vineri, 8 decembrie 2023

IISUS HRISTOS ,MANTUITORUL LUMII, MI-A PORUNCIT : SCRIE !!!

                                               Dragii mei, 


In aceasta dimineaţă,  in timp ce dormeam , îmi aud glasul sufletului meu care imploră pe Dumnezeu  aşa :

                  "Caută de-mi porunceste în pace!
                Şi cu Credinţă şi cu lacrimi de pocăinţă, pe  toate le voi împlini !"


Clipă în care fratilor,  cu ochii închisi fiind , văd lângă căpătâiul meu pe Însuşi scumpul nostru Mântuitor !
Este îmbrăcat în veşminte lungi, roşii catifelate, are părul lunguţ până pe umerii Săi si  este inelat frumos,iar culoarea  părului Său este castanie, exact precum castanele coapte.
Ochii scumpului nostru Mântuitor, au întocmai culoarea albastra al Cerului senin si cu stralucire ca de cristal.
Chipul Lui Iisus dragii mei, este stralucitor ca Soarele în mijlocul verii.Are o barbă micuţă ,tot castanie şi este foarte tras la faţă, este tare slab.
                       

Mantuitorul  era chiar lângă patul meu dragii mei, si-mi zâmbeste  cu tot Chipul  Său plin de Lumina alba orbitoare.
În Mâna Sa dreapta, Iisus tine o Pană  albă de scris.
Pana este  cu vârful spre Dânsul.              


Iisus Hristos îmi întinde Pana din mâna Sa , Pana  din palma Sa mi-o pune chiar în palma  mea dreaptă ,iar eu o privesc cu uimire şi cu mare bucurie în suflet  si - o strang la pieptul meu.  
                                     
 Apoi, în acelaşi timp ,imi spune numai cu privirea Sa,fără ca să deschidă gura Sa, îmi spune aşa :

                                   "Scrie !"  

Scumpul nostru Mântuitor era tare fericit !
Mă priveste de la doar circa 30 de cm ,după care, a disparut ca  prin topire .
Şi iată-mă dragii mei, cum sunt aici cu voi si lângă voi cu sufletul ,scriind CUVÂNT din CUVÂNTUL  LUI  DUMNEZEU ! 
Să credeţi  fratilor in CUVÂNTUL  LUI  DUMNEZEU,căci nu de la mine scriu ,ci numai de la Duhul  Cel Prea Sfânt. 
Trebuie sa va spun dragii mei, că aceasta LUCRARE  a Duhului Sfânt pe care eu o fac  scriind aici  pentru voi toti,  presupune o schimbare radicală în LUMEA  ÎNTREAGA !
Va fi o adevărată  Furtună între Ţări şi Popoare, ca în final ,să vină pe Pământ pentru a doua oara, Scumpul nostru MÂNTUITOR. 
Această MARE  MINUNE se va petrece fără nicio îndoială, în ROMÂNIA DUHULUI  SFANT!
Iar această MARE  MINUNE, se va intampla în veacul acesta pe care îl traim.
Timp ,mai avem încă fratilor !  Sa nu-l risipim adunând averi si bogatii materiale ! Ci sa facem fapte bune , fapte de milostenie, sa avem mila de cei necajiti si oropsiti, sa mergem Duminica la Sfanta Biserica, si nu in ultimul rând ,sa ne spovedim la Preot  după care ,să ne învrednicim a primi Sfânta şi Dumnezeiasca Împărtăşanie.
Cine va face aşa, va dobândi ÎMPĂRĂŢIA  LUI  DUMNEZEU !
                                         Cu dragoste, Maria. 

