duminică, 2 octombrie 2022

PROTESTE URIASE IN ROMANIA!

                                                       2 Octombrie 2022,ora 5,21 !

                                                               Dragii mei, 


In aceasta dimineata,ma trezesc multe glasuri care -si  strigau nemultumirile.

In clipa urmatoare,mi se arata o mare de oameni in inima Romaniei sfinte.

Protestatarii fluturau in aer ,Tricolorul Romaniei.

Prieteni dragi,am vazut cu totii astazi ca Protestele deja au inceput.
Si pot spune fara ca sa gresesc, ca acesta e doar inceputul.
Preturile au explodat ,oamenii sunt nemultumiti de salariile extrem de mici, de pensiile extrem de mici,de viata grea de la o zi la alta.
Chiar daca ni se pare ca acum e linsite si pace, va veni si ziua cand rabdarea romanilor va ajunge la capat.
Din Proteste in Proteste, se va ajunge la Adevarat Noua Revolutie,despre care tot am scris din 2015 incoace.
Nimic nu mai merge in tara aceasta,in Romania "Lucrului bine facut",asa cum ne spune de ani de zile Iohannis.


.

13 August 2022,ora 2,11 !

Dragii mei, 

In aceasta noapte,in timp ce scriam aici pe Blog, aud un glas care spune ceva tare trist,ceva care mi-a infipt ca un pumnal in inima si-n suflet.
Stiam ca mai exista si astfel de situatii,mai ales ca, sotul meu, Dumnezeu sa-l ierte,a fost Avocat, si inca unul foarte bun.
Dar  cand am auzit acest Mesaj venit din Cerul Lui Dumnezeu, chiar m-am cutremurat. 
Iata, ce spunea acel glas:
"Romania rasturnata!
In Romania, se moare cu dreptatea in mana!"
Din nefericire dragii mei, s-au intamplat tare multe astfel de cazuri in care,un om avea dreptate in cauza sa, dar a murit inainte ca sa i se dea dreptate de Justitia romana.
Este foarte posibil ca sa auzim de ceva si mai mare, in care, Dreptatea sa nu fie de partea celui care o merita.
Asa cum am spus adeseori dragilor, DREPTATEA o gasim pe deplin ,numai la MANTUITORUL nostru IISUS HRISTOS si la MAICUTA DOMNULUI,Carora Li se cuvine toata cinstea,slava si inchinarea,Amin!
In rest, fiecare vom da socoteala IMPARATULUI CERESC la Dreapta Sa judecata,care va avea loc aici, pe pamant romanesc,in Noul Sau Ierusalim,indiferent de functia sau profesia pe care am avut-o pana acum, sau in viata de pe pamant, atunci cand vom fi chemati la Domnul!


În aceasta noapte,in timp ce scriam la articolul anterior, aud un glas care spunea asa:
                      "România devastata!
                       Romania rasturnata !"
După care,totul s-a facut liniste.
Dragii mei,este de asteptat ca sa traim si asemenea vremuri,mai ales că, vedem cu totii ce se intampla in lume si cu lumea.
Eu am scris adeseori si cu mult timp in urma, despre toate cate se intampla acum in lume si chiar in Romania.
Pentru ca Mantuitorul sa poata veni in Noul Său Ierusalim, trebuie facuta "o curatenie",asa precum si noi ne curatim casa si masa,inima si sufletul,trupul si cugetul.
Dar acest lucru,aceste vremuri nu trebuie sa ne sperie.Ci trebuie ca sa ne intarim sufleteste,si cu mare Credinta in Bunul Dumnezeu si-n Maicuta Domnului sa primim toate cate ne dă Domnul,sa multumim pentru toate si sa ne rugam ca sa fim sanatosi,atat! Restul ,ni se adauga de la sine,după Credinta noastra,după iubirea noastra faţă de Aproapele si nu in ultimul rand,după faptele si după gandurile noastre.

