miercuri, 5 octombrie 2022

UN CUTREMUR INTENS!

                                                             5 Octombrie  2022,ora 5,11 !


                                                                    Dragii mei,

In aceasta dimineata m-a trezit o lumina alba si stralucitoare foarte,lumina ce-mi arata o curte frumos aranjata, in care existau diverse obiecte din lemn si nu numai.


.
Brusc,incepe un Cutremur intens,Cutremur ce clatina foarte tare obiectele din curte.Cutremurul a inceput tare din prima clipa.
Dragii mei, vom auzi de un Cutremur intens,un Cutremur ce se va produce la Est,Sud -Est.
Unde anume se va produce sau cand, cu siguranta vom vedea cu totii.
Sa ne rugam insa, ca Romania sfanta sa fie ocrotita  in continuare de tot ce inseamna dezastre,chin si suferinta.
Cu dragoste,Maria.

19 comentarii:

  1. Cutremurele in zona aia pot fi date si de ambitia rusilor de a experimenta demonstrativ cu rachete nucleare din submarinul de la cercul polar.posibil in 7 octombrie de ziua lui Putin.
    Sa nu uitam cele spuse in Biblie-Cine ridica sabia de sabie va pieri-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  2. in Vrancea zilnic seisme intre 3-4richter-si zona este in est, sud-est

    RăspundețiȘtergere
  3. De obicei cutremurele nu incep brusc,deci sa asteptam surpriza de 7 octombrie de ziua lui Putin care gindeste la o explozie nucleara si s-a ascuns deja in buncarul din Siberia in munti Altai la granita cu Mongolia,China si Kazastan in care incap 100 mii de oameni si are o centrala electrica proprie mica pentru un orasel-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  4. Sristul Iacob-Statul paralel cu politicieni a Distrus oameni si Justitia-
    La care se adauga cei cu firme si cei din societati de stat din care se scurg banii romanilor-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  5. A ajuns sa se cutremure pamantul de ce se intampla sus pe pamant. Dle deputat european Ra_es B., ai auzit de coruptia din Ro? Sti ce se poate pati daca cumva ai de a face in justitie cu oameni precum chimista de la Romm_ contr_l si prietena ei din Buc. de la Magurele? Stiti ce fac ele de 7 ani prin instante, cate declaratii false, cate nereguli si mizerie au facut cele doua? Decanul Baro_i Buc. nu rezolva o petitie depusa din febr.aparand lawyers corupti care au facut ce le-a cerut chimista si prietena ei ?!? Degeaba ii certi pe cei din UE ca nu ne primesc in Schengen!? Toti care au plecat afara nu vor sa se mai intoarca din cauza coruptiei de aici, nu din alte cauze. Afara nu este coruptie. Nu se da spaga, nu se face trafic de influenta, te poti baza pe justitie ca iti va face dreptate. Se respecta legea. Rusine sa va fie ca va prefaceti ca in Ro e respectata legea.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa stiti ca am vazut multe emisiuni televizate specifice cu procese si cum dadeau sentintele cei din afara. Era o judecatoare care se hlizea continuu, dadea dupa ureche sentintele, asa ca nici afara nu umbla cainii cu covrigi in coada... In America se dau sentintele diferit in functie de fiecare stat care are legea proprie si sunt si acolo tot felul de ciudatenii.

      Ștergere
  6. Mircea Cosea-Lipsa de transparenta totala cu Pnrr facut total gresit de Ghinea un lucru incorect fata de Natiune haos ca si in Energie toate tinute in un secret pe care nu/l meritam ,nu stim nici cum.
    Ca cetateni trebue sa fim informati ca o parte din bani sint pe datorie si sint sansa Romaniei de a se dezvolta-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  7. Acum când satana chinuie pământul și îl tulbură, chinuindu-i pe ei, ne chinuiesc și pe noi!
    Pentru că ei fac deja lucruri care sunt împotriva lui Dumnezeu, a bisericii, a creștinului, a creștinismului și a omului.
    Se inventează noi metode de subjugare și sclavagism modern, pe toate direcțiile, muncă multă, salarii mici, prețuri, msri, inflație, impozite exagerate, te fură statul cu 70% din tot ce caștigi, iar ei vorbesc de prosperitatw, democrație și trai decent.
    Ceaușescu ne-a scos din Evul -Mediu, ne-a electrificat țara, ne-a asfaltat România, iar astăzi în mare prietenie cu "înțelepții UE", carora slugărim pe gratis, ne întorc incompetenții guvernanți de astăzi, în mod voit și nesimțit la lumânare, opaiț, lampă cu gaz, când întregul sistem energetic, este munca poporului, iar fiecare stâlp și conductor de energie astăzi este vândut gratis la straini, ne merităm pe deplin nepasarea și lipsa de civism.
    Mai este puțină vreme și o să ajungem vremea iobăgiei din Transilvania, când era sub Imperiul Hortist-habzburgic, nu este ceva nou în istorie, dar dacă stăm nepasători ne merităm soarta...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nici macar nu este vandut ceva de catre romani, ci este dat GRATIS! Mare pacat!

      Ștergere
  8. Eu am visat cutremur asta noapte. Noaptea de 5 catre 6 octombrie 2022,imbratisari

    RăspundețiȘtergere
  9. Dacă este in dus-oeste e grav !

    RăspundețiȘtergere
  10. Franta vrea sa instaleze sisteme inteligente care sa poata permita autoritatilor sa opreasca la anumite ore de la distanta a boilarelor populatiei.
    Romania vrea sa oblige populatia cu incalzire centrala sa instaleze pe calorifere aparate care sa citeasca de la distanta consumul de energie includiv si cel de spa rece in unele orase deocamdata-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Centrala individuala este cea mai POLUANTA. Au vrut sa o interzica, iar acum, deodata, nu mai este poluanta centrala de apartament???????

      Ștergere
  11. Vreau cat mai multe apocalipse,sfârșituri ale lumii ,războaie,pandemii ,că e tare ,adrenalina,suspans,anxietate,iuhu.Vine,vine bomba.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 19.32, esti deraiat. Du-te si cauta-te la mansarda. Cere ajutor de specialitate cat nu e prea tarziu.

      Ștergere
  12. am scris s-a dus in spam- Vrancea este in est, sud-est si sunt seisme zilnic

    RăspundețiȘtergere
  13. Sa ne apere Bunul Dumnezeu și Maicuta Domnului doamna Maria,sa sperăm că va fi în altă parte a pământului.
    Daca este să mă gândesc la vântul care sa uscat dintr-o dată as putea spune că ne va zgudui și pe noi.
    Acum numai Bunul Dumnezeu și Maicuta știe unde va fi.
    Bunul Dumnezeu și Maicuta Domnului sa ne apere de tot raul și necazul.

    RăspundețiȘtergere