4 comentarii:

  1. Iubiți Frați și Surori în Domnul Iisus Hristos Rege și Dumnezeu,
    am citit zeci de mii de Mesaje Divine publice date prin Văzători cu Sfântul Duhul, din toată lumea Creștină, priviți un alt Mesaj DUR dat de Prințul Legiunilor Cerești și, din păcate cănd dă astfel Mesaje se întâmplă lucruri foarte grele și mari. TREZIȚI-VĂ!
    Arhanghelul Mihail în multe ocazii este pus de Dumneze să le dea, pentru că Tatăl nu poate să le spună copiilor Săi că va permite lucruri teribile. Deși omul este avertizat din timp și reavertizat, tot de nenorociri se ține și dacă nu le face personal, știe și nu face opoziție celor care le săvârșesc și nici nu-i avertizează pe alții, astfel devenind complice.
    (vă rog să nu-mi luați aceasta ca o laudă, până acum nu am spus, dar trebuie spus pentru că este adevărat, am citit, am vizionat și am scris, deaorece majoritatea sunt împlinite când vă scriu acum, am înțeles când urmează ceva mare și chiar am fost avertizați că în Octombrie 2023 începe Ceva Mare, spunea Maica Domnului și, am fost avertizați și de anul 2024. Satana și antichrist sunt pe pământ și conduc lumea din locuri sus puse, inclusiv Biserica Mea, spunea Mântuitorul, este permisiunea Tatălui, datorită voinței omului, da, adevărat, satana înșelă și conduce, că nu toți au semnat cu el, nu toți și-au vândut sufletul dar, o mare parte dintre noi îi facem munca, chiar fără să știm)
    Dumnezeu Tatăl: nu luați ușor Mesajele Mele!

    Mare ATENȚIE lume Creștină ce transmite Arhanghelul Mihail, Conducător al Legiunilor Cerești
    (acum poate înțelegem TOȚI de ce Domnul Hristos ne trasmitea că vom fi vânduți de înalți prelați, preoți, mama, tata, soră, frate și mai spunea PreaBunul Nostru Domn: voi dărâma Cortina pentru a se vedea bestia din vechime! Acum înțelegeți? Dumnezeu a transmis că va permite să se întâmple multe nenorociri datorită liberului arbitru a multora dintre noi, ne fiind curați spiritual și a celor care știu ce se întâmplă și nu fac nimic. Dumnezeu a transmis, atunci când adevărul este strigat, Fiul Meu Vine!)

    Acum, "fumul satanei" a pătruns în însăși ierarhia Vaticanului și în biroul Pontifului ales să conducă în aceste vremuri de sfârșit!
    Mulți cardinali, episcopi și preoți - au căzut sub influența celui rău. Ei au înlocuit misiunile lor Dumnezeiești cu lăcomia și pofta de bani, putere și sex!

    Pentru o scurtă perioadă de timp, Dumnezeu va abandona omenirea, pentru că omenirea a ales să-L abandoneze pe Dumnezeu în căutarea păcatelor lăcomiei, poftei și comportamentului lasciv. După trei zile de întuneric, cel rău și slujitorii săi, inclusiv mulți dintre clericii căzuți în dizgrație, vor fi aruncați în măruntaiele iadului. În aceste vremuri de sfârșit, "fumul satanei" va fi stins prin puterea Duhului Sfânt.

    (iubiți de Dumnezeu, trăim ultimul moment de Har, cum transmitea Maica Domnului, Apocalipsa este în plină desfășurare, ultima convertire este ACUM, alegerea este ACUM! Domnul Hristos transmitea … să nu spuneți că nu ați știut!)

    Prima parte.

