sâmbătă, 8 octombrie 2022

EROII DIN URMA ! SA MASURAM IRES-UL PAMANTULUI !

 

"Cel ce pastreaza numai pentru sine DARUL care de la Dumnezeu vine,nu stie sa Îi fie recunoscator Prea Sfantului nostru Binefacator,adica, Prea Sfantului Duh !"  

.
8 Octombrie 2022,ora 4,11 !

Dragii mei, 

Astazi dimineata in zori,m-a trezit un glas care spunea asa:

"Eroii din urma!
Acestia fac titlul Pamantului.
Moment in care, vad cum din Cerul sfant coboara un Clopot mare,Clopot ce ajunge deasupra pamantului .Aici ,sub clopot,in aer apare un tanar in vesmant alb si trage Clopotul ceresc.
Un alt glas ,adauga: 
"Sa masuram IRES-ul Pamantului!"
Dupa care,glasul dispare.
Dragilor, complicat Mesaj de talcuit.
Nici nu voi incerca ca sa-l descifrez.Stiu ca la un moment dat,Dumnezeu ne va ajuta pe noi ca sa intelegem Mesajul divin.
Sa ne rugam dragilor, ca sa fim sanatosi,sa avem Credinta fierbinte in Prea Sfanta treime si in Maicuta Domnului cu Sfintii Sai ,si vom putea sa ne ducem fiecare Crucea care ne-a fost data de Sus.Sa fim buni si milostivi, sa ne iubim Aproapele ca pe noi insine, si vom fi bineplacuti Lui Dumnezeu si Maicii Domnului!
Cu dragoste,Maria.

20 de comentarii:

  1. Pare a fi vorba de modificari -schimbari in cimpul electromagnetic al pamintului care asigura protectia de radiatiile soarelui mai ales in cazul eruptiilor solare puternice care pot defecta satelitii si retelele terestre de transport a curentului electric ducind la pene imense de curent inclusiv defectind aparatura electrica-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Fenomenul kerinton produs pe Pamint in 1859 cind din cauza furtunilor solare pe Pamint s-au defectat telegrafele isr hirtia se aprindea singura.
      Fenomenul se poste repets oricind legat fiind de sctivitstea Soarelui /craciun.

      Ștergere
  2. Jefuitirii tradatori ai Romaniei ca Tiriac ciripitorul sportivilor etc deja au cumparat proprietati de refugiu cit mai departe ca Panama,Costa Rica Maldive,tarile arabe Africa care asigura rezidenta si refuz la extradare-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vor trebui sa caute alta planeta pe care sa se ascundă. Ca pe asta vor fi găsiți și în gaura de șarpe de s-ar ascunde. Și ai noștri și,, eștia", bogati planetei. La toți le va veni rîndu plății.

      Ștergere
    2. Dumnezeu va salva pe cine merită ,el este a tot puternic ,nu buncărele .

      Ștergere
    3. 10.11, nimeni nu este vesnic!

      Ștergere
  3. pai sf Duh trebuie sa explice sa intelegem si noi pamantenii nu-i asa?!

    RăspundețiȘtergere
  4. Zelenski se plinge ca Rusia a inceput pregatirea rusilor pentru folosirea armelor nucleare-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  5. Tot ucraina prin servicii anunta ca in Moscova au intrat trupe speciale Drezinski au facut arestari de militari iar unitatile din jurul Moscovei au intrat in Stare de Alerta din cauza rivalitatilor intre conducatori care-l acuza pe comandantul Soigu de neglijenta criminala dupa contraatacul ucrainian in zonele ocupate-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  6. In magazinele din Romania o bucatareasa ce a cumparat la caserola carne de vita ,la preparare a descoperit dupa miros si aspect ca era carne facuta din plastic-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  7. Sigur majoritatea celor cu proprietati afara sint cei care au Planificat din timp si Executat prin aparatul de Forta de Stat Roman emiterea de actiuni cumparate de populatie in anul 1993 de Actiuni la banca Dacia Felix apoi falimentata Planificat si Intentionat dupa ce aparatul represiv al statului au facut mari credite la aceasta banca si altele pe care nu le-au mai restituit niciodata.
    Prin acest cel mai mare jaf din toata istoria Romaniei nu numai ca au distrus intentionat aceasta banca dar spoi si altele ,dar si toate intreprinderile romanesti gen Tractorul,Steagul Rosu Brasov ,Aro Cimpulung si alte peste 1000-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  8. Ce înseamnă < Crăciun > la sfârșit ?!

