luni, 3 octombrie 2022

ROMANIA OCROTITA DE DUHUL SFANT! OAMENI GAZATI IN ALTA TARA!

                                                         

                                                     .

"Cel ce pastreaza numai pentru sine DARUL care de la Dumnezeu vine,nu stie sa Îi fie recunoscator Prea Sfantului nostru Binefacator,adica, Prea Sfantului Duh !"  

.

                                                                    3 Octombrie 2022,ora 6,19 !

                                                                         Dragii mei, 

In aceasta dimineata m-a trezit un glas care spunea ceva tare ingrijorator.

Glasul spunea asa:

                               "Trebuie sa multumim Lui Dumnezeu,ca Romania nu are stare de gazati!"

Dupa care,glasul nu mai spune nimic.

Dragii mei, din nefericire,vom auzi de tari in care oamenii vor fi gazati.

Care vor fi acelea sau cand se va intampla nenorocirea,eu nu stiu a va spune.Cer este faptul ca, Romania este ocrotita de Duhul Sfant si nu va fi deloc afectata de aceste substante chimce imprastiate de minti criminale in alta tara sau in alte tari.

Asa precum ni se spune in Mesajul divin,trebuie sa multumim Lui Dumnezeu si Maicutei Domnului pentru faptul ca, Romania este ocrotita de Bunul Dumnezeu si de Maica Prea Curata Fecioara Maria.

In fiecare clipa sa multumim Domnului ,pentru faptul ca traim ,pentru faptul ca suntem ocrotiti si suntem tara aleasa de Dumnezeu si de Maicuta Domnului ,ca sa fim al Doilea Nou Ierusalim si Gradina Maicii Lui Dumnezeu.

Sa fim buni si milostivi dragilor, sa nu deznadajduim niciodata, iar Credinta noastra sa ne fie fierbinte si statornica.

                                                     Cu dragoste,Maria.


21 de comentarii:

  1. Face parte din planul de razboi al Rusiei in Ucraina devenita zona de testate pentru metode neconventionale si nelegale testate in urma slabei pregatiri si esecului planului militar clasic-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  2. Poate or fi gazele scăpate din conductele lui Putin și le-a dus vîntul înspre altă țară. Acolo vor fi probleme.

    RăspundețiȘtergere
  3. In timp ce Rusia anexeaza teritorie ocupate iar occidentul spune ca va reactiona rapid in cazul cind vor folosi arme tactice nucleare Romania face coplectarea rezervelor de stat la alimente in timp ce in magazine preturile cresc-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Stii cum va reactiona rapid occidentul? Cum au reactionat 99% dintr-astia care au sarit cu mine la bataie : de la una la 20 secunde de la o sigura lovitura de a mea au plonjat in fata ca si cum au sarit in cap in bazin ! Exact asa va reactiona si occidentul in cazul unei singure...lovituri rusesti.

      Ștergere
  4. Si in Indonezia pe un stadion circa 200 persoane din care multi copii au murit simbata din cauza unui incident la care politia a folosit gaze lacrimogene-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  5. Doamne Apară și ne păzește 🙏
    O zi frumoasă și binecuvântată va doresc la toată lumea 🙏
    Cu mult drag doamna Maria 🙏
    Bunul Dumnezeu și Maicuta Domnului sa fie cu noi cu toți 🙏🌹

    RăspundețiȘtergere
  6. Sa ne rugăm în fiecare zi pentru România! Dumnezeu să ne salveze și să ne scape de satane !!!

    RăspundețiȘtergere
  7. posibil ca Putin sa foloseasca bomba chimica decat cea nucleara

    RăspundețiȘtergere
  8. DUMNEZEU SI DUHUL SFANT SA FIE LÂNGĂ NOI

    RăspundețiȘtergere
  9. Cine sunteti d-voastra.,ce sunteti??!ca nu inteleg!!!??

    RăspundețiȘtergere
  10. sa dea DOMNUL SI MAICA SA-sunt multe altele care nelinistesc Romania

    RăspundețiȘtergere
  11. Azi romanii cu nume de animale au avut intrare gratuita la muzeul Grigore Antipa din piata Victoriei Bucuresti unde alaltaeri la Girafa se intilneau proteststarii-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  12. Dinainte de revoluție profetul indian a spus ca România va fi al doilea Ierusalim.

    Profeția lui Gupta Swami despre țara noastră: ”România va fi cea mai importantă țară din lume!”
    Profetul a revenit în România în anul 2004. A avut vești bune, dar și foarte proaste pentru români. Veștile proaste au fost legate de liderii care îi vor urma lui Nicolae Ceaușescu, care vor fi mult mai răi decât fostul dictator.

