vineri, 6 octombrie 2023

DUHULE SFINTE, DAR CE FACI, INCHIZI TOATE INIMILE ?

 

.
5 Octombrie 2023, ora 23,11 !

Dragii mei, 

In aceasta seara, in timp ce scriam aici pe Blogul Lui Dumnezeu, aud un glas care intreaba pe Duhul Cel Prea Sfant,asa :
"Duhule Sfinte, dar ce faci?
Inchizi toate inimile ?"
Clipa in care, vad un Cer de noapte albastra, iar intr-o Lumina alba si transparenta,vad o Inima mare si rosie, o inima foarte frumoasa.


.
Inima pe care o vedeam, era tesuta la interior precum o panza de paianjen, era tesuta de un fir de lumina alba si stralucitoare.
Era ingradita la interior, de Lumnina Duhului Sfant.

.
Inima nu mai era libera si frumoasa, era ingradita de firul de Lumnina alba, era inchisa din toate partile.
Duhul Sfant o inchisese cu Puterea Sa, pentru ca aceasta inima sa devina ca din piatra pentru pacatele ei.
Dragii mei, sa ne rugam la Duhul Cel Prea Sfant ca sa nu inchida si inima noastra, ci cu Puterea Sa sa o deschida si sa ne faca mai buni si mai iubitori unul fata de celalalt.
Sa ne ajute ca sa daruim iubire Aproapelui nostru si nicidecum ură si batjocura.
Inima noastra va fi in fiecare clipa deschisa,daca ne pastram Credinta in Bunul Dumnezeu si-n Maicuta Domnului cu Sfintii Săi,daca stim sa daruim iubire si dragoste Aproapelui nostru, daca facem fapte bune, si nu in ultimul rand, daca ne vom iubi Aproapele ca pe noi insine.
Sa nu uitam de Parintii nostri care ne-au crescut cu iubire,iar acum, majoritatea ne duc dorul, iar lacrimile lor nu se mai opresc din a curge pe obrajii lor sfinti, căci sfinti sunt obrajii parintilor nostri,sfinte le sunt mainile lor care ne-au crescut, sfinti sunt parintii nostri care ne-au ocrotit si ne-au facut oameni mari.
Deci, sa-i iubim pe Parinti,sa-i respectam, sa ne impacam cu ei daca suntem certati si niciodata sa nu-i parasim, că nici ei nu ne-au parasit,ne-au ajutat ca sa fim oamenii de-acum.
Cu dragoste,Maria.

5 comentarii:

  1. E tocmai invers copii obligati sa se desparta de parintii din tara ajung dupa ani multi sa spuna
    -La noi in America
    Sau - La noi in Spania
    Iar nepotii si mai rau
    -La voi in Romania-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  2. Adevărat doamna Maria
    Totuși să nu pierdem ce a lăsat Bunul Dumnezeu și Maicuta Domnului în această țară bogată și binecuvântată.

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu cred altceva. Duhul Sfânt a îngrădit, a închis cu lumină albă toate inimile curate ca să nu mai poată fi atinse de cel rău. Adică un fel de pecetluire în numele său. Unde Duhul Sfânt a pecetluit, a închis, a sigilat cu sigilul Său, acea persoană care a glăsuit, nu mai poate să se atingă de acele inimi închise și pecetluite de Duhul Sfânt.
    Rezumat: În viitorul apropiat, la cererea lui Hristos, toate inimile curate vor fi pecetluite de Duhul cel prea Sfânt (Prea Luminatul Suflet Părintesc) și acel glas (glasul Diavolului) nu mai poate să se atingă de acele inimi să le împietrească. Și eu cred că nu la mult timp după această întâmplare din viitor, se va întâmpla cele scrise la Apocalipsa Cap 14 versetele 14-20.
    Deci, cel ce a glăsuit a fost însuși Diavolul și imediat Duhul Sfânt a dat răspuns ca să nu se înțeleagă greșit această vedenie din viitor. Hristos a zis: Dumnezeu e numai DUH/SUFLET. Și noi suntem suflete în trup. Trupul poate fi schimbat dar sufletul nici-o-dată.

    RăspundețiȘtergere
  4. cerem socoteala sf DUH!? eu cred ca sf duh este de VIATA FACATOR si are drepturi depline de la TATAL

    RăspundețiȘtergere
  5. Duhule Sfinte vino și ne sfințește pe noi.Amin

    RăspundețiȘtergere