    RăspundețiȘtergere
  9. Tv balamucul românesc.
    Dacă este sâmbătă seara hai să mai vedem la știri cum se mai măresc pensiile și să ne mai ungem codrul de pâine uscat cu promisiuni.
    Butonând dau la postul, Patru nunți și o înmormântare zis și România tv de Călugărul sugaci care făcea un circ care ar da clasă până și otv-ului .
    Cică falsul călugăr care făcea un ban înșelând lumea în numele bisericii ortodoxe cerșind donații își mai rotunjea veniturile cântând la cimpoiul enoriașilor în călduri. Și cum stătea el așa în ușa catedralei cu mâna întinsă unduindu-se lasciv pe ritmuri de aleluia îi pică în plasă un pios parlamentar psd-ist doritor de sex cu un calugar travesti. Acum supărat că partida nu a decurs așa cum și-a dorit, călugărul sugaci a mers la televiziune să-l dea pe goarnă pe parlamentarul pesedosnic. ,, Păi se poate așa ceva onorată audiență ? Adică ne înțelegem la o jumătate de oră de cântat la cimpoi și când colo mă trezesc cu degetul pesedosnicului introdus cu noblețe parlamentară la mine prin gaura cheii. Unde mai pui că și jumătatea de oră se făcu o oră de mă dureau fălcile de la atâta suflat ?! Păi eu am mers și la preșidenție să-l torn pe pesedosnic că este un abuzator de călugări travesti si un violator. Unde mai pui că venise milogul deși este parlamentar român doar cu o bucată de brânză în traistă , bucată pentru care avea pretenția să i se sufle în cimpoi toată ziua. Păi eu aveam pretenții la parlamentul româniei că este plin de oameni cu influență și cu bani ! ,,
    Inchid tv ul și rămân mască pe gânduri , tv, România, parlamentar român ? Și ne mai mirăm ca suntem o mocirlă de țară .
    B.D.

    RăspundețiȘtergere
  10. Mare confruntare cu calugarul ofitet acoperit la emisiunea evreului Ciutacu care spunea ca e venit cu familia din zona Harvov-Ucraina la clubul Tv cu toti invitati formatori de opinie evrei ca Avocata fosta procuroareAlice nasa Monicai Macovei care dupa mineriada la unitatea militara din Magurele obijnuia sa bata la talpi bucurestenii retinuti abuziv pe motive inventate de droguri etc-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ala nu e calugar. N-are nici o treaba cu ortodoxia!!!!!

      Ștergere
    2. El spunea ca are facuta facultatea Academia Ortodoxa la Chisinau dar vorbea ca un ortodox de rit vechi-craciun.

      Ștergere
    3. Pai si Daniel Ciobotea a fost calugar trei saptamani.Destept sa fii,noroc sa ai.

      Ștergere
  11. Dan Puric- eu ca ortodox nu ma duc la cei de alte religii ca musulmani sau evrei sa le facem discutii si ordine-
    Da, doar Ei vin la noi, vin in studiourile Tv pline de evrei care ne fac deontologia lor nationala sa ne poata manevra in continuare-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  12. Pot să-și cumpere 22'36 pot să-și cumpere că rămân de ei.
    Toate rămân de noi palate ,case,vile etc.nimeni nu ia nimic cu el
    Luăm faptele noastre,
    Pentru că spun cărțile sfinte că acoperământ nu ne-am făcut noi păcătoșii pururea fiind biruiți.
    Tot ce este făcut pe nelegiuire se vor dărâma.
    Sa ne gândim că pentru o viață scurtă pierdem o veșnicie.
    Mergeți în cimitir și vedeți unde este bogatul și unde este săracul.
    Sa ne rugăm la Bunul Dumnezeu și Maicuta Domnului sa ne dea sănătate și mântuire 🙏
    Doamne Ajuta 🙏

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bogatul in cavou de lux si saracul sub o cruce parasita.

      Ștergere