marți, 3 octombrie 2023

VINE SODOMA SI GOMORA PESTE OMENIRE !

 

                    Imagini pentru SODOMA SI GOMORA IMAGINI


                                        Dragii mei,

În aceasta noapte,cand abia ma bagasem in pat si-mi facusem Rugaciunea,spuneam in soapta Lui Dumnezeu si Maicii Domnului asa :
                  "Te iubesc Doamne si Stapana noastra!"
În aceasta clipă dragilor, aud glas care spune asa:

                           Sodoma si Gomora .

Imagini pentru SODOMA SI GOMORA IMAGINI.
Deoarece ramasesem muta de uimire la auzul acestor cuvinte,glasul spune si mai hotarat:

     "Vine Sodoma si Gomora peste omenire ."

Imagini pentru SODOMA SI GOMORA IMAGINI.

Dureros ! Extrem de dureros acest MESAJ.
DUMNEZEU si-a intors FAŢA Sa de la noi Fiii Săi ,care mult L-am supărat.
Ne vom duce CRUCEA fiecare dintre noi,asa după cum meritam. După vorbele noastre,după faptele noastre, după CREDINTA si IUBIREA pe care o avem faţă de DUMNEZEU si de MAICA DOMNULUI ,precum si faţă de Aproapele nostru.
Imagini pentru SODOMA SI GOMORA IMAGINI.

Nu trebuie ca sa deznadajduim,ci dimpotriva, trebuie sa ne intarim in Credinta si sa facem ca sa-nfloreasca Dragostea si Iubirea in inima si-n sufletul nostru,si astfel,vom birui pe cel rău, care va da startul in Lume pentru SODOMA si GOMORA.
 Aceste orase in care, oamenii faceau numai nelegiuri, femeile traiau cu femei,barbatii cu barbati, si toate urateniile pămantului se gaseau in aceste doua orase SODOMA si GOMORA pe care  BUNUL DUMNEZEU le-a sters de pe faţa pămantului, nemaisuportand neascultarea Fiilor Săi,destrabalarea si desfranarea.
Sa ne pregatim prin curatenie trupeasca si sufleteasca, prin Sfanta si dreapta SPOVEDANIE la PREOT si prin invrednicirea de a primi SFANTA si DUMNEZEIASCA IMPARTASANIE cu PREA SCUMP si cu PREA SFANT TRUP si SANGELE DOMNULUI nostru IISUS HRISTOS,Caruia I se cuvine toata cinstea,slava si inchinarea ,Amin.
                            Cu dragoste,Maria.

12 comentarii:

  1. Acum se numeste progresism neomarxist si Ateu, incalzire globala cu rotirea scoartei si razboi mondial Nuclear-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  2. Da, vine! -E plin netul de grozăviile ce or să vină pe pământ! https://youtu.be/v0b-ItWbiDU?t=195

    RăspundețiȘtergere
  3. Sodoma și Gomora au sediu la Bruxelles.

    RăspundețiȘtergere
  4. Deocamdata nou cutremur de 4 linga Vulcanul campi Flegrei linga Napoli doar pagube materiale si italieni cu morcovul in fund speriati ca ar fi un precursor la ceva mai mare
    In timp ce la Oxford Anglia o explozie uruasa la depozite de biogaz
    Iar inca un roman ars localnic din Crevedia a murit in spital in strainatate unde mai sint 5 romani majoritatea in stare grava in Italia-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  5. Becali
    -Europa nu Sodoma.

    Cu droguri ca vine sfirsitul Lumii in 40 de ani
    Daca ne ridem de viata ride viata de noi-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  6. Nu ieste de mirare la cum a mai devenit lumea ...si raul este pe pamint ori cum nu dureaza Dumnezeu.osa ne protejeze numai sa avem nadejdea in iel Aminmult....Dumnezeu este

    RăspundețiȘtergere
  7. Da mai ăștia ,,,,va vine randul la toți veți răspunde de tot ceați făcut an viața vostra absolut de totul nu că trădătorii ăștia care se cred dumnezei, Anca un pic și le vor cade guvernele casaieste totul se anvarte pregatitiva voi ăștia care tăiați și spânzurați că va venit rândul santors roata plecați nu mai stati plecați lumea voastră satanică sàtanistilor

    RăspundețiȘtergere
  8. O zi frumoasă și binecuvântată tuturor.
    Doamna Maria nu este de mirare,nu mă mai miră nimic, rămâi mut și fără....nu găsesc cuvântul potrivit de ce este in lume astăzi.
    Mulțumesc Bunului Dumnezeu și Maicuta Domnului am reușit cu nașii mei Dumnezeu să-i țină sănătoși de am mers,pe la mănăstiri in Bucovina.
    Va pot spune că chiar suntem aleși de Bunul Dumnezeu și Maicuta Domnului că țară.
    Am fost la Rarău,Gura Humorului, Slătioara, Roșiori, Mălâia,superb oameni bunăvoitori,
    Mulțumesc Bunului Dumnezeu,singurul lucru a fost că acolo vine frigul mai devreme,la noi 28 grade și acolo când am plecat ieri am răzuit parbrizul de brumă groasă.
    Bunul Dumnezeu și Maicuta Domnului sa fie cu noi cu toți 🙏
    Doamne ajuta Măicuța Domnului 🙏

    RăspundețiȘtergere
  9. e de ajuns ca soarele arde tot si anotimpurile s-au schimbat in ultimii ani -ierni fara zapada si veri toride- asadar ghetarii se topesc rapid, balanta pe pamant face sa se deplaseze polii magnetici etc.traim APOCALIPSA= SCHIMBAREA cu ochii nostri

    RăspundețiȘtergere
  10. pt 03 oct 10:35- cum de v-a scapat d-naMARIA mesajul scabros al acestui individ-a?!-e vremea tulburelului nu-i asa? degeaba ai internet daca nu ai educatie!

    RăspundețiȘtergere