miercuri, 3 iulie 2024

MAICA DOMNULUI SUB UN CURCUBEU ROSU ,GALBEN SI ALBASTRU !


.

                                                     Dragii mei,

In aceasta dimineata,m-a trezit o lumina alba si stralucitoare foarte,lumina ce-mi arata un Cer bleu senin si stralucitor,un Cer ca un inceput de amurg.

Sub acest Cer dragilor, vad un Curcubeu format numai din 3 culori foarte intense.

Aceste culori erau: rosu,galben si albastru.
                     

.
Acest Curcubeu in Tricolorul Romaniei sfinte,era intins doar peste casa mea, pe deasupra casei mele,la circa 3 metri inaltime de acoperisul din tabla.

Curcubeul Romaniei sfinte,se intindea de la coltul drept din fata casei, apoi peste casa mea ,si se oprea in spatele casei la coltul stang.
.
Sub mijlocul Curcubeului din 3 culori intense, statea cu Manutele-I unite ca la Rugaciune,Insusi Maica Lui Dumnezeu.

.
Maica Lui Dumnezeu era imbracata cu vesmint alb si cu pelerina bleu,era in carne si oase, statea in picioare sub Curcubeul divin si se ruga la Fiul Sau si Mnatuitorul nostru Iisus Hristos,pentru noi pacatosii.
Asa arata Maica Lui Dumnezeu,ca in imaginea de mai jos:


Dragii mei, sa ne rugam si noi cu totii la Bunul Dumnezeu si la Maicuta Domnului,ca sa ne ocroteasca cu mila si cu iubirea Sa de oameni.
Sa cerem iertare pentru gresalele noastre,sa fim buni si milostivi si niciodata sa nu ne lepadam de Sfanta Cruce a Lui Hristos,Caruia I se cuvine toata cinstea,slava si inchinarea ,Amin!
Cu dragoste,Maria.

2 comentarii:

  1. ce folos au cititorii cand de fapt IISUS SI APOSTOLII savarseau minuni de fata cu multi crestini- inclusiv sfintii dieri si de azi

    RăspundețiȘtergere