21 August 2022,ora 1,23 !


Dragii mei,

In aceasta noapte,in timp ce scriam aici pe Blog, aud un glas care spune asa:
Iar acum, iata Romania Educata!"
Clipa in care, vad in inima Romaniei sfinte,gata de plecare si cu zambetul larg pe buze,zambet de gheață, un zambet ironic chiar, imbracat intr-un costum negru si camasa alba cu cravata neagra, cu o palarie neagra pe cap ca de cowboy ,si cu o mapa neagra pe care o tinea bine cu mana stanga, privea spre ce a fost Romania sfanta inainte sa vina la tron, si ce a mai ramas din Romania Adevarului Duhului Sfant.

Dar iata ce a mai ramas dragilor:

„România lucrului bine făcut”,

Romania Educata!"
Ma intreb insa,ca un om care nu l-a votat niciodata pe cel care ne-a jignit pe noi toti, pe tot Poporul roman, atunci cand ,a declarat ca el ne va educa,ca va forma Romania Educata.

Dar oare,pana sa vina el pe scaunul de la Cotroceni, noi eram atat de needucati,atat de inculti incat nu am stiut sa ne educam ?

Cata jignire si cata umilinta a aruncat asupra poporului roman foarte inteligent,foarte primitor si credincios, popor care nu a avut si nici nu are nevoie sa vina cineva ca sa-l ghideze ca sa fie educat.

Si iata dragilor, ca va veni ziua in care,cel care a declarat ca a educat Romania,va pleca satisfacut ca a distrus tara si poporul,a distrus tot ce era frumos inainte de 1989,impreuna cu toti cei care s-au perindat la conducerea Romaniei sfinte,toti au devenit super miliardari peste noapte, iar poporul"educat",pune coltul de paine ramas, il pune in congelator ca sa nu mucegaiasca,deoarece,nu are bani sa cumpere alta.

Iar Guvernul meu, se plimba si se plimba incontinu prin Tarile exotice, pe banii romanilor,bani munciti cu sudoarea fruntii si cu bataturi in palme,bani castigati cu amar si departe de cei dragi de acasa,din Romania lui, Romania educata si care, isi etaleaza luxul,opulenta prin orice colt exotic din lumea asta..Pentru cel care "a educat" Romania Duhului Sfant ,drumul lui spre Cotroceni se va intrerupe cu o suspendare, dupa care ,posibil sa plece de buna voie,deoarece,dupa mintea si faptele sale,Misiunea sa a fost indeplinita cu succes!

 Romania "educata",„România lucrului bine făcut”, a fost adusa la stadiul de ROMANIA DISTRUSA,ROMANIA DEVASTATA, ROMANIA VANDUTA BUCATA cu BUCATA strainilor,iar romanii muncesc pe pamantul lor,la strainii pe care ni i-a "daruit",ni i-a lasat mostenire ROMANIA EDUCATA,ROMANIA LUCRULUI BINE FACUT!

DRAGILOR, nu mai e mult, si vom scapa de acest chin si trai umilitor,iar cei care "au lucrat" la Romania educata,cu totii isi vor primi rasplata divina dupa felul in care  au contribuit la vanzarea ROMANIEI DUHULUI SFANT.
Noi insa,sa ramanem buni si milostivi prieteni dragi, sa ne intarim in Credinta,sa umplem Sfintele Biserici macar in Ziua sfanta a Duminicii, si sa ne punem toata nadejdea si toata dragostea , iubirea noastra in mainile Domnului si Mantuitorului nostru Iisus Hristos si ale Maicii Domnului,Carora Li se cuvine toata cinstea,slava si inchinarea,Amin!
                                Cu dragoste,Maria.



