vineri, 1 decembrie 2023

IUBIREA SI CREDINTA IN DUMNEZEU SI MAICA DOMNULUI,NU ARE NEVOIE DE DOVEZI !

                 

 "Iubirea si Credinţa in Dumnezeu si in Maica Domnului,nu are nevoie de Dovezi!"

                                                  Dragii mei,

În aceasta noapte,in timp ce scriam la articolul anterior, aud un glas care spune ceva tare frumos si foarte adevarat.

Dragilor,sunt multi oameni care nu cred in Dumnezeu si in Maica Domnului,care nu cred in Sfintii Lui Dumnezeu ,daca ei nu-i vad,daca ei nu-i simt langa ei sau sa puna mâna pe ei,precum a pus Sfantul Apostol Toma mainile sale in ranile lasate de cuiele din palma Mantuitorului nostru Iisus Hristos,ei nu cred.

Vor dovezi vii, palpabile.

Iata un fragment din :

SFÂNTA EVANGHELIE cea de la Ioan: 

19 Şi fiind seară, în ziua aceea, întâia a săptămânii (duminica), şi uşile fiind încuiate, unde erau adunaţi ucenicii de frica iudeilor, a venit Iisus şi a stat în mijloc şi le-a zis: Pace vouă!

20 Şi zicând acestea, le-a arătat mâinile şi coasta Sa. Deci s-au bucurat ucenicii, văzând pe Domnul.

21 Şi Iisus le-a zis iarăşi: Pace vouă! Precum M-a trimis pe Mine Tatăl, vă trimit şi Eu pe voi.

22 Şi zicând acestea, a suflat asupra lor şi le-a zis: Luaţi Duh Sfânt;

23 Cărora veţi ierta păcatele, le vor fi iertate şi cărora le veţi ţine, vor fi ţinute.

24 Iar Toma, unul din cei doisprezece, cel numit Geamănul, nu era cu ei când a venit Iisus.

25 Deci au zis lui ceilalţi ucenici: Am văzut pe Domnul! Dar el le-a zis: Dacă nu voi vedea, în mâinile Lui, semnul cuielor, şi dacă nu voi pune degetul meu în semnul cuielor, şi dacă nu voi pune mâna mea în coasta Lui, nu voi crede.

26 Şi după opt zile, ucenicii Lui erau iarăşi înăuntru, şi Toma, împreună cu ei. Şi a venit Iisus, uşile fiind încuiate, şi a stat în mijloc şi a zis: Pace vouă!

27 Apoi a zis lui Toma: Adu degetul tău încoace şi vezi mâinile Mele şi adu mâna ta şi o pune în coasta Mea şi nu fi necredincios ci credincios.

28 A răspuns Toma şi I-a zis: Domnul meu şi Dumnezeul meu!

29 Iisus I-a zis: Pentru că M-ai văzut ai crezut. Fericiţi cei ce n-au văzut şi au crezut!

30 Deci şi alte multe minuni a făcut Iisus înaintea ucenicilor Săi, care nu sunt scrise în cartea aceasta.

31 Iar acestea s-au scris, ca să credeţi că Iisus este Hristosul, Fiul lui Dumnezeu, şi, crezând, să aveţi viaţă în numele Lui.

Dar ,sa revin la Mesajul din aceasta noapte,si iata ce spunea un glas:
.
"Iubirea si Credinţa in Dumnezeu si in Maica Domnului,nu are nevoie de Dovezi!"
Asa este dragilor!
Nu trebuie sa cerem DOVEZI ca sa credem in Bunul Dumnezeu si in Prea Sfanta Nascatoare de Dumnezeu cu toti Sfintii Săi.
Ceea ce eu scriu aici pe Blog,sunt DOVEZI incontestabile de existenta a Lui Dumnezeu si a Maicii Lui Dumnezeu.
Dar,sunt si semeni de-ai nostri care cer Dovezi palpabile ,si nicidecum scrise din cele traite de alti semeni,inclusiv de mine.Acestia sunt cei care se indoiesc si contesta cu vehementa existenta CREATORULUI si a Prea Curatei Fecioare Maria.
Asadar dragii mei,daca iubiti pe Dumnezeu si pe Maicuta Domnului cu toti Sfintii Săi, DOVEZILE sunt in inima si-n sufletul vostru,prin iubirea pe care o purtati Prea Sfintei Treimi si Prea Curatei Fecioare Maria.
Si Aerul pe care-l respiram,nu se vede,dar il simtim in plamanii nostri cum ne da viata.
Bunul Dumnezeu si Maicuta Domnului sa va ocroteasca si sa ne ocroteasca pe noi toti Fiii Săi,si sa ne ierte pentru toate cate am gresit cu voie sau fara de voie,Amin!
Cu dragoste,Maria.

5 comentarii:

  1. este una sa crezi in DUMNEZEU SI MAICA DOMNULUI fara dovezi-care sunt in cartile sfinte si in revelatiile sfintilor si alta, cand ceri dovezi palpabile pt scrierile pe acest blog-ASTA NU INSEAMNA CA NU CREDEM IN DUMNEZEU IN TREIME ,MAICA DOMNULUI SI SFINTI- sunt ANONIM 5 eu am scris cine a fost duhovnicul meu misionar-calugar cu mana dreapta taiata in al doilea razboi mondial in muntii TATRA si alta cand vorbesti cu sf DUH cu multe voci-nu e greu d-na Maria sa spuneti ca sunteti aleasa Domnului pt o lucrare de crestinare, chiar cu nume spiritual de sus-sanatate si pace in suflet si in lume

    RăspundețiȘtergere
  2. s-a sters comentariul meu am vazut SUNT ANONIM 5 SPER IN PUBLICAREA MESAJULUI MEU

    RăspundețiȘtergere
  3. Ciolacu cu ministrul economiei si cel al Aparariievreul Silver vor face o vizita in Sua unde pe linga intruniri oficiale si cu romanii din zona Wasinghton vor face si vizita Obligatorie la Muzeul Holocaustului.
    Pe plan intern critica furturile din pandemie a celor de la USR si cu mortalitatea pe primul loc in lume cu vaccinuri cumparate care puteau vaccina de 10 ori ficate romani cu zero fonduri Europene
    El promite ca i-si va da demisia daca piede oricare din cele 4 rinduri de alegeri de anul viitor si se lauda ca a fost felicitat de ziua lui de premierul Austriei cel cu nietul rusilor la intrarea in Schengen -craciun.

    RăspundețiȘtergere
  4. Cred ca se refera exact invers, noi nu trebuie sa ne manifestam iubirea și credința spre a dovedi cuiva(oamenilor) trebuie doar sa fim buni și milostivi fata de semenii noștri, pt.ca Dumnezeu și Măicuța Sa știu cât de mare este credință fiecăruia.

    RăspundețiȘtergere
  5. pana si unii preoti au un soi de orgoliu- nu le poti pune intrebari ca ori se supara, ori o ia pe alte cai desi ei spun ca biblia este citita dar interpretarea corecta este a lor-asadar argumentul adus de preoti este ca nu trebuie sa ne incredem in interpretari din alte surse

    RăspundețiȘtergere