se sprijine
    in razboiul sau de aparare inceput in 2014 cu ocuparea ilegala a Crimeei de catre expansionismul imperiului asiatic al Rusiei care a ocupat un nou oras ukrainian la vest de Bahmut si bombardeaza aerodromuri si o baza din Krivoirod renumita zona bogata in minereuri unde e si nascut Zelenski
    , pentru ca avioanele F16 promise de occident Ukrainei sa nu aiba baze de decolare -craciun.

    RăspundețiȘtergere
  3. Mbappe jucatorul francez de origine africana de fotbal indeamna francezii sa iese masiv la votul de duminica 7 iulie in fata pericoluli extremismului
    in timp ce rabinul Parisului indeamna evreii sa paraseasca Franta urmare a urii musulmanilor ca si cum Franta se indreapta

    spre un Razboi Civil intern cea ce ar fi chiar interesul Rusiei de slabirea din interior a Ue

    Franta in schimb intareste influenta in Armenia recent iesita din organizatia cu Rusia clamind independenta, si in Romania unde deja are 1000 de militari si comanda trupelor Nato dupa ce Rusia le-a dat lovituri in Africa de Vest in special in Congo prin trupele mercenarilor rusi Wagnar conduse de bucatarul lui Putin Prigojin cel asasinat chiar de Putin cu o bomba pusa pe aripa avionului sau la decolarea de pe aeroportul din Moskova dupa rebeliunea acestuia de acum un an -craciun.

    RăspundețiȘtergere
  4. A inceput sa erupa si vulcanul Tromboli de pe insula cu acelasi nume numit si Farul Mediteranei de linga Sicilia -Italia unde erupe simultan vulcanul Etna fapt ce arata presiunea crescuta a Africii care se spune ca in viitor va rupe Europa de Asia dar si Africa in doua-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  5. Rectific vulcanul Stromboli-craciun.

    RăspundețiȘtergere