    RăspundețiȘtergere
  2. Fumul lui Satan a intrat în Biserică
    Mesaj de la Sfântul Mihail - Prințul Sfârșitului de Timp
    De Ned Dougherty. 30 Noiembrie 2023 (citate din Mesaj)
    Campusul Parohiei Sfânta Rosalie, Hampton Bays, New York @ 10:00 am
    Uitați-vă și Priviți!
    'Fumul satanei' a intrat în Biserica Fiului Tatălui!
    Eu sunt Arhanghelul Mihail - Apărătorul și Protectorul Bisericii Fiului Tatălui, care este Răscumpărătorul întregii omeniri, căci în absența credinței în Fiul Tatălui, odihna veșnică în Tărâmurile Cerești nu este o posibilitate pentru întreaga omenire. Căci, după cuvintele Fiului Tatălui: "Eu sunt Calea, Adevărul și Viața! Nimeni nu vine la Tatăl, decât prin Mine!".
    Cu toate acestea, "fumul satanei" a intrat în Biserica Fiului Tatălui!
    Încă din primele timpuri ale creștinismului și până în aceste vremuri moderne, mulți adepți ai Bisericii Fiului au profețit că Biserica Fiului în aceste vremuri de sfârșit vor fi eclipsate de un întuneric care va coborî asupra Bisericii ca urmare a lucrărilor lui satana și ale îngerilor și slujitorilor săi căzuți aici pe Pământ. Cel mai important, Mama voastră cerească a avertizat despre o eclipsă a Bisericii Fiului ei de pe muntele La Salette, iar cuvintele ei de atunci trebuie să răsune mai tare acum, pentru că acum vă aflați în Vremurile de pe urmă, despre care Mama voastră cerească a vorbit acum 177 de ani. (Notă de editare: 19 Septembrie 1846).
    Cu toate acestea, "fumul satanei" a intrat în Biserica Fiului Tatălui!
    Așa cum Maica voastră Cerească v-a avertizat la La Salette, mulți cardinali, episcopi și preoți - care au căzut sub influența celui rău - au devenit "haznale de impuritate" și au abandonat misiunile lor date de Dumnezeu de evanghelizare a umanității și de sfințire a sufletelor. Ei au înlocuit misiunile lor Dumnezeiești cu lăcomia și pofta de bani, putere și sex! Au căzut sub dictatul discipolilor elitiști, globaliști, ai noii ordini mondiale a satanei. Vai de acei prinți ai Bisericii Fiului Tatălui care au căzut sub stăpânirea celui rău, căci riscă damnarea veșnică în focurile iadului!
    Acum, "fumul satanei" a pătruns în însăși ierarhia Vaticanului și în biroul Pontifului ales să conducă în aceste vremuri de sfârșit, dar soarta omenirii și a Bisericii care trebuia să vă călăuzească pe voi toți este acum în mâinile unor conducători care au fost mistuiți de "fumul satanei", așa cum a prezis Mama voastră Cerească că se va întâmpla la La Salette.
    Și totuși, "fumul satanei" a intrat în Biserica Fiului Tatălui!
    Pe măsură ce Sfârșitul Timpurilor se îndreaptă spre o concluzie inevitabilă, spiritul întunericului va prevala în întreaga lume și cel rău va recurge la toate trucurile sale malefice. Conduse de globaliști, autoritățile civile din întreaga lume vor avea același plan - eliminarea principiilor religioase, cu excepția celor considerate autorizate de către liderii luciferici, în timp ce ateismul, spiritismul și viciile de tot felul vor înflori.
    Acești lideri luciferici sunt arhitecții tuturor războaielor globale care duc la conflagrația celui de-al treilea război mondial. Ei au dezlănțuit o pandemie asupra omenirii, care este doar începutul încercărilor lor de a elimina omenirea până când doar o rămășiță va fi lăsată să supraviețuiască pentru a-i servi pe stăpânii globaliști. În timpul pandemiei inițiale, bisericile voastre au fost închise de un suveran pontif, cardinali și episcopi care s-au îmbogățit și au devenit complici ai globaliștilor prin aranjamente financiare care au făcut ca închiderea bisericilor și îndepărtarea credincioșilor să fie profitabilă pentru ei. Vai de acești falși conducători de biserici care au devenit complici cu această gloată luciferică, în timp ce și-au abandonat îndatoririle date de Dumnezeu de a-i păstori pe credincioșii urmași ai lui Iisus Hristos!

    A doua parte.

    RăspundețiȘtergere
  3. Cu toate acestea, "fumul satanei" a intrat în Biserica Fiului Tatălui!
    În timp ce slugile globaliste ale satanei își impun schimbările geopolitice asupra omenirii - haosul, confuzia și păcălelile în rândul maselor, bolile, pandemiile, ciuma, revoltele și războaiele vor prevala.
    Natura cere răzbunare din cauza tuturor păcatelor omenirii, iar globaliștii știu că evenimentele de la Sfârșitul Timpurilor, așa cum au fost profețite, vor include schimbări geofizice - secete, cutremure, foamete, inundații, incendii, furtuni violente, tsunami și uragane - din cauza tuturor păcatelor omenirii pe care lucifericii le-au promovat în aceste vremuri moderne pentru a servi scopurilor lor lacome și pofticioase, dar planurile lor sunt în zadar.

