marți, 5 decembrie 2023

SFANTUL IERARH NICOLAE ,A VENIT DIN CERUL SFANT LANGA MINE , IN TIMP CE SCRIAM AICI PE BLOG !


                                   Image result for SFANTUL NICOLAE
               

                                                       Dragii mei, 
În aceasta seara, in timp ce scriam aici pe Blog,desi eram cu ochii pe monitor ,la un moment dat,vad in stanga mea chiar langa tastatura, pe Însusi Sfantul Ierarh Nicolae,Mare FACATOR de MINUNI.
Sfantul Ierarh Nicolae,arata exact asa, ca in aceasta SFANTA ICOANA de mai jos,avand in Mâna Sa stanga un PAPIRUS care se desfasura tot mai mult.




Desi eram dragii mei, cu ochii pe monitor,vedeam de parca as mai fi avut un alt ochi in tampla stanga,Îl vedeam pe SFANTUL IERARH NICOLAE inconjurat de o Lumina alba si orbitor de stralucitoare.
Ma privea si-mi zambea cu multa dragoste,cu multa blandete si bunatate.
Vazand ca si eu m-am bucurat si am stiut cine era,a plecat fericit la CERUL SFANT de unde venise.
Iar eu dragii mei, sunt infinit fericita pentru ca SFANTUL NICOLAE a venit in umila mea cămaruta, sub acoperisul casei mele, si chiar langa mine, incurajandu-ma si graindu-mi fara cuvinte,spunandu-mi ca sunt pe drumul cel bun si sa continuI LUCRAREA  de VIAŢĂ !
I-am multumit SFANTULUI IERARH NICOLAE pentru bucuria imensa pe care mi-a facut-o cu vizita Sa,si I-am promis ca ,nu voi da niciodata inapoi de la ÎNSCRISURILE mele, care sunt de la DUHUL CEL PREA SFANT,nici daca ar fi sa platesc cu viata mea.
Asadar dragii mei,pregati-va ghetutele ca vine MOS NICOLAE !
Eu mi le-am preagtit deja , si -mi doresc ca sa primesc in ele,izvor de sanatate,putere sufleteasca,dragoste infinita pentru Aproapele, si nu in ultimul rand,rabdare si Credinta statornica si fierbinte.

Dragii mei,faceti la toti cei dragi cate o mica bucurie !
Nu numai copilasilor!
Ce frumos este ca fiecare sa gaseasca in ghetute,un mar,o portocala,ceva dulce,orice, numai sa nu-i uitati!
                                     
                     Image result for SFANTUL NICOLAE        .
Va imbratisez cu mult drag pe toti,si va doresc ca MOS NICOLAE sa va aduca mai intai de toate ,sanatate si un sac plin de bucurii si impliniri sufletesti.
LA  MULTI  ANI tuturor celor care purtati SFANTUL si DIVINUL NUME al SFANTULUI IERARH NICOLAE!
Pe tot parcursul timpului cat am scris acest articol,pe mâna mea stanga,chiar daca scriam, a stat o Lumina alb-bleu mare cat o mandarina,semn ca, nu eram singura, ci era prezent si SFANTUL IERARH NICOLAE cu mine.

                                             Cu dragoste,Maria.

Un comentariu: