vineri, 6 octombrie 2023

ANAFURA DE LA SFANTA CUVIOASA PARASCHEVA , CEA MAI TARE DE PE PĂMANT !


             

           

                              Dragii mei,

În aceasta noapte,abia daca atipisem,ca ma trezeste un glas care spune ceva uimitor de frumos si de sanatos pentru sufletul fiecaruia dintre noi.
Dar mai intâi ,vedeam in faţa ochilor inchisi,vedeam interiorul MITROPOLIEI IASI si pe SFANTA CUVIOASA PARASCHEVA in Racla-i Sfanta.
Sfanta Biserica era plina de credinciosii care stateau frumos la rand, ca sa se inchine la SFINTELE MOASTE ale PREA CUVIOASEI MAICII noastre PARASCHEVA de la IASI.
După ce se inchinau,mergeau spre stanga unde se afla VASUL sfant cu Sfanta ANAFURA, pe care o luam pe nemancate dimineata după ce ne-am facut Rugaciunea,apoi ,se inchinau la MAICA PREA CURATA FECIOARA MARIA.
                     Image result for LA MULTI ANI PARASCHEVA

În timp ce credinciosii luau ANAFURA sfanta din VASUL sfant,aud glas divin care spune asa:

        "Cea mai tare ANAFURA de pe Pămant,este Anafura de la Sfanta Cuvioasa Parascheva de la Iasi !"

Iata fratilor,un loc cu adevarat SFANT in care, PREA SFANTA TREIME si MAICA DOMNULUI voiesc ca noi sa cunoastem unde este cea mai SFANTA si cea mai tare ANAFURA in intarirea CREDINTEI ,in curatirea sufletului,aici la noi in ROMANIA ,la MITROPOLIA IASI unde se afla cu adevarat SFINTELE MOASTE ale PREA CUVIOASEI PARASCHEVA .
Sigur,avem SFANTA ANAFURA peste tot in SFINTELE BISERICI din ROMANIA si din Lume.
Dar aici, la IASI,la MITROPOLIA IASI,SFANTA ANAFURA are puteri vindecatoare pentru Suflet.
Sa mergem fratilor la SFANTA CUVIOASA PARASCHEVA si in cursul anului,nu numai de Ziua Sfintei ,deoarece, este extrem de aglomerat si nu se poate sta decat cel mult 5 secunde ca sa te poti inchina.
Sa ne bucurm fratilor, sa ne bucuram ca suntem Poporul ales de BUNUL DUMNEZEU pentru Cea de-a Doua Venire a Fiului Său pe Pămant, si mai ales pe Pămant romanesc.
Sa ne bucuram ca ROMANIA va fi al DOILEA NOU IERUSALIM  si GRADINA MAICII LUI DUMNEZEU.
Sa multumim DOMNULUI si MAICII DOMNULUI, pentru fiecare clipă pe care o traim alaturi de cei scumpi si dragi sufletului nostru,pentru toate cate ne-a daruit si ne daruieste,Amin.
                                    Cu dragoste,Maria.
P.S.
Dragii mei, spre sfarsitul lunii octombrie, dupa Marea si Sfanta Sarbatoare a Sfintei Cuvioase Parascheva de la Iasi, voi merge si eu cu multa iubire si cu multa dragoste sufleteasca ca sa ma inchin Sfintelor Sale Moaste.
Cine doreste ca sa -mi trimita un Pomelnic pe WhatsApp la nr meu de telefon personal,doar eu voi raspunde la el, 0747226236,o poate face pe tot parcursul lunii octombrie sau sunand la acest numar si voi scrie Pomelnicele atat pentru vii cat si pentru cei adormiti.
Sau poate lasa un Mesaj cu POMELNICUL,iar eu il voi duce cu mare drag la Sfantul Altar la Mitropolia Iasi.
Pomelnic pentru cei dragi inimii noastre, pomelnic pentru cei adormiti.
RAIFFEISEN BANK    Maria Ghiorghiu ,

 Cod IBAN:

 RO71 RZBR 0000 0600 1504 7307.     

15 comentarii:

  1. Va așteptăm cu drag la Iași numai sa spuneți cind veniți

    RăspundețiȘtergere
  2. Doamne ajuta Măicuța Domnului 🙏
    Cred doamna Maria 🙏🙏

    RăspundețiȘtergere
  3. Curtea de Conturi spune ca Agentia Antidrog cu 60 posturi libere nu face ce trebuie nu asigura servicii minime de tratament si consiliere iar fenomenul Drogurilor e scapat de sub control fara centre specializate si dotate
    In tara in total ar trebui sa functioneze in 41 de centre in caz contrar creste dependents de droguri si criminalitatea pentru procurarea lor-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  4. Italia pregateste evacuari de populatie din zona Napoli dupa multe cutremure 2 maximele de 4,5
    Vulcanul Campi e de citeva ori mai mare ca Vezuviul din apropiere-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  5. Ucrainienii se lauda cu atacarea grupului Wagner in Sudan -Africa cu lunetisti si Drone spunind ca vor ataca dujmanii Ucrainei oriunde
    In timp ce Rusia a bombardat un bloc in Harcov omorind 47 civili la un local unde tineau un parastas-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  6. Statustica spune ca romaniiau cea mai mica Logevitate doar 4 procente peste 80 ani
    Un medic diabetolog din Tirgoviste spune ca pentru longevitate pe primul loc e miscarea cu 2km zilnic urmata de Alimentatie si abia in ultima instanta medicatia-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  7. Adevărat este că Sfânta Anafura de la Sfânta Cuvioasă Parascheva de la Iași este cea mai tare de pe pământ,pentru că are o foarte mare legătură cu Divinitatea,când se va descoperi adevărată Biblie Cerească,atunci pe tot pământul se va afla de ce este așa puternica Sfânta Anafura.

    RăspundețiȘtergere
  8. cea mai tare?! nu cred -acolo e si trupul MAICII DOMNULUI-tare nu e cuvant potrivit-poate sfintita! dar preotii ce sfintesc? repetati alte mesaje sper ca publicati

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. "cea mai tare" e asa în jargon...

      Ștergere
    2. Exact limba oamenilor-craciun.

      Ștergere
    3. Eu am dat-o si mai tare cu -i-i gituim- o discutie politica a mea de acasa in mesajul- Pace , vrem pe Pamint- mesajul din 4 februarie 2021.
      Un citat exact posibil dupa Cartea Vietii=cronica Ajasha primit de Doamna Maria cu 36 ore inainte de a o spune in timp ce comentam pe pagina mesajului fara sa stiu ca e cea ce voi spune la nervi peste o zi-craciun.

      Ștergere
  9. Autobuze electrice fabricate la Automecanica Medias vedete la expozitia de la Bruxell-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  10. Mario deMezzo prefectul judetului Olt cu masina incendiata si apoi furat calculatorul cu date personale de un grup de interese locale-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  11. Doamne ajuta Măicuța Domnului 🙏

    RăspundețiȘtergere