    „Să vorbim despre ceea ce va fi, despre România şi poporul său. Se va declanşa altă revoluţie română, una cu totul diferită de cea din 1989. Guvernarea va fi brutală şi va arăta aproape ca o dictatură, deşi se va numi, în continuare, democraţie. Românii o vor duce extrem de rău. Viaţa lor va fi mai cruntă ca pe vremea lui Ceauşescu. Legile vor fi deosebit de aspre, conducerea va fi violentă şi necruţătoare. Criza se va adânci, iar cei care i-au ales pe reprezentanţii lor vor înţelege, într-un târziu, că prin înlăturarea lui Ceauşescu au adus la conducere sute de dictatori, mai cruzi şi mai lacomi decât răposatul şi că, de fapt, în România, prin revoluţie ”s-a evoluat” de la rău la foarte rău”, spunea în 2004 profetul Gupta Swami.

    https://youtu.be/SlRmV3I4qa4

    RăspundețiȘtergere
  13. Conform noii legi a energiei depuse in parlament de evreul securist Virgil Popescu tot sectorul energetic romanesc va ajunge in proprietatea unor companii a statelor straine care ne vor face Colonie a intereselor lor politice straine de statul roman si asta nu pe banii lor ci prin banii PNNR dati de Ue Romaniei pentru Dezvoltare.
    Iar romanii in loc sa se trezeasca Stau si Dorm in timp ce state straine le iau resursele Energetice subterane,Apa si razele Soarelui date de Dumnezeu Romaniei si Romanilor fara ca acestia sa iese macar in 33 de ani la un PROTEST iar banii pentru Dezvoltarea Romaniei din PNRR se transforma din fonduri de Dezvoltare in fonduri pentru Aservirea Romaniei unor interese straine de romani din cauza Castei Evreiesti care conduc de 33 de ani Romania prin niste TRADATORI-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  14. Dupa ce Iohannis si-a pus consiliera ministru al Invatamintului urmeaza Romania Educata ca
    -la Sibiu unde statuia din piatra a lui Gheorghe lazar-intemeietor prim al scolii romanesti de la Bucuresti, a fost demolata in Piata Mare a Sibiului si in locul ei montata statuia mare a baronului criminal de romani Brukenthal iar statuia din donatiile sibienilor de pe domeniul public exilata si nevazuta de sibieni in unitatea militara de pe calea Dumbravii
    -Statuia lui Avram Iancu din Turda demontata pentru a pune alta posibil al unui ungur
    -statuia lui Mihai viteazu in -Oradea si ea demontata din locul ei aparind statuia lui Hoty la Paleu
    -statuile fauritorilor Marii romani ai unirii din fata aripii de vest a muzeului Unirii din Alba Iulia demontate si montata statuia lui Gabor Bethlen/
    -craciun.

    RăspundețiȘtergere
  15. Probabil statuile romanilor le put minoritarilor Alogeni si fac umbra prea mare-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  16. Blasfemie
    De la Romania plagiatorilor la Romania cu absolventi de liceu analfabeti functional si numirea de Iohannis ca ministrul educatiei a unei inginere in marina.
    Treaba merge ceas la unul care la el in oras in piata Mare din Sibiu darima statuia mare din piatra a lui Gheorghe Lazar-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asta te durea pe tine cel mai tare: ca altii au diplome de liceu si te ratoi la toti ca ai fi mai destept sau mai bine zis, mai bine zis “mai functional” ca cei care au stat in scoala comparativ cu tine caruia iti placea bataia la palma cu rigla ca pentru animale, aia triunghiulara.
      Bine ca ai spus! Iti dai seama ca istoria nu se schimba dupa cum vrea un anonim care totusi nu poate fara sa-si semneze opera si cum mai bine decat cu aluzii la disponibilitatea lui de mascul feroce? Nu ai convins pe nimeni decat cat esti de ordinar si cam la ce te duce pe tine mintea 25 ore din 24, craciune.

      Ștergere
  17. pt an 6 oct 21:40-a fi cult e o intamplare -a fi om e lucru mare- de ce jignesti?!-un guvern si un primul om in stat trebuie sa fie inteligent , sa fie educat si si patriot-sa ai carte si parte de ea

    RăspundețiȘtergere
  18. da ROMANIA este aparata de SF DUH-ce-i lipseste omului cand isi da ultima suflare? DUHUL ca ar mai misca daca este si bolnav-aici este vorba de sf TREIMEsi revelatiile sfintilor si marile minuni care si azi se fac de la DIVINITATE

    RăspundețiȘtergere