    Pentru o scurtă perioadă de timp, Dumnezeu va abandona omenirea, pentru că omenirea a ales să-L abandoneze pe Dumnezeu în căutarea păcatelor lăcomiei, poftei și comportamentului lasciv. După trei zile de întuneric, cel rău și slujitorii săi, inclusiv mulți dintre clericii căzuți în dizgrație, vor fi aruncați în măruntaiele iadului. În aceste vremuri de sfârșit, "fumul satanei" va fi stins prin puterea Duhului Sfânt. În timp ce lumea se apropie de un crescendo de evenimente teribile și adevărații adepți ai Fiului Tatălui cerșesc milă și strigă "Gata!", brusc, Iisus Hristos, într-un act al Dreptății Sale și al Milostivirii Divine, va porunci Îngerilor Săi să restabilească pacea în lume și va dispune distrugerea tuturor dușmanilor Săi.

    Iar "fumul satanei" va fi eliminat de pe fața pământului.

    Cel rău și slugile sale știu că, în cele din urmă, Intervenția Divină din Tărâmurile Cerești va face ca toate lucrurile să fie din nou noi! Mulțumiri fie aduse lui Dumnezeu!

    Iar "fumul satanei" va fi eliminat de pe fața Pământului.

    Între timp, fac apel la toți adevărații ucenici ai lui Iisus Hristos.

    Fiți în această lume, dar nu din această lume!

    Consacrați-vă Inimii Sacre a lui Iisus și Inimii Imaculate a Mariei.

    Mărturisește-te la un preot pe care îl discerni - prin puterea și mila Duhului Sfânt - că este corect cu Domnul și Mântuitorul. Evitați preoții care au devenit "haznale de impuritate". Dacă este necesar și întotdeauna, mărturisește-te direct Domnului și Mântuitorului tău, Iisus Hristos. Dar nu-i ascultați pe pontiful, cardinalii, episcopii și preoții care au devenit aserviți celui rău care le-a întunecat inteligența. În schimb, rugați-vă pentru mântuirea sufletelor lor!

    Participați la celebrarea Liturghiei tradiționale și a Sacramentelor tradiționale ale Bisericii, în special la celebrarea Sfintei Euharistii.

    Rugați-vă pentru Catolicii și Creștinii care s-au îndepărtat de Biserica Fiului Tatălui; rugați-vă pentru cei care nu mai practică credința - cei înstrăinați, cei lipsiți de drepturi și dizidenții.

    În cele din urmă, Apostolii aleși ai Fiului din Zilele din Urmă se vor ridica printre Copiii Luminii care au rămas încă în această lume pământească.

    În cele din urmă, Tatăl din Ceruri, prin Fiul Său, Răscumpărătorul, va conduce lumea, în sfârșit, eliberată de cel rău și de slujitorii săi.

    În cele din urmă, doar credința va supraviețui.

    Mesajele s-au încheiat la ora 11:38


    Domnul Hristos spunea într-un Mesaj: copii, dați Mesajele Meile tuturor!

    Ultima parte.

    RăspundețiȘtergere

  4. Mesaje de la Maica Domnului, Regina Păcii, către Pedro Regis. 28 Noiembrie 2023
    Dragi copii, gloria lui Dumnezeu va fi pentru cei drepți. Nu uitați: se va cere mult de la cei cărora li s-a dat mult. Trădătorii credinței nu vor câștiga marea bătălie. Victoria va fi pentru bravii soldați în mantii care iubesc și apără adevărul. Prin ei, sufletele vor fi hrănite de lecțiile trecutului. Va veni ziua în care mulți credincioși vor îmbrățișa comorile spirituale și vor mărturisi ceea ce este de la Dumnezeu. Dușmanii vor fi singuri. Domnul meu va fi cu poporul Său credincios. Curaj! Nu există victorie fără cruce. Nu vă abateți de la calea pe care v-am arătat-o. Acesta este mesajul pe care vi-l dau astăzi în numele Preasfintei Treimi. Vă mulțumesc pentru că mi-ați permis să vă adun din nou aici. Vă binecuvântez în numele Tatălui, al Fiului și al Sfântului Duh. Amin. Fiți în pace.

    RăspundețiȘtergere