marți, 3 octombrie 2023

PARINTELE CONSTANTIN, NE INDEAMNA SA DARUIM IUBIRE INTRU TOT SI INTRU TOATE!

                                                Dragii mei, 



La Sfanta Biserica cu hramul Sfintilor Voievozi si Arhangheli Mihal si Gavriil  din Tecuci-Criviteni,judetul Galati, se pun calorifere.
Dar, nu avem o Centrala Termica.
Venim cu rugamintea inimii fiecarui credincios, ca sa ne ajutati sa cumparam si Centrala termica.

                        .

Aceasta este Sfanta Biserica:

.
 La Sfintele Pasti,impreuna am impodobit Sfanta Biserica la interior,dar si Sfantul Altar.
In vesmant negru,parintele Velicu Constantin -Paroh,in stanga cu flori in brate dna Preoteasa Mariana Velicu.

Cine doreste si poate ca sa ne ajute sa cumparam si sa instalam Centrala termica, o poate face luand legatura telefonic cu Parintele.
Iata dragilor si numarul de telefon al Parintelui Constantin Velicu:
0740331430 .
Parintele nu are card,nici cont in vreo banca,dar mi-a dat dna Preoteasa Mariana Velicu ,nr dansei de cont si nr de telefon.
Iata:
UniCredit Bank.
Titular Cont-VELICU MARIANA
IBAN cont: RO15BACX0000001233224000   
Telefonul dnei Velicu ,sotia Parintelui Constantin Velicu,este: 0748960441
Dragii mei, haideti sa incercam ca impreuna sa ajutam la cumpararea unei Centrale termice pentru Sfanta Biserica.
Pana acum, Sfanta Biserica era incalzita cu o soba cu lemne, cumparata tot cu ajutorul nostru,la fel cum, si gardul Sfintei Biserici s-a facut si cu ajutorul nostru.
Dumnezeu si Maicuta Domnului sa va ocroteasca ,impreuna cu toti cei dragi inimii voastre si sa va ajute ca sa ne puteti ajuta sa cumparam si Centrala termica.
Cu dragoste si cu recunostinta, Maria.

17 comentarii:

  1. Cazinoul din Constanta tocmai pregatit si reparat in haina noua pentru noua lege al lui Ciolacu cu jocurile de noroc la margine de orase, el fiind si la margine de tara
    Ciolacu care se vede si presedinte daca reuseste pina la anul demolarea lui George Simion prin televiziunile platite la greu din bani Publici sau negri ai Puterii ascunse ai Castei Evreiesti -craciun.

    RăspundețiȘtergere
  2. Nimic nou sub Soare
    8 cadavre de copii mumificate descoperite de acum 1000 de ani la nord de Lima in Peru victime ale anemiei severe cauzate de schimbari climatice-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  3. Un americano roman spune ca romania e pe locul 1 in Europa si 3 in lume la reinfectari Covid in variante usoare de Omicron
    Se recomanda vaccinul obijnuit antigripal cu reteta compensata de la medicul de familie, pentru a evita suprapunerea tipurilor diferiti de virusi-craciun

    RăspundețiȘtergere
  4. Noul drog cu dependenta a saracilor de romani
    Fratele Ursulei colonialista de la Ue afacerista cu vaccinuri Covid, intra cu afaceri pe piata jocurilor de noroc din Romania
    O fi complicitate cu legea lui Ciolacu Malacu cu legea -ordonanta discutata joi in guvern sau Diversiune la scandalurile cu incendiile si portbagaje cu bani si jocul politic preelectoral. ??? -craciun.

    RăspundețiȘtergere
  5. Vulcanul activ Campi Flegri din Italia care da acum semn de trezire cu cutremurul de 4 se pune problema nu daca ci cind va Erupe va perturba clima si circulatia aviatica in toata Europa cu cenusa care va ajunge la peste1000km pina in Romania cu o iarna unita de multi ani -craciun.

    RăspundețiȘtergere
  6. Ard documente la PolitiA Romana si ANAF, ardaiar…

    In timp ce Romania pierde din Pnrr doua miliarde de Euro pentru drumul CFR Craiova -Caransebes ca si pentru trenurile de Constanta

    Si in timp ce Ucraina face la Harcov prima scoala subterana
    dar Sua anunta prin Pentagon ca se termina fondurile alocate Ucrainei intarind afirmatiile Rusiei ca occidentul slabesc ajutoarele ucrainienilor-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  7. Tomac-nu avem politiciei care sa apere interesele Romaniei cind Bancile ,asigurarile au alte venituri la noi ca in alte tari Ue , noi avem numai grupuri de Interese-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  8. Al doilea cutremur azi la Napolii a scos din nou italienii in strada-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  9. Anca Alexandrescu -Sistemul din ROMANIA se pregatesc sa manareasca alegerile din Romania- craciun.

    RăspundețiȘtergere

  10. Senatoarea Sosoaca
    -In manualul de Istorie
    se face Istoria Holocaustului cu evreii nu si Istoria Romaniei unde sint patru rinduri de Stefan cel Mare
    George Simion si Tirziu spunea ca sa terminat alegerile trebue sa fim la fel ca ceilalti
    E tradare-

    Erau mai multe spuse de Sosoaca dar mercenarii astia cu Epoleti din Server ma cam saboteaza blocindu-mi comentariile preluate cu Sosoaca de pe Realitatea Tv dar gasiti discursul ei pe Youtube

    Anca Alexandrescu - Sistemul din Romania se pregateste sa manareasca alegerile din Romania-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  11. Senatoarea SOSOACA-in manualul de Istorie

    RăspundețiȘtergere
  12. Sisoaca-Ciolacu are consilieri care ii dau sa citeasca discursuri copiate dupa discursurile mele dar el vrea sa para un nationalist mai moderat-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  13. Sosoaca despre vizita ei in Serbia unde avea doi bunici din partea tatalui

    -Pretul razboiului din Ucraina platit de cetateni si din Ue prinsa intr-o capcana ce o degenereaza
    .
    Am fost in Serbia in timp ce in parlamentul sirb era o intrunire a tarilor Brix cu un Pib de 46 la suta din Pibul mondial desi la ei pot intra doar 5 persoane,

    va excalada simultan si conflictul din Cosovo dupa principiul dezbina si stapineste
    Ce va fi ? Va fi nasol daca cistiga rusii noi vom fi la mijloc si pusi sa provocam Rusia fara a avea profesionisti ca Titulescu noi fiind doar sclavi.
    -craciun.

    RăspundețiȘtergere
  14. Eminescu un poet crestin care a scris si Pricesne dar si teste jurnalistico-istorice cu valori si morala propovaduite nu numai in regat ci si la Cernauti in scoala lui Aron Pumnul ci si la Blaj ,actuale si acum cind libertinajul e propovaduit ca Libertate-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  15. Liderul republicanilor din Sua
    din camera Reprezentatilor Demis din functie prin vot si al unor republicani din partidul sau pe tema luptei pentru ajutorului dat Ucrainei si lui Biden

    In timp ce in Turcia Erdogan a arestat 75 sustinatori kurzi ai PKk pentru atentatele de ieri-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  16. sunt ANONIM 5 si am scris de mai multe ori de vulcanii din Italia si iata ca ce spunea duhovnicul meu poate fi realitate mai devreme decat speram-CAMPI FLEGREI este o amenintare pentru Europa -asta inseamna ca Africa impinge placa de sub Mediterana ,unde este deja rupta de la cei 4 vulcani activi-DUNMEZEU sa ne apere pe toti si MAICA DOMNULUI-sanatate si pace in suflet si in lume

    RăspundețiȘtergere