vineri, 6 octombrie 2023

OBSERVATORII NEAMULUI ! STEAUA LUI DUMNEZEU !

                                                                    6 Octombrie 2023, ora 5,11 !

                                                                            Dragii mei, 

Ce minunat este sa fiu trezita de un Soare cald ,de un Soare micut si alb, un Soare care, ma acoperea cu Razele sale catifelate si de care nu voiam ca sa ma mai despart.

Apoi, vad bun Cer de noapte albastra, un Cer fara nicio Stea pe el, doar albastrul-violet catifelat si stralucitor care-l facea tare frumos, divin de frumos.

Dar, intr-o clipa apare o singura Stea galben si divin de stralucitoare.

O  Stea mare incadrata perfect intr-un Cerc de lumina alba,orbitor de stralucitoare.

.
Si astfel, vad Cerul de noapte, iar pe Cer, precum la Betleem acum 2000 de ani,. stralucea divin de frumos Steaua Lui Dumnezeu,Steaua Duhului Sfant in Cercul alb de lumnina orbitoare.
Steaua aurie, trimetea spre mine o raza aurie, o raza precum sunt laserele din ziua noastra, ca un exemplu micut, doar ca, aceasta raza era divina si facuse ca o punte de lumina intre Cer si Pamant, mai precis, intre Cer si mine roaba Sa,care eram in pat si priveam cu ochii inchisi.Eu asa vad aproape toate Tainele Cerului,cu ochii inchisi, cu ochii sufletului.Pentru mine nu exista intuneric atunci cand inchid ochii, ci exista numai Lumina Duhului Sfant care ma ajuta sa vad din Tainele Sale nevazute de ochii firesti.
Eram precum as fi in Cerul Imparatului Ceresc.
Aud un glas care spune asa:
"Observatorii Neamului !
Steaua Lui Dumnezeu!"
Totul a mai durat doar catevaa clipe si a disparut. 
Iar eu dragii mei, m-am grabit a scrie aici pe Blogul Lui Dumezeu si despre aceasta Taina a Stelei Lui Dumnezeu, a Maicii Lui Dumnezeu, a Divinitatii!
Sa ne rugam Domnului si Maicutei Domnului ca sa ne ajute in fiecare clipa a vietii noastre, atat pe noi cat si pe cei dragi noua, si niciodata dragilor, sa nu uitam ca sa multumim pentru faptul ca am primit in DAR ,Viata.
Viata de care trebuie sa ne bucuram clipa de clipa,deoarece,este tare frumoasa asa cu bune si cu mai putin bune.
Cu dragoste, Maria.

17 comentarii:

  1. Doua Cumpene ale Omenirii

    Mai prozaic as spune ca o
    Statie spatiala de Observatie a cea ce se intimpla pe Pamint cu Omenirea ajunsa la doua rascruci existentiale
    -la una i-as zice Razboi Mondial care automat duce la cel Nuclear cu racheta cu motor Nuclear cu care se tot lauda Rusia lui Putin
    -si a doua rascruce data de incalzirea globala si e Rasucirea Scoartei Terestre zisa si Inclinarea axei Polilor Pamintului

    Doua provocari capitale pentru Omenire sau cum se mai spune Doua Cumpene-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bravo Crăciun, evident o nava spatiala - OZN, ca și steaua călăuzitoare de la Betleem.

      Ștergere
    2. Mai era un mesaj asemanator care spunea de Ozn uri cu misiunea de supraveghere a Pamintului
      Si observatoarele astronomice pamintene vorbeau anii trecuti despre o nava de diamant stationata pe o pozitie ciudata mai fixa de observator al Pamintului si al sistemului planetar
      -craciun.

      Ștergere
    3. Daaa, e vb.de un satelit artificial, în forma de cristal de diamant, prisma în unghi de 52 gr. Acest satelit nu aparține pamantenilor(NASA) și el poate observa toate aspectele vieții umane, este vb.de binecunoscutul CURCUBEU.. Ar fi multe de spus dar am limitat la atât. 😁

      Ștergere
    4. E vb.de legământul Domnului, din Facerea-cap. 9"Legamantul lui Noe. Curcubeul, semnul legamantului"

      Ștergere
    5. Bineînțeles, e vb.de"curcubeul biblic"cel instalat pe orbită Terrei după potopul lui Noe-Legământul.

