duminică, 8 octombrie 2023

SA IMPODOBIM SFANTA BISERICA , CU IUBIRE, CREDINTA SI DRAGOSTE !


             

Sfanta Troita Facatoare de Minuni, din Tecuci, judetul Galati,  cu Hramul MAICII DOMNULUI -POTIRUL NESECAT si al SFINTILOR ARHANGHELI MIHAIL si GAVRIIL !

.

.



Dragii mei, 

In fiecare an, sarbatorim la 26 octombrie ,pe Sfantul Dimitrie Izvoratorul de MIR,iar la 8 noiembrie 2023 pe Sfintii Voievozi Arhangheli Mihail si Gavriil.
In aceasta perioada premergatoare Marilor si Sfintelor Sarbatori,ne pregatim cu inima si cu sufletul ca sa putem impodobi Sfanta Biserica, cu flori si Coroana imparateasca de flori, la Sfanta Icoana a Sfantului sarbatorit. 
Daruim din toata inima orice suma cat de mica, pentru a pregati pachete cu mancare pentru credinciosii care vin la Sfanta Biserica in ziua Hramului si nu numai.
Este vorba de Sfanta Biserica Sfantul Dimitrie Izvoratorul de Mir,la care am ajutat cu totii sa cumparam dusumeaua si candelabrul si multe alte Odoare sfinte.
Cine doreste sa aduca o mica jerfa pentru Biserica Sfanta a Mantuitorului Hristos si a Maicii Lui Dumnezeu o poate face astfel: 

RAIFFEISEN BANK :
      Maria Ghiorghiu 

 Cod IBAN:

 RO71 RZBR 0000 0600 1504 7307.

Telefonul meu personal este 0747226236,la care va rog sa-mi lasati pe Whatsapp si cate un pomelnic pentru cei dragi si un altul pentru cei adormiti.Pomelnicele le voi da Parintelui Paroh in ziua Marii si Sfintei Sarbatori ,si le va citi in Sfantul Altar.

                                   Cu dragoste si cu recunostinta,Maria.

10 comentarii:

  1. Ministrul sanatatii din România a anuntat ca România este gata să ofere asistență medicala victimelor din Israel. Ce a uitat sa spună este ca victimele să aiba spaga la ele deoarece sistemul sanitar extrem de înapoiat din România este de profesie șpăgar si nu lucreaza decât pe bază de spaga.

    RăspundețiȘtergere
  2. Plan de Avarie de la Casta evreiasca din Romania

    Zeci de romani-92 evacuati din razboiul din Izrael prin refugiere in Iordania prin intermediul ambasadei Romaniei de la Aman. Dar in Israel mai sint sute de romani.

    O Miscare mai sigura dar costa mult la buzunar fiind directie opusa Romaniei
    , unde evreul Rafila Calaul face pe unanitarul si se lauda cu sistemul medical din Israel caruia i-i va trimite el ajutor romanesc ,
    cit despre palestinieni prinsi in mijlocul razboiului nu-i pasa ca si nici de romani care mor de cancer sub ministerul sau care nu le da medicatie de 4 ani

    Unde esti tu … Sosoaca doamne / Sa-i imparti in doua cete…??? -craciun.

    RăspundețiȘtergere
  3. Raspopitul Bolos de la Finante mentine provocarea, pe B1 tv ,pentru Demagogului Rares Bogdan sa vina in locul lui Ministru durerilor de cap la Finante-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  4. Haraso
    Romania dorita nu numai de Ursul Rus din est dar si de evreimea din Vest

    Fostul premier Ponta recunoaste planurile Ocultei mondiale inclusiv de aservire a politrucilor romani.
    Iar Talpes general si fost sef de serviciu secret extern ne arata cu vorbe ocolite ca dezmembrarea Romaniei si separarea Ardealului e deja inceputa de Hun-gurul Orban si Austrieci intelesi cu rusii prin OMV si Look Oil sa se spare pe linia Carpatilor, a fostelor principate spunem noi ,
    sau fostului imperiu habsburgic cum spun ei cu evreii care ne conduc ca Iohannis si PNL Evreiesc si care Demoleaza la greu statuile romanesti de la Nord de Carpati-craciun

    RăspundețiȘtergere
  5. Doctorul Ciuhodaru spune sa verificati plasele de Tintari pentru ca astia cu West Nile dau circa 100 cazuri recunoscute de meningo encefalita cu temperatura si dureri de cap inceputa dar uneori fara semne evidente-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  6. Dupa Spania si Olanda alta femeie transgender a cistigat premiul de Mis Portugalia.
    Ea va concura in America de sud la con-cur-enta cu transgenderul ce a cistigat mis Olanda-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  7. Doamne ajuta Măicuța Domnului doamna Maria 🙏🙏
    O zi frumoasă și binecuvântată va doresc la toată lumea 🙏🙏

    RăspundețiȘtergere
  8. Păi ce faceti măi rumânilor ati lăsat fundul lui Zelenski si l-ati luat la pupat pe cel israelian ? Se supara Zelenski si vă pârăște stapanului si stapanul nu va mai dă de mancare resturile lui ! Hai ca o sluga model ce sunteti inrositi fundurile puradeilor stapanului si pe cel a lui Bibi călăul si pe cel al lui Zelenski ieri rus astazi pro american pro european etc bani sa iasa. Câtă rușine pe o nație română care isi spune crestina si neagresiva sa tina spatele unei natii teroriste care a anexat teritoriul Palestinei si a ucis si alungat palestinieni. Romania face front comun cu un agresor criminal.

    RăspundețiȘtergere