duminică, 2 octombrie 2022

SA MAI FACEM O FACATURA ! HAI CU SANGE DE LA MARGINILE PAMANTULUI !

                                                                      

"Cel ce pastreaza numai pentru sine DARUL care de la Dumnezeu vine,nu stie sa Îi fie recunoscator Prea Sfantului nostru Binefacator,adica, Prea Sfantului Duh !"  

.
2 Octombrie 2022,ora 6,11 !

Dragii mei, 

Tot in aceasta dimineata,aud glas care spune ceva tare ingrijorator.
Glasul spunea asa:

"Hai sa mai facem o facatura!
Hai cu sange de la marginile Pamantului!"
Dupa care,glasul dispare.
Prieteni dragi, ce inseamna aceasta la modul cel mai concret,eu nu stiu a va spune.
Dar asa cum ne-am procopsit la nivel mondial cu COVID 19, asa vom putea bca sa avem parte de tot felul de boli fabricate in Laboratoarele conduse de miliardarii lumii,care vor sa depopuleze lumea la nivel mondial.
Am vazut cu totii dragilor,ca la Protestele de azi in acelasi timp,unele Televiziuni au si inceput sa spuna ca in Germania se revine la masurile draconice impotriva COVID 19,si ca Romania va lua exemplu de la Germania  si vor introduce si la noi,din nou masuri anticovid19.
Masurile anti Covid 19,au ajuns sa fie precum catusele pentru infractori.
Cum ceva nu le convine Conducatorilor Romaniei, precum Protestele,imediat vin cu masuri anti covid 19, masuri ce te obliga sa stai in casa si cu mastile la gura.
Si uite asa, Protestele vor fi oprite din fasa.
Incerci sa deschizi gura in Romania, ca sa-ti spui oful, imediat ti se puine pe tava, masurile aniti covid 19.Acestea sunt mai tari decat catusele,ca tin populatia Romaniei in casa.
Dar eu va asigur dragilor, ca tot ceea ce este programat de Sus ca sa se intample, se va intampla si peste masurile anticovid 19.
Populatia Romaniei,nu va mai putea fi inchisa in case, venind cu masurile draconice anticovid19!
COVIDUL 19 sau 20,21,22,etc, cat vor ei sa continuie ,este gripa cu,care organismul nostru se va obisnui,si chiar s-a obisnuit deja. Organismul multora dintre noi, a devenit imun la COVID! 
Dar el a devenit o sperietoare sigura,atunci cand scaunele celor care ne conduc azi,incep a se clatina.
Nu-ti convine traiul? Protestezi? Hai ca facem liniste,vin masurile draconice anti covid 19 si stai in casa frumusel.Dar toate au un inceput si-un sfarsit! 
DUMNEZEU si MAICUTA DOMNULUI ocrotersc ROMANIA, si de va fi nevoie o vor rasturna cu Susul in jos, pentru a o curati de toti cei care sunt certati cu LEGILE pe care chiar ei le-au facut ,LEGI pe care le aplica cu vehementa ,doar oamenilor de rand si nicidecum lor.
Sa ne rugam dragilor, sa ne rugam Bunului Dumnezeu si Maicutei Domnului cu Sfintii Sai, si vom fi ocrotiti,avand parte totodata de Dreptatea divina.
Cu dragoste,Maria.

5 comentarii:

  1. d-na Maria guvernul nostru e marioneta de la Bruxell-nu avem patrioti acolo- cum le canta asa joaca, iar noi ne perpelim ca vine iarna si facturile au explodat iar hrana se exporta deasemenea gazele si curentul-stam itr-un stress continuu

    RăspundețiȘtergere
  2. Facatura cu singe face parte din partea ascunsa si initiala a razboiului Actual care incepe cu razboiul informational dus de toate puterile mari ,dau doar cazul Rusiei care foloseste reteaua Sputnik de indoctrinare de zeci de ani ,acum interzisa in Ue,
    Razboiul biologic inceput cu Covid si se va continua cu alti virusi si bacterii de preferinta cele mai mari gari precum sint in capitalele tarilor cum pare a fi aratat in acest mesaj.
    Razboiul climatic prezent mult in emisiunile generalului Strainu si in mesajul doamnei Maria despre spargerea intentionata a calotei polare artice sau aruncarea in aer in saptamina trecuta a conductelor din MNordului si scaparea in ocean si aer a gazului metan cunoscind a aveaun efect de sera de 85 de ori mai mare ca al bioxidului de carbon.
    Si abia apoi urmeaza razboiul clasic vizibil si recunoscut-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  3. 28 de decese Covid la o colonie de pingiini de 3000 pinguini-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  4. toate facaturile sunt sunt bine ticluite si din timp- degeaba se protesteaza ,ii prostesc pe politisti cu vorbe si de teama sa nu-si piarda posturile trec la represalii!!!

    RăspundețiȘtergere