      Ștergere
  2. Noi atacuri rusesti in noaptea trecuta, cu drone a vamei ucrainiene vizavi de Isascea cu distrugerea unui depozit de cereale si unui ponton.
    Ucraina cere celor din Romania sa nu mai filmeze atacurile pentru a nu divulga pozitiile bateriilor ucrainiene de interceptie-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  3. Grecia mai propune o noua ruta alternativa pentru cerealele Ucrainei prin Romania pe calea ferata pina la porturile grecesti de la marea Mediterana-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  4. Un cargou turcesc a lovit o mina la 25 km de Sulina dupa care a intrat pe bratul Chilia dupa cerealele
    In timp ce Rusia se pregateste de testarea in zona arica a rachetei Burevesnik -Cernobilul Zburator -care merge cu curentul electric produs de un motor Nuclear care lasa in urma o Dira Radioaciva detectabila.
    In timp ce Sua e invadata de migratia din sud pe trenurile marfar supraaglomerate motiv pentru care Biden a ajuns sa vorbeasca de zidul neterminat a lui Trump cerind Mexicului repatrierea migrantilor conform unui tratat semnat-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  5. Saptamina viitoare Zelenski presedintele Ucrainei va veni in Romania in vizita separata si data secreta pentru securitatea lui
    Iar astazi pela 11,30 pe Digi 24 un interviu cu ambassdorul Cehiei- craciun.

    RăspundețiȘtergere
  6. Elon Musk spune ca va putea trimite o nava pe planeta Marte in 5-6 ani si cere aprobare in Sua pentru o noua lansare cu acelasi tip de racheta explodata la lansare acum o luna de zile.
    In timp ce Rusia i-i promite ca i-i va praji satelitii mici in linie la circa 100km altitudine cu care i-i ajuta pe ucrainieni in comunicatiile militare-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  7. Acum pe Digi Pasaport Diplomatic despre divizarea Europei in interviul cu ambasadorul Cehiei si relatiile intre Ue si Rusia care distruge securitatea la Marea Neagra.

    Dar si polarizatea Ue in 4 cercuri concentrice primul fiind a celor care vad o Europa unita intr-o singura natiune cu armata unica.

    Ambasadorul spune ca Cehia detine la granita cu Germania de doua treimi din un mare depozit de Litiu esential masinilor electrice ale viitorului.
    Dar si de cei 1000 de cehi care acum 200 de ani s-au mutat in 6 sate din Banatul romanesc-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  8. Daca ne uitam vedem că peste tot in lume este haos și nelegiuiri,sa ne rugăm la Bunul Dumnezeu și Maicuta Domnului sa avem pace și liniște în țara.
    Mai facem ce om mai face daca este liniște și sănătate,
    Bunul Dumnezeu și Maicuta Domnului sa fie cu noi cu toți 🙏🙏

    RăspundețiȘtergere
  9. Observatorii Neamului,sunt oamenii aleși de Dumnezeu,care primesc Har divin să își salveze aproapele la ce vremuri ne așteaptă pe toți pământenii,așa cum scrie in Biblie.

    RăspundețiȘtergere
  10. suntem controlati si vazuti din spatiu - pe telefon mobil ,pe internet , prin buletin , banci, tv. etc

    RăspundețiȘtergere
  11. Numai persoane anonime pe aici,la toti le este frica de persoana lor!
    Înseamnă că le este frica de comentariul lor si ca trăiesc pe acest Pamant.

    RăspundețiȘtergere
  12. pt Danut Preda- fiti sigur ca suntem controlati si se stie totul despre fiecare- problema ca sunt si neaveniti care se baga in seama chiar cu numele sau intra pe cont etc. etc.- nu-i placut

    RăspundețiȘtergere