12 comentarii:

  1. La protestul de aseara politia a facut doua dosare penale,unul pentru un spray lacrimogen si altul pentru arme albe-cutite.
    Dar intre Simion si Sisoaca a izbucnit un conflict cu motive vechi de la excluderea ei din Aur dar si unele de orgoliu de aseara iar Sosoaca a citit o platforma cu vreo 19 puncte printre care nationalizarea resurselor naturale si chiar Roexit si nationalizarea capitalului din Ue dar si a averilor dobindite prin Abuz si furt-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Crăciun vorbești mult și nu întotdeauna informat?!? Uită-te pe filmări da vezi ce a făcut trădătorul simion, trădător pus de guvern să strice mitingul din piata Victoriei
      acest individ nemernic trădător omul care vinde termocentrale și închizător de mine, aprobă măriri de salarii pentru barosanii din primării, acesta face vezi doamne opoziție. Va recomand tuturor să vă uitați pe filmări, cum și-a pus nemernicu bătăușii să-i bată pe Sosoaca și pe ceilalți, da le răstoarne platforma, sa le taie cablurile de la sonorizare, totul la comanda guvernului trădător. Acest este tinicheaua în frunte cu simion trădătorul.

      Ștergere
    2. Din pacate ai dreptate se pare ca Simion e teleghidat si e vinovat de cele petrecute si foarte orgolios-craciun.

      Ștergere
    3. Simion a pregatit protestul cu 2 luni inainte.El a adus mii de oameni.Sosoaca este o tradatoare care a reusit sa sparga protestul.Sosoaca este cu PSD.
      Tu ala care comentezi aberatii 21:45 ,probabil esti omul lui Sosoaca .
      Simion a adus 3000 de oameni ,iar Sosoaca 200 .
      Cine e tradatoarea aici ?!

      Ștergere
    4. Va pot descrie sursa scandalului foarte exact de la fata locului
      .Sosoaca s-a bucurat de intrarea in piata a manifestantilor anuntati de ea la 150 de mii si l/a invitat pe simion la microfonul statiei ei.
      Dar Simion i-a raspuns
      -dar cine esti tu un nimeni.
      La care Sosoaca vulcanica cum o stim I-a strigat -Iuda, tradator omul securistilot -pentru ca oamenii lui Simion i-au oprit statia instalata de ea la care vorbea.
      Simion cu oamenii lui sau trecut dinclo la alta statie si dupa o imbrinceala-bataie pe scena lui Sosoaca si o jumatate de ora simion au plecat cu oamenii pe Kiselef pe la sediile Psd si la liberali revenind dupa o ora in piata.
      Atunci cind un sibian i-a atrads atentia lui Simion ca a gresit acesta orgolios a spus -sa nu mai spui niciodata asta.
      Concluzia o trage fiecare-craciun.

      Ștergere
  2. Din păcate, protestul suveranistilor s-a fâsait aproape iremediabil.
    Daca nu se vor uni, nu au nici o șansă împotriva alianței securiste psd-pnl

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu iremediabil pentru ca e doar un inceput-craciun.

      Ștergere
  3. Eu cred ca ne apropiem incet de marea revolutie asa cum spunea mesajul doamnei Maria.Toate s-au implinit pana acum si ce nu ,se vor implini in timp.

    RăspundețiȘtergere
  4. Maria scumpă așteptăm marea și adevarata revoluție!?! Care mă întreb cum va fi??
    Acest guvern trădător este atât de apărat... mai ales de trădătorii României și a românilor tip simion....
    Dar Dumnezeu face miracole...
    Ne rămâne să așteptăm un miracol divin...
    Doamne ocrotește Romania și pe români oriunde ei se afla !!!!

    RăspundețiȘtergere
  5. Ilie Serbanescu spunea ca -Revolutia nu poste fi facuta fara servicii -
    Cit priveste situatia cu inflatia,pensiile care scad in valoare reala si apropierea valului de pensionari renumitii decretei,vor nemultumii pe toata lumea impunind in interesul tuturor ultima solutie-Revolutia—craciun.

    RăspundețiȘtergere
  6. cu dreptarea se moare in toata lumea-sa dea Domnul sa fie luati romanii in seama de guvernanti -dar acum nu se prea vede asa ceva

    RăspundețiȘtergere
  7. sa dea DOMNUL dar cu cine? ca tara e imbatranita prin exodul romanilor in masa

    RăspundețiȘtergere